Παιδιά οι διαφορές του sgs2 με το 4άρι ή το 4s δεν είναι τόσο στην ταχύτητα. Το ότι ανοίγουν οι εφαρμογές μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα στη μία ή στην άλλη συσκευή, δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό.
Τα έχω ξαναγράψει (νομίζω και στο παρόν topic) αλλά θα τα γράψω πάλι...
Τα σημαντικά προτερήματα του sgs2 είναι άλλα.
Ότι δεν χρειάζεται itunes...δεν χρειάζεται να μπεις στο itunes σε κάποιον authorized υπολογιστή για να περάσεις στο τηλέφωνό σου, εφαρμογές, ταινίες, μουσική, έγγραφα, φωτογραφίες κλπ. Μπορώ να το συνδέσω σε υπολογιστή όπου κι αν βρίσκομαι και να περάσω μέσα ότι θέλω.
Ότι δεν χρειάζεται jailbreak. Είναι μια πλήρης συσκευή όπως ακριβώς την παίρνεις με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έχω απαλλαγεί από τον εφιάλτη των update, restore, redsnow, error 1013-3194 κλπ.
Έχει bluetooth και ραδιόφωνο, αν και δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί δεν τα χρησιμοποιώ. Το ότι τα έχει όμως είναι σίγουρα προτέρημα.
Παίζει flash !! όσο κι αν λέμε ότι το flash είναι ξεπερασμένο, εγώ είμαι ευτυχισμένος που το sgs2 μου το υποστηρίζει !!
Έχει απίστευτη οθόνη. Μπορεί να μην έχει την ανάλυση της retina αλλά είναι μεγαλύτερη και με πολύ καλύτερα χρώματα. Και όσο για το ότι η μεγάλη οθόνη κάνει το κινητό παντόφλα...καμία σχέση !! Το κινητό είναι πολύ λεπτό και ποτέ δεν με έχει προβληματίσει το μέγεθός του.
Ο μόνος λόγος που εξακολουθώ να έχω και iphone σαν δεύτερη συσκευή, είναι το app store. Αν και τελευταία το android market έχει αναπτυχθεί πολύ, ακόμα υπολείπεται του app store της apple, κυρίως στα παιχνίδια.
Τελευταία επεξεργασία από: bakchr, 21/10/2011 - 19:45