Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 21/10/2011 - 10:37

εγώ ένα έχω να πω... όσα δεν φτάνει η αλεπού... τα κάνει apple! το galaxy το καλύτερο κινητό; και γιατί το apple πρώτο σε πωλήσεις και στις προτιμήσεις των καταναλωτών; μήπως να θυμίσουμε ότι και στα poll ευχρηστίας είναι πρώτο πάλι το iphone? ακόμα και αν το galaxy βγάλει οθόνη ολογραματική πάλι δεύτερο θα είναι... όταν εγώ έγραφα ιαπωνικά στο iphone το android προσπαθούσε να βρεί πως θα γράψει ελληνικά και πόσα κόλπα έκανε για να τα καταφέρει... και γιατί να μην αναφέρουμε την "καταπληκτική" ποιότητα ήχου του galaxy; Εμείς είμαστε θύματα Αμερικάνικου Μάρκετινγκ και εσείς γενικά θύματα! "Το καλύτερό κινητό του κόσμου" ΧΑΧΑΧΑΧΑ πριν λίγο μου είπαν και ένα ακόμα ανέκδοτο με τον μπόμπο αν το θυμηθώ θα σας το πω... και αυτό με galaxy ήταν πάλι! ΧΑΧΑΧΑ
και μην κατηγορείτε το παλικάρι που έγραψε με κεφαλαία... θα πρέπει να ψάξει κανα 3ωρο να βρεί την εφαρμογή που θα του δίνει την δυνατότητα να γράφει και μικρά στο galaxy! Δεν είναι σωστό να δουλεύετε όσους έχουν galaxy! θα θέλατε να είχατε και εσείς και να σας δούλευαν όλοι; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ: :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/10/2011 - 18:04

ο καθενας αγοραζει αυτο που του αρεσει και τον βολευει καλυτερα...
απο την αλλη ειναι λογικο καποιοι που εχουν δει το s2 μονο σε φωτογραφια να το κραζουν...τι να κανουμε υπαρχουν και κολλημενοι...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 21/10/2011 - 18:06

#258   domino

domino

iPH Member

• 249 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:11

ο καθενας αγοραζει αυτο που του αρεσει και τον βολευει καλυτερα...
απο την αλλη ειναι λογικο καποιοι που εχουν δει το s2 μονο σε φωτογραφια να το κραζουν...τι να κανουμε υπαρχουν και κολλημενοι...

http://www.youtube.com/watch?v=bphZoV8VrLc&feature=youtube_gdata_player

Παιδια το βιντεακι τα λεει ολα νομιζω...περα απο το παθος που εχουμε ολη για το μηλο μας αντικειμενικα ο γαλαξιας ειναι μακραν καλυτερη συσκευη...
Περι ορεξεως ομως...... Ξερετε... Τι αρεσει στον καθενα ειναι το θεμα

#259   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:33

Παιδια το βιντεακι τα λεει ολα νομιζω...περα απο το παθος που εχουμε ολη για το μηλο μας αντικειμενικα ο γαλαξιας ειναι μακραν καλυτερη συσκευη...
Περι ορεξεως ομως...... Ξερετε... Τι αρεσει στον καθενα ειναι το θεμα

in another galaxy far far away...
ΣΙΓΟΥΡΑ... στον δικό μας όχι!

#260   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:35

Κοιτάξτε, η επιτυχία του iPhone κρύβεται στίς λεπτομέρειες.
Να πώ άς πούμε κάτι φαινομενικά ασήμαντο: το iPhone υποστηρίζει 58 οικογένειες γραμματοσειρών (fonts) ενώ το Android 3. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα όταν το έμαθα, με τήν προσοχή που δίνει η εταιρεία στήν αισθητική και στην λεπτομέρεια.

Ή, γιά παράδειγμα, δείτε κάποιες λεπτομέρειες στις (αισθητικές) αλλαγές μεταξύ iOS4 και iOS5 ---> http://www.teehanlax...-psd-iphone-4s/
Και αυτά είναι μόνο οι διαφορές, δηλαδή αυτές οι σχεδόν "αόρατες" αλλαγές, κάποιος έκατσε, τίς έωαξε και αποφάσισε πώς πρέπει να γίνουν!

Ή δείτε μιά άλλη μικρή διαφορά μεταξύ Galaxy και 4, που όμως παίζει τόν ρόλο της! ---> http://dcurt.is/2011...12/the-speaker/

Ή δείτε και μιά άλλη άποψη για το μέγεθος τών οθονών ---> http://dcurt.is/2011...point-5-inches/

Γενικά είναι οι μικρές λεπτομέρειες, από το smoothness τού πρώτου iPhone και τήν απόκριση τής capacitive οθόνης του, έως ακόμη και κάτι ασήμαντο όπως το ηχείο του!
Η Apple σε αυτό ειδικευόταν και αυτό ξέρει να κάνει άριστα, να προσφέρει καλύτερους τρόπους επικοινωνίας με τις συσκευές μας, δίνοντας βάση σε λεπτομέρειες που δύσκολα φαίνονται και που άλλοι τίς θεωρούν ασήμαντες.
Και για να μήν ξεχνιόμαστοι, κάποτε κάποιοι (βασικά όλοι εκτός από την Apple, ακόμα και η Xerox που το δημιούργησε!) θεωρούσαν ασήμαντο το GUI και όλη τήν φιλοσοφία του! :)

Τελευταία επεξεργασία από: giannisg2004, 21/10/2011 - 19:36

#261   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:41

Να πώ άς πούμε κάτι φαινομενικά ασήμαντο: το iPhone υποστηρίζει 58 οικογένειες γραμματοσειρών (fonts) ενώ το Android 3. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα όταν το έμαθα, με τήν προσοχή που δίνει η εταιρεία στήν αισθητική και στην λεπτομέρεια.

Ή, γιά παράδειγμα, δείτε κάποιες λεπτομέρειες στις (αισθητικές) αλλαγές μεταξύ iOS4 και iOS5 ---> http://www.teehanlax...-psd-iphone-4s/
Και αυτά είναι μόνο οι διαφορές, δηλαδή αυτές οι σχεδόν "αόρατες" αλλαγές, κάποιος έκατσε, τίς έωαξε και αποφάσισε πώς πρέπει να γίνουν!

Ή δείτε μιά άλλη μικρή διαφορά μεταξύ Galaxy και 4, που όμως παίζει τόν ρόλο της! ---> http://dcurt.is/2011...12/the-speaker/

Ή δείτε και μιά άλλη άποψη για το μέγεθος τών οθονών ---> http://dcurt.is/2011...point-5-inches/

Γενικά είναι οι μικρές λεπτομέρειες, από το smoothness τού πρώτου iPhone και τήν απόκριση τής capacitive οθόνης του, έως ακόμη και κάτι ασήμαντο όπως το ηχείο του!
Η Apple σε αυτό ειδικευόταν και αυτό ξέρει να κάνει άριστα, να προσφέρει καλύτερους τρόπους επικοινωνίας με τις συσκευές μας, δίνοντας βάση σε λεπτομέρειες που δύσκολα φαίνονται και που άλλοι τίς θεωρούν ασήμαντες.
Και για να μήν ξεχνιόμαστοι, κάποτε κάποιοι (βασικά όλοι εκτός από την Apple, ακόμα και η Xerox που το δημιούργησε!) θεωρούσαν ασήμαντο το GUI και όλη τήν φιλοσοφία του! :)

σωστότατος!!! +1

#262   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:42

Παιδιά οι διαφορές του sgs2 με το 4άρι ή το 4s δεν είναι τόσο στην ταχύτητα. Το ότι ανοίγουν οι εφαρμογές μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα στη μία ή στην άλλη συσκευή, δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό.

Τα έχω ξαναγράψει (νομίζω και στο παρόν topic) αλλά θα τα γράψω πάλι...

Τα σημαντικά προτερήματα του sgs2 είναι άλλα.

Ότι δεν χρειάζεται itunes...δεν χρειάζεται να μπεις στο itunes σε κάποιον authorized υπολογιστή για να περάσεις στο τηλέφωνό σου, εφαρμογές, ταινίες, μουσική, έγγραφα, φωτογραφίες κλπ. Μπορώ να το συνδέσω σε υπολογιστή όπου κι αν βρίσκομαι και να περάσω μέσα ότι θέλω.

Ότι δεν χρειάζεται jailbreak. Είναι μια πλήρης συσκευή όπως ακριβώς την παίρνεις με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έχω απαλλαγεί από τον εφιάλτη των update, restore, redsnow, error 1013-3194 κλπ.

Έχει bluetooth και ραδιόφωνο, αν και δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί δεν τα χρησιμοποιώ. Το ότι τα έχει όμως είναι σίγουρα προτέρημα.

Παίζει flash !! όσο κι αν λέμε ότι το flash είναι ξεπερασμένο, εγώ είμαι ευτυχισμένος που το sgs2 μου το υποστηρίζει !!

Έχει απίστευτη οθόνη. Μπορεί να μην έχει την ανάλυση της retina αλλά είναι μεγαλύτερη και με πολύ καλύτερα χρώματα. Και όσο για το ότι η μεγάλη οθόνη κάνει το κινητό παντόφλα...καμία σχέση !! Το κινητό είναι πολύ λεπτό και ποτέ δεν με έχει προβληματίσει το μέγεθός του.

Ο μόνος λόγος που εξακολουθώ να έχω και iphone σαν δεύτερη συσκευή, είναι το app store. Αν και τελευταία το android market έχει αναπτυχθεί πολύ, ακόμα υπολείπεται του app store της apple, κυρίως στα παιχνίδια.

Τελευταία επεξεργασία από: bakchr, 21/10/2011 - 19:45

#263   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:49

το s2 και το 4s ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη...
δεν θα πω οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο γιατι σιγουρα καπου ειναι καλυτερο το s2 και καπου το 4s...
απο εκει και περα ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει και το καλυτερο φυσικα ειναι να τα εχει και τα δυο ;)

Ο μόνος λόγος που εξακολουθώ να έχω και iphone σαν δεύτερη συσκευή, είναι το app store. Αν και τελευταία το android market έχει αναπτυχθεί πολύ, ακόμα υπολείπεται του app store της apple, κυρίως στα παιχνίδια.

αυτος ειναι ο λογος που αγόρασα και το 4αρι αν και ζορίζομαι λίγο με τις 3.5 ιντσες

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 21/10/2011 - 19:52

#264   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:53

το s2 και το 4s ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη...
δεν θα πω οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο γιατι σιγουρα καπου ειναι καλυτερο το s2 και καπου το 4s...
απο εκει και περα ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει και το καλυτερο φυσικα ειναι να τα εχει και τα δυο ;)

Συμφωνώ μαζί σου κι ας είσαι παοκ... :lol:

Δοκιμάζεις τις συσκευές και παίρνεις αυτή που σου αρέσει και σε βολεύει καλύτερα !!

#265   domino

domino

iPH Member

• 249 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:55

Respect!!! Το gui ομως κατεβαινει και σε non jailbreak iphones?

#266   gpelekanos

gpelekanos

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/10/2011 - 19:59

Πραγματικα πολυ καλη συσκευη το s2 την λατρευεις οταν την πιανεις στα χερια σου και θαυμαζεις την οθονη του. Την σταθερη λειτουργεια ομως του ios δεν την αλλαζω με αυτη του android ακομα...

#267   TheVagKout

TheVagKout

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:03

παιδια χωρις jailbreak δεν εχει την γλυκα :) ολοι η αγωνια θα βγει δεν θα βγει θα βγει δεν θα βγει θα βγει δεν θα βγει θα βγει δεν θα βγει μα οταν βγαινει αλλο πραγμα !!! χαχαχαχαχα :)

Τελευταία επεξεργασία από: TheVagKout, 21/10/2011 - 20:05

#268   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:08

παιδια χωρις jailbreak δεν εχει την γλυκα :) ολοι η αγωνια θα βγει δεν θα βγει θα βγει δεν θα βγει θα βγει δεν θα βγει θα βγει δεν θα βγει μα οταν βγαινει αλλο πραγμα !!! χαχαχαχαχα :)

χαχα έχει κι αυτό τη γλύκα του...αλλά προτιμώ να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όταν το θέλω και να μην κρέμομαι από τις ''ορέξεις'' των geohot, musclenerd, ionic κλπ !!

#269   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:09

Πραγματικα πολυ καλη συσκευη το s2 την λατρευεις οταν την πιανεις στα χερια σου και θαυμαζεις την οθονη του. Την σταθερη λειτουργεια ομως του ios δεν την αλλαζω με αυτη του android ακομα...

κ εγω αυτο τον φοβο ειχα πριν αγορασω το s2 γιατι πριν ειχα 3gs κ ηξερα τι σημαινει σταθεροτητα λειτουργικου...
ε λοιπον ισως ειναι το μονο android που δεν χρειαζεται custom rom...ειναι ταχυτατο σταθεροτατο και δεν κολλαει ΠΟΤΕ...το εχω ξεσκισει και δεν εχω καταφερει να
το κολλησω...ενω το 4αρι μου εχει κρασαρει αρκετες φορες...
το μονο που με χαλαει ειναι το μαρκετ...που αν και εχει πολλες εφαρμογες υστερει αρκετα στα παιχνιδια...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 21/10/2011 - 20:10

#270   TheVagKout

TheVagKout

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:10

χαχα έχει κι αυτό τη γλύκα του...αλλά προτιμώ να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όταν το θέλω και να μην κρέμομαι από τις ''ορέξεις'' των geohot, musclenerd, ionic κλπ !!

και εγω μαζι σου αλλα το iphone δεν το αλλαζω εχω 2 3gs και το iphone to 4

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7