Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Please log in to reply
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   billarassss

billarassss

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:12

Πίστεψε με.. Όταν έχεις iPhone δεν ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι.

Το αντίθετο συμβαίνει. Το βλέπουμε και τώρα.

\

αν διαβασεις το πρωτο ποστ γραφω οτι ειχα 3gs
σε καλυψα τρ???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Twitter:@nosgr
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:18

Συμφωνω απολυτα με τον nikosgnr. Δεν γινεται να μας κραζεις, να μας λες θυματα της Apple και ταυτοχρονα να μας συγκρινεις ενα περσινο κινητο (iPhone) με ενα λιγων μηνων. Ειναι λογικο να υπερισχυει, και δεν νομιζω να ειπε κανεις απο μας το αντιθετο.

Μπορεις να μας πεις τον λογο που μισεις τοσο πολυ την Apple?!! Εχεις γινει θυμα των αντιπαλων της Apple. Tablets-smartphone, συγκρινονται πρωτα με iDevices και μετα με ολα τα αλλα. Γιατι γινεται αυτο αραγε? Επειδη ειναι τοσο για τον π$#!4 ?

--

Εγω μεχρι περσυ τετοια εποχη, ημουν funboy της Nokia. Περιμενα να βγει το Ν8 για να το παρω. Τα iPhone τα θεωρουσα fashion-trends επειδη τα ειχε ολος ο κοσμος. Μεχρι που μου δανεισε ενας φιλος μου το δικο του για μερικες μερες και αλλαξα γνωμη. Ειχε ακριβως οτι ηθελα. Σταθερο κινητο, χωρις lag και γενικα ητανε smooth σε ολα του.

Τεσπα μην κουραζω.. Aλλα τοσο hating για ενα gadget ρε φιλε ?

Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 12/09/2011 - 17:19.

#183   sincer660

sincer660

iPH Enthousiast

• 370 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:19

φανταζομαι τι συγκριση θα υπαρχει γενικα στην ζωη σας αν κανετε ετσι για ενα κινητο αχαχχαχαχαχαχχα!!!!

#184   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:20

Και εγω εχω να πω οτι εχουν περασει ολα τα iphone απο τα χερια μου κ το 4αρι το πουλησα κ πηγα στο android και τωρα πραγματικα δεν ασχολουμαι με το τι κανουνε οι αλλοι...!!!
Παντως για να λεμε τα πραγματα ως εχουν το εχω πει και σε προηγουμενο ποστ.Αν...λεω ΑΝ μπορουσε ποτε το iphone να παρει το λειτουργικο android θα ηταν ο τελειος συνδιασμος απο αποψης και κατασκευης του κινητου αλλα και απο αποψη λογισμικου...!
Παντως τωρα που η google πηρε τον τομεα της κινητης τηλεφωνιας απο την motorola θα ερθει ο καιρος που δε θα εχουν μεγαλη διαφορα τα υλικα κατασκευης του κινητου της motorola απο αυτα της apple...

#185   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:22

παιδια οταν πηρα το samsung galaxy s2 απλα εμεινα με ανοιχτο το στομα και ειχα ενθουσιαστει!ακομα τωρα που το εχω θα το αποχαιρετησω και να γυρισω παλι σε iphone 4!o λογος???
απλος..στο ios εχεισ περισσοτερες επιλογες να κανεις οτι θελεις με εφαρμογες απο μαρκετ!μονο και μονο για το μαρκετ της apple θελω να γυρισω σε iphone!γιατι κουραστηκα με τις εφαρμογες του android που σε τρωνε μια μπαταρια απο δω μεχρι αυριο!
για παραδειγμα η χρηση facebook στο galaxy s2 σε τρωει απειρη μπαταρια η η χρηση σε ιντερνετ που με την ιδια χρηση σε iphone 4 κραταει 4 φορες παραπανω..!εφτασα δηλαδη σε σημειο να μην κοιταζω πλεον το ποσο ομορφο ειναι ενα κινητο οταν η μπαταρια με μια συγκεκριμενη εφαρμογη λιωνει κυριολεκτικα..!ναι οκ κραταει το τλφν 3 μερες αλλα μονο με τα παντα κλειστα wifi,data,3g και τα λοιπα χωρις να παιξω ουτε ενα παιχνιδι!ασε που κανει το galaxy s2 να φορτισει 4 ωρες για να φτασει 100% η μπαταρια!ειναι κινηταρα...αλλα δεν μπορω να το εχω οταν απογοητευομαι με κατι αλλα χουσουρια που εχει..!ενω ειχα iphone 4μου φτανει να ξαναγυρισω γιατι απλα θυμαμαι οτι δεν με ειχε απογοητευσει ποτε..απο εποχη που ειχα και το 3gs!
αυτα απο μενα!

#186   KonstantinosFotos

KonstantinosFotos

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@kostas_fotos
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:23

Ρε φιλε ξεκολλα με τους αριθμους και τα τεχνικα χαρακτηριστικα των συσκευων πλεον δεν εχουν σημασια αυτα... Χρησιμοποιησε και τα 2 κινητα και πες μου αν σου φαινεται αργο το iphone 4. Πλεον το hardware μπαινει σε δευτεργ μοιρα! Σου λεει η samsung 8 megapixel εγω δεν εχω δει καλυτερη φωτογραφια απο το 4αρι! Για την οθονη μην μιλησουμε που μοιαζει σαν μινι tablet και παλι σε dpi 330 το iphone 270 to s2! Για software μαλλον δεν σε συμφαιρει που στην αλλη ζωη ισως πλησιασει τις εφαρμογες! Να μιλησουμε για ποιοτητα κατασκευης οπου συμφωνησες οτι ειναι ανωτερο? Για ποια συγκρισει μιλας εσυ λοιπον για να βρουμε μια κοινη γλωσσα...!

#187   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:25

παιδια οταν πηρα το samsung galaxy s2 απλα εμεινα με ανοιχτο το στομα και ειχα ενθουσιαστει!ακομα τωρα που το εχω θα το αποχαιρετησω και να γυρισω παλι σε iphone 4!o λογος???
απλος..στο ios εχεισ περισσοτερες επιλογες να κανεις οτι θελεις με εφαρμογες απο μαρκετ!μονο και μονο για το μαρκετ της apple θελω να γυρισω σε iphone!γιατι κουραστηκα με τις εφαρμογες του android που σε τρωνε μια μπαταρια απο δω μεχρι αυριο!
για παραδειγμα η χρηση facebook στο galaxy s2 σε τρωει απειρη μπαταρια η η χρηση σε ιντερνετ που με την ιδια χρηση σε iphone 4 κραταει 4 φορες παραπανω..!εφτασα δηλαδη σε σημειο να μην κοιταζω πλεον το ποσο ομορφο ειναι ενα κινητο οταν η μπαταρια με μια συγκεκριμενη εφαρμογη λιωνει κυριολεκτικα..!ναι οκ κραταει το τλφν 3 μερες αλλα μονο με τα παντα κλειστα wifi,data,3g και τα λοιπα χωρις να παιξω ουτε ενα παιχνιδι!ασε που κανει το galaxy s2 να φορτισει 4 ωρες για να φτασει 100% η μπαταρια!ειναι κινηταρα...αλλα δεν μπορω να το εχω οταν απογοητευομαι με κατι αλλα χουσουρια που εχει..!ενω ειχα iphone 4μου φτανει να ξαναγυρισω γιατι απλα θυμαμαι οτι δεν με ειχε απογοητευσει ποτε..απο εποχη που ειχα και το 3gs!
αυτα απο μενα!

δεν σου φταιει η εφαρμογη σε αυτο φιλε μου αλλα εσυ που δεν ξερεις πως να τις διαχειρηστεις!Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που δε θα το λυσουμε εδω...αρχικα κ εγω ετσι σκεφτηκα οπως εσυ γιατι ειχα ιδια προβληματα μεχρι που διαβασα κ εμαθα το πως και τι γινεται εκει κ τωρα πλεον η μπαταρια μου κραταει 3ημερα κ με αρκετη χρηση...

#188   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:38

καλησπερα ειναι τα 2 καλητερα κινητα στο κοσμο ο ενας android ο αλλος ios.
απο κι και περα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.
ο καθ ενας αγοραζει οτι του κανει κεφι.
εγω τα ειχα και τα δυο.
τωρα εχω μονο το iphone για δικους μου λογους.
:)

#189   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:41

Αυτο ακριβως που λεει και ο φιλος παραπανω ο καθενας οτι τον βολεψει δεν υπαρχει θεμα συγκρισης τους...

#190   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1,038 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:44

το iphone 4 οσο καλο και αν ειναι και διαφορετικο,υπολειπεται σε καποια πραγματα απο τα καλυτερα androids της αγορας,και εγω εχω το 4 σιγουρα οι καινοτομιες του ειναι ασυγκριτες,και πριν κανα 3 που τοπιασα στα χερια μου δεν ημουν ιδιαιτερα φαν τωρα δεν το αποχωριζομαι,σιγουρα οτι μειονεκτηματα θα εχει δεν ειναι εν αγνοια των κατασκευαστων μαλλον επιτηδες γινεται για να τα καλυψουν στο επομενο 5,αφου δεν παυει να ειναι εμπορικο προιον καταναλωσης

#191   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:45

Προσωπικά, οι λόγοι που με κρατάνε στο iPhone είναι:
1.) Εφαρμογές. Πάρα πολλές, ποιοτικές εφαρμογές, και για την πλάκα μου, αλλά και για την δουλειά μου, και ένα τεράστιο App Store ικανό να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη μου παρουσιαστεί.
2.) Ποιότητα κατασκευής και οθόνη. Ότι και να λέμε, το iPhone 4 είναι ποιοτικά σε άλλη κατηγορία από οποιοδήποτε κινητό μαζικής παραγωγής έχει κατασκευαστεί έως σήμερα.
Ακόμη, η οθόνη του έχει την μεγαλύτερη πυκνότητα σε pixels από οποιοδήποτε κινητό της αγοράς (για την ακρίβεια, εκτός από εμγαλύτερη πυκνότητα, έχει και μεγαλύτερη ανάλυση!), πράγμα που την κάνει να φαντάζει απίστευτα ευκρινής. Πολλοί λένε π.χ. το τάδε κινητό έχει 4,3 ίντσες οθόνη, ενώ το iPhone μόνο 3,5. Τί να τις κάνω τίς έξτρα ίντσες όμως, όταν στο iPhone μπορώ να δώ περισσότερο περιεχόμενο (λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης) ή κείμενο χωρίς να χρειαστώ να ζουμάρω (λόγω υψηλότερης ευκρίνειας).
3.) Μπαταρία. Αρκετή μπαταρία για να βγάλει την μέρα χωρίς να χρειάζεται καθόλου να ανησυχώ για task managers, να κλείνω εφαρμογές, Bluetooth, κτλ. .

#192   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/09/2011 - 17:45

Και εγω εχω να πω οτι εχουν περασει ολα τα iphone απο τα χερια μου κ το 4αρι το πουλησα κ πηγα στο android και τωρα πραγματικα δεν ασχολουμαι με το τι κανουνε οι αλλοι...!!!
Παντως για να λεμε τα πραγματα ως εχουν το εχω πει και σε προηγουμενο ποστ.Αν...λεω ΑΝ μπορουσε ποτε το iphone να παρει το λειτουργικο android θα ηταν ο τελειος συνδιασμος απο αποψης και κατασκευης του κινητου αλλα και απο αποψη λογισμικου...!
Παντως τωρα που η google πηρε τον τομεα της κινητης τηλεφωνιας απο την motorola θα ερθει ο καιρος που δε θα εχουν μεγαλη διαφορα τα υλικα κατασκευης του κινητου της motorola απο αυτα της apple...

Ιεροσυλία και μόνο που το λες φίλε μου. H Apple είναι αυτό που είναι και οι άλλοι αυτό που είναι οι άλλοι....
Once You Go Mac You Never Go Back

#193   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2011 - 18:06

Πολυ θα το ηθελες αυτο φιλε μου...!Αυτα ελεγα κ εγω πριν ανοιξω τα ματια μου...

#194   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/09/2011 - 18:09

Πολυ θα το ηθελες αυτο φιλε μου...!Αυτα ελεγα κ εγω πριν ανοιξω τα ματια μου...

Εντάξει άσε όλους εμάς τους υπόλοιπους να τα έχουμε κλειστά. Αλλά όντως είναι ιεροσυλία να λέμε να βάλουμε android σε Apple συσκευή.
Once You Go Mac You Never Go Back

#195   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 12/09/2011 - 18:23

εγω παλι θα ηθελα το ios στο galaxy s2 ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες