Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/12/2011 - 19:00

α και κατι αλλο για τα κοληματα με το ραδιοφωνο και λοιπα. ως γνωστον τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους. για να απολαυσεις ενα iphone θελεις και ενα καλο data plan ενοειτε. ραδιοφωνακια με φουλ ποιοτητα απο ολον τον κοσμο παντα. ;)

Και παντα σημα 3g και χρεωση...ενω το αλλο στο δινει τσαμπα και παντου!Yeaaah!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 19:04

Το wifi direct είναι κορυφαία υλοποίηση, και πιστεύω κάποια στιγμή (μέσω software) να τήν έχουμε και στό iPhone, όπως ακριβώς στά Mac.
Δέν πρέπει να είναι δύσκολο να γίνει, αφού και το Personal Hotspot λίγο πολύ έτσι δουλεύει.

#318   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 19:08

Το wifi direct είναι κορυφαία υλοποίηση, και πιστεύω κάποια στιγμή (μέσω software) να τήν έχουμε και στό iPhone, όπως ακριβώς στά Mac.
Δέν πρέπει να είναι δύσκολο να γίνει, αφού και το Personal Hotspot λίγο πολύ έτσι δουλεύει.

;) ...περιπου το ιδιο η τεχνολογια του hotspot ειναι απλα διαμοιραστεις ip απο ρουτερ το Wifi Direct ομως δεν μοιραζει τιποτα απολυτως ειναι οτι λεει...απευθειας συνδεση ουτε ip ουτε τιποτα!
Σιγουρα στα τοσα που εχει κανει η apple δε θα ειναι δυσκολο να κανει και αυτο δηλαδη να προσθεσει απλα αυτη την τεχνολογια στο iphone αλλα να μου το θυμηθεις οτι αααν και οοοταν ποτε το κανει θα ερθουν εδω για ακομα μια φορα ενα ματσο ανιδεοι να λενε αριστερα και δεξια οτι η samsung την εκλεψε γιατι το ειδαν για πρωτη φορα απο την apple και οχι απο πουθενα αλλου.Και αυτο στο λεω γιατι ακομα ακομα και πολλοι χρηστες του sgs2 δεν γνωριζουν οτι το εχει η συσκευη τους γιατι ως θυματα και αυτοι το πηραν απλα γιατι οταν βγηκε θεωρουταν η καλυτερη συσκευη και οχι γιατι οντως ξερανε τι αγοραζουν με οτι καταλαβαινεις απο αυτο που σ λεω...!

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 02/12/2011 - 19:09

#319   amark

amark

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 19:33

Καλησπερα σε ολους,μαλλον ανηκω και εγω στην μειοψηφια που μετα το s2,τελος τα iphone..τα εχω παρει ολα απο το 2g,μεχρι το 4s,το gs2 ειναι τηλεφωνο που θα κανει vs με το επομενο iphone,ουτε καν με το 4s,ακομα και σε stock κατασταση ειναι κορυφαιο,εκει που χανει ειναι το πιο αδυναμο wifi,και η ποιοτητα σε αναλυση οθονης.

#320   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 19:41

Α κ κατι τελευταιο που ξεχασα ειναι οτι και ο νεος διπυρηνος επεξεργαστης A5 του 4s ειναι χρονισμενος στα 800Mhz(οπως και ο A4 του iphone 4) και το διαφημιζουν ως 1Ghz...ενω το galaxy s2 εχει 1.2Ghz καθαρα και φτανει μεχρι και τα 1.5Ghz(μπορει και παραπανω αλλα δε θα ειναι ασφαλες)...συμπερασματα δικα σας...

#321   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:17

κ εγω ειχα 3gs και μετα αγορασα το s2....αναγκαστικα να παρω και το iph4 λογο των μουσικων δυνατοτητων και των παιχνιδιων...
πλεον εχω το iphone σαν δευτερη συσκευη και το δουλευω ελαχιστα...

το bt ειναι πλεον ξεπερασμενο...το μελλον ειναι το wifi direct αλλα βλεπω την apple να το ενσωματωνει στο iphone 17 αλλα και παλι το πιο πιθανο ειναι να το εχει κλειδωμενο

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 02/12/2011 - 20:17

#322   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:28

Καλησπερα σε ολους,μαλλον ανηκω και εγω στην μειοψηφια που μετα το s2,τελος τα iphone..τα εχω παρει ολα απο το 2g,μεχρι το 4s,το gs2 ειναι τηλεφωνο που θα κανει vs με το επομενο iphone,ουτε καν με το 4s,ακομα και σε stock κατασταση ειναι κορυφαιο,εκει που χανει ειναι το πιο αδυναμο wifi,και η ποιοτητα σε αναλυση οθονης.

Δεν είσαι μειοψηφία φίλε μου. Πάρα πολλοί έχουν σιχαθεί τους αστείους περιορισμούς και τις ελλείψεις της apple και έχουν στραφεί στο android. Μην ακούς τι λένε. Όσοι δεν παραδέχονται τις σοβαρές ελλείψεις του iphone (μικρή οθόνη, flash, bluetooth, radio, itunes) είναι αυτοί που έσκασαν 700 ευρώ (χωρίς να τους περισσεύουν) και τώρα προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι έχουν το καλύτερο τηλέφωνο.

Κι εγώ (μετά από δύο χρόνια αποκλειστικής χρήσης iphone/ipad) το s2 έχω σαν κύρια συσκευή και έχω βρει την υγειά μου. Και σε tablet, πάλι galaxy tab επέλεξα.

Το iphone το έχω μόνο για μερικά παιχνίδια και σαν δεύτερο τηλέφωνο.

#323   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:32

οποτε καταληγουμε παλι εδω ! για μενα εννοειται πως το s2 ειναι καλυτερο!το θεμα ειναι πως πλεον εχω αρκετες συσκευες apple κ δε μπορω να χαλασω το "οικοσυστημα" μου. Επισης βαριεμαι να κατσω να μαθω απο την αρχη πως να κανω root το samsung :P

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 02/12/2011 - 20:32

#324   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:38

οποτε καταληγουμε παλι εδω ! για μενα εννοειται πως το s2 ειναι καλυτερο!το θεμα ειναι πως πλεον εχω αρκετες συσκευες apple κ δε μπορω να χαλασω το "οικοσυστημα" μου. Επισης βαριεμαι να κατσω να μαθω απο την αρχη πως να κανω root το samsung :P

To s2 όμως, είναι μια πλήρης συσκευή, ακόμα και με stock rom. Προσωπικά, δεν έχω κάνει root και δεν βλέπω να του κάνω, ειδικά αν δωθεί σύντομα το update σε ics 4 !! Ενώ το iphone χωρίς jailbreak είναι ανύπαρκτο...

#325   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Αν ποτε το επαιρνεσ αποφαση δεν ειναι κατι τραγικο το root ενα κλικ εχει καταντησει πλεον!Επισης για τους ανιδεους το root ΔΕΝ ειναι jailbreak της συσκευης!

#326   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Και αν το κάνεις και σου χαλάσει χάνεις την εγγύηση.

Γιατί μπορούν να το δούν.

Θα πρέπει μετά να ψαχτείς να βρεις πρόγραμμα να σβήσεις το ιστορικό.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#327   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:42

Ούτε που ασχολούνται συνήθως, αν έχεις κάνει root. Εγώ έδωσα στην wind ένα bricked zte blade και μου το έφτιαξαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

#328   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

το ιδιο ισχυει και με το jb...

οσο για το οτι μπορουν να το δουν ισχυει γιατι υπαρχει μετρητης αλλα με ενα usb jig(2 ευρω) μηδενιζει ετσι απλα...

#329   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Κανεις λαθος φιλε μου!Δεν ξερω για αλλες συσκευες παντως για το galaxy s2 οταν του περασεις custom rom φαινεται στο ιστορικο οχι οταν του κανεις απλα root και οταν του περασεις custom rom εχεις και το usb jig που κανει 3 ευρω μονο και το επαναφερεις οπως ειναι κ σβηνει καθε ιστορικο οτι και εαν παθει δε θελει καποιο προγραμμα ;) !

#330   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:44

Κανεις λαθος φιλε μου!Δεν ξερω για αλλες συσκευες παντως για το galaxy s2 οταν του περασεις custom rom φαινεται στο ιστορικο οχι οταν του κανεις απλα root και οταν του περασεις custom rom εχεις και το usb jig που κανει 3 ευρω μονο και το επαναφερεις οπως ειναι κ σβηνει καθε ιστορικο οτι και εαν παθει δε θελει καποιο προγραμμα ;) !

κανεις λαθος...ο μετρητης μετραει τo φλασαρισμα root απο odin και οχι τις custom rom...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες