Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Please log in to reply
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 06/01/2012 - 15:00

Έτσι είναι iMarilina... :)
Υ.γ. Ένα μικρό πλεονέκτημα με το SG2 είναι ότι μπορεί κάποιος να παραγγείλει από eBay μια μεγαλύτερη μπαταρία και να κερδίσει σχεδόν διπλάσιο χρόνο με πολύ λίγα λεφτά!

ναι και γω εχω θηκη μπαταρια για περιπτωση αναγκης.και δε μου χρειαστηκε ακομα κι ας ειμαι ολη μερα στο δρομο και με το κινητο στο χερι.
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 15:02

Έτσι ακριβώς. Όταν παίρνεις smartphone και δίνεις 500-600 ευρώ για να το αποκτήσεις, το παίρνεις για να εκμεταλευτείς όλες αυτές τις δυνατότητες που σου προσφέρει. Αν δεν την χρησιμοποιείς τη συσκευή, γιατί να την πάρεις ; Για να κάνεις 1-2 κλήσεις και να στείλεις και 2-3 μηνύματα ; Ε τότε μπορεί και να σου κρατήσει 2-3 μέρες η μπαταρία χωρίς φόρτιση...αλλά γιατί να μην πάρεις ένα κινητό με 50-60 ευρώ που καλύπτει τις ανάγκες σου ;

Εκτός κι αν το παίρνεις απλά για φιγούρα, για να λες ότι έχω κινητό που κάνει απίστευτα πράγματα...τα οποία βέβαια εγώ δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ, αλλά η μπαταρία του κρατάει 5-6 μέρες !!!

Ετσι ειναι.το λιωνω ανευ προηγουμενου εδω και ενα χρονο. Στο Παιδων που περασα μιαμιση μερα νε το γιο μου στην αρχη της εβδομαδας (χαλια 3g στο δωματιο και ειμουνα με το κινητό στο χερι ολη μερα κι ολη νυχτα γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου), το φορτισα 2 φορες σε 24 ωρες (και ηταν φορτισμενο το πρωι οταν μπηκαμε.

Και; Τη δουλεια μου μια χαρα την εκανα
Whatsapp doc?

#408   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1,218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 06/01/2012 - 15:04

ναι και γω εχω θηκη μπαταρια για περιπτωση αναγκης.και δε μου χρειαστηκε ακομα κι ας ειμαι ολη μερα στο δρομο και με το κινητο στο χερι.

εχουν βγει και rom για σωστότερη χρήση της μπαταριά.φιλος με αυτο τον συνδυασμό ειναι υπερ ευχαριστημένος.
Lite'ning Rom v1.0 XWKE7 + stock kernel XWKE7 + Tegrak Overclock 1,452GHz

#409   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 15:15

εχουν βγει και rom για σωστότερη χρήση της μπαταριά.φιλος με αυτο τον συνδυασμό ειναι υπερ ευχαριστημένος.
Lite'ning Rom v1.0 XWKE7 + stock kernel XWKE7 + Tegrak Overclock 1,452GHz

καλα το ειδα το Σ2 με overclock και σερνοτανε, ουτε slide δε μπορουσα να κανω. Ασε. Να ταχουν και να τα χαιρονται λολ.
Whatsapp doc?

#410   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 06/01/2012 - 15:21

καλα το ειδα το Σ2 με overclock και σερνοτανε, ουτε slide δε μπορουσα να κανω. Ασε. Να ταχουν και να τα χαιρονται λολ.

αν μου το δειξεις αυτο εγω σου δινω τα φραγγα που εχω στην ακρη για το s3 και το iphone5 :)

#411   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 13:04

2 Ποστ που διαβασα ειναι αρκετα για να μπω στο θεμα...Λοιπον φιλε μου που ρωτας..Συγκριση ναι οντως δεν υπαρχει αλλα......
Εχω samsung galaxy s i9000 το πρωτο μοντελο με amoled 4" 8gb 1gh επεξεργαστη και παει λεγοντας..
Το ειχα παρει πριν 8 μηνες 570 απο γερμανο..Μου βγηκε γαματοο κινητο σε ολα..αλλα ενα μειονεκτημα ειχα..που το χουμε ολοι με τα android
το Αndroid store ειναι πολυ αβολο και οι εφαρμογες κακοφτιαγμενες..δεν λεω τα s2 ειναι εργαλειο και ηθελα να το παρω..αλλα τωρα
πουλαω το galaxy s μου και περνω iphone 4 ΤΟ ΓΙΑΤΙ???
Γιατι εχω και αλλες δυο πολυ καλες συσκευες APPLE (IPAD 2 , IPOD TOUCH 4G, KAI PIO PALIA IXA IPHONE 3G) Ειμαι καβλομενος να στο πω...γιατι με τρελεινει το appstrore θα βρω οτι θελω...
κομψο σε εμφανιση..οπως και το s2 αλλα συχαθηκα το androind (EΓΩ) Mηλαω προσοπικα!
Ακουσε μια συμβουλη...Επειδη εχω ξοδεψει τα λεφτα..οχι μονο εγω αλλα και πολυς αλλος κοσμος Μην κανεις την αλλαγη απο Iphone se samsung...Δεν θα σου αρεσειι..
Μακαρι να κανεις το σωστο και να μην το μετανιωσεις..!! Your choice!!

#412   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 13:22

Raidmax αναλογα το τι ζηταει ο καθενας.
Αν θες μεγαλη οθονη πας στο S2 αναγκαστικα.Οκ συμφωνω για το Android market και για καποιες εφαρμογες που δειχνουν κακογραμμενες ή ελλειπεις σε σχεση με ιδιες του Appstore αλλα την δουλεια σου την κανεις μια χαρα.
Νταξει μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Εγω επειδη πηγαινοερχομαι Android-ios βλεπω πως το ενα συμπληρωνει το αλλο.Κανενα απο τα 2 δεν ειναι τελεια.
Δεν θα το αναλυσω παραπανω αφου ειναι πραγματα που εχουν χιλιοειπωθει αλλα η μεταβαση δεν ειναι ετσι οπως τα λες.
Για μενα το Android ειναι πολυ κοντα τωρα πια και μια συσκευη οπως το Galaxy S2 απλα το απογειωνει.
Το μονο που μου την σπαει στο Android αμα δεν εχεις το Nexus ειναι οτι περιμενεις την καθε εταιρεια ποτε θα θυμιθει να σου δωσει το update...

#413   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 14:44

Ξεκινησατε μιλωντας για το s2 και λεγοντας οτι δεν θα επρεπε να το συγκρινουμε με το 4 επειδη ειναι πιο παλιο.Ας συγκρινουμε λοιπον το 4s με το s2.Το s2 τι ποιοτητα οθονης εχει και τι το 4ς?Καμια σχεση το ενα ειναι σαν να βλεπεις ζωντανη εικονα το αλλο σαν να βλεπεις σε crt οθονη.Ταχυτητα browsing ποιο υπερτερει το 4ς μηπως??Flash player παιζει το 4ς δεν θυμαμαι...Καποιοι μιλησαν οτι το 4 ειναι βολικο το να διαβαζεις σελιδες στο ιντερνετ απο ποτε γινεται αυτο?Εχω το 4 και καθε φορα που παω να διαβασω μια σελιδα ολη την ωρα ζουμαρω και ξεζουμαρω και γυρνας την οθονη μπας και διαβασω 10 γραμμες σε ενα τεταρτο κακα τα ψεμματα ειναι εκνευρστηκο το διαβασμα στο iphone 4 οπως και στο 4ς τη στιγμη που το ς2 λογο ανδροιδ με διπλο κλικ κανει ζουμ την οθονη ωστε να μπορεις να διαβαζεις σχεδον ολη τη σελιδα.και κατι αλλο μιλησατε και για μεταπωλητηκη αξια του 3g οτι κανει 200 ευρο...που τα βρισκετε αυτα τα κοροιδα ρε παιδια και πουλατε 3g τοσα λεφτα?ειπαμε οκ εχουν μεταπωλητηκη αξια αλλα οχι και ετσι.και το iphone 2G 100 ευρο θα το παρει καποιος που θελει να λεει οτι εχει Iphone και δεν διαθετει τα λεφτα που κανει το 4 και το 4ς. Και τελος απλα δειτε αυτο και σταματαω την κουβεντα και να πω οτι ειχα το iphone 2g to 3g kai to 4 που το εχω ακομα.

#414   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:03

κοιταξε φιλε μου επειδη δεν ειμαι κανα παιδακι να λεω ψεμματακια για την μπαταρια μου ετσι
ουτε και ειναι και μαγκια λοιπον για να μην το συζηταω και πολυ ΝΑΙ αγορι μου 6,5 μερες κραταει το
S2 μου και ας καθεται σε αναμονη ολη μερα και ολη νυχτα που δεν καθεται γιατι ειναι το βασικο μου τηλεφωνο..
Αυτη την στιγμη ειναι στις 28 προς 29 ωρες με 89% αν θες και screenshot..
Αντε με τα μπ.....λα τα iphone σας..Ειπα δεν θελω να ανοιξω συζητηση αλλα επρεπε να απαντησω..

αντε γεια αδερφε! Κι εγω εχω iphone 4 κι αμα τα κλεισω ολα κ το εχω μονο για τηλεφωνο μηνυματα κ κανενα tweet, μου κρατα 7 μερες. θες και screenshot? οχι γιατι εχω αν θες.

Αλλου πες τα αυτα, που πιστευουν οτι το galaxy ειναι προγραμμα της NASA. Οχι σε τεχνολογικο φορουμ που λιγο πολυ ΟΛΟΙ εχουμε πιασει κ τις 2 συσκευες.

απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...

#415   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:08

ως πότε θα ταίζετε τα troll?

#416   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:10

ως πότε θα ταίζετε τα troll?

μερικα, παραειναι προκλητικα.. Δε μπορεις ανθρωπος εισαι..

απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...

#417   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:16

Οταν καποτε επερνα το galaxy s το πρωτο καπιοι με κοροιδευανε οτι το Iphone γαμαει και δερνει μπροστα στο galaxy...Τα κινητα και τα 2 ειναι εξισου καλα οποτε μην προσπαθειτε να βρειτε διαφορες..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ..

#418   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:29

Ξεκινησατε μιλωντας για το s2 και λεγοντας οτι δεν θα επρεπε να το συγκρινουμε με το 4 επειδη ειναι πιο παλιο.Ας συγκρινουμε λοιπον το 4s με το s2.Το s2 τι ποιοτητα οθονης εχει και τι το 4ς?Καμια σχεση το ενα ειναι σαν να βλεπεις ζωντανη εικονα το αλλο σαν να βλεπεις σε crt οθονη.Ταχυτητα browsing ποιο υπερτερει το 4ς μηπως??Flash player παιζει το 4ς δεν θυμαμαι...Καποιοι μιλησαν οτι το 4 ειναι βολικο το να διαβαζεις σελιδες στο ιντερνετ απο ποτε γινεται αυτο?Εχω το 4 και καθε φορα που παω να διαβασω μια σελιδα ολη την ωρα ζουμαρω και ξεζουμαρω και γυρνας την οθονη μπας και διαβασω 10 γραμμες σε ενα τεταρτο κακα τα ψεμματα ειναι εκνευρστηκο το διαβασμα στο iphone 4 οπως και στο 4ς τη στιγμη που το ς2 λογο ανδροιδ με διπλο κλικ κανει ζουμ την οθονη ωστε να μπορεις να διαβαζεις σχεδον ολη τη σελιδα.και κατι αλλο μιλησατε και για μεταπωλητηκη αξια του 3g οτι κανει 200 ευρο...που τα βρισκετε αυτα τα κοροιδα ρε παιδια και πουλατε 3g τοσα λεφτα?ειπαμε οκ εχουν μεταπωλητηκη αξια αλλα οχι και ετσι.και το iphone 2G 100 ευρο θα το παρει καποιος που θελει να λεει οτι εχει Iphone και δεν διαθετει τα λεφτα που κανει το 4 και το 4ς. Και τελος απλα δειτε αυτο και σταματαω την κουβεντα και να πω οτι ειχα το iphone 2g to 3g kai to 4 που το εχω ακομα.

Το θεμα ειναι με ενα χερι να μπορεις να δουλεψεις το κινητο.
Και στο galaxy ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
Ειναι τεραστιο.
Εκτος και εαν εισαι ο τιραμολας.
Ασε που με ενα κορδονακι , το galaxy γινεται παπουτσι νουμερο 41. Ανετα.

p,s Οπως εχεις εσυ το 4αρι εχω και εγω το galaxy. ;-)

#419   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:37

Το θεμα ειναι με ενα χερι να μπορεις να δουλεψεις το κινητο.
Και στο galaxy ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
Ειναι τεραστιο.
Εκτος και εαν εισαι ο τιραμολας.
Ασε που με ενα κορδονακι , το galaxy γινεται παπουτσι νουμερο 41. Ανετα.

p,s Οπως εχεις εσυ το 4αρι εχω και εγω το galaxy. ;-)

δεν εχω λογο να πω ψεματα: παρε την αποδειξη σου αν θες και αλλη αποδειξη να σου δωσω και το ιμει θες? http://www.insomnia....locked-250ευρο/ για δειξε μου και εσυ το galaxy σου...σαν παιδακια κανετε ελεος.αλλη δουλεια δεν ειχα παρα να μπω εδω να βρισω το iphone επειδη και καλα εχω το galaxy δεν την παλευετε καστανο μερικοι...

#420   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:39

δεν εχω λογο να πω ψεματα: παρε την αποδειξη σου αν θες και αλλη αποδειξη να σου δωσω και το ιμει θες? http://www.insomnia....locked-250ευρο/ για δειξε μου και εσυ το galaxy σου...σαν παιδακια κανετε ελεος.αλλη δουλεια δεν ειχα παρα να μπω εδω να βρισω το iphone επειδη και καλα εχω το galaxy δεν την παλευετε καστανο μερικοι...

Οταν ειπα οπως εχεις εσυ , εχω και εγω , εννοούσα οτι δεν μου αρεσει.
Αλλα οποιος εχει την μυγα....

p.s ολα τα ios devices παιζουν flash.Αρκει να ξερεις πως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες