Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Please log in to reply
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:15

"(τώρα ας μπούμε και ον-τόπικ επιτέλους)
Το προτιμώ από άλλες συσκευές (συγκεκριμένα και από το SGSII) κυρίως για έναν λόγο: Την απλότητα.
Είναι το κινητό μου, δε θέλω να κάνω παπάδες (το SGSII κάνει, το ξέρω πολύ καλά), θέλω 2-3 πράγματα απλά, γρήγορα και όμορφα. Ναι η αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο για μένα."

Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε μου, αλλα εδω κοιταμε ποιο απο τα δυο κανει παπαδες αυτο ειναι το iphone vs ....
δεν κοιταμε τι βολευει εσενα και τι τον καθενα,ποιο ειναι δυνατοτερο κοιταμε, ας ειμαστε λοιπον αντικειμενικοι
και εμενα με βολευε το 8210 επειδη ηταν μικρο πολυ και με μικρη οθονη τωρα με βολευει το s2 επειδη εχει μεγαλη οθονη
και ας ειναι παντοφλα το γουσταρω..
fonikoheri φιλε αυτοι θα μας πουν σε λιγο οτι γινονται και dualboot τα κινητα τους,και flash και ολα..
Gore φιλε αφου ξερεις απο flash στο ios,κατι απλο να σε ρωτησω,ηχο κλησης μπορεις να αλλαξεις στην "i" device σου??
Οχι οτι δεν γινεται αλλα αυτο το "θελω το κινητο μου να κανει καποια λιγα πραματα απλα και γρηγορα" δεν το βρισκω ΕΓΩ προσωπικα στα iphone..
Οσο για το στησιμο απο την στιγμη που περνεις smartphone και εχει μπουρι λειτουργικο μεσα και hardware επισης,
ε πιστευω καλο ειναι να κατσεις να πειραματιστεις ωστε να το στησεις γιατι οχι..αλλιως παρε ενα chatphone και στελνε μηνυματα 8)
Και οσο για την μπαταρια απο το δικο μου "φιλη" Ειρηνουλα ακομα δεν εχει φορτιστει και θα ανεβει το ss οταν θα ειναι στο 0-1% φαινεται και η χρηση του η οποια δεν ειναι και πολυ της αναμονης..4 μερες και 5 ωρες ειναι τωρα 37% για να κρατας και τα αποτελεσματα να τα μελετησεις στο τελος για να μην τρελαθεις κιολας στο τελος εδω μεσα εε?? ......

η ειρωνεια σου με αφηνει παγερα αδιαφορη. Ομως το ονομα μου ειναι ΕΙΡΗΝΗ κι ετσι μονο θα με αποκαλεις. Αντιληπτο "φιλε"-"φιλη" που αγνοω το φυλο σου;

Οσο για τα screenshots, εχω να σου ανεβασω κι εγω οσα θες... Ενας λιγακι εξυπνος καταλαβαινει πως 3 ωρες ομιλιας ή 3 ωρες παιχνιδιου ΔΕΝ εχουν την ιδια καταναλωση. Εαν εσυ αυτες τις 3 ωρες το ειχες απλα στο χερι σου και scrollαρες στα menu, αδιαφορες μας ειναι οι μετρησεις.

Τη συσκευη την ειχε ο αδερφος μου πριν του σπασει απο πτωση. Την ειχα μες στο σπιτι μου, τη δουλεψα πολυ, κ ειμαι σε θεση να ξερω τις αντοχες της μπαταριας της.

Σου κραταει κι εσενα 6 μερες; Θεικο! Εχεις κι εσυ το κινητο του Τσακ Νορις! Δε ψαχνετε σε κανενα φορουμ να δειτε λιγο τι λεει ο κοσμος που τα δουλευει; Γιατι καταντατε γραφικοι εδω μεσα μερικοι.

Κι αυτο ισχυει για ΟΛΑ τα smartphones...

απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1,238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:17

Σύμφωνοι, αλλά χωρίς την προσωπική άποψη, πώς θα τα συγκρίνουμε; Με νούμερα; Δεν γίνεται... :)

#438   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:26

Γιατι δεν ανοιγεται εσεις με τα SGSII ενα forum να τα λετε χωρις πολλα πολλα?

#439 Guest_Anthouko_*

Guest_Anthouko_*

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:32

Ειρηνη μιλησα εγω για το τι καταναλωση και που την εχω κανει???
Θα το δεις λοιπον οταν θα ανεβει..Και αν η ειρωνεια μου σε αφηνει παντελλως αδιαφορη
ΕΜΕΝΑ η δικη σου δεν με αφηνει γιατι δεν εχεις ιδεα και παρολα αυτα πετας εξυπναδες, οκ?
Αν τα κινητα σας εσεις οτιδηποτε ειναι αυτα τα κρατατε με τις μισες δυνατοτητες κλειδωμενες επειδη ετσι σας τα πουλανε δεν φταιω εγω ετσι?Οποτε το ποσο κραταει η κρατουσε του αδερφου σου η μπαταρια η το ποσο κολλουσε η οχι δεν ειναι μετρο συγκρισης για εδω..
Και ναι λεβεντη μου εσυ που δεν φαινεται το ονομα σου για να το αναφερω πως θα γινει η συγκριση
με το αν σου αρεσει εσενα η αν σου καθεται στο χερι καλα??τι hardware εχουν τι software εχουν
"ποσο,ποσο καλα,ποσο γρηγορα, και αν και πως και γιατι" κανει το ενα και οχι το αλλο η το αντιθετο αυτη ειναι η συγκριση..
να σημειωσω οτι ειχα και iphone και σιγουρα μπορεις να κανεις πολλα και με αυτο,αλλα
στο τελος το λειτουργικο ειναι που κανει την μεγαλη διαφορα..Φιλικα Χρηστος..

#440 Guest_Anthouko_*

Guest_Anthouko_*

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:33

Το τοπικ εδω μεσα βρεθηκε εδω μεσα κανουμε την κουβεντα..φιλικα

#441   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1,643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:39

Ειρηνη μιλησα εγω για το τι καταναλωση και που την εχω κανει???
Θα το δεις λοιπον οταν θα ανεβει..Και αν η ειρωνεια μου σε αφηνει παντελλως αδιαφορη
ΕΜΕΝΑ η δικη σου δεν με αφηνει γιατι δεν εχεις ιδεα και παρολα αυτα πετας εξυπναδες, οκ?
Αν τα κινητα σας εσεις οτιδηποτε ειναι αυτα τα κρατατε με τις μισες δυνατοτητες κλειδωμενες επειδη ετσι σας τα πουλανε δεν φταιω εγω ετσι?Οποτε το ποσο κραταει η κρατουσε του αδερφου σου η μπαταρια η το ποσο κολλουσε η οχι δεν ειναι μετρο συγκρισης για εδω..
Και ναι λεβεντη μου εσυ που δεν φαινεται το ονομα σου για να το αναφερω πως θα γινει η συγκριση
με το αν σου αρεσει εσενα η αν σου καθεται στο χερι καλα??τι hardware εχουν τι software εχουν
"ποσο,ποσο καλα,ποσο γρηγορα, και αν και πως και γιατι" κανει το ενα και οχι το αλλο η το αντιθετο αυτη ειναι η συγκριση..
να σημειωσω οτι ειχα και iphone και σιγουρα μπορεις να κανεις πολλα και με αυτο,αλλα
στο τελος το λειτουργικο ειναι που κανει την μεγαλη διαφορα..Φιλικα Χρηστος..

Τοσην ώρα σε βλέπω να ποστάρεις κ δεν μιλάω, αλλά η φράση "σας τα πουλανε" δεν μ κολλάει κάπως....

Εχεις αναρωτηθεί γιατί το iPhone είναι "κλειδωμένο", οπως λες;
Επίσης, εχεις αναρωτηθεί ότι αρκετοί απο εμάς αγοράζουν συνειδητά το iPhone, γνωρίζοντας τα μειονεκτήματα του;

Τέλος, αυτό που λες για το λειτουργικό που κάνει την διαφορά...αυτό μάλλον εμείς θα πρέπει να στο πούμε εσένα. Παραδέχομαι ότι το S2 απο πλευράς hardware ειναι ανώτερο ακόμα κ απο το 4S, το θέμα όμως ειναι το πως συνεργαζεται το hardware με το software, κ εκει η Apple δεν παίζεται, appla.

Φιλικά, Αλεξης
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#442 Guest_Anthouko_*

Guest_Anthouko_*

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:56

φιλε μου Αλεξη δεν εχω κατι να σου πω ειλικρινα συμφωνω σε οσα λες αν οχι 100% ενα 80%
και επισης φαινεται οτι ξερεις και τι υποστηριζεις ειλικρινα δεν μπορω να απαντησω τιποτα
σε εσενα ετσι ειναι αλλα οταν βλεπω και κατηγορουν τα παντα εκτος απο τα iphone τους εκει
σαλτερνω φιλε μου ειλικρινα..

#443   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1,238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 09/01/2012 - 12:58

Το όνομά μου είναι Βασίλης.

Αν η σύγκριση γινόταν καθαρά με νούμερα, το θέμα θα ήταν κλειδωμένο και θα περιείχε μόνο έναν συγκριτικό πίνακα των συσκευών.

Ασφαλώς και έχει σημασία η προσωπική γνώμη του καθενός.

Απλώς, μερικοί την εκφράζουμε κόσμια :)

#444   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2012 - 13:16

φιλε μου Αλεξη δεν εχω κατι να σου πω ειλικρινα συμφωνω σε οσα λες αν οχι 100% ενα 80%
και επισης φαινεται οτι ξερεις και τι υποστηριζεις ειλικρινα δεν μπορω να απαντησω τιποτα
σε εσενα ετσι ειναι αλλα οταν βλεπω και κατηγορουν τα παντα εκτος απο τα iphone τους εκει
σαλτερνω φιλε μου ειλικρινα..

ξερεις κατι; Δεν κατηγορησα τη συσκευη ΣΟΥ και μην υψωνεις παρωπιδες. Ειπα οτι σε ΟΛΑ τα smartphones ανεξαιρετως, η μπαταρια δεν κρατα 6(!!!!) μερες.

Εσυ ησουν αυτος που το επικαλεστηκε εξαρχης; Δε θυμαμαι ουτω μπορω να δω λογω tapatalk.

Ουτε μπηκα σε συγκρισεις λειτουργικων και δυνατοτητων. Φαινεται ξεκαθαρα σε ο,τι γραφω. Λοιπον αν εχεις μια τοσο σπανια συσκευη εσυ, συγχαρητηρια! Κερδισες παρασημο.

Πριν κανεις προσωπικη επιθεση μες στην ειρωνεια, διαβαζε καλυτερα. Κι επειδη ενημερωνομαι σε γειτονικο forum για ολες σχεδον τις συσκευες, 6 μερες μπαταρια ΜΕ ΧΡΗΣΗ, απλα δεν υφισταται σε τουτη τη ζωη... Σε κανενα brand.

#445   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1,643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 09/01/2012 - 13:28

ξερεις κατι; Δεν κατηγορησα τη συσκευη ΣΟΥ και μην υψωνεις παρωπιδες. Ειπα οτι σε ΟΛΑ τα smartphones ανεξαιρετως, η μπαταρια δεν κρατα 6(!!!!) μερες.

Εσυ ησουν αυτος που το επικαλεστηκε εξαρχης; Δε θυμαμαι ουτω μπορω να δω λογω tapatalk.

Ουτε μπηκα σε συγκρισεις λειτουργικων και δυνατοτητων. Φαινεται ξεκαθαρα σε ο,τι γραφω. Λοιπον αν εχεις μια τοσο σπανια συσκευη εσυ, συγχαρητηρια! Κερδισες παρασημο.

Πριν κανεις προσωπικη επιθεση μες στην ειρωνεια, διαβαζε καλυτερα. Κι επειδη ενημερωνομαι σε γειτονικο forum για ολες σχεδον τις συσκευες, 6 μερες μπαταρια ΜΕ ΧΡΗΣΗ, απλα δεν υφισταται σε τουτη τη ζωη... Σε κανενα brand.

Ηρέμησε βρε! :P
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#446   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2012 - 13:41

Ηρέμησε βρε! :P

διαβασε παραπανω κ θα καταλαβεις το υφος του post μου! ;) ηρεμοτατη ειμαι παραυτα! :P

#447   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 09/01/2012 - 13:50

Το καθε κινητο απευθυνεται στο καθε ενα ξεχωριστο και διαφορετικο χρηστη κ αυτα που ζηταει. Εγω θυμαμαι πριν λιγο καιρο εδω μεσα ενας φαρμακοποιος (ή κατι τετοιο) μου ειχε πει οτι οι φαρμακευτικες εφαρμογες του iPhone ηταν κλασεις ανωτερα απο αυτα που υπαρχουν στα Android Market και γι αυτο και επελεξε iPhone. Εγω απο την αλλη που δεν ειμαι πχ φαρμακοποιος και μου αρεσουν τα fully customizable κινητα με μεγαλη οθονη πηρα S2. Ο αλλος μπορει να ειναι γραφιστας και να εχει iPhone μονο και μονο απο το ψωνιο της Apple. Ο καθενας κρινει και διαλεγει τους λογους και εγω αυτο καταλαβαινω τοσο καιρο. Στο μονο πραγμα που συμφωνουμε ειναι οτι Hardwarικα το S2 ειναι καλυτερο απο το 4S. Ολα τα αλλα δεν χρειαζονται. Ας μην φαγωνεστε.

#448   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 09/01/2012 - 13:54

Κι επειδη ενημερωνομαι σε γειτονικο forum για ολες σχεδον τις συσκευες, 6 μερες μπαταρια ΜΕ ΧΡΗΣΗ, απλα δεν υφισταται σε τουτη τη ζωη... Σε κανενα brand.

Εννοειται αυτο. Και εγω δεν εχω δει πανω απο 2 μερες με το S2 μου. Εχει λιγο καλυτερη μπαταρια απο το 4s που ειχα αλλα ειπαμε.. οχι και 6 μερες. Κλειστο μπορει να κραταει και παραπανω, αλλα με χρηση οπως λες Ειρηνουλα δεν κραταει κ εχεις δικιο.

Αυτο για τον φιλο Anthouko

Τελευταία επεξεργασία από: EddieX, 09/01/2012 - 13:55.

#449   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2012 - 13:58

Καλα ρε παιδες ακομη τσακωνεστε για το ποιο ειναι καλυτερο? Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ματαιοδοξια απο το να προσπαθεις να πεισεις τον αλλο οτι το δικο σου ειναι το καλυτερο!

Get a life λοιπον και χαρειτε αυτα που αγορασετε χωρις να τσακωνεστε για αυτα. Και επειδη ειμαστε και tech maniacs οι περισσοτεροι να σας πω πως ηδη τα 2 κινητα που συζητατε πανε μουσειο. Υποστηριζετε με τοσο παθος μερικοι τα gadget σας αλλα ξεχνατε οτι θα πανε στο συρταρι (η για πουλημα) το πολυ σε 1 χρονο, και αν δεν πανε θα ειναι απλα ξεπερασμενα...

Συγκεντρωθειτε αδελφια ;)

#450 Guest_Anthouko_*

Guest_Anthouko_*

Δημοσίευση 09/01/2012 - 14:11

Εγω δεν μιλησα ποτε για το αν εκανα χρηση η αν ηταν στην αναμονη η οτιδηποτε και κρατησε 6.5 μερες,
σιγουρα ο ορος χρηση εχει πολλες πλευρες οι οποιες προφανως δεν μπορουν να μετρηθουν,
γιατι ειναι πολλα στην μεση,μπορει να μην το χρησιμοποιεις καθολου και να κραταει 2 μερες λογο battery drain
καποιον εφαρμογων μπορει 1002 παραγοντες να επηρεασουν την μπαταρια.Εγω αναφερα επειδη υπηρχε συζητηση περι μπαταριας
οτι μου εχει παει και 6,5 μερες ειναι αδυνατον?Οχι δεν ειναι και ουτε μπορει κανεις να πει οτι ειναι,μπορει ομως να μην πιστεψει και αυτο δεν ειναι κακο και ουτε χρειαζονται περιττα σχολια και εξυπναδες..
Το s2 ειναι ενα πολυ καλο κινητο που με λιγο "κατσαβιδι" που λενε απογειωνεται,δεν ειναι μονο το δικο μου
ετσι ειναι πολλα,τωρα αν εσυ θελεις να συνεχισεις,συνεχισε το, εγω ανεβαζω αυτο το ss Που ειναι τωρινο και φαινεται
και η χρηση που το εχω κανει..

Attached Files

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;