Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:02

Kαλησπέρα,παιδια ειμαι κατοχος iphone 4 τι λετε (και απευ8υνομαι σε αυτους που εχουν και τα δυο) να αγορασω το sams galaxy s2 αξιζει να το παρω που εχω iphone 4 kai το λεω γιατι δεν εχω flash,ραδιο και 8ελω να δω s2 αξιζει??

Σαββατο ξημερωνει, πηγαινε σε ενα μαγαζι να το δεις απο πρωτο χερι. Οτι και να σου πουμε δεν λεει τπτ αν δεν παιξεις μαζι του.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:07

Γιαααααα πεστε!

ΘΡΥΛΟΣ ή ΠΑΟ? Ποιός είναι καλύτερος? Να ανεβάσω κανα Head to Head test στο youtube? Ποια ομάδα εχει καλύτερη μπουτικ?
Whatsapp doc?

#288   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:10

IMARILLINA με ειρωνευεσαι αν ναι καλυτερα να μου δεωσεις μια απαντηση στη αρχικη μου ερωτηση..αν οχι δωσε μου μια απαντηση αν γνωριζεις...

#289   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:14

IMARILLINA με ειρωνευεσαι αν ναι καλυτερα να μου δεωσεις μια απαντηση στη αρχικη μου ερωτηση..αν οχι δωσε μου μια απαντηση αν γνωριζεις...

Δε σε ειρωνευομαι, προσπαθω να δειξω οτι ολα ειναι υποκειμενικα. Iphone, Samsung, , θρυλος, παο, αεκ κλπκλπ. Οσο για απαντηση, εγω εχω 4αρι που το λατρευω, ο αδερφος μου εχει S2 που του αρεσει τρελλα, ανταλλαξαμε και παιξαμε και με τα δυο, εκεινος ειναι κατα της apple αλλα το βρηκε καλο το 4αρι, εγω δεν ειμαι κατα της Σαμσουνγκ αλλα προτιμαω το μηλο, και μπορω να πω αντικειμενικοτατα οτι παρολο το γεγονος οτι προτιμω το IOS και Appstore, το S2 ειναι εντυπωσιακοτατο, ταχυτατο και δεν υστερει σχεδον σε τιποτα.

Σε καλυψα?
Whatsapp doc?

#290   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:15

Υποσημειωση: κι αν ποτε τ´αλλαζα, παλι ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ θάπαιρνα νάουμε!
Whatsapp doc?

#291   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:17

Δε σε ειρωνευομαι, προσπαθω να δειξω οτι ολα ειναι υποκειμενικα. Iphone, Samsung, , θρυλος, παο, αεκ κλπκλπ. Οσο για απαντηση, εγω εχω 4αρι που το λατρευω, ο αδερφος μου εχει S2 που του αρεσει τρελλα, ανταλλαξαμε και παιξαμε και με τα δυο, εκεινος ειναι κατα της apple αλλα το βρηκε καλο το 4αρι, εγω δεν ειμαι κατα της Σαμσουνγκ αλλα προτιμαω το μηλο, και μπορω να πω αντικειμενικοτατα οτι παρολο το γεγονος οτι προτιμω το IOS και Appstore, το S2 ειναι εντυπωσιακοτατο, ταχυτατο και δεν υστερει σχεδον σε τιποτα.

Σε καλυψα?

Με καλυψες εισαι πολυ ευγενικη,καλη και σαφεστατη ...

#292   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:17

merci beaucoup :)
Whatsapp doc?

#293   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:20

τωρα περιμενεις αντικειμενική απάντηση εδω μεσα????

φιλε μου οτι και να σου πουμε αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να καταλαβεις...
αν μου πεις τι ζητας απο ενα τηλεφωνο τοτε κατι γινετε...

#294   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2011 - 22:21

Βρε παιδια μην το κουραζουμε αλλο, αντικειμενικο ειπαμε ειναι οπως το αν αρεσει σε καποιυς ασπρο η μαυρο. Unlike iphone, οι προτιμησεις δεν ειναι μαυρες η ασπρες χεχε
Whatsapp doc?

#295   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 16:12

ο καθενας αγοραζει αυτο που του αρεσει και τον βολευει καλυτερα...
απο την αλλη ειναι λογικο καποιοι που εχουν δει το s2 μονο σε φωτογραφια να το κραζουν...τι να κανουμε υπαρχουν και κολλημενοι...

http://www.youtube.com/watch?v=bphZoV8VrLc&feature=youtube_gdata_player

σιγουρα.! ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ.... >:(

#296   pavlispod

pavlispod

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 16:44

εννοειται το iPhone......Το samsung d paramenei να είναι samsung....κάποια στιγμή θα βγάλει το κουσούρι του......Καί 600 ευρό για samsung είναι αμαρτία....

#297   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 17:11

Περιμενε εσυ ποτε θα βγαλει το κουσουρι...εδω κ αρκετο καιρο παντως αρκετες συσκευες της samsung εχουβ παψει να εχουν κουσουρια αντιθετα με την apple που καθε χρονο αποκτα κ νεα,περα του οτι δεν παρεχει τα βασικα απο flash player μεχρι το ραδιο περισυ της βγηκε το ονομα με την κεραια κ ετρεχε ο μακαριτης να μαζεψει τα ασυμαζευτα κατακρινοντας αλλες εταιριες κ κανοντας δωρακια στους χρηστες φετος η μπαταρια του 4s ακουγεται οτι εχει διαφορα θεματα...ε αντε κ του χρονου με το καλο!!!...

Edited:

Βρε ποιον μου θυμιζει ο γρφικος τυπακος με το λαπτοπ της apple...γνωστος κ ως apple fanboy :P

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 02/12/2011 - 17:20

#298   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/12/2011 - 17:19

εννοειται το iPhone......Το samsung d paramenei να είναι samsung....κάποια στιγμή θα βγάλει το κουσούρι του......Καί 600 ευρό για samsung είναι αμαρτία....

:blink: ..., μεγάλε , 420 ευρουλάκια μπορείς να βρεις το Samsung και με λιγότερο από 10 ευρώ του πετάς και άλλη μια 16αρα μνήμη και το κάνεις 32ρι!! Επίσης κάτι που διέφυγε από τους περισσότερους εδώ είναι ότι το Samsung έχει 2 χρόνια εγγύηση, σε αντίθεση με τα λαμόγια στο μήλο που παρανόμως δίνουν ένα χρόνο!! (Σε λίγο θα το κάνουν 6 μήνες και μερικοί θα το θεωρήσουν καινοτομία) :P

#299   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:22

Περιμενε εσυ ποτε θα βγαλει το κουσουρι...εδω κ αρκετο καιρο παντως αρκετες συσκευες της samsung εχουβ παψει να εχουν κουσουρια αντιθετα με την apple που καθε χρονο αποκτα κ νεα,περα του οτι δεν παρεχει τα βασικα απο flash player μεχρι το ραδιο περισυ της βγηκε το ονομα με την κεραια κ ετρεχε ο μακαριτης να μαζεψει τα ασυμαζευτα κατακρινοντας αλλες εταιριες κ κανοντας δωρακια στους χρηστες φετος η μπαταρια του 4s ακουγεται οτι εχει διαφορα θεματα...ε αντε κ του χρονου με το καλο!!!...

Edited:

Βρε ποιον μου θυμιζει ο γρφικος τυπακος με το λαπτοπ της apple...γνωστος κ ως apple fanboy :P

χαχαχαχα το χαβα σας εσεις. εχει κολησει το βελονακι με το ραδιο το bt και το απαρχαιωμενο πλεον flash player, που σε λιγο δεν θα υπαρχει λογω των πολλων iphones ανα τον κοσμο.!
μην βγαζετε κακιες μερικοι επειδη δωσατε τα ωραια σας iphone πηρατε android και την πατησατε, γιατι οχι μονο δεν σας καλυπτουν, αλλα δεν μπορειτε να τις πουλησετε κιολας. :) ερχεστε να παρετε εστω απο το φορουμ μυρωδια απο iphone. αλλιως πως δικαιολογειται η εδω παρουσια σας με αυτα που λετε. lol

#300   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:26

:blink: ..., μεγάλε , 420 ευρουλάκια μπορείς να βρεις το Samsung και με λιγότερο από 10 ευρώ του πετάς και άλλη μια 16αρα μνήμη και το κάνεις 32ρι!! Επίσης κάτι που διέφυγε από τους περισσότερους εδώ είναι ότι το Samsung έχει 2 χρόνια εγγύηση, σε αντίθεση με τα λαμόγια στο μήλο που παρανόμως δίνουν ένα χρόνο!! (Σε λίγο θα το κάνουν 6 μήνες και μερικοί θα το θεωρήσουν καινοτομία) :P

το βρισκεις με 400 ευρουλακια ακριβως επειδη δεν ειναι iphone που κραταει παντα τιμη. εχει 2 χρονια εγγυηση για ευνοητους λογους χαχαχαχα. και χωρις εγγυηση το iphone, και παλι θα το επαιρνα.
ρε μην κομπλεξαρεστε τοσο με τα iphonakia. μπορει να σας φερει φετος ενα και εσας ο αγιος βασιλης. που ξερετε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες