iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2
Δημοσίευση 12/09/2011 - 15:33
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΑΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ(ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ)
ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΔΙΝΕΤΕ 800 Κ 900 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 Κ ΣΑΝ ΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΕ Κ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΕ
Κ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΙΡΗΟΝΕ Κ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΩ ΥΠΡΑΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ S2 ΜΕ ΤΟ ΙΡΗΟΝΕ 4???
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?
ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΜΑΡΤΦΟΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Κ Η ΜΟΤΟΡΟΛΑ...
ΤΟ ΙΡΗΟΝΕ ΠΕΘΑΝΕ
ΤΟ ΜΗΛΟ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΕΟΝ
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΕ SAMSUNG HTE HTC HTE ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ 500 ΕΥΡΩ ΓΤ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΤ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ 800 Κ 900 ΕΥΡΩ??
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ
ΤΣΑΜΠΑ 300 ΕΥΡΩ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΠΤ
ΔΝ ΛΕΩ ΜΑΓΚΙΑ Σ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΡΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η APPLE ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΝ ΑPPLE Κ ΔΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑ
ΕΙΧΑ 3GS ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΜΕ GALAXY S PLUS
Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΛΑ ΕΠΗΒΑΙΒΕΩΣΕ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΟΤΙ Η APPLE ΠΕΘΑΝΕ....
ΞΗΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ Κ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
Κ ΑΝ Η APPLE ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΣΟ ΛΕΤΕ ΓΤ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ IPHONE 5(ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)??
Κ ΤΟ IPHONE 5 EXETE ΔΕΙ ΤΙ HARDWARE ΚΑΤΑ 80% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ??
ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ S2
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ??
ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Η APPLE ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ ΜΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΥΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΑΡΡLE ΑΠΛΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ Κ ΦΥΓΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΚΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....
ΤΑ ΣΕΒΗ Μ...!!!
Ad
Δημοσίευση 12/09/2011 - 15:58
Δημοσίευση 12/09/2011 - 16:39
Φίλε μάθε λίγο ορθογραφία καταρχάς, δεύτερον μην 'κόβεις' τις λέξεις λες και γράφεις greeklish και τρίτον ΜΗ γράφεις με κεφαλαία... Όσο για τη σύγκριση ο καθένας έχει την άποψή του.. Γι'αυτό είμαστε εδώ για να τα συζητάμε..
Απλά δεν εχετε την σωστή άποψη
παρτε το πρεφα
τωρα εσενα σε πειραξαν τα κεφαλαια και οτι κοβω τις λεξεις
κλ πλακα μου κανεις μου φαινετε......
τωρα πες και για τους τονους που δν βαζω
πφφφφφφφφφφφφ.................
Δημοσίευση 12/09/2011 - 16:46
Αλλα γιατι τέτοιο μίσος για την Apple?
Γούστα είναι αυτα. Και ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Ευχαριστώ, αλλα τη "πλαστικούρα" και το γεματο ιούς Android, δε θα πάρω.
Και ειδικά απο μια εταιρεία που μέχρι και πλυντήρια βγάζει.. Μακριά..
Δημοσίευση 12/09/2011 - 16:49
Άρα μόνο η άποψη σου είναι η σωστή! Γιατί δεν επιτρέπεις σε εμάς που κοιμωμαστε ακόμα να έχουμε τη δική μας άποψη, και βεβαίως ακούμε και τη δική σου. Στην τελική ανάλυση με οποία συσκευή βολεύεται ο καθένας, έτσι δεν είναι; Δε σου φαίνεται περίεργο πού σε τόσα και τόσα φόρουμ παγκοσμίως κανείς δεν καταφερεται με τον τροπο που έκανες εσυ ενάντια σε οποιαδήποτε εταιρία; Προς τι τόσο μισος; Ειρήνη, φίλε.Απλά δεν εχετε την σωστή άποψη
παρτε το πρεφα
Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 12/09/2011 - 16:51
Δημοσίευση 12/09/2011 - 16:51
Απλά δεν εχετε την σωστή άποψη
παρτε το πρεφα
φιλε μου δεν χρειαζεται να φωναζεις, ειπες την αποψη σου κ εγω που εχω κ τα 2 κινητα μονο ενα θα σου πω το μηλαρακι δεν το βαριεσαι με τιποτα, αν εισαι fun τον games κ πολλων εφαρμογων ειναι μονοδρομος!Διαλεγεις αναλογα με τις αναγκες σου...
Δημοσίευση 12/09/2011 - 16:52
Δημοσίευση 12/09/2011 - 16:55
κ ναι μπορει να ειναι πλαστικουρα φιλε μ αλλα ειναι καλυτερο η οχι??
συγκρινετα κ μν κρινεις σαν φανατικος της apple
γτ εδω κανετε κατι συγκρισεις που αυτα δν τα κανει απλα κανεις
γτ απλα δν γινετε να συγκρινεις μερικα πραγματα οσο κ να το θες
Δημοσίευση 12/09/2011 - 16:57
Άρα μόνο η άποψη σου είναι η σωστή! Γιατί δεν επιτρέπεις σε εμάς που κοιμωμαστε ακόμα να έχουμε τη δική μας άποψη, και βεβαίως ακούμε και τη δική σου. Στην τελική ανάλυση με οποία συσκευή βολεύεται ο καθένας, έτσι δεν είναι; Δε σου φαίνεται περίεργο πού σε τόσα και τόσα φόρουμ παγκοσμίως κανείς δεν καταφερεται με τον τροπο που έκανες εσυ ενάντια σε οποιαδήποτε εταιρία; Προς τι τόσο μισος; Ειρήνη, φίλε.
Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε. Άρα λογικό να υποστηρίζει ο φίλος την αποψή του φανατικά αλλα θα μπορούσε να το κάνει με λίγο πιο ήρεμο τρόπο. Τώρα όσα αν αφορά την Apple και την Samsung αλλα και τις υπόλοιπες εταιρίες που αντιγράφουν την Apple μέχρι και στα εικονίδια, ας κοιτάξουν μήπως και πρωτοτυπήσουν και αυτές καμια φορα σε κάτι ...
Τελευταία επεξεργασία από: gerkiou, 12/09/2011 - 16:59
Δημοσίευση 12/09/2011 - 16:59
αυτο που εχω προσεξει, οχι μονο εδω στο φορουμ αλλα και εξω στο δρομο ειναι οτι ολοι μα ολοι κραζουν την apple αλλα κανενας χρηστης iphone δεν κραζει αλλες εταιριες για τα κινητα τους εκτος απο το οτι της κλεβουν πατεντες. Δεν ξερω αν μεσα απο της ελλείψεις του iphone οι χρηστες εχουν γινει ''ταπεινοi'' Αυτο που βλεπω ειναι οτι κραζουν την apple γιατι οι ιδοι δεν εχουν iphone, αλλιώς δεν θα ασχολοντουσαν ΚΑΝ. Και ολα αυτα τα λεει ενας χρηστης lg kc910 - nokia 5230 μελλοντικός χρηστης iphone 5.
αυτοι που εχουν στην κατοχη τους apple απλα δν μιλανε γτ πολυ απλα το εχουν δει "καπως"
το αναφερω στο πρωτο reply που εγραπσα
δν ξερω γτ αλλα νομιζουν οτι εχουν κτ καλυτερο απο τους αλλους κ το παιζουν εχω κινηταρα κ δν παιζομαι κ οτι κινητο υπαρχει ειναι μουφα μπροστα στο σαπιο μυλο κ τετοια
κ αυτο ειναι που μ τν δινει
Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:00
Απλα ειστε τοσο καθετοι σε αυτο που λετε που πηρα κ εγω το αναλογω υφος
κ ναι μπορει να ειναι πλαστικουρα φιλε μ αλλα ειναι καλυτερο η οχι??
συγκρινετα κ μν κρινεις σαν φανατικος της apple
γτ εδω κανετε κατι συγκρισεις που αυτα δν τα κανει απλα κανεις
γτ απλα δν γινετε να συγκρινεις μερικα πραγματα οσο κ να το θες
Το "καλύτερο" είναι υποκειμενικό. Ανάλογα αυτά που ζητάει ο καθένας απο μια συσκευή.
Για 'μενα και για τους περισσότερους εδω μέσα, σαφως και είναι καλύτερο.
Και ξεχνάς το πιο σημαντικό.
Μου συγκρίνεις μια συσκευή που έχει κλείσει χρόνο (iPhone 4), με μια συσκευή λίγων μηνών..!
Περίμενε το 5 να βγει και κάνουμε οτι συγκριση θες.
Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:03
Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε. Άρα λογικό να υποστηρίζει ο φίλος την αποψή του φανατικά αλλα θα μπορούσε να το κάνει με λίγο πιο ήρεμο τρόπο. Τώρα όσα αν αφορά την Apple και την Samsung αλλα και τις υπόλοιπες εταιρίες που αντιγράφουν την Apple μέχρι και στα εικονίδια, ας κοιτάξουν μήπως και πρωτοτυπήσουν και αυτές καμια φορα σε κάτι ...
file m dn fanatizomai alla m tn gkizei poly asxhma afto pou ginete me tis amerikanies
k an nmzs oti oi alloi antigrafoun tn apple gia des pia 8a einai kata 90% to hardware tou iphone 5 k peta3ou meta k des to hardware tou s2
k meta pes m poios antigrafei poion.....
sr gia ta greeklish alla 3exastika k brm na ta 3anagrafw
:/
Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:05
Το "καλύτερο" είναι υποκειμενικό. Ανάλογα αυτά που ζητάει ο καθένας απο μια συσκευή.
Για 'μενα και για τους περισσότερους εδω μέσα, σαφως και είναι καλύτερο.
Και ξεχνάς το πιο σημαντικό.
Μου συγκρίνεις μια συσκευή που έχει κλείσει χρόνο (iPhone 4), με μια συσκευή λίγων μηνών..!
Περίμενε το 5 να βγει και κάνουμε οτι συγκριση θες.
kl plaka m kaneis tr??
eseis sygkrinete to s2 me to ip4
Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες