Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   jim88

jim88

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 07/06/2012 - 13:01

και εγω θα δωσω το 4ς για το samsung s3 και ελπιζω να μη το μετανιωσω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   BSB

BSB

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 07/06/2012 - 13:07

Το iphone σίγουρα, γιατί το σαν το Appstore δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο

#483   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:mpampilhs

Δημοσίευση 07/06/2012 - 13:07

Έχοντας περάσει από iPhone 4 και τώρα ως κάτοχος Galaxy S2 έχω να πω ότι το δεύτερο είναι αρκετά καλύτερο. Πιο γρήγορο, πιο ελαφρύ, πιο ανθεκτικό, καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης, καλύτερη συνδεσιμότητα. Με το 4S η ψαλίδα έκλεισε ως προς το θέμα της ταχύτητας αλλά όλα τα υπόλοιπα παρέμειναν ίδια. Το 4S απέναντι στο Galaxy S3 θα είναι φτωχός συγγενής.

Έκανες ένα μικρό λαθάκι.Η κάμερα του 4S είναι σαφώς καλύτερη απο του SII και ακριβώς η ίδια με του SIII :)

#484   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 07/06/2012 - 13:14

Το s2 υποστηρίζει βιντεο κλήσεις με wifi δηλαδή μπορώ να μιλήσω με κάποιον που έχει iPhone?και εγω θέλω να πάω στο s2 αλλα ο μόνος λόγος που κολλάω ο ένας ειναι αυτός που είπα κ δεύτερον έχω πολλές αγοράσμενες εφαρμογές απο app store κ λυπάμαι να τις ξανά πληρώνω στο s2!πάντως σαν οθόνη λειτουργικό το s2 τα σπάει!

#485   doom3

doom3

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/06/2012 - 13:28

iphone σιγουρα και εγω την εχω παθει οπως πολλοι αφου το δουλεψεις μετα δυσκολα σε τραβαει αλλο κινητο

#486   antonis46

antonis46

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2012 - 13:40

εννοειται iphone !!

#487   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2012 - 16:17

Έκανες ένα μικρό λαθάκι.Η κάμερα του 4S είναι σαφώς καλύτερη απο του SII και ακριβώς η ίδια με του SIII :)

H σύγκριση καμερών ήταν μεταξύ του 4 και του S2. Σαφώς αναγνωρίζω ότι το 4S έχει παρόμοια, αν όχι ελαφρώς καλύτερη, κάμερα με το S2. Σε θέμα ταχύτητας κλείστρου, δε, του 4S είναι σαφώς γρηγορότερη. Σε σχέση με του S3 θα μπορώ να σου απαντήσω αντικειμενικά σε μερικές μέρες. :)

Το s2 υποστηρίζει βιντεο κλήσεις με wifi δηλαδή μπορώ να μιλήσω με κάποιον που έχει iPhone?και εγω θέλω να πάω στο s2 αλλα ο μόνος λόγος που κολλάω ο ένας ειναι αυτός που είπα κ δεύτερον έχω πολλές αγοράσμενες εφαρμογές απο app store κ λυπάμαι να τις ξανά πληρώνω στο s2!πάντως σαν οθόνη λειτουργικό το s2 τα σπάει!

To skype δεν σε βολεύει?

#488   bourasdimitris1987

bourasdimitris1987

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 07/06/2012 - 19:57

Λοιπον παιδια πολυ ωραια ολα αυτα που λετε αλλα να κανουμε ενα συντομο διαχωρισμο......
Λοιπον πραγματι το s2 ειναι ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτα παρεχει δυνατοτητες ιδιες ισως και παραπανω απο το 4S....
Αλλα οπως και να το κανουμε ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια IPHONE κανενα αλλο.
Απο προσωπικα παραδειγμα οσες φορες το εστειλα και καλα για ''προβλημα'' μου στειλανε ολοκαινουργιο και πριν 5 μερες παλι τα ιδια.

#489   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2012 - 08:26

Ποιότητα όμως δεν είναι το περιμετρικό μέταλλο ή το γυαλί. Ποιότητα είναι να πέφτει το κινητό και να μην σπάει. Εκεί που ΙΣΩΣ είναι καλύτερα τα πράγματα στο iPhone είναι το aftersales γιατί απλά έχουν το πλεονέκτημα των refurbished και μπορούν να τα μοιράζουν με το παραμικρό. Παλί εκείνοι είναι κερδισμένοι όμως και όχι ο πελάτης.

#490   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/06/2012 - 08:42

παιδες εβαλα στα χερια μου gs2 για μια εβδομαδα το εδωσα και ξανα iphone το Ios δεν παιζεται :rolleyes:

#491   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/06/2012 - 08:51

Ποιότητα όμως δεν είναι το περιμετρικό μέταλλο ή το γυαλί. Ποιότητα είναι να πέφτει το κινητό και να μην σπάει. Εκεί που ΙΣΩΣ είναι καλύτερα τα πράγματα στο iPhone είναι το aftersales γιατί απλά έχουν το πλεονέκτημα των refurbished και μπορούν να τα μοιράζουν με το παραμικρό. Παλί εκείνοι είναι κερδισμένοι όμως και όχι ο πελάτης.

Το περιμετρικό μέταλλο και το γυαλί δεν είναι ποιότητα έχεις δίκιο, είναι κορυφαία ποιότητα.
Να πέφτει και να μην σπάει θεωρείται αντοχή.

#492   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 08/06/2012 - 09:01

μια ερωτηση σοβαρα σε οποιον ειχε και τα δυο (iphone 4s k samsung S2) επειδη σκεφτομαι να παρω το samsung s2 (εχω το iphone 4s)
το samsung κολαει στο wake up οπως αλλα κινητα android ? , η σε αλλες στιγμες γενικα κολαει ??
παντα μιλαω με μαμα software ετσι
οποιος βοηθησει θα το εκτιμουσα
ευχαριστω

Κ εγω κανα 6μηνο που το δουλευω δεν εχει κολλησει ποτε.. Με μαμα ICS ειμαι και δεν εχω κανενα θεμα μεχρι τωρα!
Οσον αφορα τωρα γενικα τα 2 τηλεφωνα για μενα πρωτερημα του galaxy ειναι η τελεια οθονη του (και σε χρωματα και σε ΜΕΓΕΘΟΣ) και το hardware φυσικα αλλα στο iphone ειναι το iOS το οποιο σε συνδυασμο με το j/b ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ imho....

#493   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2012 - 09:21

Το περιμετρικό μέταλλο και το γυαλί δεν είναι ποιότητα έχεις δίκιο, είναι κορυφαία ποιότητα.
Να πέφτει και να μην σπάει θεωρείται αντοχή.

Τι να την κάνω λοιπόν την κορυφαία ποιότητα αν δεν έχει αντοχή? Στην έννοια της ποιότητας είτε πρόκειται για gadget, είτε για αυτοκίνητο, είτε οτιδήποτε, πρέπει να προσμετρώνται και η αντοχή και η αξιοπιστία. Αν τα συνυπολογίσουμε όλα αυτά τότε το S2 υπερτερεί. To iPhone πράγματι έχει καλύτερα υλικά αλλά θέλει θήκη για να επιβιώσει και έτσι χάνεται το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του, δηλαδή το design.

Τελευταία επεξεργασία από: stefan147, 08/06/2012 - 09:21

#494   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 08/06/2012 - 09:31

που να δεις και το βιντεακι ποσο ευκολα σπαει το sg3!! σε σχεση με το 4s!! Φιλε μου παιρνεις smartphone και οχι τουβλο!! αν θες αντοχη υπαρχουν πολυ ωραια nokia 3310 κλπ .. και επισης αν κανεις μια μικρη αναζητηση θα δεις οτι και το sg2 σπαει πολυ ευκολα!! οποτε ειναι θεμα τυχης πως θα πεσει κλπ!!

Τελευταία επεξεργασία από: PariS21, 08/06/2012 - 09:32

#495   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2012 - 09:53

Το χω δει το βιντεάκι και έχω εκφραστεί αναλόγως. Περίμενα περισσότερα από το Gorilla glass 2 το οποίο έσπασε με την ίδια ευκολία που έσπασε και το γυαλί του 4S. Και πάλι όμως είναι το πιο εύθραυστο από τα smartphones το iPhone. Και ακριβώς επειδή παίρνω smartphone θα έχω ψηλά στα κριτήρια μου την αντοχή αφού σε περίπτωση που χρειαστεί να επισκευαστεί/αλλαχθεί κάτι το κόστος είναι σχεδόν το μίσο από το κόστος του τηλεφώνου. Προσωπικά δεν την ξαναπατάω γιατί καλώς ή κακώς τα κινητά πέφτουν και δεν γίνεται να τα έχουμε μόνιμη έννοια, ούτε μπορώ να τα έχω σε θήκη γιατί τα αγοράζω ΚΑΙ για το design τους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες