Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:41

Gore πως γινεται να παιξει flash;Αν δεν γινετ;ι εδω στειλε μου σε π.μ. αν δεν βαριεσαι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 15:51

Οταν ειπα οπως εχεις εσυ , εχω και εγω , εννοούσα οτι δεν μου αρεσει.
Αλλα οποιος εχει την μυγα....

p.s ολα τα ios devices παιζουν flash.Αρκει να ξερεις πως.

δεν εννοουσες αυτο αλλα το συνεχιζεις.αν σε ενδιαφερει λοιπον κλειδωμενο Iphone στειλε ενα πμ να σε παρω τηλ να στο στειλω κιολας με αντικαταβολη.οσον αφορα για το flash που ειπες ναι γινεται με μεταφορτωση απο server αν αυτο το λες flash player οκ.αν εννοεις την εφαρμογη απο το cydia που δε θυμαμαι πως τη λενε δεν παιζει σε ολες τις συσκευες.στο δικο μου προσωπικα το 4αρι που δεν εχω δεν επαιζε...

#423   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:03

Οταν ειπα οπως εχεις εσυ , εχω και εγω , εννοούσα οτι δεν μου αρεσει.
Αλλα οποιος εχει την μυγα....

p.s ολα τα ios devices παιζουν flash.Αρκει να ξερεις πως.

Πες μου και μενα πως επαιξες flash στο ios!

#424   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1.121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:05

Εγω παρα το οτι ειμαι 16 ακομα αλλαξα 10αδες κινητα (οχι γιατι τα χαλουσα)
Νοκια,samsung,sony ericsson,lg κλπ
Ολα ηταν το ιδιο για εμενα ακομα και το galaxy S (oχι το 2)
Οταν ομως πηρα το 3gs επαθα πλακα
Πορωθηκα με το κινητο και απο τοτε ειμαι πιστος οπαδος των idevices και δεν τα αλλαζω με τιποτα
Το smartphone για εμενα ειναι το 4s
To tablet για εμενα ειναι το ipad 2
Το απολυτο music/video player αλλα και gaming device to ipod touch 4
Το καλυτερο mp3/video κλπ player ολη η γκαμα των ipod
Τα υπολοιπα (galaxy s2/tab, xoom, κλπ) απο εμενα θεωρουνται απομιμησεις
Η apple ανοιγει το δρομο και οι αλλοι ακολουθουν
Και κατι παθητικοι δεκτες σαν πολλους εδω μεσα κανουν πως δεν το ξερουν αυτο και δεν το αναγνωριζουν
Αλλα κατα βαθως (σχεδον)οποιος εχει samsung,motorola κλπ apple θελει να εχει
Και οποιος "γυρισει" σε apple δεν φευγει (σχεδον) ποτε
Το δαγκωμενο μηλο φιλοι μου εχει μεγαλη ιστορια και παρελθον που δεν μπορει να αμφισβητηθει λογω του οτι αυτο ηταν η αφορμη της κορυφωσης του smartphone του tablet του music player etc
Και βεβαια υπηρχαν ολ'αυτα πριν τα φτιαξει η apple αλλα ποτε δεν θα εξελισοταν ετσι η βιομηχανια χωρις αυτην την εταιρια που is always Thinking Differently
Υπηρχαν Η/Υ ογκωδεις ομως, με λιγοτερες δυνατοτητες πριν το mac, οπου ξεκινησε και την εποχη των προσωπικων Η/Υ
Τα smartphones ειχαν κουμπια πον το iphone και το καλυτερο τους παιχνιδι ηταν το snake και αλλα λιγα κυριως built in
Το tablet πριν το ipad ηταν κατι το διαστημικο, σε τετοιο βαθμο που κανενας δεν μπορουσε να φανταστει ο καθενας μας να εχει ενα, πολλες φορες ουτε καν την υπαρξη του καποιοι δε φανταζονταν
H apple καταφερε να ανοιξει νεους δρομους και να ενταξει στη ζωη μας απιθανα gadgets οπου δυσκολα αποχωριζομαστε
Αυτη λοιπον ειναι η γνωμη μου, η γνωμη ενος μηλοφωνακια :)

Sent from my white 4S

#425   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:12

Το smartphone για εμενα ειναι το 4s
To tablet για εμενα ειναι το ipad 2
Το απολυτο music/video player αλλα και gaming device to ipod touch 4
Το καλυτερο mp3/video κλπ player ολη η γκαμα των ipod

Αντικειμενοι οπως παντα! :lol:
Το καλυτερο μικρο αμαξι πολης ειναι το Jazz
To καλυτερο υβριδικο το Insight
Το καλυτερο τζιπ το CRV
Το καλυτερο hatchback το CR-Z
Το καλυτερο για οικογενεια το Civic
Το καλυτερο Sport το S2000
και το καλυτερο Sports Car το NSX

XAXAXXAXAXAXAXXAXAXA Δεν υπαρχουν αλλα κινητα οπως και αλλα αυτοκινητα! HONDA The Power of Dreams!

Υ.Γ. Συνελθετε μερικοι!

#426   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:14

Κινητα υπάρχουν πολλα εννοείτε , apple iPhone όμως μόνο ένα!!

#427   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:17

Το καλυτερο τζιπ το CRV

XAXAXXAXAXAXAXXAXAXA Δεν υπαρχουν αλλα κινητα οπως και αλλα αυτοκινητα! HONDA The Power of Dreams!

Υ.Γ. Συνελθετε μερικοι!

αχχααχαχαχαχαχα!Ελα ρε αφου ειπε ειναι 16 χρονων.Κι εγω στα 16 μου ετσι ημουν.Ενθουσιαζομουν με οτι μου αρεσε.

#428   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:18

Χε χε, πασσο τοτε αδερφε ;)

#429   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:18

Το καλυτερο τζιπ το CRV

Υ.Γ. Συνελθετε μερικοι!

χαχαχα!εσυ εισαι δικος μου...!HONDAIOS!!!!!!

#430   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:21

δεν εννοουσες αυτο αλλα το συνεχιζεις.αν σε ενδιαφερει λοιπον κλειδωμενο Iphone στειλε ενα πμ να σε παρω τηλ να στο στειλω κιολας με αντικαταβολη.οσον αφορα για το flash που ειπες ναι γινεται με μεταφορτωση απο server αν αυτο το λες flash player οκ.αν εννοεις την εφαρμογη απο το cydia που δε θυμαμαι πως τη λενε δεν παιζει σε ολες τις συσκευες.στο δικο μου προσωπικα το 4αρι που δεν εχω δεν επαιζε...

Δεν ειπα οσο εχεις εσυ . Ειπα ΟΠΩΣ εχεις εσυ.
Ελληνικα μιλαμε.
Και οχι δεν χρειαζεται εφαρμογη απο το cydia.
Και ουτε καν jailbreak.

#431   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:27

Ελληνικα μιλαμε.
Και ουτε καν jailbreak.

Ε πες ρε Gore μας εσκασες.Εγω δεν ξερω πως να το κανω.Αντε και θελω να βλεπω κανα ματσακι οπως εκανα με το Galaxy μου.

#432   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:33

Ελληνικα μιλαμε.
Και ουτε καν jailbreak.

Ελληνικα μιλαμε αλλα τα ιδια λες.Οσο εχεις εσυ iphone εχω και εγω galaxy s2.αν βαλεις το οπως που ειπες διαφερει παρα πολυ.Οχι Γιαννης Γιαννακης.κοροιδευομαστε ηθελες να μου την πεις ηθελες να το παιξεις οτι ξερεις οτι κ καλα δεν εχω iphone δεν το πετυχες τελος.δεν θα κανουμε 100 ποστ επειδη εσυ νομιζεις οτι δεν εχω iphone.και περιμενουμε να μας πεις πως παιζουν τα flash player χωρις καν jailbrake...να το δοκιμασω και εγω να δουμε ποσες μερες θα κανει να φορτωσει τις σελιδες το Iphone4.

#433   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 08/01/2012 - 16:39

Ας γράψω κι εγώ την άποψή μου λοιπόν.
Κυρίως αναδρομή στους λόγους που προχώρησα στην αγορά iPhone είναι, αλλά είναι προφανές πως συνεισφέρει στο VS του θέματος.

Λοιπόν είμαι σχετικά νέος, αγόρασα πριν 1,5 χρόνο το 3GS και πριν 3,5 μήνες το άλλαξα με το 4.
Η τεχνολογία μου αρέσει πολύ, πρώτη φορά έπιασα πληκτρολόγιο στα χέρια μου στα 5.
Από τότε είμαι κολλημένος, πέρασα φάσεις με το internet, τα παιχνίδια (μεγάλα λιωσίματα), τον προγραμματισμό.
Αλλά ποτέ δεν ήμουν της άποψης ότι το κινητό πρέπει να κάνει πολλά πράγματα κλπ.
Μέχρι που είδα το iPhone.

Το αγόρασα κυρίως γιατί μου είχε χαλάσει πρόσφατα το iPod και λέω θα προσπαθήσω να το τσιμπήσω για να έχω 2 σε 1, μη κουβαλάω και 2 συσκευές.
Ε από τότε κόλλησα και συνεχίζει να με ενθουσιάζει ακόμα και σήμερα.

(τώρα ας μπούμε και ον-τόπικ επιτέλους)
Το προτιμώ από άλλες συσκευές (συγκεκριμένα και από το SGSII) κυρίως για έναν λόγο: Την απλότητα.
Είναι το κινητό μου, δε θέλω να κάνω παπάδες (το SGSII κάνει, το ξέρω πολύ καλά), θέλω 2-3 πράγματα απλά, γρήγορα και όμορφα. Ναι η αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο για μένα.

Κακά τα ψέμματα, κανείς μας (σχεδόν έτσι) δεν χρειάζεται τις δυνατότητες ούτε του Galaxy ούτε του iPhone. Πέρα απ' τις κλήσεις και τα μηνύματα. Δεν είναι ανάγκες τα υπόλοιπα. Είναι δυνατότητες. Ναι ξέρω, υπάρχουν πολλοί που θα μου πουν χρειάζομαι τα mail μου στον δρόμο κλπ οκ. Εγώ μιλάω για άλλη κατηγορία, στην οποία ανήκω κι εγώ, τους gadgetάκηδες [sic].
Με αυτό λοιπόν θέλω να πω, πως προσωπικά, μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι αυτές τις δυνατότητες, όμως, γρήγορα και απλά. Δεν αμφιβάλλω ότι γίνονται και με άλλες πολλές συσκευές. Απλά μου αρέσει το "it just works" που μου προσφέρει το iOS. Δεν χρειάζεται να κλείνω εγώ τις εφαρμογές γιατί το λειτουργικό συμπεριφέρεται άριστα. Πλέον έχω ξεπεράσει και το στάδιο του Jailbreak, οπότε απ' την στιγμή που βγει απ' το κουτί η συσκευή, απλά κάνεις κανά 10λεπτο τις ρυθμίσεις, ένα sync τις εφαρμογές και έχεις το τηλέφωνο που θέλεις.

Δεν θέλω να μπλέκω με διαδικασίες στησίματος ενός λειτουργικού όπως το Android, ούτε με custom rom, flashαρίσματα, root ή δε ξέρω εγώ τι. (Ακριβώς όπως δε θέλω να μπλέκω με Jailbreak πλέον).
Εν ολίγοις δε θέλω να σπάω τ' @@ μου με το κινητό μου, πώς το ένα, πώς το άλλο.
Είναι απλά το κινητό μου. Ναι κάνει πολλά πράγματα, τα χαίρομαι, αλλά όταν τελειώνουν όλα αυτά, μένει η πραγματική ουσία: Είναι απλά το κινητό μου.
Και το κινητό μου το θέλω, απλό, λιτό, όμορφο. Και να κάνει αυτά που θέλω απλά, λιτά και όμορφα επίσης.
Και σίγουρα είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει ;)
Γι' αυτό προτιμώ και έχω iPhone.

Τελευταία επεξεργασία από: ifrit, 08/01/2012 - 16:43

#434 Guest_Anthouko_*

Guest_Anthouko_*

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:06

"(τώρα ας μπούμε και ον-τόπικ επιτέλους)
Το προτιμώ από άλλες συσκευές (συγκεκριμένα και από το SGSII) κυρίως για έναν λόγο: Την απλότητα.
Είναι το κινητό μου, δε θέλω να κάνω παπάδες (το SGSII κάνει, το ξέρω πολύ καλά), θέλω 2-3 πράγματα απλά, γρήγορα και όμορφα. Ναι η αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο για μένα."

Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε μου, αλλα εδω κοιταμε ποιο απο τα δυο κανει παπαδες αυτο ειναι το iphone vs ....
δεν κοιταμε τι βολευει εσενα και τι τον καθενα,ποιο ειναι δυνατοτερο κοιταμε, ας ειμαστε λοιπον αντικειμενικοι
και εμενα με βολευε το 8210 επειδη ηταν μικρο πολυ και με μικρη οθονη τωρα με βολευει το s2 επειδη εχει μεγαλη οθονη
και ας ειναι παντοφλα το γουσταρω..
fonikoheri φιλε αυτοι θα μας πουν σε λιγο οτι γινονται και dualboot τα κινητα τους,και flash και ολα..
Gore φιλε αφου ξερεις απο flash στο ios,κατι απλο να σε ρωτησω,ηχο κλησης μπορεις να αλλαξεις στην "i" device σου??
Οχι οτι δεν γινεται αλλα αυτο το "θελω το κινητο μου να κανει καποια λιγα πραματα απλα και γρηγορα" δεν το βρισκω ΕΓΩ προσωπικα στα iphone..
Οσο για το στησιμο απο την στιγμη που περνεις smartphone και εχει μπουρι λειτουργικο μεσα και hardware επισης,
ε πιστευω καλο ειναι να κατσεις να πειραματιστεις ωστε να το στησεις γιατι οχι..αλλιως παρε ενα chatphone και στελνε μηνυματα 8)
Και οσο για την μπαταρια απο το δικο μου "φιλη" Ειρηνουλα ακομα δεν εχει φορτιστει και θα ανεβει το ss οταν θα ειναι στο 0-1% φαινεται και η χρηση του η οποια δεν ειναι και πολυ της αναμονης..4 μερες και 5 ωρες ειναι τωρα 37% για να κρατας και τα αποτελεσματα να τα μελετησεις στο τελος για να μην τρελαθεις κιολας στο τελος εδω μεσα εε?? ......

#435   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:12

Και για όσους απορειτε δεν υπάρχει flash που να παίζει αξιόπιστα. Αν ο φίλος έχει κατεβάσει κάτι απο Cydia (frash το οποίο ειναι στην πραγματικότητα trash), η έχει κάποιο browser που παίζει υποτυπωδως flash, η μετατρέπει με κάποιο τροπο το flash σε HTML 5, αυτο ΔΕΝ ειναι flash.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες