Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:17

κ εγω αυτο τον φοβο ειχα πριν αγορασω το s2 γιατι πριν ειχα 3gs κ ηξερα τι σημαινει σταθεροτητα λειτουργικου...
ε λοιπον ισως ειναι το μονο android που δεν χρειαζεται custom rom...ειναι ταχυτατο σταθεροτατο και δεν κολλαει ΠΟΤΕ...το εχω ξεσκισει και δεν εχω καταφερει να
το κολλησω...ενω το 4αρι μου εχει κρασαρει αρκετες φορες...
το μονο που με χαλαει ειναι το μαρκετ...που αν και εχει πολλες εφαρμογες υστερει αρκετα στα παιχνιδια...

Κι εγώ, ούτε που το σκέφτομαι να του κάνω root και να του περάσω custom rom...αφού το κινητό είναι άψογο και έχει τα πάντα έτοιμα από την samsung !! Το μόνο που του έχω πειράξει είναι ο launcher...o Go Launcher EX μου φαίνεται πιο όμορφος από τον εργοστασιακό και έχει πάρα πολλά θέματα και παραλλαγές.

Φαντάσου το sgs2 με το app store της apple...θα ήταν η τέλεια συσκευή !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:18

και εγω μαζι σου αλλα το iphone δεν το αλλαζω εχω 2 3gs και το iphone to 4

Μα δεν σου είπα να το αλλάξεις. Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Απλά κουβέντα κάνουμε...

#273   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:19

Κι εγώ, ούτε που το σκέφτομαι να του κάνω root και να του περάσω custom rom...αφού το κινητό είναι άψογο και έχει τα πάντα έτοιμα από την samsung !! Το μόνο που του έχω πειράξει είναι ο launcher...o Go Launcher EX μου φαίνεται πιο όμορφος από τον εργοστασιακό και έχει πάρα πολλά θέματα και παραλλαγές.

Φαντάσου το sgs2 με το app store της apple...θα ήταν η τέλεια συσκευή !!!

αυτο θα ηταν το τελειο αλλα αφου δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα αναγκαζομαστε και εχουμε δυο συσκευες...

#274   domino

domino

iPH Member

• 249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:31

κ εγω αυτο τον φοβο ειχα πριν αγορασω το s2 γιατι πριν ειχα 3gs κ ηξερα τι σημαινει σταθεροτητα λειτουργικου...
ε λοιπον ισως ειναι το μονο android που δεν χρειαζεται custom rom...ειναι ταχυτατο σταθεροτατο και δεν κολλαει ΠΟΤΕ...το εχω ξεσκισει και δεν εχω καταφερει να
το κολλησω...ενω το 4αρι μου εχει κρασαρει αρκετες φορες...
το μονο που με χαλαει ειναι το μαρκετ...που αν και εχει πολλες εφαρμογες υστερει αρκετα στα παιχνιδια...

Φιλε μου να σε ρωτησω η φωνητικη λειτουργια στον γαλαξια οπως το siri παιζει κανονικα με το που αιρνεις τη συσκευη?

#275   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:34

Φιλε μου να σε ρωτησω η φωνητικη λειτουργια στον γαλαξια οπως το siri παιζει κανονικα με το που αιρνεις τη συσκευη?

παιζει κανονικα αλλα κ εκει δεν εχει ελληνικα κ ειναι κατωτερο του siri

#276   domino

domino

iPH Member

• 249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:40

παιζει κανονικα αλλα κ εκει δεν εχει ελληνικα κ ειναι κατωτερο του siri

Στο βιντεακι παντως το δειχνει ανωτερο ...

#277   TheVagKout

TheVagKout

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:46

Μα δεν σου είπα να το αλλάξεις. Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Απλά κουβέντα κάνουμε...

παντα λολ

#278   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:50

Στο βιντεακι παντως το δειχνει ανωτερο ...

οχι ρε αποκλειετε...πιο γρηγορο μπορει να ειναι αλλα καλυτερο οχι...οταν του λεει για υπενθιμιση το σιρι ανταποκρινετε σωστα ενω το voice search του εβγαλε
αποτελεσματα στο google αν θυμαμαι καλα...

#279   TheVagKout

TheVagKout

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:56

δεστε τη θα κανει η apple τη samsung μου λες λολ :) ετσι για να ευθυμισουμε :)

#280   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:57

Έλεος ρε παιδιά με το siri και τις φωνητικές εντολές...Προσωπικά το θεωρώ μεγάλη βλακεία να κάθομαι να υπαγορεύω στο τηλέφωνό μου διάφορες εντολές, λες και είμαι κανένας χαζός ή ανάπηρος και δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου !!

#281   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 20:57

Respect!!! Το gui ομως κατεβαινει και σε non jailbreak iphones?

Τί εννοείς; Το GUI (Graphical User Interface) είναι γενικά τα εικονίδια, τα μενού με "κουμπιά", κτλ., και το έχουν όλες οι σύγχρονες συσκευές!
Κάποτε απλά οι υπολογιστές δέν είχαν εικονίδια να κάνεις "κλίκ", είχαν μόνο γραμμή εντολών που έπρεπε να γράφεις εντολές! Ο Apple Lisa ήταν ο πρώτος εμπορικός υπολογιστής που ενσωμάτωνε GUI.

Μάλλον ρωτάς για το Siri, το οποίο πιθανότατα δέν θα μπαίνει χωρίς jailbreak στίς συσκευές, ενώ μπορεί μήν μπαίνει και καθόλου, ακόμα και άν κάνεις jailbreak!

#282   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 21:00

Έλεος ρε παιδιά με το siri και τις φωνητικές εντολές...Προσωπικά το θεωρώ μεγάλη βλακεία να κάθομαι να υπαγορεύω στο τηλέφωνό μου διάφορες εντολές, λες και είμαι κανένας χαζός ή ανάπηρος και δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου !!

Και εγώ στήν αρχή να σου πώ την αλήθεια, λίγο πολύ το ίδιο σκέφτηκα.

Αλλά μετά αναλογίστηκα, ότι κάποτε τα ίδια έλεγαν για το GUI, "σιγά μήν κάθομαι να κουβάρι ποντίκια και να πατάω ζωγραφιές για να ανοίξω έναν φάκελο, λές και δέν μπορώ νά τό γράψω σε εντολή", επομένως επιφυλάσσομαι μέχρι να το χρησιμοποιήσω! :)

#283 Guest_ugotthelooks_*

Guest_ugotthelooks_*

Δημοσίευση 21/10/2011 - 21:34

Και εγώ στήν αρχή να σου πώ την αλήθεια, λίγο πολύ το ίδιο σκέφτηκα.

Αλλά μετά αναλογίστηκα, ότι κάποτε τα ίδια έλεγαν για το GUI, "σιγά μήν κάθομαι να κουβάρι ποντίκια και να πατάω ζωγραφιές για να ανοίξω έναν φάκελο, λές και δέν μπορώ νά τό γράψω σε εντολή", επομένως επιφυλάσσομαι μέχρι να το χρησιμοποιήσω! :)

Ε , καμία σχέση το να γραφεις μια εντολή με το να κάνεις ένα κλικ έχει μεγάλη διαφορα. Αντιθέτως το να στείλω ενα '' οκ φιλε ερχομαι '' με το να το γραψω... μην σου πω πολύ πιο αργά και ή εκνευριστικό θα είναι αν δεν το πιάσει με την μία.

#284   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/10/2011 - 21:54

Kαλησπέρα,παιδια ειμαι κατοχος iphone 4 τι λετε (και απευ8υνομαι σε αυτους που εχουν και τα δυο) να αγορασω το sams galaxy s2 αξιζει να το παρω που εχω iphone 4 kai το λεω γιατι δεν εχω flash,ραδιο και 8ελω να δω s2 αξιζει??

#285   Feregorn

Feregorn

iPH User

• 133 μηνύματα
  • GameCenter:Feregorn

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:01

Απλά θα προσθέσω και γω ένα λιθαράκι στη συζήτηση..Όσοι έχουν android το έχουν κυρίως για να μην έχουν iphone..Τί εννοώ;;;Είναι περίπου σαν το γνωστό: Είμαι αντιολυμπιακός δεν είμαι φίλαθλος κάποιας ομάδος..Το android κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ακόμη σε πρώιμη φάση και όλοι αυτοί που το χρησιμοποιούν απλά γίνονται beta testers του λογισμικού..Πριν βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε οτιδήποτε απλά να αναφέρω ότι πριν την έλευση του iphone δεν υπήρχε capacitive οθόνη (διορθώστε με αν κάνω λάθος) αλλά και ούτε κάποιο είδος store για εφαρμογές..Επίσης είχατε ξανακούσει ποτέ τη λέξη ''data plan;; για κινητά πριν το 2007-08;;
.
.
.
.
.
.
.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Εγώ με το παλιό μου (και αρχαιολογικό πλέον!) Nokia N91 (s60v3) και οθόνη ανάλυσης 176χ208, έμπαινα με το κινητό μου για να κατεβάζω εφαρμογές, θέματα, ringtones, από το πρόγονο του τωρινού Ovi Store, το MOSH... Φαίνεται κάποιοι ανακάλυψαν τα κινητά σχετικά πρόσφατα, λες και πριν την Apple και το σωτήριο έτος 2007 δεν υπήρχαν τα κινητά τηλέφωνα...Είναι beta-testers οι χρήστες android...επειδή το λογισμικό τους αναβαθμίζεται συνεχώς με χρήσιμα πράγματα και και όχι για να κλείνει τρύπες ασφαλείας όπως η Apple στο iOS (PDF exploits)! Ενώ εσύ που αναγνωρίζεις κιόλας ότι η Apple εξεπίτηδες στερεί στοιχειώδεις δυνατότητες από το λογισμικό της και τον τελικό χρήστη, για να τις προσθέτει σταδιακά, δεν σε έχει για beta-tester της ανθρώπινης υπομονής!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες