Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Please log in to reply
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391 Guest_Anthouko_*

Guest_Anthouko_*

Δημοσίευση 06/01/2012 - 12:46

εμεινε 6,5 μερες,και τα τυπου το εχει και φιλος μου, και το εχω και εγω και και και, ειναι ασχετα τελειως ετσι? δεν εχει καμια σχεση
δηλαδη,κατ εσενα δυο pc με ιδιο Hardware ακριβως ειναι το ιδιο γρηγορα η αργα?
καθηστε καλα ρε παιδια εδω δεν μιλαμε για 3210 Nokia που ανεφερε ο φιλος πριν,
τελοςπαντων screenshot δεν εχω ετοιμο αλλα θα εχω και θα ανεβασω..
Η αληθεια παντως κακα τα ψεμματα ειναι οτι ακομα και το 4s ειναι ριμαδι διπλα στο s2 και σκεψου οτι ερχεται και s3...
Αυτα γιατι εχω και δουλεια..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   dimos1

dimos1

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/01/2012 - 12:53

ενταξει αστο..χωρις ss κανε την δουλεια που εχεις και επανερχεσαι με αποδειξεις...Δεν γινεται αυτο που λες στο ξαναλεω...Ελατε με 100 πυρηνους επεξεργαστες και να μην παιρνετε σε μισο χρονο αναβαθμιση και να το πουλατε στην μιση τιμη σε μισο χρονο το πολυ...Αντε γιατι εχουμε και γιορτη και παω για πα'ι'δάκια :P

#393   pamekatsika

pamekatsika

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/01/2012 - 12:57

aaaaa για το voice control μιλαμε;

Τοτε γιατί τρώγεστε όλοι με τα τεσσάρια να βάλετε Σιρι;

Έχεις το κινητό στην Βάση αυτοκίνητου οδηγάς και θέλεις να πάρεις τηλέφωνο, όπως είναι κλειδωμένο το iphone 4 πατάς συνεχόμενα το home button και ανοίγει ο φωνητικός Έλεγχος και λες κάλεσε iMarilina κινητό και καλεί την iMarilina πατάς και ανοιχτή ακρόαση και είναι super.

#394   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 12:59

4.Βρίσκω περισσότερες Δωρεάν Εφαρμογές πχ προσφορές σε πολλά καλά παιχνίδια η προγράμματα που στο android πρέπει να τα πληρώσεις η στο android δεν υπάρχουν.

Καλα αυτο κ αν δεν ισχυει ομως!!!!Ισα ισα που ισχυει το ακριβως αντιθετο οτι παιχνιδι κ εφαρμογη ειχα στο iOS επι πληρωμη στο android υπαρχουν ιδιες δωρεαν ή και φθηνοτερα!
Και για να μην αρχισουν παλι να λενε τα δικα τους εδω μεσα δωσε μου παραδειγματα εφαρμογων που πληρωνεις στο android και ειναι δωρεαν στο iOS να σου δωσω κ εγω αντιστοιχα...!!!Και οχι για 1 και 2 αλλα για ενα σωρο!!!

#395   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:04

εμεινε 6,5 μερες,και τα τυπου το εχει και φιλος μου, και το εχω και εγω και και και, ειναι ασχετα τελειως ετσι? δεν εχει καμια σχεση
δηλαδη,κατ εσενα δυο pc με ιδιο Hardware ακριβως ειναι το ιδιο γρηγορα η αργα?
καθηστε καλα ρε παιδια εδω δεν μιλαμε για 3210 Nokia που ανεφερε ο φιλος πριν,
τελοςπαντων screenshot δεν εχω ετοιμο αλλα θα εχω και θα ανεβασω..
Η αληθεια παντως κακα τα ψεμματα ειναι οτι ακομα και το 4s ειναι ριμαδι διπλα στο s2 και σκεψου οτι ερχεται και s3...
Αυτα γιατι εχω και δουλεια..

Σιγά ρε μάγκα που έχεις και δουλειά και μας κάνεις και χάρη να μας αφιερώσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου...

Κι εγώ έχω και iphone 4 και sgs 2 και κανένα από τα δύο δεν κρατάει 6,5 μέρες (156 ώρες) ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιήσω καθόλου.

Κι εγώ υποστηρίζω ότι το sgs 2 είναι καλύτερη συσκευή από το iphone αλλά δεν χαρακτηρίζω και μπ...λο το iphone όπως εσύ.

Αν θες να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, μάθε να λες αλήθειες και να μην βρίζεις, γιατί τα γραφόμενά σου μέχρι στιγμής μόνο αστεία μπορούν να χαρηκτηριστούν.

Άντε τώρα στη δουλίτσα σου...

#396   pamekatsika

pamekatsika

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:07

το δικο μου s2 εχει παει 6.5 μερες σερι φιλε μου, ποτε το 4αρι μου δεν πηγε τοσο και ας το εκλεινα βραδυ
Αν κατι δεν γνωριζετε μην μιλατε καλυτερα.
Παραπανω δεν λεω τιποτα αλλο γιατι θα παρεξηγηθω κιολας(90% iphonakides ειστε :rolleyes: )
Παρολο που με τρωει λιγο <_<

Δεν τα γνωρίζω όλα απλά έγραψα αυτό που βλέπω, θα βγούμε λίγο off topic αν θέλεις πες μου εσύ που γνωρίζεις περισσότερα τι να κάνω για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία του sii γιατί η κοπέλα μου το φορτίζει τρεις φορές την ημέρα.Από τα στατιστικά βλέπω ότι η Οθόνη τρώει 38%, Φωνητικές Κλήσεις 26%, Λειτουργικό σύστημα android 12%(έχει την τελευταία official) Σύστημα android 8%, Opera Mobile 7%, Σε αναμονή 4%, Facebook 3%,Τηλέφωνο σε κατάσταση ... 2%, έχουμε αυτόματη φωτεινότητα και την έχουμε χαμηλώσει αρκετά επίσης δουλεύει και το Εξοικονόμηση ενέργειας.

#397   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:14

Έχεις το κινητό στην Βάση αυτοκίνητου οδηγάς και θέλεις να πάρεις τηλέφωνο, όπως είναι κλειδωμένο το iphone 4 πατάς συνεχόμενα το home button και ανοίγει ο φωνητικός Έλεγχος και λες κάλεσε iMarilina κινητό και καλεί την iMarilina πατάς και ανοιχτή ακρόαση και είναι super.

καλα, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ στο τεσσάρι να σου πώ την αλήθεια.

Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί φαγώνονται για το Σιρι στα τεσσαρια (αυτοί που φαγώνονται). Ετσι κι αλλοως μονο για κατι τετοιο θα το χρησιμοποιούσανε στην παρούσα φάση και οχι στα Ελληνικά.

Οσο για τον φίλο που του κρατάει 6.5 μερες το s2, φιλε θα κλείσω και γω τα πάντα στο 4s και θα το αφήσω σε μια γωνία και θα δουμε ποσο κραταει.
Whatsapp doc?

#398   giannis42

giannis42

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:17

κοιταξε φιλε μου επειδη δεν ειμαι κανα παιδακι να λεω ψεμματακια για την μπαταρια μου ετσι
ουτε και ειναι και μαγκια λοιπον για να μην το συζηταω και πολυ ΝΑΙ αγορι μου 6,5 μερες κραταει το
S2 μου και ας καθεται σε αναμονη ολη μερα και ολη νυχτα που δεν καθεται γιατι ειναι το βασικο μου τηλεφωνο..
Αυτη την στιγμη ειναι στις 28 προς 29 ωρες με 89% αν θες και screenshot..
Αντε με τα μπ.....λα τα iphone σας..Ειπα δεν θελω να ανοιξω συζητηση αλλα επρεπε να απαντησω..

ε οχι και 6,5 μερες, το δικο μου κραταει περιπου 65 ωρες

#399   kostasRX8

kostasRX8

iPH Enthousiast

• 379 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:27

εγω ειχα το 3gs και τωρα το s2 αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το 3gs με φουλ λυτουργεια και ανοιχτο το wifi & bluetooth και αρκετα tweets να τρεχουν απο πισο ειχε μεγαλητερη διαρκη η μπαταρια(μια μερα γεματη)και φορτηση το βραδι για την επομενη μερα...το s2 με ανοιχτα bluetooth & wifi & κινουμενο wallpaper με το ζορι μιση μερα!επισης το iPhone ηθελε το maximum 2 ωρες για φορτηση ενω το s2 θελειτουλαχηστων 3 ωρες.....τωρα οσον αφορα τις εφαρμογες δεν μπορω να πω οτι εχουν τεραστια διαφορα στη τιμη!αυτο που μπορω να πω ειναι οτι βλεπω διαφορες στα γραφικα (και μηλαω για παιχνιαδια που υπαρχουν και στα 2....π.χ. Hot Pursuit και Super Boxing 2)δλδ στο iPhone νομιζω ηταν καλυτερα!...

υ.γ. το s2 ειναι μια πολη καλη συσκευη για μενα αλλα δεν ειναι iPhone στη λυτουργεια του και στην ευχρηστια του....

και να τονισω οτι δεν συγκρινω 2 συσκευες που ειχαν περιπου τα ιδια πραγματα 3gs με s2!!

Τελευταία επεξεργασία από: kostasRX8, 06/01/2012 - 13:28.

#400   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1,268 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:29

Αναρτημένη εικόνα

#401   pamekatsika

pamekatsika

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:37

Καλα αυτο κ αν δεν ισχυει ομως!!!!Ισα ισα που ισχυει το ακριβως αντιθετο οτι παιχνιδι κ εφαρμογη ειχα στο iOS επι πληρωμη στο android υπαρχουν ιδιες δωρεαν ή και φθηνοτερα!
Και για να μην αρχισουν παλι να λενε τα δικα τους εδω μεσα δωσε μου παραδειγματα εφαρμογων που πληρωνεις στο android και ειναι δωρεαν στο iOS να σου δωσω κ εγω αντιστοιχα...!!!Και οχι για 1 και 2 αλλα για ενα σωρο!!!

Μπορεί να μην ισχύει θα σου πω τι εφαρμογές βρήκα δωρεάν και μου λες

1)RAGE HD

Της id Software υπάρχει στο android market ; αν όχι πες μου αντίστοιχο καλό δωρεάν
2)Assassin's Creed Rearmed
3)Need for speed shift
4)The Sims™ Medieval
5)Mirror's Edge
6)Real Football 2012
7)Sentinel 3: Homeworld
8)Broken Sword - The Smoking Mirror: Remastered
9)SHIFT 2 Unleashed
10)Monkey Island Tales 1

Αν έχεις την καλοσύνη δώσε ένα link από Ελληνικό forum για android αντίστοιχο σαν αυτό [Best-Of] App Store - Deals!

#402   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1,268 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:39

Να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη και για τα 2 μιας και τα έχω..., έχουν και τα δυο την ίδια περίπου π@πάρα μπαταρία! Αν τους κάνεις μια γεμάτη χρήση με όλα ανοιχτά και gaming, surfing κτλ τότε θες φόρτιση ανά 10-12 ώρες το πολύ!!
Όποιος θέλει να πάρει μια συσκευή που θα την ευχαριστηθεί και παράλληλα θα ξεχάσει τι σημαίνει φόρτιση, να πάρει το iPad2! ;) Μακάρι να δούμε καλύτερες μπαταρίες στα SG3 και Iphone5 , ως τότε υπομονή και μην ...τσακώνεστε!! :)

#403   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 06/01/2012 - 13:42

Να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη και για τα 2 μιας και τα έχω..., έχουν και τα δυο την ίδια περίπου π@πάρα μπαταρία! Αν τους κάνεις μια γεμάτη χρήση με όλα ανοιχτά και gaming, surfing κτλ τότε θες φόρτιση ανά 10-12 ώρες το πολύ!!
Όποιος θέλει να πάρει μια συσκευή που θα την ευχαριστηθεί και παράλληλα θα ξεχάσει τι σημαίνει φόρτιση, να πάρει το iPad2! ;) Μακάρι να δούμε καλύτερες μπαταρίες στα SG3 και Iphone5 , ως τότε υπομονή και μην ...τσακώνεστε!! :)

Μα απλά δεν μπορεί κανένας να καταλάβει οτι με τη χρήση που γίνεται συν σαχλαμάρες του τύπου "κινούμενη ταπετσαρία" και αλλες σαχλες, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να διατηρηθεί η μπαταρία πολύ. Τα τηλέφωνα αυτά ειναι για λιώσιμο οχι για να τα κοιτάς. Ας φορτίζονται και 5 φορες την ημέρα, σιγα τα ουα
Whatsapp doc?

#404   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1,268 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 14:11

Έτσι είναι iMarilina... :)
Υ.γ. Ένα μικρό πλεονέκτημα με το SG2 είναι ότι μπορεί κάποιος να παραγγείλει από eBay μια μεγαλύτερη μπαταρία και να κερδίσει σχεδόν διπλάσιο χρόνο με πολύ λίγα λεφτά!

#405   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/01/2012 - 14:56

Μα απλά δεν μπορεί κανένας να καταλάβει οτι με τη χρήση που γίνεται συν σαχλαμάρες του τύπου "κινούμενη ταπετσαρία" και αλλες σαχλες, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να διατηρηθεί η μπαταρία πολύ. Τα τηλέφωνα αυτά ειναι για λιώσιμο οχι για να τα κοιτάς. Ας φορτίζονται και 5 φορες την ημέρα, σιγα τα ουα

Έτσι ακριβώς. Όταν παίρνεις smartphone και δίνεις 500-600 ευρώ για να το αποκτήσεις, το παίρνεις για να εκμεταλευτείς όλες αυτές τις δυνατότητες που σου προσφέρει. Αν δεν την χρησιμοποιείς τη συσκευή, γιατί να την πάρεις ; Για να κάνεις 1-2 κλήσεις και να στείλεις και 2-3 μηνύματα ; Ε τότε μπορεί και να σου κρατήσει 2-3 μέρες η μπαταρία χωρίς φόρτιση...αλλά γιατί να μην πάρεις ένα κινητό με 50-60 ευρώ που καλύπτει τις ανάγκες σου ;

Εκτός κι αν το παίρνεις απλά για φιγούρα, για να λες ότι έχω κινητό που κάνει απίστευτα πράγματα...τα οποία βέβαια εγώ δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ, αλλά η μπαταρία του κρατάει 5-6 μέρες !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες