Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:30

χαχαχαχα το χαβα σας εσεις. εχει κολησει το βελονακι με το ραδιο το bt και το απαρχαιωμενο πλεον flash player, που σε λιγο δεν θα υπαρχει λογω των πολλων iphones ανα τον κοσμο.!
μην βγαζετε κακιες μερικοι επειδη δωσατε τα ωραια σας iphone πηρατε android και την πατησατε, γιατι οχι μονο δεν σας καλυπτουν, αλλα δεν μπορειτε να τις πουλησετε κιολας. :) ερχεστε να παρετε εστω απο το φορουμ μυρωδια απο iphone. αλλιως πως δικαιολογειται η εδω παρουσια σας με αυτα που λετε. lol

Φιλε μου εγω το iphone το πουλησα(το 4 ειχα μη νομιζεις κανα 3G και με κραζεις :P) και βρηκα την υγεια μου προσωπικα μιλαω παντα!Απο εκει κ περα δικα σου η γενικα του καθενος ειναι τα φραγκα τα δινει οπου θελει!Απαρχαιομενο ξεαπαρχαιομενο το 90% του ιντερνετ βασιζεται στον flash player ειτε σ αρεσει ειτε οχι κ αν καποτε αλλαξει αυτο δε θα ειναι λογο του οτι βγηκαν πολλα iphone ανα τον κοσμο(epic fail δικαιολογια) απλα γιατι ισως εξεληχθει καλυτερα η html5(που κ εγω την προτιμω) ή καποια νεα τεχνολογια της adobe!

Επισης αν παρει κανεις το galaxy s2 δεν το παιρνει για να τ πουλησει οπως με το iphone αλλα κ οταν ερθει η ωρα να το πουλησει τα χρηματα που θα βγαλει θα ειναι αρκετα ωστε να παρει καποιο νεοτερο κινητο android γιατι οι τιμες του ειναι ακριβως οσο θα επρεπε σε αυτα που σ προσφερουν κ οχι υπερτιμημενα οπως ενα iphone!

Τελος το forum δεν απευθυνεται μονο για iphone(ευτυχως παρα τον τιτλο του) αλλα γενικοτερα σε apple προϊοντα(και οχι μονο) και τυγχανει πολλοι να εχουν αλλα εκτος απο iphone ή ipad!

Και παρε να δεις κ ενα ομορφο videaki να γουσταρεις μιας και δεν προκειται να το δεις ποτε στο iphone σου!

Και αυτο το ειπανε customization λεξη σιγουρα αγνωστη για το λεξιλογιο σου μιας και διαθετεις το μηλοφονο :P !!!
(δεν ειναι για το galaxy s2 το βιντεο αλλα γενικοτερα για το android)

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 02/12/2011 - 18:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:35

Πάντως, όσον αφορά το ράδιο και bluetooth, εγώ θα πώς τα εξής:
1.) iRadio, περισσότεροι από 30.000 σταθμοί, δυνατότητα εγγραφής και tagging τραγουδιών, album art, και GUI σχεδόν ίδιο με τού Music.app στο iPhone.
2.) Για φωτογραφίες έχω το Bump. Για μουσική το Song2Email (μπορείς να στείλεις όλα τα κομμάτια τής library μέσω email). Και για μεγάλα (>10 ΜΒ) αρχεία, έχω το Dropbox, που τα ανεβάζω εκεί και στέλνω τα link.

Θα μου πείτε, όλα αυτά δέν είναι native, αλλά έξτρα εφαρμογές. Όμως, δουλευούν το ίδιο και καλύτερα από τίς αντίστοιχες native τού Android, και όσον αφορά το κόστος, είναι δωρεάν η έχουν το πολύ 2€!

#303   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:38

Πάντως, όσον αφορά το ράδιο και bluetooth, εγώ θα πώς τα εξής:
1.) iRadio, περισσότεροι από 30.000 σταθμοί, δυνατότητα εγγραφής και tagging τραγουδιών, album art, και GUI σχεδόν ίδιο με τού Music.app στο iPhone.
2.) Για φωτογραφίες έχω το Bump. Για μουσική το Song2Email (μπορείς να στείλεις όλα τα κομμάτια τής library μέσω email). Και για μεγάλα (>10 ΜΒ) αρχεία, έχω το Dropbox, που τα ανεβάζω εκεί και στέλνω τα link.

Θα μου πείτε, όλα αυτά δέν είναι native, αλλά έξτρα εφαρμογές. Όμως, δουλευούν το ίδιο και καλύτερα από τίς αντίστοιχες native τού Android, και όσον αφορά το κόστος, είναι δωρεάν η έχουν το πολύ 2€!

Για το 2ο δεν καταλαβα γιατι το εγραψες αλλα για το 1 εχω να σου πω οτι το ραδιο στο sgs2 δεν δουλευει native κ επισης δεν σου χρεωνει τα πακετα δεδομενων για να ακους ραδιο μεσω 3G που αν δεν πιανει το 3G απλα δεν ακους αλλα εχει κανονικο hardware για ραδιοφωνο οπως ολα τα smartphones...

#304   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:39

Φιλε μου εγω το iphone το πουλησα(το 4 ειχα μη νομιζεις κανα 3G και με κραζεις :P) και βρηκα την υγεια μου προσωπικα

Τελος το forum δεν απευθυνεται μονο για iphone(ευτυχως παρα τον τιτλο του) αλλα γενικοτερα σε apple προϊοντα(και οχι μονο) και τυγχανει πολλοι να εχουν αλλα εκτος απο iphone ή ipad!

περιεργο παντως. γιατι λεγεται iphone hellas, και οχι apple iphone hellas, η σκετο apple ελλας, αλλα οπως γνωριζεις τα θεματα εδω μεσα αφορουν κατα 99,9. % χρηστες iphones. τωρα αν εισαι στο 0,1 παω πασο.
δεν σε κραζω απλα να ξερεις οτι οι μερες σου ειναι μετρημενες στο να ξαναπαρεις iphonaki. και βαθια μεσα σου το ξερεις ηδη. ενας καλος μου φιλος τα ιδια μου ελεγε οταν ειχε πρωτο παρει το s2. μετα απο περιπου 2 μηνες, τρεχοντας πισω. :)

*** αληθεια για τι θεματα ενημερωνεσε απο το iphone hellas. απο απλη περιεργεια ***

#305   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:39

1. Η αφή αν δεις του βίντεο με το iPhone έχουν έτη φωτός διαφορά.

2. Το android είναι custom rom και τα ίδια πράγματα τα κάνει και ένα iPhone με jailbreak.

To τι θα πάρει ποια ο καθένας νομίζω είναι και στην κρίση του καθενός τι θέλει να έχει και τι ανάγκες έχει.
Και τα δύο είναι εξίσου πολύ καλά αλλά αν ένας έχει μάθει στα Apple δύσκολα φεύγει να πάει σε android και γιατί να φύγει αν αυτά που του δίνει τον-ην καλύπτουν.

Φυσικά υπάρχει και άλλη κατηγορία οι gadgetakides που αλλάζουν και παίρνουν ότι ποιο νέο υπάρχει ανεξαρτήτους μάρκας ,φίρμας και λειτουργικού.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#306   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:41

περιεργο παντως. γιατι λεγεται iphone hellas, και οχι apple iphone hellas, η σκετο apple ελλας, αλλα οπως γνωριζεις τα θεματα εδω μεσα αφορουν κατα 99,9. % χρηστες iphones. τωρα αν εισαι στο 0,1 παω πασο.
δεν σε κραζω απλα να ξερεις οτι οι μερες σου ειναι μετρημενες στο να ξαναπαρεις iphonaki. και βαθια μεσα σου το ξερεις ηδη. ενας καλος μου φιλος τα ιδια μου ελεγε οταν ειχε πρωτο παρει το s2. μετα απο περιπου 2 μηνες, τρεχοντας πισω. :)

*** αληθεια για τι θεματα ενημερωνεσε απο το iphone hellas. απο απλη περιεργεια ***

:) +1

#307   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:42

1. Η αφή αν δεις του βίντεο με το iPhone έχουν έτη φωτός διαφορά.

2. Το android είναι custom rom και τα ίδια πράγματα τα κάνει και ένα iPhone με jailbreak.

To τι θα πάρει ποια ο καθένας νομίζω είναι και στην κρίση του καθενός τι θέλει να έχει και τι ανάγκες έχει.
Και τα δύο είναι εξίσου πολύ καλά αλλά αν ένας έχει μάθει στα Apple δύσκολα φεύγει να πάει σε android και γιατί να φύγει αν αυτά που του δίνει τον-ην καλύπτουν.

Φυσικά υπάρχει και άλλη κατηγορία οι gadgetakides που αλλάζουν και παίρνουν ότι ποιο νέο υπάρχει ανεξαρτήτους μάρκας ,φίρμας και λειτουργικού.

και γκατζετακιας να εισαι κωστα, οτι και να παρεις το iphone το κρατας παντα. :) μεχρι το επομενο φυσικα.

#308   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:44

P.S.: το flash, άν πεθάνει, σίγουρα οφείλεται σε μεγάλο (τεράστιο) βαθμό στο iPhone καί στο μεγάλο (και ποιοτικό) marketshare που σέρνει.
Τόσα (μέχρι το 2007) γιατί δέν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη μετάβασης από Flash σε HTML? Ή μήπως παλιότερα λειτουργούσε σωστά;
Στά Mac ανέκαθεν υπολειτουργούσε τραγικά! Αλλά το marketshare του OS X δέν ήταν ικανό να τούς επηρεάσει. Τα πράγματα άλλαξαν με το iPhone και το πόσο δημοφιλές έγινε.
Κανείς (πού έχει ιστοσελίδα) δέν θέλει να χάσει το 65% ολόκληρου του mobile traffic. Αλλά για το 7% (που ήταν το Mac πριν κάποια χρόνια), ποιός τούς γ@μ@ει...!
Αν δέν είχε αποκτήσει τέτοιο traction στήν αγορά το iPhone, ή άν υποστήριζε Flash, θα υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα η Adobe να ανακοινώσει σήμερα ότι σταματάει τήν εξέλιξη τού mobile flash?!

#309   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:44

Βρε φιλε μου οτι προϊον της apple υπαρχει το ειχα απο το iphone 3G εως το ipad 2...3 χρονια κ βαλε ασχολουμουν με το iOS γιατι τοτε οντως δεν υπηρχε κατι να το ανταγωνιστει τωρα πλεον που τα εχω δει ολα αν ποτε μου χαριζαν κ καποιο νεο iphone π.χ. το 4s να εισαι σιγουρος οτι θα το εσπρωχνα για να παρω καποια νεα συσκευη με android!Αν μου ελειπε το iphone να εισαι σιγουρος οτι θα επαιρνα νεο πριν καν ερθει Ελλαδα αλλα δεν με απασχολει πλεον και εδω δεν γραφω για να σε πεισω ποιο ειναι καλυτερο ή οχι αν εσενα σου αρεσει το μηλο μεγια σου με χαρα σου απλα αντικειμενικα αν το παρεις δεν μπορεις να λες οτι ενα iphone σου προσφερει περισσοτερα ή οτι εχει καλυτερη κατασκευη και κλαιν μαιν...αυτα ειναι δικαιολογιες παρηγοριας για να μη κλαιτε τα χρηματα που σας τρωει καθε χρονο η apple ή για να το παιζεται αλλο επιπεδο κ καλα με ενα iphone!

Οσο για το iPhone ναι ισως να ειμαι και το 0,1 που λες γιατι βρισκω αρκετα θεματα που με ενδιαφερουν εδω περα του iphone :) !

#310   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:48

P.S.: το flash, άν πεθάνει, σίγουρα οφείλεται σε μεγάλο (τεράστιο) βαθμό στο iPhone καί στο μεγάλο (και ποιοτικό) marketshare που σέρνει.
Τόσα (μέχρι το 2007) γιατί δέν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη μετάβασης από Flash σε HTML? Ή μήπως παλιότερα λειτουργούσε σωστά;
Στά Mac ανέκαθεν υπολειτουργούσε τραγικά! Αλλά το marketshare του OS X δέν ήταν ικανό να τούς επηρεάσει. Τα πράγματα άλλαξαν με το iPhone και το πόσο δημοφιλές έγινε.
Κανείς (πού έχει ιστοσελίδα) δέν θέλει να χάσει το 65% ολόκληρου του mobile traffic. Αλλά για το 7% (που ήταν το Mac πριν κάποια χρόνια), ποιός τούς γ@μ@ει...!
Αν δέν είχε αποκτήσει τέτοιο traction στήν αγορά το iPhone, ή άν υποστήριζε Flash, θα υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα η Adobe να ανακοινώσει σήμερα ότι σταματάει τήν εξέλιξη τού mobile flash?!

Μ λες γιατι το 2007 δεν υπηρχε ενδειξη για το HTML5???Λεω εγω τωρα...μηπως γιατι ηταν τεχνολογια κοντα 5 χρονων πισω???Μηπως???και τοτε που φανηκε 5 χρονια εχουν περασει κ ακομα σημαδια βλεπεις...οταν λοιπον φτασουμε στο 2015 κ βαλε κ εχει καταργηθει το flash player και εχει επικρατησει κατι αλλο ελα πεσ μου παλι για το 2007...τεχνολογια ειναι αδερφε και προχωραει ανεξαρτητα απο το iphone σου γιατι για να γνωριζεις κ κατι καλυτερα η html5 για τουσ developers δεν εγινε γνωστη λογο του iphone αλλα λογο αλλων ευκολιων και παραμετρων που προσφερει εναντι του flash που ισως και να μη σε αφορουν να στα αναφερω :) !Αν δεν σ τα προσφερε αυτα πιστεψε με κανεις δε θα εμπαινε στον κοπο να αλλαξει ολο το web για το iphone σου!

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 02/12/2011 - 18:50

#311   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:49

Για το 2ο δεν καταλαβα γιατι το εγραψες αλλα για το 1 εχω να σου πω οτι το ραδιο στο sgs2 δεν δουλευει native κ επισης δεν σου χρεωνει τα πακετα δεδομενων για να ακους ραδιο μεσω 3G που αν δεν πιανει το 3G απλα δεν ακους αλλα εχει κανονικο hardware για ραδιοφωνο οπως ολα τα smartphones...

Εννοείται όλα αυτά με data plan... Αλλιώς τί να το κάνεις το smartphone?
Δέν λέω ότι να έχει κανονικό hardware (δέκτη) για ραδιόφωνο δέν θα ήταν καλό, αλλά προσωπικά όταν ακούω ράδιο, συνήθως (σχεδόν πάντα) είναι ιντερνετικό, λόγω ποιότητας εκπομπών, αλλά και μεγάλης ποικιλίας.

Το 2ο το ανέφερα σχετικά με τίς πιό συνηθισμένες ενέργειες που κάνει κανείς με bluetooth και πώς μπορεί να τίς κάνει πιό αποδοτικά χωρίς Bluetooth.
(Φαντάσου πόση ώρα θα έπαιρνε να στείλεις ένα αρχείο 10ΜΒ μέ Bluetooth καί πόση ώρα να το στείλεις μέσω 3G!).

#312   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:50

Βρε φιλε μου οτι προϊον της apple υπαρχει το ειχα απο το iphone 3G εως το ipad 2...3 χρονια κ βαλε ασχολουμουν με το iOS γιατι τοτε οντως δεν υπηρχε κατι να το ανταγωνιστει τωρα πλεον που τα εχω δει ολα αν ποτε μου χαριζαν κ καποιο νεο iphone π.χ. το 4s να εισαι σιγουρος οτι θα το εσπρωχνα για να παρω καποια νεα συσκευη με android!Αν μου ελειπε το iphone να εισαι σιγουρος οτι θα επαιρνα νεο πριν καν ερθει Ελλαδα αλλα δεν με απασχολει πλεον και εδω δεν γραφω για να σε πεισω ποιο ειναι καλυτερο ή οχι αν εσενα σου αρεσει το μηλο μεγια σου με χαρα σου απλα αντικειμενικα αν το παρεις δεν μπορεις να λες οτι ενα iphone σου προσφερει περισσοτερα ή οτι εχει καλυτερη κατασκευη και κλαιν μαιν...αυτα ειναι δικαιολογιες παρηγοριας για να μη κλαιτε τα χρηματα που σας τρωει καθε χρονο η apple ή για να το παιζεται αλλο επιπεδο κ καλα με ενα iphone!

Οσο για το iPhone ναι ισως να ειμαι και το 0,1 που λες γιατι βρισκω αρκετα θεματα που με ενδιαφερουν εδω περα του iphone :) !

ειλικρινα παντως μου φενετε περιεργο να ησουν τοσο καιρο χρηστης ios και apple προιοντων γενικοτερα και να ξεμεινες με το android. και εκει το 0,1 εισαι αυτων που μεταπηδουν απο ios σε android. γιατι δεν νομιζω να εινα παραπανω. :) οως και να εχει σου δινω κανα μηνα να επιστρεψεις. εαν οχι , δεν σου φταει κανενας. :)

#313   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:52

α και κατι αλλο για τα κοληματα με το ραδιοφωνο και λοιπα. ως γνωστον τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους. για να απολαυσεις ενα iphone θελεις και ενα καλο data plan ενοειτε. ραδιοφωνακια με φουλ ποιοτητα απο ολον τον κοσμο παντα. ;)

#314   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:57

Μ λες γιατι το 2007 δεν υπηρχε ενδειξη για το HTML5???Λεω εγω τωρα...μηπως γιατι ηταν τεχνολογια κοντα 5 χρονων πισω???Μηπως???και τοτε που φανηκε 5 χρονια εχουν περασει κ ακομα σημαδια βλεπεις...οταν λοιπον φτασουμε στο 2015 κ βαλε κ εχει καταργηθει το flash player και εχει επικρατησει κατι αλλο ελα πεσ μου παλι για το 2007...τεχνολογια ειναι αδερφε και προχωραει ανεξαρτητα απο το iphone σου γιατι για να γνωριζεις κ κατι καλυτερα η html5 για τουσ developers δεν εγινε γνωστη λογο του iphone αλλα λογο αλλων ευκολιων και παραμετρων που προσφερει εναντι του flash που ισως και να μη σε αφορουν να στα αναφερω :) !Αν δεν σ τα προσφερε αυτα πιστεψε με κανεις δε θα εμπαινε στον κοπο να αλλαξει ολο το web για το iphone σου!

Φίλε μου γνωρίζω ότι η HTML όσον αφορά το βίντεο ήταν σε πρώιμο στάδιο τότε (ακόμη δέν έχει τελοιοποιηθεί), αλλά ανφιβάλλεις ότι χωρίς iPhone θα αργούσε πολύ περισσότερο να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα;
Γιατί τώρα, άν publishers και developers, κάνουν τρομερό κόπο, να "μεταγράψουν" το flash περιεχόμενο σέ HTML5, ώστε να μήν χάσουν το marketshare τού iOS, κόπο που πολύ απλά δέν θα είχαν κίνητρο να κάνουν, αν το iPhone είχε αμελητέο marketshare ή υποσήριζε flash.

Όσο γιά το γιατί εξαπλώθηκε το flash, προσωπικά νομίζω λόγω τής ευκολίας καί ταχύτητας να δημιουργείς περιεχόμενο, που ο κάθε πικραμένος έγινε developer καί publisher!

#315   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 18:58

ειλικρινα παντως μου φενετε περιεργο να ησουν τοσο καιρο χρηστης ios και apple προιοντων γενικοτερα και να ξεμεινες με το android. και εκει το 0,1 εισαι αυτων που μεταπηδουν απο ios σε android. γιατι δεν νομιζω να εινα παραπανω. :) οως και να εχει σου δινω κανα μηνα να επιστρεψεις. εαν οχι , δεν σου φταει κανενας. :)

Μου δινεις κανα μηνα και ειμαι εδω και 7 μηνες κατοχος του sgs2 τι πιστευεις οτι θα με κανει τωρα να αλλαξω?!?!?Και οντως ημουν κ ειχα κ ενεργη συμμετοχη εδω ειδικα στα προβληματα χρηστων προσπαθωντας να βοηθησω οπου ηξερα :) !

Οσο για τον φιλο παραπανω δεν αντιλεγω για αυτο που λεει με το dropbox και ολα αυτα!Αλλα οταν σε καιει να παρεις καποιο αρχειο αμεσα σιγουρα θα το χρειαστεις οπως επισης το να μεταφερεις 100mb ή 10mb αρχειο απο bluetooth ειναι τρομερα πιο γρηγορο απο το να το κανεις upload καπου και μετα ξανα download!

Και κατι ακομα που κανεις σας εδω δεν σκαμπαζει ειναι οτι το galaxy s2 ειναι το μονο smartphone που εχει την νεοτερη τεχνολογια WiFi Direct που στην περιπτωση που υπαρχουν συσκευες με αυτη την τεχνολογια ή εστω 2 sgs2 μπορουν να μοιραζονται αρχεια κ γενικα δεδομενα με ταχυτητες WiFi απευθειας και χωρις την χρηση καποιου ρουτερ...πως σας φανηκε αυτο???Οποιοσ δεν το γνωριζει αυτο ας το ψαξει στο google!

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 02/12/2011 - 19:01

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6