iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2
Δημοσίευση 09/01/2012 - 14:26
με custom rom custom kernel και χρονισμο στα 1.2 χωρις να εχω πειραξει τα voltages.
Ad
Δημοσίευση 09/01/2012 - 14:37
ακριβως Γιωργο!! Εγω αυτο εθιξα εξαρχης κ τα ακουσα! Εχω κ εγω ss με το 4αρι 7 μερες ακριβως! Αυτο σημαινει οτι κρατα 7 μερες; Οχι! Τα ειχα ολα κλειστα κ το λειτουργουσα ως τηλεφωνο μονο, γιατι βρισκομουν εν κινησει σε δυσπροσιτη περιοχη.@anthouko κ εγω εχω το s2 και ναι μου εχει κρατησει και 7 μερες αλλα δεν ανοιξα καθολου wifi data gps κτλ μονο μερικες κλησεις εκανα...αυτο ομως δεν ειναι δειγμα αποδοσης την μπαταριας...ο Μ.Ο του s2 ειναι περιπου 2 μερες...οπως ειναι και του iph4...εχει τυχει να μου κρατησει και 7 ωρες γιατι το μαμησα τα πρεκια αλλα ουτε αυτο ειναι δειγμα...με ανοιχτο το wifi συνεχεια με 3 σελιδες widgets tapatalk twitter mail τηλεφωνα skype browsing μου κραταει 1.5 με δυο μερες...
με custom rom custom kernel και χρονισμο στα 1.2 χωρις να εχω πειραξει τα voltages.
Μη τρελαθουμε κιολας! Μερικοι ετοιμοι ν αναψουν ειναι.. Χαλαρωστε
απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...
Δημοσίευση 09/01/2012 - 20:25
Εγω δεν μιλησα ποτε για το αν εκανα χρηση η αν ηταν στην αναμονη η οτιδηποτε και κρατησε 6.5 μερες,
σιγουρα ο ορος χρηση εχει πολλες πλευρες οι οποιες προφανως δεν μπορουν να μετρηθουν,
γιατι ειναι πολλα στην μεση,μπορει να μην το χρησιμοποιεις καθολου και να κραταει 2 μερες λογο battery drain
καποιον εφαρμογων μπορει 1002 παραγοντες να επηρεασουν την μπαταρια.Εγω αναφερα επειδη υπηρχε συζητηση περι μπαταριας
οτι μου εχει παει και 6,5 μερες ειναι αδυνατον?Οχι δεν ειναι και ουτε μπορει κανεις να πει οτι ειναι,μπορει ομως να μην πιστεψει και αυτο δεν ειναι κακο και ουτε χρειαζονται περιττα σχολια και εξυπναδες..
Το s2 ειναι ενα πολυ καλο κινητο που με λιγο "κατσαβιδι" που λενε απογειωνεται,δεν ειναι μονο το δικο μου
ετσι ειναι πολλα,τωρα αν εσυ θελεις να συνεχισεις,συνεχισε το, εγω ανεβαζω αυτο το ss Που ειναι τωρινο και φαινεται
και η χρηση που το εχω κανει..
Ζήτησα και σε προηγούμενο post αν είναι εύκολο να μας πεις η να μου στείλεις pm ρυθμίσεις για την μπαταρία του galaxy sii.
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 11/01/2012 - 00:17
Λέει ο Anthouko εμένα το sii κρατάει 7 μέρες γιατί δε μας λέει να δοκιμάσουμε και εμείς να δούμε πως κρατάει περισσότερο το sii με official firmware περισσότερο από iphone 4, ότι και να προσπάθησα ως τώρα στις ρυθμίσεις του galaxy sii πάλι το iphone 4 κρατάει περισσότερο.
Δημοσίευση 06/02/2012 - 18:30
Διαβαζω πολυυυυ καιρο το συγκεκριμενο θεμα και θελω να πω και εγω την γνωμη μου...
Καταρχας ειμαι κατοχος μηλου απο το πρωτο κιολας... 2G...που ισως καποιοι απο εδω
να μην τον εχουν δει καν μιας και δεν εισηχθηκε επισημα!
Πριν απο αυτο...το iPhone 2G..ειχα και αλλες συσκευες touch...οπως sony ericsson,htc κτλπ κτλπ.
Με το που επιασα το μηλο στα χερια μου καταλαβα οτι οοολα τα αλλα ηταν υποκαταστατα να το πω??
ή οτι ηταν 10 χρονια πισω τουλαχιστον τεχνολογικα!το iPhone αλλαξε τα τηλεφωνα...εβαλε στοπ
στα windows mobile ενω οτι ειχαν ξεκινησει...εκανε τους ανταγωνιστες να κοιτανε και να μαθαινουν...
πολυ απλα...καντο οπως η Apple...!!!
Με ενοχλουσε απο την αρχη που επρεπε να το ξεκλειδωσω για να δουλεψει με τον παροχο μου...με ενοχλουσε
που δεν ειχε BlueTooth...με ενοχλουσε που δεν εκανα αλλα πραγματα τα οποια σε αλλα κινητα ειναι στανταρ!
Εκεινα ομως δεν ηταν iPhone!δεν ειχα αυτη την οθονη...αυτη την αποκριση...το multitouch...το APP store
kai αλλα πολλα!
Ηρθε το 3G...απο πισω εγω...οπως ολοι...ηρθε το 3GS...τρεχωντας...ηρθε το 4...ουρααααα ποιος θα το παρει...
τωρα εχουμε το 4S...ΔΕΝ πηγα...οπως και ΠΟΛΛΟΙ αλλοι!!!!!!
Παραδεχομαι τον Steve(καλη του ωρα) για παρα πολλα πραγματα...και πανω απ'ολα για το μυαλο του!!!
Το μεγαλυτερο του ομως επιτευμα αν αναλογιστειτε ειναι το οτι μας πουλαγε καθε χρονο ενα ρετουσαρισμενο iPhone 2G.
Aπο τη στιγμη που βγηκε το iPhone 2G μεχρι και το iPhone 3GS μιδαμινες οι διαφορες...αισθητικα και εσωτερικα!
Πολλες φορες ενιωθα και το εβλεπα αλλωστε οτι αυτος εχει την τεχνολογια στο συρταρι του και μας τη δινει με δοσεις...
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!Γιαυτο και τοοοσα χρονια η μετοχη της ανεβαινει σαν ασανσερ!
Σε αυτο το παιχνιδι εβγαινε παντα νικητης για εναν πολυυυ απλο λογο...!!! ΜΟΝΟΠΟΛΙΟ!!!
Ναι ...αυτο που καταφερε ειναι να ξεχωριζουμε τα τηλεφωνα με τα iPhone! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!
Ηξερε ομως οτι καποια στιγμη καποιος θα παει να τον κοιταξει στα ματια...Αυτη ειναι η GOOGLE!!!
Σε λιγους μηνες η GOOGLE θα κλεινει το ματι στην APPLE...ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΛΑ...
Διαβασα σε προηγουμενα post για αντιγραφες και κουραφεξαλα...
Ναι κυριοι...η αντιγραφη φερνει την εξελιξη...οχι το μονοπολιο....
εχουμε πολυ απλα παραδειγματα στην καθημερινοτητα μας...βλεπε οτε,δεη κτλπ
και το πρωτο αυτοκινητο παραγωγης αν θυμαμαι καλα ηταν FORD...ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ BMW ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Πολλες φορες οι αντιγραφεις εξελισονται και σε βελτιωτες...
Επειδη ζαλιστηκα και σας ζαλισα...
εχω παρει οοολα τα iPhone εκτος του 4S
πηρα το Galaxy S...μετα απο 2 μηνες το εδωσα για να παρω το iPhone 4.
εδωσα το iPhone 4 και πηρα το Galaxy SII !!! ειμαι εδω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!θα παω στο next best android μετα!
Μετα απο τοσες αλλαγες μπορω να πω οτι το android ειναι φοβερο και η εξελιξη του ειναι ραγδαια...τουλαχιστον 10 φορες απο το iOS
Εκει που θελει δουλεια το android ειναι το touch του (θελω την αποκριση του iPhone) και το λογισμικο να γινει λιιιγο ποιο ελαφρυ (σαν το iOS)
Σε 2 χρονια το πολυ θα δουμε πολλα πραγματα...η google θα ανεβαζει στα υψη το android και η apple θα χανει εδαφος μερα με τη μερα!!!
Ετσι η apple λογω ανταγωνισμου θα αναγκαστει να σου παρεχει ποιο πολλα!δεν θα κραταει στο συρταρι την τεχνολογια και θα στην πασαρει οποτε θελει...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΙΑ!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΓΙΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!
μα καλα...παρουσιασε το 4S με σιρι...αλλη καμερα και επεξεργαστη??ελεος δλδ ρε παιδια!!!
αν πατησει ακομα καλυτερα το android δεν θα μας παρουσιαζει παπαριες η apple...
Δημοσίευση 06/02/2012 - 18:37
Που θελω να καταληξω με ολο αυτο...Οτι ναι μεν καλυτερο κινητο το samsung αλλα δεν εχει αυτο το κατι...
Δημοσίευση 06/02/2012 - 18:47
Δημοσίευση 06/02/2012 - 18:56
διαβασα ολο το ποστ σου και εν μερη συμφωνω αλλα μεχρι να φτασει σε 2 χρονια η google να εχει ελαφρυ λειτουργικο και καλο toutch αντροιδ κινητο δεν περνω...απλα με κουραζει να παταω και να ξαναπαταω.
ενταξει...δεν ειναι χαλια...απλα κανενα android δεν εχει την ποιοτητα,το touch και το ελαφρυ λογισμικο της apple!
μεσα στο 2012 θα δουμε πολλα απο την google...
μακαρι να μας δειξει και κατι νεο η Apple μετα απο την κοροιδια του 4s
Δημοσίευση 06/02/2012 - 19:15
Δημοσίευση 06/02/2012 - 19:22
Γνωμη μου το GS2 ειναι μακραν καλυτερο και απτο 4 και το 4σ...για πολλα πραγματα που εχουν ειποθει πολλες φορες..ο καθενας ομως εχει τα δικα του κριτηρια.
Συμφωνω...σε γενικο συνολο ειναι πολυ καλυτερο στους περισσοτερους τομεις...
δεν παυει να ειναι και καπου πισω ομως!
Δημοσίευση 15/04/2012 - 21:35
Το android ομως για εμενα δεν....
Ετσι συμβιβαζομαι με τις θεωριτικα "κατωτερες" στο hardware iOS συσκευες
Δημοσίευση 15/04/2012 - 21:45
Δημοσίευση 15/04/2012 - 21:57
+1000 φίλε μου είμαι στην ίδια φάση και άποψη με καλυψες πλήρωςΕξ´αρχης ,με iPhone σε όλα τα μοντέλα και πλέον κστοχος galaxy s2,όπου και θα μείνω μέχρι να βγει το 5αρι..Μετα βλέπουμεΚαλησπερα σας,
Διαβαζω πολυυυυ καιρο το συγκεκριμενο θεμα και θελω να πω και εγω την γνωμη μου...
Καταρχας ειμαι κατοχος μηλου απο το πρωτο κιολας... 2G...που ισως καποιοι απο εδω
να μην τον εχουν δει καν μιας και δεν εισηχθηκε επισημα!
Πριν απο αυτο...το iPhone 2G..ειχα και αλλες συσκευες touch...οπως sony ericsson,htc κτλπ κτλπ.
Με το που επιασα το μηλο στα χερια μου καταλαβα οτι οοολα τα αλλα ηταν υποκαταστατα να το πω??
ή οτι ηταν 10 χρονια πισω τουλαχιστον τεχνολογικα!το iPhone αλλαξε τα τηλεφωνα...εβαλε στοπ
στα windows mobile ενω οτι ειχαν ξεκινησει...εκανε τους ανταγωνιστες να κοιτανε και να μαθαινουν...
πολυ απλα...καντο οπως η Apple...!!!
Με ενοχλουσε απο την αρχη που επρεπε να το ξεκλειδωσω για να δουλεψει με τον παροχο μου...με ενοχλουσε
που δεν ειχε BlueTooth...με ενοχλουσε που δεν εκανα αλλα πραγματα τα οποια σε αλλα κινητα ειναι στανταρ!
Εκεινα ομως δεν ηταν iPhone!δεν ειχα αυτη την οθονη...αυτη την αποκριση...το multitouch...το APP store
kai αλλα πολλα!
Ηρθε το 3G...απο πισω εγω...οπως ολοι...ηρθε το 3GS...τρεχωντας...ηρθε το 4...ουρααααα ποιος θα το παρει...
τωρα εχουμε το 4S...ΔΕΝ πηγα...οπως και ΠΟΛΛΟΙ αλλοι!!!!!!
Παραδεχομαι τον Steve(καλη του ωρα) για παρα πολλα πραγματα...και πανω απ'ολα για το μυαλο του!!!
Το μεγαλυτερο του ομως επιτευμα αν αναλογιστειτε ειναι το οτι μας πουλαγε καθε χρονο ενα ρετουσαρισμενο iPhone 2G.
Aπο τη στιγμη που βγηκε το iPhone 2G μεχρι και το iPhone 3GS μιδαμινες οι διαφορες...αισθητικα και εσωτερικα!
Πολλες φορες ενιωθα και το εβλεπα αλλωστε οτι αυτος εχει την τεχνολογια στο συρταρι του και μας τη δινει με δοσεις...
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!Γιαυτο και τοοοσα χρονια η μετοχη της ανεβαινει σαν ασανσερ!
Σε αυτο το παιχνιδι εβγαινε παντα νικητης για εναν πολυυυ απλο λογο...!!! ΜΟΝΟΠΟΛΙΟ!!!
Ναι ...αυτο που καταφερε ειναι να ξεχωριζουμε τα τηλεφωνα με τα iPhone! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!
Ηξερε ομως οτι καποια στιγμη καποιος θα παει να τον κοιταξει στα ματια...Αυτη ειναι η GOOGLE!!!
Σε λιγους μηνες η GOOGLE θα κλεινει το ματι στην APPLE...ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΛΑ...
Διαβασα σε προηγουμενα post για αντιγραφες και κουραφεξαλα...
Ναι κυριοι...η αντιγραφη φερνει την εξελιξη...οχι το μονοπολιο....
εχουμε πολυ απλα παραδειγματα στην καθημερινοτητα μας...βλεπε οτε,δεη κτλπ
και το πρωτο αυτοκινητο παραγωγης αν θυμαμαι καλα ηταν FORD...ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ BMW ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Πολλες φορες οι αντιγραφεις εξελισονται και σε βελτιωτες...
Επειδη ζαλιστηκα και σας ζαλισα...
εχω παρει οοολα τα iPhone εκτος του 4S
πηρα το Galaxy S...μετα απο 2 μηνες το εδωσα για να παρω το iPhone 4.
εδωσα το iPhone 4 και πηρα το Galaxy SII !!! ειμαι εδω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!θα παω στο next best android μετα!
Μετα απο τοσες αλλαγες μπορω να πω οτι το android ειναι φοβερο και η εξελιξη του ειναι ραγδαια...τουλαχιστον 10 φορες απο το iOS
Εκει που θελει δουλεια το android ειναι το touch του (θελω την αποκριση του iPhone) και το λογισμικο να γινει λιιιγο ποιο ελαφρυ (σαν το iOS)
Σε 2 χρονια το πολυ θα δουμε πολλα πραγματα...η google θα ανεβαζει στα υψη το android και η apple θα χανει εδαφος μερα με τη μερα!!!
Ετσι η apple λογω ανταγωνισμου θα αναγκαστει να σου παρεχει ποιο πολλα!δεν θα κραταει στο συρταρι την τεχνολογια και θα στην πασαρει οποτε θελει...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΙΑ!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΓΙΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!
μα καλα...παρουσιασε το 4S με σιρι...αλλη καμερα και επεξεργαστη??ελεος δλδ ρε παιδια!!!
αν πατησει ακομα καλυτερα το android δεν θα μας παρουσιαζει παπαριες η apple...
Δημοσίευση 18/04/2012 - 22:55
+1000 φίλε μου είμαι στην ίδια φάση και άποψη με καλυψες πλήρωςΕξ´αρχης ,με iPhone σε όλα τα μοντέλα και πλέον κστοχος galaxy s2,όπου και θα μείνω μέχρι να βγει το 5αρι..Μετα βλέπουμε
Αναμονή μέχρι τις 03/05 που θα παρουσιαστεί και το νέο galaxy...
Δημοσίευση 01/05/2012 - 15:48
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες