η ειρωνεια σου με αφηνει παγερα αδιαφορη. Ομως το ονομα μου ειναι ΕΙΡΗΝΗ κι ετσι μονο θα με αποκαλεις. Αντιληπτο "φιλε"-"φιλη" που αγνοω το φυλο σου;"(τώρα ας μπούμε και ον-τόπικ επιτέλους)
Το προτιμώ από άλλες συσκευές (συγκεκριμένα και από το SGSII) κυρίως για έναν λόγο: Την απλότητα.
Είναι το κινητό μου, δε θέλω να κάνω παπάδες (το SGSII κάνει, το ξέρω πολύ καλά), θέλω 2-3 πράγματα απλά, γρήγορα και όμορφα. Ναι η αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο για μένα."
Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε μου, αλλα εδω κοιταμε ποιο απο τα δυο κανει παπαδες αυτο ειναι το iphone vs ....
δεν κοιταμε τι βολευει εσενα και τι τον καθενα,ποιο ειναι δυνατοτερο κοιταμε, ας ειμαστε λοιπον αντικειμενικοι
και εμενα με βολευε το 8210 επειδη ηταν μικρο πολυ και με μικρη οθονη τωρα με βολευει το s2 επειδη εχει μεγαλη οθονη
και ας ειναι παντοφλα το γουσταρω..
fonikoheri φιλε αυτοι θα μας πουν σε λιγο οτι γινονται και dualboot τα κινητα τους,και flash και ολα..
Gore φιλε αφου ξερεις απο flash στο ios,κατι απλο να σε ρωτησω,ηχο κλησης μπορεις να αλλαξεις στην "i" device σου??
Οχι οτι δεν γινεται αλλα αυτο το "θελω το κινητο μου να κανει καποια λιγα πραματα απλα και γρηγορα" δεν το βρισκω ΕΓΩ προσωπικα στα iphone..
Οσο για το στησιμο απο την στιγμη που περνεις smartphone και εχει μπουρι λειτουργικο μεσα και hardware επισης,
ε πιστευω καλο ειναι να κατσεις να πειραματιστεις ωστε να το στησεις γιατι οχι..αλλιως παρε ενα chatphone και στελνε μηνυματα
Και οσο για την μπαταρια απο το δικο μου "φιλη" Ειρηνουλα ακομα δεν εχει φορτιστει και θα ανεβει το ss οταν θα ειναι στο 0-1% φαινεται και η χρηση του η οποια δεν ειναι και πολυ της αναμονης..4 μερες και 5 ωρες ειναι τωρα 37% για να κρατας και τα αποτελεσματα να τα μελετησεις στο τελος για να μην τρελαθεις κιολας στο τελος εδω μεσα εε?? ......
Οσο για τα screenshots, εχω να σου ανεβασω κι εγω οσα θες... Ενας λιγακι εξυπνος καταλαβαινει πως 3 ωρες ομιλιας ή 3 ωρες παιχνιδιου ΔΕΝ εχουν την ιδια καταναλωση. Εαν εσυ αυτες τις 3 ωρες το ειχες απλα στο χερι σου και scrollαρες στα menu, αδιαφορες μας ειναι οι μετρησεις.
Τη συσκευη την ειχε ο αδερφος μου πριν του σπασει απο πτωση. Την ειχα μες στο σπιτι μου, τη δουλεψα πολυ, κ ειμαι σε θεση να ξερω τις αντοχες της μπαταριας της.
Σου κραταει κι εσενα 6 μερες; Θεικο! Εχεις κι εσυ το κινητο του Τσακ Νορις! Δε ψαχνετε σε κανενα φορουμ να δειτε λιγο τι λεει ο κοσμος που τα δουλευει; Γιατι καταντατε γραφικοι εδω μεσα μερικοι.
Κι αυτο ισχυει για ΟΛΑ τα smartphones...
απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...