Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 10:48

παιδια οταν πηρα το samsung galaxy s2 απλα εμεινα με ανοιχτο το στομα και ειχα ενθουσιαστει!ακομα τωρα που το εχω θα το αποχαιρετησω και να γυρισω παλι σε iphone 4!o λογος???
απλος..στο ios εχεισ περισσοτερες επιλογες να κανεις οτι θελεις με εφαρμογες απο μαρκετ!μονο και μονο για το μαρκετ της apple θελω να γυρισω σε iphone!γιατι κουραστηκα με τις εφαρμογες του android που σε τρωνε μια μπαταρια απο δω μεχρι αυριο!
για παραδειγμα η χρηση facebook στο galaxy s2 σε τρωει απειρη μπαταρια η η χρηση σε ιντερνετ που με την ιδια χρηση σε iphone 4 κραταει 4 φορες παραπανω..!εφτασα δηλαδη σε σημειο να μην κοιταζω πλεον το ποσο ομορφο ειναι ενα κινητο οταν η μπαταρια με μια συγκεκριμενη εφαρμογη λιωνει κυριολεκτικα..!ναι οκ κραταει το τλφν 3 μερες αλλα μονο με τα παντα κλειστα wifi,data,3g και τα λοιπα χωρις να παιξω ουτε ενα παιχνιδι!ασε που κανει το galaxy s2 να φορτισει 4 ωρες για να φτασει 100% η μπαταρια!ειναι κινηταρα...αλλα δεν μπορω να το εχω οταν απογοητευομαι με κατι αλλα χουσουρια που εχει..!ενω ειχα iphone 4μου φτανει να ξαναγυρισω γιατι απλα θυμαμαι οτι δεν με ειχε απογοητευσει ποτε..απο εποχη που ειχα και το 3gs!
αυτα απο μενα!

Θέλω να προσθέσω το ερώτημα & την γνώμη μου.
Δεν μπορεί να εξοπλίσει η apple hardware τις συσκευές της?

-Μέχρι και καφέ που λέει ο λόγος, αλλά δεν το έχει ανάγκη το λειτουργικό της και τα προγράμματά της. Έχει το design τη χρηστικότητα και την σταθερότητα για την ηρεμία του κάθε χρήστη και επίσης μια οικογένεια που την στηρίζει (idevices). Η άλλες εταιρίες κάνουν την διαφορά στο hardware για να μπορεί να περπατάει το λειτουργικό του και τα προγράμματα αλλά ....*

*βαρέθηκα να γράψω για τούς άλλους. Ας γράψουν αυτοί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/09/2011 - 10:57

εγω παλι θα ηθελα το ios στο galaxy s2 ;)

Εγώ πάλι, θα ήθελα απλά το app store στο android και εξηγούμαι :

Το android είναι πολύ καλύτερο λειτουργικό από το ios. Έχει bluetooth, ραδιόφωνο, flash, notifications και πολλά άλλα που κάνουν τη συσκευή πιο εύχρηστη.

Επίσης, δεν χρειάζεται να πάω στο itunes του υπολογιστή μου για να κάνω συγχρονισμό. Μπορώ να συνδέσω τη συσκευή μου σε οποιοδήποτε pc και να περάσω μέσα εφαρμογές, βίντεο, τραγούδια ή φωτογραφίες. Πιστεύω ότι αυτός ο περιορισμός που έχει επιβάλει η apple με το itunes είναι απαράδεκτος !! Άσε που μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το google account μου για επαφές, ημερολόγιο κλπ over the air, όποτε θέλω, όπου κι αν βρίσκομαι !!

Τέλος, το galaxy s2, σαφώς και είναι πολύ καλύτερη συσκευή από το iphone4. Με δυπύρινο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη κλπ.

Η μόνη έλειψη είναι στο android market. Που και αυτό τελευταία έχει αναπτυχθεί αρκετά αλλά σίγουρα δεν φτάνει ακόμα το app store.

Συνοψίζοντας λοιπόν, έχω βρει την υγειά μου με το galaxy s2. Έχω ένα απίστευτα δυνατό και γρήγορο κινητό, με απίθανη οθόνη και κάμερα, με ραδιόφωνο, με bluetooth, με flash player, μπορώ να κάνω συγχρονισμό και μεταφορά αρχείων οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι, δεν έχω πλέον την αγωνία του αν θα βγει jailbreak στην επόμενη έκδοση λειτουργικού, δεν έχω πλέον τα άγχη και τις φοβίες που μου είχαν δημιουργήσει τα διάφορα error 1013-3194 κλπ...από την άλλη, δεν έχω κάποιες εφαρμογές του app store, αλλά σίγουρα θα μπορούσα και χωρίς αυτές !! Παρ'όλα αυτά, έχω και ένα 3gs που του έχω φορτώσει μερικά παιχνιδάκια για να σκοτώνω την ώρα μου που και που.

Και κλείνοντας...μακάρι να βγάλει η apple το καινούριο iphone 5 με τουλάχιστον 4'' οθόνη, με υποστήριξη flash, με καλύτερη μπαταρία και με λιγότερους περιορισμούς όσο αφορά το itunes...και θα είμαι από τους πρώτους που θα τρέξουν να το αγοράσουν !!! Δυστυχώς όμως φοβάμαι ότι αυτά θα αργήσουν πολύ να συμβούν...

#213   tasos7

tasos7

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 11:04

και να ρωτησω δηλαδη αν το s2 ειχε symbian θα το αγοραζες?αν η απαντηση ειναι οχι , τοτε ερχεσαι στα λογια μου και καταλαβαινεις γιατι δεν μπορεις να συγκρινεις μονο το υλικο.αν τωρα μου πεις ναι , τι να σου πω αφου θα εχεις δωσει 500 ευρω για ενα symbian κινητο εισαι αξιος τησ μοιρασ σου.φιλικα παντα!!!!

ναι θα το επαιρνα αν το σιμπιαν ηταν στην μοδα σαν λειτουργικο. για να σε ρωτησω και εγω, εσυ θα επαιρνες το μηλο αν ηταν σιμπιαν ; και η απαντηση μου στο ειπα και πριν ειναι οτι δεν συκρινεις υπηρεσιες κινητων αλλα κινητα! εκτος και αν εσυ δεν διαλεγεις την βονταφον πχ επειδη εχει το ποιο σταθερο και αξιοπιστο δικτυο αλλα εχει 5 εφαρμογες μεσα στο vodafone live. εσυ με την λογικη σου θα επελεγες wind που θυσιαζει τα πατα στο βωμο του να βρει πελατια και πουλαει τις υπηρεσιες και το δικτυο της για ψιχουλα. και που θα εχει 30 εφαρμογες μεσα sto wind plus αλλα;;;; δεν θα αντεχει το δικτυο....

#214   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 15/09/2011 - 11:05

Εμένα πάλι μου αρέσει που ο xarisk λέει οτι ΔΕΝ είναι fan της apple αλλά έχει 547 posts στο iphonehellas !!!

(φιλικά πάντα συμποδηλάτη !!!!)

#215   tasos7

tasos7

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 11:06

+1
Χωρις λογια.

αλλο ενα προβατο της apple ! θεωρει ταπεινους τους χρηστες αλλα θα γινει και αυτος ενας!

#216   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 11:07

flash δεν θα μπει ποτε σε iphone...

#217   soupatoras

soupatoras

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2011 - 11:26

Τo Galaxy S2 ειναι πολυ καλυτερο απο το Ι4 αλλα δεν εχει βγει ακομα το Ι5 οποτε η συγκριση ειναι ακυρη...

#218   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/09/2011 - 11:31

Τo Galaxy S2 ειναι πολυ καλυτερο απο το Ι4 αλλα δεν εχει βγει ακομα το Ι5 οποτε η συγκριση ειναι ακυρη...

Δεν είναι άκυρη η σύγκριση φίλε μου. Συγκρίνουμε τις πιο πρόσφατες συσκευές που κυκλοφορούν.

Και το galaxy s2 είναι 4-5 μηνών συσκευή, δεν είναι καινούρια.

Αν βγει δηλαδή το iphone 5 τον άλλο μήνα, θα είναι σωστό να το συγκρίνεις με μια συσκευή 6 μηνών ;

Άλλωστε σε 2-3 μήνες θα βγει το galaxy s3 που θα είναι ακόμα καλύτερο.

Δεν μπορούμε όμως να λέμε, περίμενε να δεις το καινούριο iphone, galaxy κλπ που θα κυκλοφορήσει σε λίγο...πάντα συγκρίνουμε τις συσκευές και τα λειτουργικά που κυκλοφορούν την δεδομένη χρονική στιγμή.

#219   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 11:33

αλλο ενα προβατο της apple ! θεωρει ταπεινους τους χρηστες αλλα θα γινει και αυτος ενας!

Δεν με γνωρίζεις και δεν γνωρίζεις τι έκανα και τι κάνω, με τι ασχολούμουν και με τι ασχολούμαι τώρα.
Τα πρόβατα θεωρούνται ήρεμα ζώα και αυτή είναι η ηρεμία που μου παρέχει η Apple.
Μάλλον είσαι Γίδι και γιαυτό απάντησες έτσι.
Αλλά σε παρακαλώ μην συνεχίσεις τις ζωοβρισιές.
Ευχαριστώ

#220   tilos4523

tilos4523

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:tilos4523

Δημοσίευση 15/09/2011 - 11:48

ναι θα το επαιρνα αν το σιμπιαν ηταν στην μοδα σαν λειτουργικο. για να σε ρωτησω και εγω, εσυ θα επαιρνες το μηλο αν ηταν σιμπιαν ; και η απαντηση μου στο ειπα και πριν ειναι οτι δεν συκρινεις υπηρεσιες κινητων αλλα κινητα! εκτος και αν εσυ δεν διαλεγεις την βονταφον πχ επειδη εχει το ποιο σταθερο και αξιοπιστο δικτυο αλλα εχει 5 εφαρμογες μεσα στο vodafone live. εσυ με την λογικη σου θα επελεγες wind που θυσιαζει τα πατα στο βωμο του να βρει πελατια και πουλαει τις υπηρεσιες και το δικτυο της για ψιχουλα. και που θα εχει 30 εφαρμογες μεσα sto wind plus αλλα;;;; δεν θα αντεχει το δικτυο....

Πολυ αστοχο αυτο που ειπες!!!!!δεν εχει σχεση ο παροχος με το λειτουργικο!!!!!!αντιθετα για να στο πω πιο απλα συσκευη = hardware + software!!!!!!!!!το λειτουργικο δεν ειναι υπηρεσια!!!ειναι κατι που χαρακτηριζει την συσκευη ακριβως οπως την χαρακτηριζει ο επεξεργαστης κλπ!!!!!και τι ειναι αυτο το ''αν ηταν στην μοδα''? δεν το σχολιαζω καν.!!!

#221   tsaki

tsaki

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Twitter:@tsaki19
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:tsaki191

Δημοσίευση 15/09/2011 - 12:26

flash δεν θα μπει ποτε σε iphone...

Κατά την διάρκεια του συνέδριου IBC 2011 που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, η Adobe ανακοίνωσε τα 2 καινούργια της προϊόντα Adobe Flash Media Server 4.5 και Adobe Flash Access 3.0. Τα συγκεκριμένα προϊόντα σύμφωνα με την Adobe, θα επιτρέψουν σε χρήστες IOS συσκευών, δηλαδή iPhone, iPad και iPod touch να έχουν πλέον πρόσβαση σε Adobe Flash περιεχόμενο. Η Adobe αισθάνεται πολύ σίγουρη αυτή τη φορά κάθως δεν θα χρειαστεί την έγκριση της Apple, η οποία είχε απορρίψει την τεχνολογία Flash.

“Με το Adobe Flash Media Server 4.5, όσοι θέλουν πλέον να προωθήσουν media περιεχόμενο μπορούν να το κάνουν ανεξαρτήτως εάν η συσκευή υποστηρίζει Flash ή όχι, χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο και απλό workflow για να το "streamάρουν" στην εκάστοτε συσκευή.” είπαν οι άνθρωποι της Adobe στις δηλώσεις τους.

Ο Flash Media Server 4.5 επιτρέπει λοιπόν στους δημιουργούς να "streamάρουν" περιεχόμενο Flash προς τις iOS συσκευές, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να υποστηρίζεται μέσα από τον iOS Safari browser και άρα είναι ανεξάρτητοι της Apple. Αντί να βασίζονται δηλαδή στον επεξεργαστή της συσκευή να κάνει το render του stream, το οποίο φυσικά και θα ρουφούσε την μπαταρία σε μια φορητή συσκευή και θα την καθιστούσε και πιο αργή, ο Flash Media Server 4.5 της Adobe αναλαμβάνει πλέον όλη τη "βρωμοδουλειά". Ο Adobe Flash Media Server είναι άμεσα διαθέσιμος προς $4,500.

#222   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 12:33

Κατά την διάρκεια του συνέδριου IBC 2011 που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, η Adobe ανακοίνωσε τα 2 καινούργια της προϊόντα Adobe Flash Media Server 4.5 και Adobe Flash Access 3.0. Τα συγκεκριμένα προϊόντα σύμφωνα με την Adobe, θα επιτρέψουν σε χρήστες IOS συσκευών, δηλαδή iPhone, iPad και iPod touch να έχουν πλέον πρόσβαση σε Adobe Flash περιεχόμενο. Η Adobe αισθάνεται πολύ σίγουρη αυτή τη φορά κάθως δεν θα χρειαστεί την έγκριση της Apple, η οποία είχε απορρίψει την τεχνολογία Flash.

“Με το Adobe Flash Media Server 4.5, όσοι θέλουν πλέον να προωθήσουν media περιεχόμενο μπορούν να το κάνουν ανεξαρτήτως εάν η συσκευή υποστηρίζει Flash ή όχι, χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο και απλό workflow για να το "streamάρουν" στην εκάστοτε συσκευή.” είπαν οι άνθρωποι της Adobe στις δηλώσεις τους.

Ο Flash Media Server 4.5 επιτρέπει λοιπόν στους δημιουργούς να "streamάρουν" περιεχόμενο Flash προς τις iOS συσκευές, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να υποστηρίζεται μέσα από τον iOS Safari browser και άρα είναι ανεξάρτητοι της Apple. Αντί να βασίζονται δηλαδή στον επεξεργαστή της συσκευή να κάνει το render του stream, το οποίο φυσικά και θα ρουφούσε την μπαταρία σε μια φορητή συσκευή και θα την καθιστούσε και πιο αργή, ο Flash Media Server 4.5 της Adobe αναλαμβάνει πλέον όλη τη "βρωμοδουλειά". Ο Adobe Flash Media Server είναι άμεσα διαθέσιμος προς $4,500.

Απλά είναι μια τεχνολογία που μετατρέπει το flash. Είναι κατ' επιλογή και δεν εφαρμόζεται σε όλα τα sites.

#223   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 15/09/2011 - 12:40

Και κλείνοντας...μακάρι να βγάλει η apple το καινούριο iphone 5 με τουλάχιστον 4'' οθόνη, με υποστήριξη flash, με καλύτερη μπαταρία και με λιγότερους περιορισμούς όσο αφορά το itunes...και θα είμαι από τους πρώτους που θα τρέξουν να το αγοράσουν !!! Δυστυχώς όμως φοβάμαι ότι αυτά θα αργήσουν πολύ να συμβούν...

Το 2ο και το τεταρτο δε θα συμβουν. καλη συνεχεια με το galaxy :)

#224   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 12:41

Παιδιά, η Apple δεν προσπαθεί να εξαπατήσει κανέναν βγάζοντας κατώτερο hardware και πλασάροντάς το ως το καλύτερο. Αν δεν είχε την δυνατότητα να βγάλει το καλύτερο hardware, ίσως να κατέφευγε σε τέτοιες τακτικές παραπλάνησης.
Η Apple συνειδητά επιλέγει πόσο ισχυρό hardware θα βγάλει. Καταλαβαίνετε, είναι αστείο να ισχυριστούμε ότι η εταιρεία με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στον κόσμο, με απόθεμα σε ρευστό κοντά 70 δίς $ (περισσότερα από την Αμερικανική Κυβέρνηση), η εταιρεία που οδεύει να γίνει η πρώτη trillion dollar company σε συνολική αξία, δεν έχει την δυνατότητα να παράγει hardware δύο γενιές μπροστά! Με τα χρήματα που έχει η Apple, είναι αυτή που μπορεί να παράγει το πιό πρωτοποριακά προίόντα και που έχει το κέρδος λιγότερο ανάγκη από κάθε άλλη εταιρεία!
Επομένως το hardware που χρησιμοποιεί το επιλέγει με γνώμονα τί θεωρεί κατάλληλο, και όχι τι μπορεί να παράγει.

Αν τώρα μια τέτοια τακτική την δικαιώνει, αν και δεν θέλω να κρίνω μόνο εκ του αποτελέσματος, οι πωλήσεις το επαληθεύουν. Αλλά και προσωπικά, που χρησιμοποιώ άπειρες ώρες το iPhone 4 και του έχω 15GB εφαρμογές, ελάχιστες φορές έχω νιώσει ότι θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορο. Αλλά και το Android δεν νομίζω να μου το έλυνε αυτό το πρόβλημα. Γιατί ακόμα και καλύτερο Hardware να είχα, Α.)αφενός έχω το Android, το οποίο ως πλατφόρμα βασισμένη σε Java, είναι εγγενώς πιό αργό (κρατήσουμε όλους τους άλλους συντελεστές, π.χ. Hardware, σταθερούς) από το iOS που είναι σε objective-C. Β.)Και από την άλλη έχουμε το θέμα της βελτιστοποίησης.
1.)Αρχικά βελτιστοποίηση σε θέμα λειτουργικού. Με cutom ROMs έχεις κάποιο optimization του λειτουργικού πάνω στην συσκευή σου,αλλά σε καμία περίπτωση στα επίπεδα του iOS.
2.)Έπειτα, έχουμε την βελτιστοποίηση της εφαρμογής μέ βάση το κινητό. Η οποία πάλι δεν φτάνει τα επίπεδα του iOS, για δύο λόγους: Ι.)Πολλές συσκευές, άρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να γίνει βελτιστοποίηση για κάθε μία από αυτές, ΙΙ.)σύμφωνα με έρευνες, οι χρήστες iOS έχουν μάθει να αγοράζουν κάτι που τους αρέσει και αγοράζουν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τους χρήστες Android, επομένως η πιό χρονοβόρα διαδικασία βελτιστοποίησης θα αποφέρει λιγότερα χρήματα στους developers, οι οποίοι αποθαρύνονται.

Δηλαδή, για το εγγενώς πιό αργό (λόγω Java) Android, την έλλειψη βελτιστοποίησης (σε σχέση με το iOS πάντα) του εγγενώς πιο αργού Android στην κάθε συσκευή, και την έλλειψη βελτιστοποίησης των εφαρμογών για την κάθε συσκευή, έρχεται να επανορθώσει το πιό ισχυρό hardware. Και απ'ότι φαίνεται, καλύπτει τις παραπάνω αδυναμίες (εκτός από τα γραφικά πάντα, που λόγω της προσέγγισης που ακολουθεί το Android [αν θέλετε το αναλύουμε], είναι αρκετά πίσω). Επομένως, φανταστείτε πόσο πιο εύκολη δουλειά έχει να κάνει το (αξιοπρεπέστατο) hardware του iPhone!

Αλλά εκτός από την πραγματική ταχύτητα, κάτι που παραλείπεται συχνά να αναφερθεί, είναι η αίσθηση ταχύτητας. Και εξηγούμαι: Έστω ότι πατάω να ανοίξει μια εφαρμογή, για μισό δευτερόλεπτο δεν κινείται τίποτα και μετά "μπάμ" ανοίγει ολοκληρωμένο το παράθυρο της εφαρμογής. Έστω πάλι πατάω να ανοίξω μια εφαρμογή, και μόλις πατήσω το εικονίδιο, αρχίζει να παίζει ένα animation και σταδιακά μετά από ένα δευτερόλεπτο ανοίγει η εφαρμογή. Αντικειμενικά, στην πρώτη περίπτωση άνοιξε πιό γρήγορα, αλλά σου αφήνει μια αίσθηση ότι η δεύτερη περίπτωση ήταν εξίσου γρήγορη ή πιό γρήγορη! Και αν υπολογίσετε ότι η Apple δίνει τρομερή προσοχή στα animations και στο πόσο smooth είναι, παρέχει αυτή την αίσθηση ταχύτητας.

Όσον αφορά το Flash, ευτυχώς δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ στο iOS. Εκτός του ότι είναι παλιά και proprietary τεχνολογία, έχει τρομερά προβλήματα απόδοσης στα smartphones (και στο Mac OS X, για να μην ξεχνιόμαστε!), και ευτυχώς η ευρεία διάδοση του iOS σε συνδυασμό με το ότι δεν το υποστηρίζει, θα "σκοτώσουν" πρόωρα το Flash. (Μία παρένθεση: Πόσες φορές και αν έχω δεί ανρώπους που υποστηρίζουν το Android, να αναφέρουν στα πλεονεκτήματά του : 1.)Είναι open source, 2.)Υποστηρίζει Flash. Και είμαι σε φάση WTF?! Τώρα αυτός καταλαβαίνει τι λέει?!).
Σχετικά με το ραδιόφωνο, δεν θα με χαλούσε να υπάρχει δέκτης (έστω στα ακουστικά), αλλά χλωμό το βλέπω. Κύρια αγορά του iPhone είναι η Αμερική,, η Αγγλία, άντε και Γαλλία Γερμανία. Εκεί τα data plans είναι τεράστια και τα δίκτυα γρήγορα, με αποτέλεσμα όλοι να ασχολούνται με ιντερνετικό ραδιόφωνο (που θα ήταν το ιδανικό, αν είχαμε μεγάλα data plans!).

#225   kosta1971

kosta1971

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2011 - 12:43

samsoung s 2 .....χωρις δευτερη σκεψη αν και δεν μπορουν να συνκρηθουν αυτα τα 2. το samsung ειναι κατι χρονια μπροστα απο το 4 se θεμα hardware.
εγω ειχα το 3gs αλλα το sasmung ειναι αλλου. ταχυτατο, λεπτοτατο, χορταστικες ιντσες, αναφορα παραδοσης, flash, ραδιο, ξεκλειδοτο ( τιποτα απο αυτα δεν υπαρχουν στο iphone)
αφησα τελευταιο το καλυτερο! την super amoled οθονη!! διαμαντι,,,αντο βαλεις διπλα σε αλλα κινητα ολα τα αλλα φαινονται ξεπλυμενα.
το μονο μειωνεκτιμα αν μπορεις να το πεις, ι πιο περιορισμενη γκαμα aplications. που παντος ειναι ερκετα.
βεβαια περι ορεξεος κολοκυθοπιτα ..αλλα τα δεδομενα ειναι δεδομενα,

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3