Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:10

φλασ κανονικα αποκλειεται να βλεπεις το βλεπεις μεσω καποιου browser οπως ο swift ή καπως ετσι που υποστιριζει κ καλα φλασ κ κολλαει της κακομοιρας κ εγω το χρησιμοποιουσα οταν ειχα κ το ipad 2 και σε ολα μου τα iphone!

Επισης ο φιλος σου με την φορτισει δεν ξερω τι κανει παντως εμενα μεσα σε 4 το πολυ 5 ωρες ειναι ετοιμο ενω το iphone 4 που ειχα επρεπε να περιμενω αρκετα παραπανω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:11

Κάτσε ρε σύ τότε να μην πάρω την BMW 316 που εχει τελικη 190 αλλα την τοyoga celica γιατι θα πηγαίνει λιγο πανω απο 200

οταν θες ενα εργαλειο για να κανεις την δουλεια σου...πρωτα κοιτας τα απο μεσα και μετα τα απο εξω...αν ηθελα απλα ενα ομορφο κινητο
θα αγοραζα ενα vertu και τελος...

#348   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:13

φλασ κανονικα αποκλειεται να βλεπεις το βλεπεις μεσω καποιου browser οπως ο swift ή καπως ετσι που υποστιριζει κ καλα φλασ κ κολλαει της κακομοιρας κ εγω το χρησιμοποιουσα οταν ειχα κ το ipad 2 και σε ολα μου τα iphone!

Επισης ο φιλος σου με την φορτισει δεν ξερω τι κανει παντως εμενα μεσα σε 4 το πολυ 5 ωρες ειναι ετοιμο ενω το iphone 4 που ειχα επρεπε να περιμενω αρκετα παραπανω...

Δεν είπα εγω αυτο το θέμα με την φωτίσει μάλλον σε άλλον πήγαινε όσο για τον φλας ναι παίζει με τον pathon και παει μια χαρα. Σου λέω παίζω σκάκι...

#349   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:15

αντε λιγο ακομα και θα μας πεισεις οτι το s2 ειναι καλυτερο γενικα. ακουσε φιλε μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι, το s2 δεν υπαρχει στο χαρτη σε σχεση με το 4s. και στην τελικη οσα κινητα βγαζουν ολες οι εταιρειες μαζι καθε χρονο, τις πουλαει μονο του το iphone. τυχαιο; οχι βεβαια. αστο θα χασεις φιλε ειμαστε πιο πολλοι ;)

Που ακριβως δεν υπαρχει???Αν αρχισω δε θα τελειωνω...απο το iOS 5 που ειναι απλα μια πατατα με τα μουφαnotifications τον επεξεργαστη που τον τρωει κατα κρατος???Μονο η gpu του ειναι θεωρητικα καλυτερη και οχι πρακτικα μιας κ σε χρηση ο Mail-400 αποδιδει πολυ καλυτερα απο το PowerVR SGX 543MP2 που εχει το iphone!
Τεσπα δε θα σε πεισουμε εμεις για τα αυτα που ισχυουν κ δεν τα βλεπεις δικα σου ειναι τα χρηματα οπως σου προειπα τα κανεις οτι θελεις!Οσο για το οτι ειστε περισσοτεροι κ δε θα κερδισει δε νομιζω οτι κανουμε καποιον ανταγωνισμο για το ποιος την εχει μεγαλυτερη...την κοινοτητα του :P !!!Απλα γνωμες λεμε...

#350   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:16

Δεν είπα εγω αυτο το θέμα με την φωτίσει μάλλον σε άλλον πήγαινε όσο για τον φλας ναι παίζει με τον pathon και παει μια χαρα. Σου λέω παίζω σκάκι...

Οχι φιλε μου δεν πηγαινε σε εσενα το θεμα με την φορτισει απλα ετσι οπως το εγραψα φανηκε να το γραφω σε εσενα :) !!!

#351   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:16

18 σελίδες και τα ίδια και τα ίδια λέμε ακόμα. ΛΟΛ
Whatsapp doc?

#352   amark

amark

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:17

δεν εχει κανεις μας μετοχες (νομιζω)στην apple ουτε στη google..δε δινω μια αν ο ενας πουλαει τοσα και ο αλλος 1,εγω τα σκαω και θελω το καλυτερο,δεν περνω μια συσκευη για lifestyle,ουτε κανω επιδειξη το τηλεφωνο μου,απλα λεμε τις αποψεις μας.Εχω iphone απο το 2g,android απο το magic,symbian απο το 6600,wm απο το p3300 ολα τα εχω σκισει και ξερω τι λεει το καθε λειτουργικο,οσο για τη φορτιση δεν με απασχολει,ολα τα τηλεφωνα μου δεν εβγαζαν τη μερα,και?πριζες υπαρχουν παντου..

Τελευταία επεξεργασία από: amark, 02/12/2011 - 21:18

#353   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:20

δεν εχει κανεις μας μετοχες (νομιζω)στην apple ουτε στη google..δε δινω μια αν ο ενας πουλαει τοσα και ο αλλος 1,εγω τα σκαω και θελω το καλυτερο,δεν περνω μια συσκευη για lifestyle,ουτε κανω επιδειξη το τηλεφωνο μου,απλα λεμε τις αποψεις μας.Εχω iphone απο το 2g,android απο το magic,symbian απο το 6600,wm απο το p3300 ολα τα εχω σκισει και ξερω τι λεει το καθε λειτουργικο,οσο για τη φορτιση δεν με απασχολει,ολα τα τηλεφωνα μου δεν εβγαζαν τη μερα,και?πριζες υπαρχουν παντου..

Βρε αδερφε αφου το λεει κ το ονομα του παιδιου "Thelonapouliso" πως λοιπον να μη σου συγκρινει πωλησεισ?! :P

#354   Crackbrain

Crackbrain

iPH Addict

• 806 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:58

Εγώ πάντως με το iphone 4 αφότου έκλεισε έναν χρόνο...αρχίζει η απογοήτευση...πλέον με την 5άρα πάνω αρχίζει να σέρνεται και δεν το έχω φορτωμένο...
Overclock δεν μπορώ να το κάνω από όσο έψαξα...
Το home button θα αρχίσω να το πυροβολάω σε λίγο για να δουλέψει...
Επίσης δοκίμασα sgs2 vs 4s το ένα δίπλα στο άλλο και το sgs2 με κέρδισε καθαρά από άποψη ταχύτητας μεταξύ εφαρμογών...
Το μονο μειονέκτημα που παρατήρησα στο sgs2 είναι η οθόνη αφής είναι λίγο πιο αργή απο το iphone...αλλά κλαιν...σε εργοστασιακή μορφή είναι εκπληκτικό...
Θα το πάρω σύντομα και το iphone.....

Ότι να ναι! Εδώ παιδιά με το 3gs λένε φυσάει ακόμα και στο iOS5 και εσύ λες ότι στο 4αρι σέρνετε.
Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.
Εκτός και αν το συγκρίνεις με κάποιο διπύρηνο κινητό που και παλι σφαίρα πάει το 4αράκι αλλά φυσικά θα είναι λίγο πιο αργό απ'το διπύρηνο.

Τελευταία επεξεργασία από: Crackbrain, 02/12/2011 - 22:00

#355   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 02/12/2011 - 22:21

Ότι να ναι! Εδώ παιδιά με το 3gs λένε φυσάει ακόμα και στο iOS5 και εσύ λες ότι στο 4αρι σέρνετε.
Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.
Εκτός και αν το συγκρίνεις με κάποιο διπύρηνο κινητό που και παλι σφαίρα πάει το 4αράκι αλλά φυσικά θα είναι λίγο πιο αργό απ'το διπύρηνο.

Επιβεβαιωνω και στο 4αρι μου και στα 3gs πατερα και συζυγου (το ενα 2χρονων το αλλο ολοκαινουριο), η 5 και 5.0.1 φυσανε.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το καινούριο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (www.ikoutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#356   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 22:57

Το θέμα με το iOS για 'μένα είναι, ότι περνάς από 3 φάσεις:
1.) Εντυπωσιάζεσαι με τήν απλότητα και τίς λειτουργίες,
2.) Αρχίζεις και παρατηρείς ελλείψεις, θα ήθελες περισσότερα πράγματα και λιγότερους περιορισμούς,
3.) Αντιλαμβάνεσαι ότι (από επιλογή σου) οι "περιορισμοί" σου κάνουν τήν ζωή πιό εύκολη.

Πολλοί χρήστες (ίσως οι περισσότεροι) μένουν στήν πρώτη φάση. Μερικοί που ψάχνονται λίγο παραπάνω, περνάνε στήν δεύτερη φάση, και αρχίζουν οι συγκρίσεις με Android, χαρακτηριστικά, επιπλέον λειτουργίες, κτλ. .
Κάποιοι από αυτούς, επιλέγουν (γιατί τούς βολεύει) να περάσουν στήν 3η φάση, που βλέπουν ότι οι λιγότερες επιλογές πολλές φορές τούς διευκολύνουν.
Όλες οι κατηγορίες είναι σεβαστές.
Αλλά το να προσπαθούν οι 2.) να πείσουν τούς 3.) ότι χάνουν, είναι σάν να προσπαθεί κάποιος να πείσει έναν με minimal σπίτι ότι χρειάζεται να προσθέσει ράφια, έπιπλα, συσκευές, κτλ., για να το κάνει πιό λειτουργικό. Είναι ανώφελο, ο καθένας έχει κάνει τήν επιλογή τού, και μάλιστα συνειδητοποιημένα.
Αυτοί που μπορούν να μεταπειστούν, είναι οι χρήστες τής πρώτης κατηγορίας, που δέν ξέρουν καλά τί προσφέρει (και τί δέν προσφέρει) η συσκευή τούς Καί τί ο ανταγωνισμός!

Anyway, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη! :)

#357   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 00:05

φιλε πλακα κανεις? χαχαχαχαχαχαα και λες πως ειχες και iphone? θελεις 4 με 5 ωρες να φορτισεις το s2?!!!!! και θελεις παραπανω για το iphone? θα μας τρελανεις τελειως? επειδη το ειχα και εγω το s2 και το εδωσα, δεν εχει καμια σχεση με το Iphone. ας απαντησει οποιοσδηποτε που εχει iphone εαν χρειαζεται πανω απο μια ωρα (και πολυ λεω) για να φορτισει φουλ το iphone του. ασε που το s2 την ετρωγε για την πλακα λιγο αν το σκαλιζες. οση ωρα θες να φορτισεις το s2 εγω φορτιζω ανετα το ipad 2. :)

#358   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 00:07

Το θέμα με το iOS για 'μένα είναι, ότι περνάς από 3 φάσεις:
1.) Εντυπωσιάζεσαι με τήν απλότητα και τίς λειτουργίες,
2.) Αρχίζεις και παρατηρείς ελλείψεις, θα ήθελες περισσότερα πράγματα και λιγότερους περιορισμούς,
3.) Αντιλαμβάνεσαι ότι (από επιλογή σου) οι "περιορισμοί" σου κάνουν τήν ζωή πιό εύκολη.

Πολλοί χρήστες (ίσως οι περισσότεροι) μένουν στήν πρώτη φάση. Μερικοί που ψάχνονται λίγο παραπάνω, περνάνε στήν δεύτερη φάση, και αρχίζουν οι συγκρίσεις με Android, χαρακτηριστικά, επιπλέον λειτουργίες, κτλ. .
Κάποιοι από αυτούς, επιλέγουν (γιατί τούς βολεύει) να περάσουν στήν 3η φάση, που βλέπουν ότι οι λιγότερες επιλογές πολλές φορές τούς διευκολύνουν.
Όλες οι κατηγορίες είναι σεβαστές.
Αλλά το να προσπαθούν οι 2.) να πείσουν τούς 3.) ότι χάνουν, είναι σάν να προσπαθεί κάποιος να πείσει έναν με minimal σπίτι ότι χρειάζεται να προσθέσει ράφια, έπιπλα, συσκευές, κτλ., για να το κάνει πιό λειτουργικό. Είναι ανώφελο, ο καθένας έχει κάνει τήν επιλογή τού, και μάλιστα συνειδητοποιημένα.
Αυτοί που μπορούν να μεταπειστούν, είναι οι χρήστες τής πρώτης κατηγορίας, που δέν ξέρουν καλά τί προσφέρει (και τί δέν προσφέρει) η συσκευή τούς Καί τί ο ανταγωνισμός!

Anyway, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη! :)

σωστα τα λες.

#359   foivos

foivos

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:smart hub on Samsung tv

Δημοσίευση 03/12/2011 - 00:13

18 σελίδες και τα ίδια και τα ίδια λέμε ακόμα. ΛΟΛ

Παιδια,έλεος! Την δουλειά τους κάνουνε και τα δυο σαν τηλέφωνα.Είναι εντελώς υποκειμενικό το ζήτημα,δεν καταλήγει πουθενά,συμφωνώ με την Μαριλινα.

#360   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 00:17

Παιδια,έλεος! Την δουλειά τους κάνουνε και τα δυο σαν τηλέφωνα.Είναι εντελώς υποκειμενικό το ζήτημα,δεν καταλήγει πουθενά,συμφωνώ με την Μαριλινα.

Σωστα τα λες εσυ, αλλα ο ελληνας πρεπει να πεισει τον εαυτο του δια μεσου εσενα οτι το δικο του ειναι και το καλυτερο. Ο καθενας υπερασπιζεται το κινητο του αλλα εντελως ματαια καθως χανει χρονο απο τη ζωη του για κατι τοσο ασημαντο...

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 03/12/2011 - 00:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5