Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Please log in to reply
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 12/09/2011 - 18:29

Εχω και τις 2 συσκευες. Το SGS II ειναι κλασεις ανωτερη συσκευη οπως και το Android ειναι κλασεις ανωτερο του iOS.
Με μια διαφορα: οτι το AppStore ειναι κλασεις ανωτερο του Android Market.
Aυτος ειναι και ο παραγοντας που κραταει το iPhone ζωντανο ακομα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 12/09/2011 - 18:33

Εχω και τις 2 συσκευες. Το SGS II ειναι κλασεις ανωτερη συσκευη οπως και το Android ειναι κλασεις ανωτερο του iOS.

αυτος ειναι ο λόγος που εχω και το s2 και το 4αρι...οχι τοσο για τις εφαρμογές αλλα περισσοτερο για τα παιχνίδια που ειναι γραμμένα ειδικά για to iphone σε σχεση με τα games για το ανδροιδ που ναι μεν υπάρχει ποικιλία αλλα γίνετε χαμος με τις συμβατότητες και τις αναλύσεις...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 12/09/2011 - 18:33.

#198   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 12/09/2011 - 18:44

αυτος ειναι ο λόγος που εχω και το s2 και το 4αρι...οχι τοσο για τις εφαρμογές αλλα περισσοτερο για τα παιχνίδια που ειναι γραμμένα ειδικά για to iphone σε σχεση με τα games για το ανδροιδ που ναι μεν υπάρχει ποικιλία αλλα γίνετε χαμος με τις συμβατότητες και τις αναλύσεις...

Πολυ σωστος.

#199   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 14/09/2011 - 14:17

Σωτηρη θα συμφωνησω μαζι σου οσο και αν εχω κολλημα με τα iDevices. Επιασα στα χερια μου σημερα ενα SG2 και επαθα πλακα. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ... ενταξει σιγουρα η ποιοτητα κατασκευη της δεν συγκρινεται με αυτη του Iphone 4 -οσο αφορα τα υλικα και ΟΧΙ το hardware-.
Δεν ξερω. Ισως καποια στιγμη επιχειρησω να περασω στην απεναντι οχθη με SG2, αλλα το μηλο δεν το αφηνω... ιδιαιτερα το το 2g μου... το οποιο το εκανα κουκλα... :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 14/09/2011 - 14:17.

#200   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 14/09/2011 - 14:29

εχω δοκιμασει κ s2 κ αυτη την στιγμη παιζω με ενα ideos x5, παιδια το συμπερασμα μου ειναι οτι : ναι μεν υπαρχουν ανωτερα σε hardware κινητα απο το 4αρι αλλα το smooth του ios κ οι αμετρητες εφαρμογες κ παιχνιδια που σου προσφερει εχουν σαν αποτελεσμα να βαριεσαι '' τα ανωτερα ανδροιδ '' κινητα , προσωπικα μιλαω παντα. Οι ανδροιδ συσκευες ειναι χρονια πισω οσον αφορα το μαρκετ κ γενικως τις εφαρμογες που προσφερει.Η ταπεινη μου αποψη.

#201   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/09/2011 - 14:33

εγω θα σας πω απλα το τι αισθανομουν και το τι αισθανομαι τωρα...εχουν περασει παρα πολλα κινητα και φτηνα και ακριβα απο τα χερια μου...και απο ολες τις μαρκες...οταν λοιπον ειχα ενα κινητο καινουργιο το κρατουσα ενα 6 μηνο το πολυ και μετα αισθανομουν οτι το ειχα βαρεθει και οτι το νεο μοντελο ειναι καλυτερο και και και....οταν επιασα το iphone 2 στα χερια μου...ειπα αυτο ειναι κινητο...ειχε ομως ακριβα για την τσεπη μου...τελικα μετα απο 1 χρονο που σε μεταχειρισμενα ειχε τιμη 200 ευρο το πειρα...το κρατησα ενα χρονο και το πουλησα την ιδια τιμή και οχι γιατι το ειχα βαρεθει αλλα γιατι με 40 ευρω παραπανω πηρα το 3γ που μου χρειαζοταν επειδη το 2 δεν ειχε 3g...απο εκει και περα δεν εχω ουτε μια μερα βαρεθει την συσκευει...σπανια κλεινω το τηλεφωνο...επιασα πολλα νεα android κινητα αλλα τπτ...και πριν φυσικα δεν ειχα καμια σχεση με προιοντα της apple...πουλησα και το 3g μετα απο ενα χρονο 200 και πειρα το 4αρι με 100 ευρο επιπλεον λογο επιδοτησης...επομενος ουτε 700 ευρω εχω δωσει ουτε θα εδινα...ασχετα αν τα αξιζει ή οχι ουτε fan της apple ειμαι ωστε να το ισχυριστει κάποιος , ομως επιμένω και μετά την χθεσιμη μου συνάντιση με το σ2 και κώλλημα που έφαγε με το wifi του , να λέω ότι δεν νιώθω καν την ανάγκη να αλλάξω κινητό.

#202   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 14/09/2011 - 14:34

Εμένα παντός το galaxy s2 με ενθουσίασε πολυ ως συσκευή αλλα όχι τόσο απο λειτουργικό... Το iOS είναι ένα απο τα πιο δυνατά και ολοκληρομένα λειτουργικά για κινητό! Αυτο που με χαλάει παρα πολυ είναι η ύπαρξη bluetooth αλλα όχι για ανταλλαγή αρχείων, η απουσία ραδιοφώνου (με τη διακαιολογια ότι μεγαλώνει το πάχος της συσκευής ενώ το s2 είναι πιο λεπτό και έχει και ράδιο!) και ότι ΌΛΑ πρέπει να γίνονται μέσο iTunes. Μήπως έχουν κλειδώσει πιο πολυ απο ότι πρέπει αυτο το τηλέφωνο...?
Αν το επόμενο iPhone δεν έχει κάποια μεγάλη αλλαγή και σημαντική δεν πρόκειται να το πάρω ενώ την ιδια στιγμή θα κυκλοφορούν πολυ ανώτερες συσκευές...

#203   tilos4523

tilos4523

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:tilos4523

Δημοσίευση 15/09/2011 - 02:22

Επειδή αυτο το θεματακι με έχει κουράσει (i4 vs sgh g s2) και έχω βαρεθεί να ακούω πόσο καλύτερο είναι το s2 απο το i4 , με αφορμή τα σχόλια που είδα τυχαία πάντα απο έναν χρήστη έχω να πω τα εξής:

1) δεν γίνεται να συγκρίνεις 2 κινητά όταν το ενα (s2) βγήκε τουλάχιστον 8-9 μήνες πιο μετα.εννοείτε ότι σαν hardware θα είναι καλύτερο ( βλέπε διπυρινο επεξεργαστη κλπ), αλλιώς γιατί να το βγάλεις.

2) ας το συγκρίνεις με το i5 που θα έχουν διάφορα 3-4 μήνες και βλέπουμε

3) σε κινητο δεν παίζει ρόλο μόνο το hardware!!!!!!!
Να κάτσω να συγκρινω iOS + app store με τι !!!!!ποιο!!!!! Android + android market !!!!πλάκα κανείς!!!!

4)άμα βάλω και το cydia στο παιχνίδι η διάφορα είναι τεράστια!!!και μην ακούσω ότι δεν μετράει, γιατί και στα android κανείς root την συσκευή!! Δηλαδή είναι σαν να συγκρινω εμπορικό κέντρο των 185000 τ.μ με το ψιλικατζιδικο της γειτονιάς!!!!

5) Αναφέρθηκε και πιο πριν κάτι για το wi fi του s2 ,το οποίο μπορώ να το επαληθευσω και εγω εκ πείρας !!ότι δηλαδή μέχρι να κατεβάσει το υπερτουμπανο s2 μια εφαρμογή Εγω με το ταπεινό i4 έχω κατεβάσει την ίδια και πάω για την επόμενη !!!!!

6) επίσης κάποιος είπε ότι συνέχεια ακούει όσους έχουν s2 να κραζουν πρώτοι πράγμα το οποίο ισχύει .και ρωτάω εγω, μα τέτοιο κόμπλεξ!!!!!!! Τόσο πολυ wanna be iPhone!!!είναι τόσο απλό!!ακόμα και που η συσκευή είναι καλύτερη στο σύνολο δεν μπορεί να συγκριθεί!!!

7) τέλος όπως και να το κάνουμε άλλο apple και άλλο sgh!!δεν το λέω με την ψωνιστικη σημασία αλλα με αντικειμενική!δεν γίνεται να συγκρίνεις μια Ferrari με ενα τουμπανιασμενο αμάξι ακόμα και αν αυτο είναι πιο γρήγορο..!!μιλάω για τεχνογνωσία , ιστορία πάνω στο κλάδο , απο την συναρμολόγηση μέχρι και την πλήρη λειτουργία είναι η μέρα με την νύχτα!!

8) τέλος ξαναλέω ας βγει το πέντε και βλέπουμε ποσο τούμπανο θα δείχνει το s2!

Όλο αυτα φιλικά πάντα.

#204   tasos7

tasos7

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 04:36

Αύριο πέμπτη παραλαμβάνω και εγω επιτέλους το iphone 4.Σαν κάτοχος του 3gs (αρκετά ικανοποιημένος)είπα να αναβαθμιστω.Κακα τα ψεμματα το 4αρι ειναι απο τα ποιο ομορφα και ποιο ποιοτικά φτιαγμένο απο καθε αλλο smartphone που υπάρχει στην αγορα.
Το κακο ειναι οτι η samsung εβγαλε πραγματικά ενα μοντέλο το οποίο οχι απλά ειναι δυνατο,αλλα πιστεύω και το καλύτερο απο αποψη hardware που εχει τοποθετηθει ποτε σε κινητο.Νομιζω πως συμφωνειτε και εσεις μαζι μου αντικειμενικα παντα!

Στο θεμα μας
Εαν σας έδιναν μια επιδότηση 600 ευρω ποιο θα επιλέγατε και γιατι?

Iphone 4?
samsung galaxy s2?

λοιπο καταρχην καλημερα. κατα δευτερον να πω, πως ειμαι χρηστης iphone 4 . kai τριτον... θα επρεπε να συκρινεις ομοια πραγματα και οχι αυτα τα δυο κινητα. και για να απαντησω και εγω..! εχω λεφτα και θελω να παρω μια mercendes camprio η ενα ford campio. τι να προτιμησω ;;;;;;; και για καποιον φιλο που απαντησε μετα ας με βοηθησει .. .. αν επιλεξω το ford βρισκω πιο ευκολα ζαντολαστιχα και ολα τα συναφη παρα για την mercedes! συγνωμη ρε παιδια αλλα θα σκαγα αν δεν το γραφα!!!

και για να μην βγαινω και εκτος θεματος.... Samsung galaxy S II με διαφορα πολυ μπροστα σε καμερα , οθονη και επεξεργαστη!

#205   tasos7

tasos7

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 04:39

Επειδή αυτο το θεματακι με έχει κουράσει (i4 vs sgh g s2) και έχω βαρεθεί να ακούω πόσο καλύτερο είναι το s2 απο το i4 , με αφορμή τα σχόλια που είδα τυχαία πάντα απο έναν χρήστη έχω να πω τα εξής:

1) δεν γίνεται να συγκρίνεις 2 κινητά όταν το ενα (s2) βγήκε τουλάχιστον 8-9 μήνες πιο μετα.εννοείτε ότι σαν hardware θα είναι καλύτερο ( βλέπε διπυρινο επεξεργαστη κλπ), αλλιώς γιατί να το βγάλεις.

2) ας το συγκρίνεις με το i5 που θα έχουν διάφορα 3-4 μήνες και βλέπουμε

3) σε κινητο δεν παίζει ρόλο μόνο το hardware!!!!!!!
Να κάτσω να συγκρινω iOS + app store με τι !!!!!ποιο!!!!! Android + android market !!!!πλάκα κανείς!!!!

4)άμα βάλω και το cydia στο παιχνίδι η διάφορα είναι τεράστια!!!και μην ακούσω ότι δεν μετράει, γιατί και στα android κανείς root την συσκευή!! Δηλαδή είναι σαν να συγκρινω εμπορικό κέντρο των 185000 τ.μ με το ψιλικατζιδικο της γειτονιάς!!!!

5) Αναφέρθηκε και πιο πριν κάτι για το wi fi του s2 ,το οποίο μπορώ να το επαληθευσω και εγω εκ πείρας !!ότι δηλαδή μέχρι να κατεβάσει το υπερτουμπανο s2 μια εφαρμογή Εγω με το ταπεινό i4 έχω κατεβάσει την ίδια και πάω για την επόμενη !!!!!

6) επίσης κάποιος είπε ότι συνέχεια ακούει όσους έχουν s2 να κραζουν πρώτοι πράγμα το οποίο ισχύει .και ρωτάω εγω, μα τέτοιο κόμπλεξ!!!!!!! Τόσο πολυ wanna be iPhone!!!είναι τόσο απλό!!ακόμα και που η συσκευή είναι καλύτερη στο σύνολο δεν μπορεί να συγκριθεί!!!

7) τέλος όπως και να το κάνουμε άλλο apple και άλλο sgh!!δεν το λέω με την ψωνιστικη σημασία αλλα με αντικειμενική!δεν γίνεται να συγκρίνεις μια Ferrari με ενα τουμπανιασμενο αμάξι ακόμα και αν αυτο είναι πιο γρήγορο..!!μιλάω για τεχνογνωσία , ιστορία πάνω στο κλάδο , απο την συναρμολόγηση μέχρι και την πλήρη λειτουργία είναι η μέρα με την νύχτα!!

8) τέλος ξαναλέω ας βγει το πέντε και βλέπουμε ποσο τούμπανο θα δείχνει το s2!

Όλο αυτα φιλικά πάντα.

νομιζω πως εχεις κανει ενα λαθακι.. το ποστ ειναι για ποιο ειναι καλυτερο κινητο. οχι ποιο εχει τις πιο καλες υπηρεσιες μετα την αγορα του κινητου.

#206   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 05:20

Προσωπικά νομίζω το θέμα θα έπρεπε να είναι πιο προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης.

#207   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2011 - 07:19

νομιζω πως εχεις κανει ενα λαθακι.. το ποστ ειναι για ποιο ειναι καλυτερο κινητο. οχι ποιο εχει τις πιο καλες υπηρεσιες μετα την αγορα του κινητου.

ναι οκ το θεμα λεει αυτο αλλα κανει λάθος συγκριση οποτε μπορουμε να πουμε την γενικη μας αποψη.

#208   tilos4523

tilos4523

iPH newbie

• 79 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 09:48

δεν μιλαμε το για υπερησιες!!!!!!μιλαμε για κατι που χαρακτηριζει καθε ηλεκτρονικη συσκευη!!!!για το λειτουργικο της!!!!!!το ios ειναι κλασης ανωτερο απο το android.δεν γινεται να κανεις συγκριση και να διαχωρισεις υλικο και λογισμικο!!!!παρε ενα pc i7 και βαλε windows 95 και ελα πες μου αμα λειτουργει καλα!!!!
αλλο ενα επιχειρημα που δειχνει ποσο wanna be iphone ειναι μερικοι!!!

#209   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 09:57

αυτο που εχω προσεξει, οχι μονο εδω στο φορουμ αλλα και εξω στο δρομο ειναι οτι ολοι μα ολοι κραζουν την apple αλλα κανενας χρηστης iphone δεν κραζει αλλες εταιριες για τα κινητα τους εκτος απο το οτι της κλεβουν πατεντες. Δεν ξερω αν μεσα απο της ελλείψεις του iphone οι χρηστες εχουν γινει ''ταπεινοi'' Αυτο που βλεπω ειναι οτι κραζουν την apple γιατι οι ιδοι δεν εχουν iphone, αλλιώς δεν θα ασχολοντουσαν ΚΑΝ. Και ολα αυτα τα λεει ενας χρηστης lg kc910 - nokia 5230 μελλοντικός χρηστης iphone 5.

+1
Χωρις λογια.

#210   tilos4523

tilos4523

iPH newbie

• 79 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 10:11

και να ρωτησω δηλαδη αν το s2 ειχε symbian θα το αγοραζες?αν η απαντηση ειναι οχι , τοτε ερχεσαι στα λογια μου και καταλαβαινεις γιατι δεν μπορεις να συγκρινεις μονο το υλικο.αν τωρα μου πεις ναι , τι να σου πω αφου θα εχεις δωσει 500 ευρω για ενα symbian κινητο εισαι αξιος τησ μοιρασ σου.φιλικα παντα!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες