Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/09/2011 - 11:04

Φιλε μου εχω το HTC sensation (εξωτερικα ειναι σχεδον ιδιο με το desire s) και δεν μπορει να συγκρι8ει σε καμια περιπτωση iphone 4.Πως μπορεις να συγκρινεις το πλαστικο καπακι με το γυαλι?Δεν νομιζω να εχει βγει πιο ομορφο κινητο απο το 4...

Για να μην παρεξηγηθουμε στα λεω εντελως φιλικα :)

γουστα ειναι αυτα.... πχ ο αδερφος μου μου λεει οτι το iphone 4 ειναι το ποιο ασχημο κινητο που υπαρχει και εγω γελαω.
το θεμα ομως για μενα δεν ειναι τοσο η εξωτερικη εμφανιση αλλα η συννολικη εμπειρια χρησης που σου προσφερει ενα κιμητο και ποσο ευκολη σου κανει την ζωη σου στην καθημερινοτητα.
Ειμαι 28 , εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι συσκευες, και απο τις τελευταιες και τα samsung galaxy s2, LG optimus 3D κλπ.... ε λοιπον το iphone ακομα και αυτο το ταπεινο 4αρακι που το εχουμε 1.5 χρονο τωρα ειναι το μονο που πουλησα 3 φορες για να παω νομιζοντας σε καλυτερο και παλι στο iphone γυρισα χανωντας στην πορεια και αρκετα χρηματα... με το μονο που θα το αλλαξω απο δω και περα θα ειναι το επομενο ειτε ειναι αυτο το 4s ειτε το 5.

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 25/09/2011 - 11:05

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   hackgeo

hackgeo

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • GameCenter:hackgeo19

Δημοσίευση 25/09/2011 - 11:08

γουστα ειναι αυτα.... πχ ο αδερφος μου μου λεει οτι το iphone 4 ειναι το ποιο ασχημο κινητο που υπαρχει και εγω γελαω.
το θεμα ομως για μενα δεν ειναι τοσο η εξωτερικη εμφανιση αλλα η συννολικη εμπειρια χρησης που σου προσφερει ενα κιμητο και ποσο ευκολη σου κανει την ζωη σου στην καθημερινοτητα.
Ειμαι 28 , εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι συσκευες, και απο τις τελευταιες και τα samsung galaxy s2, LG optimus 3D κλπ.... ε λοιπον το iphone ακομα και αυτο το ταπεινο 4αρακι που το εχουμε 1.5 χρονο τωρα ειναι το μονο που πουλησα 3 φορες για να παω νομιζοντας σε καλυτερο και παλι στο iphone γυρισα χανωντας στην πορεια και αρκετα χρηματα... με το μονο που θα το αλλαξω απο δω και περα θα ειναι το επομενο ειτε ειναι αυτο το 4s ειτε το 5.

συμφονω μαζι σου φιλε μου γουστα ειναι αυτα σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.δεκτες ολες η αποψης....
Και εγω εχω κολησει με το 4αρι μου δεν αλλαζω κινητο μονο iphone .Και δεν το λεω διοτι εχω παροπιδες αλλα επηδη μου αρεσει σαν συνολο εμπειριας.

Τελευταία επεξεργασία από: hackgeo, 25/09/2011 - 11:09

#243   alex336

alex336

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 25/09/2011 - 11:26

Εγώ πάλι παιδιά νέος χρήστηζ είμαι σε iphone,μετράω μόλις 3μήνες.έχω καταλάβει όμως ότι απο θέμα δυνατοτήτων,οθόνης,γενικότερα software,δεν πάιζεται.Όμως το iPhone ρε παιδιά αν δεν είναι jb δεν αξίζει κ πολλά.δηλαδή να μην μπορώ να κάνω βασικά πράγματα που σε οποιαδήποτε συσκευή θεωρούνται στάνταρ.και κάθε φορά να αγχωνεσαι τί tweak θα βάλεις να μην κολλήσει κ πάλι restore κ δεν έχω shsh,και error τάδε,κ μπαταρία ξαφνικά έπεσε τόσο...εγώ δεν έχω πραγματικά ακούσει άνθρωπο που να έχει το 4άρι του απο τη μάνα apple.όλοι με ανακατασκευασμένο και όλοι με μια μικρή υγρασία τρέχουν να αλλάξουν ακουστικά κτλ κτλ...όλο προβλήματα απο μια συσκευή που κοστίζει. Ε τα σημερινά δεδομένα ένα μισθό έτσι...μην μου γρατζουνιστεί αυτό γιατί δεν θα πουλιέται...
Στο galaxy όμως η οθόνη δεν γρατζουνιέται μάγκες ότι κ να κάνεις.
Τέλος πάντων,το iPhone ειναι κόλλημα κ θα παραμείνει γιατί...δεν ξέρω γιατί.γιατί είναι μοναδικό...τέλος

#244   rapmn69

rapmn69

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2011 - 11:37

Δεν ξερω τι λες για το Sensation φιλε μου, αλλα το Desire S ειναι εκπληκτικο σε συναρμολογηση υλικα και εργονομια, καθως ειναι σαφως πιο βολικο στο πιασιμο απο το 4αρι. Ειναι κατα τη γνωμη μου, αν οχι ανωτερο, τουλαχιστον εφαμιλλο του iPhone 4. 8)

Φίλε δεν ξέρω για το δικό σου, αλλά του αδερφού μου που είχε πάρει, στο θέμα συναρμολόγησης ήταν άστα να πάνε.Το πίσω πλαστικό καπάκι της κάμερας δεν εφάρμοζε καλά από την μια μεριά και εξείχε προς τα έξω απο το αλουμινένιο σασί και ο φακός της κάμερας ήταν στραβός μέσα απο το προστατευτικό γυαλί. Αποτέλεσμα μετά απο ένα μηνά άρχιζε να κάνει κάτι κόλπα με το σήμα και το έστειλε στην Αρβατο για Service. Μέτα απο ένα μηνά του το στέλνουν πίσω και ότι του έχουν αλλάξει μητρική. Όταν το πήρε ανακαλύπτει ότι δεν δούλευε το Gps και το στέλνει πίσω την άλλη μέρα και περνάει άλλος ένας μήνας και του είπαν ότι επειδή δεν υπάρχουν στην HTC desire s να του το αντικαταστήσουν με το Sensation το οποίο και δέχτηκε.

P.s Δεν ξέρω αν το έχει αποσύρει το Desier s η HTC?

Αυτά και συγνώμη για το off topic.

#245   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 25/09/2011 - 11:41

Εγώ πάλι παιδιά νέος χρήστηζ είμαι σε iphone,μετράω μόλις 3μήνες.έχω καταλάβει όμως ότι απο θέμα δυνατοτήτων,οθόνης,γενικότερα software,δεν πάιζεται.Όμως το iPhone ρε παιδιά αν δεν είναι jb δεν αξίζει κ πολλά.δηλαδή να μην μπορώ να κάνω βασικά πράγματα που σε οποιαδήποτε συσκευή θεωρούνται στάνταρ.και κάθε φορά να αγχωνεσαι τί tweak θα βάλεις να μην κολλήσει κ πάλι restore κ δεν έχω shsh,και error τάδε,κ μπαταρία ξαφνικά έπεσε τόσο...εγώ δεν έχω πραγματικά ακούσει άνθρωπο που να έχει το 4άρι του απο τη μάνα apple.όλοι με ανακατασκευασμένο και όλοι με μια μικρή υγρασία τρέχουν να αλλάξουν ακουστικά κτλ κτλ...όλο προβλήματα απο μια συσκευή που κοστίζει. Ε τα σημερινά δεδομένα ένα μισθό έτσι...μην μου γρατζουνιστεί αυτό γιατί δεν θα πουλιέται...
Τέλος πάντων,το iPhone ειναι κόλλημα κ θα παραμείνει γιατί...δεν ξέρω γιατί.γιατί είναι μοναδικό...τέλος

Κοίταξε, έχω το iPhone 4 απο τη μέρα που κυκλοφορίας του και το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με την κεραία που τότε έστελναν δωρεάν bumper. Το έχω τόσο καιρό χωρίς ίχνος γρατζουνιας και χωρίς jb και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Δεν νομίζω όλοι να έχουν προβλήματα γιατί είναι και μια πολυ αξιόπιστη συσκευή ( για εμένα πάντα )!

#246   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 25/09/2011 - 11:41

Ηταν καθαρα ελαττωματικο κομματι. Στης κοπελας μου το Desire S δεν υπαρχει ψεγαδι.
Τελος, πωλειται ακομα κανονικα.

#247   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 25/09/2011 - 11:45

Απλά θα προσθέσω και γω ένα λιθαράκι στη συζήτηση..Όσοι έχουν android το έχουν κυρίως για να μην έχουν iphone..Τί εννοώ;;;Είναι περίπου σαν το γνωστό: Είμαι αντιολυμπιακός δεν είμαι φίλαθλος κάποιας ομάδος..Το android κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ακόμη σε πρώιμη φάση και όλοι αυτοί που το χρησιμοποιούν απλά γίνονται beta testers του λογισμικού..Πριν βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε οτιδήποτε απλά να αναφέρω ότι πριν την έλευση του iphone δεν υπήρχε capacitive οθόνη (διορθώστε με αν κάνω λάθος) αλλά και ούτε κάποιο είδος store για εφαρμογές..Επίσης είχατε ξανακούσει ποτέ τη λέξη ''data plan;; για κινητά πριν το 2007-08;;

Εντάξει,,Δεν έχει το καλύτερο hardware της αγοράς,αλλά την δουλεία του την κάνει παραπάνω από αξιοπρεπώς..Εντάξει..Έχει κάποιες ''κλειστές'' νοοτροπίες που ισοσταθμίζονται ως επί το πλείστον με το jailbreak..Εντάξει δανείστηκε κάποια στοιχεία ίσως από άλλα λειτουργικά όπως το web os ή ακόμη και το blackberry που στην Ελλάδα δε τσουλάνε ούτως ή άλλως..Όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι οδηγεί τις εξελίξεις και συνολικά η εμπειρία μαζί του είναι αν μη τι άλλο απολαυστικότατη..

Όσο για το περιώνυμο flash..Άντε η apple είναι κλειστόμυαλη και δε συμβαδίζει με αυτή την αργόσυρτη και δυσλειτουργική τεχνολογία;;;Η Microsoft που συνέκλινε τις απόψεις τις με την μηλοεταιρεία,γιατί να κάνει αυτό λάθος τη στιγμή που έχει ανάγκη από πελάτες και η έλλειψη flash είναι ένα σημαντικό ''αγκάθι'';;;;

Τέλος,δείτε και λίγο την πορεία της μετοχής της apple και αναρωτηθείτε αν μια τέτοιου μεγέθους εταιρεία,χρειάζεται διαπιστευτήρια ή να αποδείξει κάτι αναφορικά με τα προϊόντα της...

Βεβαίως ό καθένας κάνει τις επιλογές του σχετικά με την τηλεφωνική του συσκευή,μιας και αυτός θα τη χρησιμοποιεί ολημερίς και κανείς άλλος..Θεωρώ λοιπόν και χωρίς να θέλω να προσβάλω επ'ουδενί τον φίλο που άνοιξε το ποστ,ότι μια ερώτηση του τύπου'' Να πάρω αυτό ή εκείνο;;'' Δε θα λάβει ποτέ μια αντικειμενική απάντηση,ειδικά σε φόρουμ που πρόσκειται καλώς ή κακώς σε μια συνομοταξία..

Καλό θα ήταν να δοκιμάσουμε και τα δύο στρατόπεδα και ότι προσωπικά μας βολεύει..το κρατάμε..

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

#248   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 25/09/2011 - 11:53

Αν θες να το γρατζουνισεις, αν μη τι άλλο μπορείς!

#249   gthebest

gthebest

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2011 - 09:27

Καλημερα φιλες και φιλοι.
Λοιπον ειμαι κατοχος ενος iPhone4 και τις προαλλες ειχα βρεθει σε ενα Κωτσοβολο και εβαλα διπλα διπλα το iphone μου με το galaxy. Τα συνδεσα και τα 2 σε ενα wifi δικτυο που επιασα στο καταστημα και αρχισα να φορτωνω ταυτοχρονα διαφορες ιστοσελιδες... Προς εκπληξη μου το φτωχοτερο κατα τα αλλα iphone φοφτωνε τις ιστοσελιδες πιο γρηγορα! Οποτε το αφησα και δεν ξανασχοληθηκα! :-P
Να σημειωσω ακομη οτι στο youtube κυκλοφορουνε δεκαδες βιντεο που συγκρινουν υποτιθεται τα 2 τηλεφωνα και βγαζουν πιο γρηγορο το galaxy! Μηπως πολυ απλα ολα αυτα τα βιντεο μεσω google θαβουν το iphone για να προωθησουν τα adroind τηλεφωνα???

#250   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 21/10/2011 - 03:30

Καλημερα φιλες και φιλοι.
Λοιπον ειμαι κατοχος ενος iPhone4 και τις προαλλες ειχα βρεθει σε ενα Κωτσοβολο και εβαλα διπλα διπλα το iphone μου με το galaxy. Τα συνδεσα και τα 2 σε ενα wifi δικτυο που επιασα στο καταστημα και αρχισα να φορτωνω ταυτοχρονα διαφορες ιστοσελιδες... Προς εκπληξη μου το φτωχοτερο κατα τα αλλα iphone φοφτωνε τις ιστοσελιδες πιο γρηγορα! Οποτε το αφησα και δεν ξανασχοληθηκα! :-P
Να σημειωσω ακομη οτι στο youtube κυκλοφορουνε δεκαδες βιντεο που συγκρινουν υποτιθεται τα 2 τηλεφωνα και βγαζουν πιο γρηγορο το galaxy! Μηπως πολυ απλα ολα αυτα τα βιντεο μεσω google θαβουν το iphone για να προωθησουν τα adroind τηλεφωνα???

ποιος τα λεει αυτα??και γω iphone 4 εχω και ειχα galaxy s2..και μαλιστα το galaxy s2 φορτωνε πολυ πιο γρηγορα απτο 4αρι μου..!δοκιμασμενο πολλες φορες και μαλιστα αν αργει ειναι επειδη κανει ληψη περιεχομενου flash το s2 κατι που το 4αρι δεν εχει
εχω iphone 4 και δεν ειμαι apple fanboy..ομολογω οτι ο γαλαξιας νουμερο δυο ειναι κινηταρα και δεν εχει προβλημα κανενα και ειναι σφαιρα..κ απο μπαταρια παει πολυ καλυτερα απτο 4αρι μου!
ομολογω ομως οτι θα ηθελα παλι τον γαλαξια..αλλα μενω σε iphone γιατι ειμαι πολυ του gaming οποτε το μαρκετ της apple μου ειναι απαραιτητο κατι που το μαρκετ του android θα κανει καιρο να το φτασει..!αυτα απο μενα :P

#251   thanostsimo

thanostsimo

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • GameCenter:thanostsimo

Δημοσίευση 21/10/2011 - 06:36

εγώ πάλι έμαθα ότι θα βγεί νέο κινητό με οθόνη LED 42'' 7πύρινο επεξεργαστή και αντιγραφικό DVD+R!!! νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς γιατί έχει και καταπληκτική οθόνη! Έλεος ρε παιδιά! ή μιλάμε για κινητό ή μιλάμε να αγοράσουμε και τσάντες για να μεταφέρουμε ένα κινητό στο μέγεθος του Cosmopolitan τσέπης! ΕΛΕΟΣ! εννοείτε ότι δεν γίνετε σύγκριση με την Goumoutsa και το iphone 4!!!

Ξέχασες τον 1ΤΒ σκληρό, τα 90MP κάμερα, και τα 6GB RAM.Όλοι φίλε μου πορόνονται με το hardware και ξεχνούν την επίδοση.iPhone ψιφήζω,και εγω.

#252   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 21/10/2011 - 07:46

Ξέχασες τον 1ΤΒ σκληρό, τα 90MP κάμερα, και τα 6GB RAM.Όλοι φίλε μου πορόνονται με το hardware και ξεχνούν την επίδοση.iPhone ψιφήζω,και εγω.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!+1 !!

Να δώ τί θήκη-καρότσι θα βγάλουν για το 42''!
Whatsapp doc?

#253   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 21/10/2011 - 08:09

Αυτές τις ημέρες έζησα με πολλά κορυφαία android και windows κινητά .... και οι διαπιστώσεις

Ολα μα όλα υπολοίπονται σε ποιότητα κατασκευής , η μπαταρία τους τελειώνει σε λιγότερο από μέρα , τα ιντερνετικά τους
μαγαζια είναι ανοργάνωτα .... αλλά είναι συνήθως πιό γρήγορα , έχουν καλύτερες οθόνες και είναι πιό φτηνά !!!

Δεν με έπεισε κανένα για μόνιμη συμβίωση....Απλά ήθελα να καταλάβω αν το "κόλλημα" με το iphone ήταν τυχαίο ή όχι

Τυχααίο ? δέν νομίζω !!!! Είδη είμαι στην αναζήτηση του 4S και για μέχρι τότε αγόρασα 3GS 32GB που μετά θα μείνει στο αυτοκίνητο σαν player !!

#254   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 21/10/2011 - 08:56

θα πω μια απλη και ασχετη (εν μερει ) γνωμη... Είχα το ΖΤΕ V9 tab..με το "μαγικο" (εμετος) Android Os.
(το πουλησα μεσα σε μιση βδομαδα αχρηστίας...)
Πηγα Πλαισιο να τσεκαρω νεο....Χαζευα ως συνηθως το iPad,αλλα δεν εβγαινα οικονομικα,παρα μονο για ενα μεταχειρισμενο iPad1. Οταν το βλεμα μου επεσε στο νεο Acer Iconia...το iPad εχασε για λιγο την λαμψη του,διοτι στο Iconia εβλεπα μερικα ζαχαρωτα Plus:
-Θυρα USB
-32giga σκληρο
-Eπεκταη micro sd
-Εμπρος κάμερα 2 mp/Πισω 5 Mp
-Tιμή χαμηλόόόότερη σε σχεση με οτι προσφερει...

Που κατληξα?
ΠΗΡΑ ΤΟ iPAD 1 ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! Α Π Λ Α !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

#255   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 21/10/2011 - 08:58

(τα ειπα ολα αυτα συγκριτικα με Android κλπ...Αν εχεις λειτουργησει iOS ,απλα δε μπορεις μετα να αλλαξεις συνηθεια...κ προτιμας καποιο ασθενες iOS παρα καποιο εξελιγμενο "ZΑΧΑΡΟΤΟ' Os (cookie,eklair,pasta flora,sokolatina,gingerbread κ διαφορα αλλα που σε πιανει λιγουρα...)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες