Δεν μπορω να σας καταλαβω εσας που παραπονιεστε για το jb. Δεν σας αρκει το FW που εχετε με jb ? πρεπει παντα να εχετε το τελευταιο ? δεν εχουν τοσο δα και τρομερες διαφορες.!
Στο topic μας τωρα.
Ωραια τα 2πυρηνα δεν λεω , γρηγορα. Τρομερα γραφικα το LG optimus 2x με το tegra (παραδειγμα).
Αλλα οταν το πιανεις και ειναι οσο το ανοιγμα της παλαμης σου κατανταει λιγο κουραστικο. Δυσχρηστο για να το κρατησεις και να το χρησιμοποιησεις με το ενα χερι οπως χρησιμοποιεις το Iphone.
Επισης βαλε κατω οτι η μεταπωληση του ολο και θα πεφτει.! Βλεπω τα Galaxy S που ειναι ''φουρνια'' του iphone4 να πωλουνται 250 ευρω , οταν το iphone4 ειναι στα 480-500+.
Κατι αλλο ειναι η ποιοτητα που εχει το ενα κινητο με το αλλο, το λοοκ , το ποσο σου αρεσει εσενα προσωπικα οταν το βλεπεις (Βλ Γυαλι + τιτάνιο στο Iphone4 και πλαστικο στο galaxy.)
Εγω πηρα iphone4 γιατι μου την καρφωσε που ειμουν με το 3gs. Και ακομα καθομαι και το χαζευω και λεω ποσο ομορφο ειναι το μ@λακισμενο.
Το android ειναι καλο δεν λεω αλλα λιγο σπαστικο.Γιατι?
Γιατι λιγο που ασχοληθηκα για να το ξεζουμισεις πρεπει να διαβασεις ολο το xda , να αλλαζεις rom , να τις δοκιμαζεις. Την μια δεν δουλειει το ενα , την αλλη crashαρει και παει λεγοντας.
Πραγμα που σε κουραζει. Ενω με το itunes απλα πατας το update, κανει back up τελειωνει και εισαι ready to go. Πολυ απλα και ευκολα.
Οπως και να το κανουμε ομως το iOS ειναι το ποιο καλογραμμενο λογισμικο για mobile μεχρι τωρα.!ποιο smooth, πιο σταθερο και γρηγορο.
Εγω σου λεω παρε οποιο σου αρεσει.Δεν θα υποστηριξω κανενα γιατι ο καθε ενας μας εχει διαφορετικες αναγκες και του αρεσουν διαφορετικα πραγματα.
Οποτε πας , τα βελεις απο κοντα και αποφασιζεις αναλογα.
Απλα θα σου πω οτι με το που βγει το επομενο iPhone . Θα πουλησεις οτι εχεις για να το παρεις , διχως σκεψη! Οπως και πολλοι απο εδω μεσα και οχι μονο.