χαχαχαχα το χαβα σας εσεις. εχει κολησει το βελονακι με το ραδιο το bt και το απαρχαιωμενο πλεον flash player, που σε λιγο δεν θα υπαρχει λογω των πολλων iphones ανα τον κοσμο.!
μην βγαζετε κακιες μερικοι επειδη δωσατε τα ωραια σας iphone πηρατε android και την πατησατε, γιατι οχι μονο δεν σας καλυπτουν, αλλα δεν μπορειτε να τις πουλησετε κιολας. ερχεστε να παρετε εστω απο το φορουμ μυρωδια απο iphone. αλλιως πως δικαιολογειται η εδω παρουσια σας με αυτα που λετε. lol
Φιλε μου εγω το iphone το πουλησα(το 4 ειχα μη νομιζεις κανα 3G και με κραζεις ) και βρηκα την υγεια μου προσωπικα μιλαω παντα!Απο εκει κ περα δικα σου η γενικα του καθενος ειναι τα φραγκα τα δινει οπου θελει!Απαρχαιομενο ξεαπαρχαιομενο το 90% του ιντερνετ βασιζεται στον flash player ειτε σ αρεσει ειτε οχι κ αν καποτε αλλαξει αυτο δε θα ειναι λογο του οτι βγηκαν πολλα iphone ανα τον κοσμο(epic fail δικαιολογια) απλα γιατι ισως εξεληχθει καλυτερα η html5(που κ εγω την προτιμω) ή καποια νεα τεχνολογια της adobe!
Επισης αν παρει κανεις το galaxy s2 δεν το παιρνει για να τ πουλησει οπως με το iphone αλλα κ οταν ερθει η ωρα να το πουλησει τα χρηματα που θα βγαλει θα ειναι αρκετα ωστε να παρει καποιο νεοτερο κινητο android γιατι οι τιμες του ειναι ακριβως οσο θα επρεπε σε αυτα που σ προσφερουν κ οχι υπερτιμημενα οπως ενα iphone!
Τελος το forum δεν απευθυνεται μονο για iphone(ευτυχως παρα τον τιτλο του) αλλα γενικοτερα σε apple προϊοντα(και οχι μονο) και τυγχανει πολλοι να εχουν αλλα εκτος απο iphone ή ipad!
Και παρε να δεις κ ενα ομορφο videaki να γουσταρεις μιας και δεν προκειται να το δεις ποτε στο iphone σου!
Και αυτο το ειπανε customization λεξη σιγουρα αγνωστη για το λεξιλογιο σου μιας και διαθετεις το μηλοφονο !!!
(δεν ειναι για το galaxy s2 το βιντεο αλλα γενικοτερα για το android)
Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 02/12/2011 - 18:32.