Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:13

Δεν ειναι παραπληγοροφοση. Πριν κανα 2-3 βδομαδες που εκανα Update το κινητο του κολλητου μου ( αφου αλλαξαμε 3 PC για να μπορεσει να γινει ) του το εκανε με την μια σε Android 2.2 και του ελεγε οτι ειναι η last. Και ειχα διαβασει σε sites οτι την περιμενουνε ακομα. Ε δεν ειμαι τοσο χαζος.

Ναι ξερω και το τι ειναι OC και τα λοιπα. Μαζι σου, OC δεν γινεται στa iDevices. Απλα σου ειπα οτι τα features tou iOS 5, οπως το iMessaging ευκολα μπαινει σε 3G, με JB. Δεν νομιζω να μην το βαλουνε με καποιο τροπο.

Κυριως επιμενω και ειμαι τελειως αντιθετος σε αυτο που ειπες. Οτι με τα Android κερδιζεις λεφτα, ενω με τα iDevices οχι. Κατι που ειναι τελειως λαθος.

Η πληρη παραπληροφορηση ειναι...αυτο που σ ειπε οτι ειναι η λαστ ειναι γιατι η samsung hellas εχει αργησει να βγαλει την 2.3 για να κανει κανεις update και αυτο ειναι το προβλημα με την samsung στην Ελλαδα οτι παντα βγαζει κανα μηνα μετα τις νεες εκδοσεις...λιγο αν το εψαχνες θα εβρισκες οτι μπορεις να κατεβασεις απο το επισημο site της samsung την 2.3 και να την περασεις απο το ODIN και οχι απο το KIES και οτι αλλαξατε 3 PC ηταν δικο σας προβλημα οχι του android γιατι εγω κ οσοι φιλοι μ εχουμε android μια χαρα τα περναμε απο οποιοδηποτε PC...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:13

ΤΟΣΗ ωρα λεω οτι ΔΕΝ χρειαζεται να το μεταπουλησεις κ εσυ μ λεσ για αξια μεταπωλησης...!!!!επισησ κανενα iPhone 3 χρονων τωρα δεν πιανει πανη απο 200-250 οχι και 600 που λες κ κοντα στην ιδια τιμη μην υπερβαλουμε...εδω το 3gs αν ειναι το 32 και σε αριστη κατασταση 3 αγορασμενο 3 χρονια πριν ζητημα να πιασει πανω απο 300 μη λεμε κ οτι θελουμε...

σου λεει οτι το iphone 3 ετων εχει μεταπωλητικη αξια ιση με ενα κινητο android 6 μηνων
δεν ειπε οτι το πηρε πριν 3 χρονια 600 και το πουλαει τωρα 600

Τελευταία επεξεργασία από: manwlis77, 08/06/2011 - 19:14

#93   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:14

Φίλε συγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το Angry Birds είναι δωρεάν στο Android. Δεν είναι λογικό καταρχάς! Μήπως είναι lite έκδοση; Ή μήπως μιλάς για το άλλο το Market δεν θυμάμαι το όνομά του που έχει τις σπασμένες εφαρμογές; Βέβαια δεν γνωρίζω για το θέμα οπόταν μπορεί να είναι και δωρεάν. Απλά δεν μου φαίνεται λογικό!

Όχι, έχει δίκιο. Η πλήρης έκδοση είναι δωρεάν.

#94   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:15

sotoskawasaki περνα απο καποιο μαγαζι που θελεις κ να εχει android και αν μπορεις ψαχτο...ειναι τζαμπε ολοκληρη η εκδοση και προσφατα το angry birds rio εβαλε κ τις νεες πιστες...πιστεψε το ειναι η αληθεια δεν λεω τπτ χωρις να το γνωριζω!Μολις πριν λιγο το επαιξα ξανα χωρις να εχω δωσει φραγκο!

#95   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Twitter:@nosgr
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:23

Η πληρη παραπληροφορηση ειναι...αυτο που σ ειπε οτι ειναι η λαστ ειναι γιατι η samsung hellas εχει αργησει να βγαλει την 2.3 για να κανει κανεις update και αυτο ειναι το προβλημα με την samsung στην Ελλαδα οτι παντα βγαζει κανα μηνα μετα τις νεες εκδοσεις...λιγο αν το εψαχνες θα εβρισκες οτι μπορεις να κατεβασεις απο το επισημο site της samsung την 2.3 και να την περασεις απο το ODIN και οχι απο το KIES και οτι αλλαξατε 3 PC ηταν δικο σας προβλημα οχι του android γιατι εγω κ οσοι φιλοι μ εχουμε android μια χαρα τα περναμε απο οποιοδηποτε PC...

Ειδα οτι καπως μπαινει, αλλα δεν το εψαξα και πολυ μιας και ο φιλος μου βιαζοτανε και το κινητο δεν ητανε και δικο μου. Υποτιθεται οτι ολα αυτα πρεπει να λειτουργουνε με την μια.

Και το προβλημα δεν ητανε δικο μας ακριβως. Ητανε του Samsung Kies. Το κινητο συνδεοτανε μια χαρα στο PC με bluetooth, αλλα οταν το εβαζες με το καλωδιο για να κανει Sync εμενε εκει για παντα. Και να σου πω την αληθεια, αν δεν μπορουνε να φτιαξουνε το πιο απλο ( Bugless software διαχειρησης του κινητου ) ή δεν μπορουνε να το υποστηριξουνε γιατι βγαζουνε το κινητο εξ'αρχης? Και ητανε απειροι αυτοι που ειχανε το ιδιο προβλημα. Μεχρι και Γερμανο πηγε ο φιλος μου (οταν δοκιμαζε να το κανει μονος του), και του ειπανε οτι πρεπει να το στειλει στην Samsung και σε 20 μερες θα του το φερνανε ετοιμο. Δηλαδη πρεπει να εισαι advanced user για να το κανεις update ?

ΥΓ. Πια συσκευη του 2009 ή 2008 ( το 3G υποστηριζει μεχρι και 4.2.1 ) υποστηριζεται ακομα?
ΥΓ2. Το 3GS so far δεν υποστηριζει τα Camera addons που βαλανε. Που θα τα βαζεις ανετα με JB ή με καποιο αλλο προγραμμα. Ισως ειναι και παραληψη τους βεβαια που θα διορθωθει σε επομενο Beta. Δεν βλεπω το λογο να μην υποστηριζεται αλλα anyway
ΥΓ3. Λεω για δυνατοτητες που μπαινουνε με JB και γενικα customization, επειδη και εσυ ειπες για custom roms κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 08/06/2011 - 19:30

#96   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:24

το θεμα ειναι οτι το topic λεγετε samsung s2 vs iphone 4 και μετα απο λιγη ωρα δεν αναφερουμε κασν το S2 ,αλλα το Android σαν λειτουργικο.....αυτη ειναι η διαφορα φιλε μου........οσο και αν δεν θες να το καταλαβεις...μετα απο μερικους μηνες θα ειναι ξεπερασμενο to Σ2.........απο τον αντικαταστατη της samsung,HTC,LG Κ.Λ.Π....ενω το iphone 4 θα το αναφερουμε ακομα και μετα απο πολυ καιρο....

#97   petris22top

petris22top

iPH Member

• 257 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:27

φιλε μου η ερωτηση που εκανες ειναι σε φορουμ μηλοφωνου...οι πεισοτεροι λογικο ειναι να πουν μηλοφωνο...εγω αυτη τη στιγμη τα εχω και τ δουλευω και τα 2...και θα ειμαι αντικειμνικοτατος μαζι σου...διχως συμπαθειες του φορουμ...!!οπου και να το συγκρινεις το galaxy s2...πιστεψε με πω θα υπερτερισει..τι να σου πω απο τη οθονη...απο καμερα..απο ταχυτητα....και πανω απο ολα μπορεις να το ακομπισεις πανω σε ενα τραπεζι με το φοβο μν τυχον και γρατζουνιστει οπως του μηλοφωνο..!!notifications...bluetooth...widgets...oλα διαφοερετικα γιατι οπως λεμε μια εικονα χιλιες λεξεις...και επειδη ειμαι chef...εμεις λεμε πρωτα τρωει το ματι...!!καλυτερη αποδοση μπαταριας...και πανω απο ολα φιλε εχει την ελευθερια του κινητου τηλεφωνου διχως περιορισμους..!!

#98   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:29

Σημειωση μην χαρακτηριστω fanboy. Δεν εχω δουλεψει πολυ το Android, ομορφο μου φανηκε, ειναι ωραια η ελευθερια που σου δινει. Αυτο που υποστηριζω τοση ωρα, ειναι κατι που εχω ασχοληθει αρκετα. Την μεταπωληση και το ποσο χανει την αξια του το καθε κινητο.

Δεστο και αλλιως.. Galaxy, βγηκανε την ιδια εποχη ( οχι ιδια κινητα, αλλα ιδια εποχη ). Το iPhone 4 στα 680, το Galaxy S i9000 στα 560. Τωρα το iPhone παει 400-450 μεταχειρισμενο και το Galaxy S i9000 στα 340 καινουριο ή ~260 μεταχειρισμενο. Ενω θα επρεπε να εχουνε την ιδια διαφορα ας πουμε. Η ιδια η εταιρια τα υποβαθμιζει.

#99   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:30

φιλε μου η ερωτηση που εκανες ειναι σε φορουμ μηλοφωνου...οι πεισοτεροι λογικο ειναι να πουν μηλοφωνο...εγω αυτη τη στιγμη τα εχω και τ δουλευω και τα 2...και θα ειμαι αντικειμνικοτατος μαζι σου...διχως συμπαθειες του φορουμ...!!οπου και να το συγκρινεις το galaxy s2...πιστεψε με πω θα υπερτερισει..τι να σου πω απο τη οθονη...απο καμερα..απο ταχυτητα....και πανω απο ολα μπορεις να το ακομπισεις πανω σε ενα τραπεζι με το φοβο μν τυχον και γρατζουνιστει οπως του μηλοφωνο..!!notifications...bluetooth...widgets...oλα διαφοερετικα γιατι οπως λεμε μια εικονα χιλιες λεξεις...και επειδη ειμαι chef...εμεις λεμε πρωτα τρωει το ματι...!!καλυτερη αποδοση μπαταριας...και πανω απο ολα φιλε εχει την ελευθερια του κινητου τηλεφωνου διχως περιορισμους..!!

κανεις δεν αντιλεγει σε αυτο......σιγουρα το s2 ειθναι καλυτερο......αλλα μιλαμε για μια συσκευη βγηκε τωρα με μια συσκευη που εχει βγει εδω και ενα χρονο περιπου......μην το ξεχναμε και αυτο......

#100   arisgamatos

arisgamatos

iPH Enthousiast

• 490 μηνύματα
  • Twitter:@arisyo13
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:arisyo13

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:31

Παιδια επισης στην μηλοεταιρια δεν πληρωνουμε μονο hardware και ποιοτητα κατασκευης αλλα το software.. Το Android αυτην την στιγμη ειναι εγκατεστημενο σε ποσες διαφορετικες συσκευες και θα το θεωρουσα λιγο πιο βαρυ λειτουργικο.. Φανταστειτε λιγο το iOS εγκατεστημενο σε τετοιο hardware.. ενταξει.. το iPhone 4 εχει τα μισα χαρακτηριστικα σε θεμα hardware και παλι δεν βλεπεις καποια τρελη διαφορα με το Galaxy S2.. μην τρελένεστε τοσο με το hardware.. Αλλωστε τι να το κανεις αν δεν εχεις το καταληλο λειτουργικο να το αξιοποιησεις.. το iOS κατα την γνωμη μου ειναι πιο ασφαλες πιο ομορφα περιποιημενο και ολα σε μια ομορφη σειρα..
Η Apple τα εχει καταφερει με το παραπανω και στο κατω κατω ειναι μια εταιρια που ο στοχος της ειναι το κερδος.. και απο την στιγμη που οι συσκευες της πουλανε σαν τρελες λογικο ειναι να μην θελει να κανει ακομη κατι τρελο ;)

#101   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:33

Σημειωση μην χαρακτηριστω fanboy. Δεν εχω δουλεψει πολυ το Android, ομορφο μου φανηκε, ειναι ωραια η ελευθερια που σου δινει. Αυτο που υποστηριζω τοση ωρα, ειναι κατι που εχω ασχοληθει αρκετα. Την μεταπωληση και το ποσο χανει την αξια του το καθε κινητο.

Δεστο και αλλιως.. Galaxy, βγηκανε την ιδια εποχη ( οχι ιδια κινητα, αλλα ιδια εποχη ). Το iPhone 4 στα 680, το Galaxy S i9000 στα 560. Τωρα το iPhone παει 400-450 μεταχειρισμενο και το Galaxy S i9000 στα 340 καινουριο ή ~260 μεταχειρισμενο. Ενω θα επρεπε να εχουνε την ιδια διαφορα ας πουμε. Η ιδια η εταιρια τα υποβαθμιζει.

δεν τα υποβαθμιζει η ιδια η εταιρια μονο...το λειτουργικο πρωτα απ'ολα τα υποβαθμιζει......
και ακολουθανε οι εκαστοτες εταιριες με τις αμεσες αντικαταστασεις και πληθωρα καινουργιες συσκευες..........

#102   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:41

Ειδα οτι καπως μπαινει, αλλα δεν το εψαξα και πολυ μιας και ο φιλος μου βιαζοτανε και το κινητο δεν ητανε και δικο μου. Υποτιθεται οτι ολα αυτα πρεπει να λειτουργουνε με την μια.

Και το προβλημα δεν ητανε δικο μας ακριβως. Ητανε του Samsung Kies. Το κινητο συνδεοτανε μια χαρα στο PC με bluetooth, αλλα οταν το εβαζες με το καλωδιο για να κανει Sync εμενε εκει για παντα. Και να σου πω την αληθεια, αν δεν μπορουνε να φτιαξουνε το πιο απλο ( Bugless software διαχειρησης του κινητου ) ή δεν μπορουνε να το υποστηριξουνε γιατι βγαζουνε το κινητο εξ'αρχης? Και ητανε απειροι αυτοι που ειχανε το ιδιο προβλημα. Μεχρι και Γερμανο πηγε ο φιλος μου (οταν δοκιμαζε να το κανει μονος του), και του ειπανε οτι πρεπει να το στειλει στην Samsung και σε 20 μερες θα του το φερνανε ετοιμο. Δηλαδη πρεπει να εισαι advanced user για να το κανεις update ?

ΥΓ. Πια συσκευη του 2009 ή 2008 ( το 3G υποστηριζει μεχρι και 4.2.1 ) υποστηριζεται ακομα?
ΥΓ2. Το 3GS so far δεν υποστηριζει τα Camera addons που βαλανε. Που θα τα βαζεις ανετα με JB ή με καποιο αλλο προγραμμα. Ισως ειναι και παραληψη τους βεβαια που θα διορθωθει σε επομενο Beta. Δεν βλεπω το λογο να μην υποστηριζεται αλλα anyway
ΥΓ3. Λεω για δυνατοτητες που μπαινουνε με JB και γενικα customization, επειδη και εσυ ειπες για custom roms κλπ.

Το αν επρεπε να λειτουργουν με τη μια απο το αν υποστηριζει το κινητο το νεο android εχει τεραστια διαφορα...κ αφου εψαξες κ το βρηκες οτι υποστηριζει τελικα πως ερχεσαι κ λες εδω οτι το galaxy S δεν υποστηριζει τιν 2.3???Τωρα που καταλαβαμε την εννοια της παραπληροφορησης συνεχιζω...το οτι ο υπαλληλακος του γερμανου εστειλε τον φιλο σου στην samsung μιας και ή δεν ειχε τις γνωσεις να σας βοηθησει ή δεν ηθελε να τον ζαλιζετε εχει μεγαλη διαφορα απο το να ψαξεις λιγο στο ιντερνετ κ να βρεις τη λυση...δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη δα...τεσπα ολα αυτα που μ λες ομως δεν εχουν σε τιποτα να πουνε για το λειτουργικο του android και ολα οσα λεγαμε πριν...απλα προσωπικα σ προβληματα μ λες κ οχι κατι παραπανω...αν θελεις να μαθεις κατι παραπανω ψαξου σε αλλα forums με android...

Και επειδη εδω δεν ειμαι να υποστηριξω τιποτα απλα βλεπω οτι εδω οι περισσοτεροι ειναι ημιμαθεις κ μαθανε πραγματα απο φιλους φιλων κ γνωστων κ ως γνωστον η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας το μονο που εχω να πω ειναι οτι αν ψαχνεστε για το καλυτερο ανοιξτε κ λιγο τα ματια σας αν παλι εσεις ειστε οκ με το iPhone και το iOS τοτε μαγκια σας απλα μην το κουραζετε να κατηγορειται το android μιας κ δεν γνωριζετε περι αυτου ή γνωριζατε πως ηταν πριν χρονια...!

Αυτα κ συγνωμη για το μακροσκελες ποστ!

Επισης συγνωμη που η κουβεντα κατεληξε στο android με iOS αλλα εδω θεσανε ολοι οτι το iphone υπερτερει του sgs2 λογο του iOS και τοση ωρα προσπαθω να σας κανω να καταλαβετε οτι ουτε κ εκει υπερτερει τωρα πλεον...αυτα!

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 08/06/2011 - 19:47

#103   bluescorpion

bluescorpion

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:48

Το galaxy S2 είναι καλύτερη συσκευή είτε σας αρέσει είτε όχι!

Super Amoled Plus 4,3 ιντσών
Η καλύτερη κάμερα της αγοράς με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.
Βίντεο 1080p.
Διπύρηνος επεξεργαστής στα 1.2Ghz
Καταπληκτική διάρκεια μπαταρίας.
Το λεπτότερο κινητό στον κόσμο και ταυτόχρονα πανάλαφρο
Android Gingerbread
Flash
Ραδιόφωνο

Ακόμα και το μηλοβαμμένο Engadget το παραδέχεται ως την καλύτερη πρόταση στην αγορά...

Η σύγκριση με το iphone 4 για μένα δεν είναι καν σύγκριση...

Φίλε δες λίγο τα reviews που κυκλοφορούν , περίμενε μερικές μέρες να το φέρει η Cosmote για να παίξεις μαζί του και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα...

οντως φίλε εχεις δίκιο σε ΟΛΑ.όπως και όσοι λένε σε αυτο το post οτι ειναι καλύτερο το galaxy.
συμφωνώ.θα πάω να πουλησω το 4 αύριο να το πάρω.αλλα θα αγοράσω και μια τσάντα μαζί να το κουβαλαω :)

εγώ πάλι έμαθα ότι θα βγεί νέο κινητό με οθόνη LED 42'' 7πύρινο επεξεργαστή και αντιγραφικό DVD+R!!! νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς γιατί έχει και καταπληκτική οθόνη! Έλεος ρε παιδιά! ή μιλάμε για κινητό ή μιλάμε να αγοράσουμε και τσάντες για να μεταφέρουμε ένα κινητό στο μέγεθος του Cosmopolitan τσέπης! ΕΛΕΟΣ! εννοείτε ότι δεν γίνετε σύγκριση με την Goumoutsa και το iphone 4!!!

+1

#104   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:53

Και στο εξηγησα και στο προηγουμενο ποστ. Ειχανε πααααρα πολλοι προβλημα και εφταιγε το Kies. Συγκεκριμενα εγινε πριν κανα 6μηνο, και το παρατησαμε τελειως το update, εψαχνα πανω απο 6 ωρες, δοκιμασα τα παντα. Μετα που το βαλαμε στο PC μου δουλευε κομπλε. Απλα θελω να σου εξηγησω, οτι αυτα τα προβληματα δεν υπαρχουνε στην Apple, οπως και στην Νοκια, ποτε δεν ειχα προβλημα. Ισως ητανε κυριως της Samsung, και οχι των Android γενικοτερα. Μαζι σου.

Εσυ λες οτι υποστηριζει τα παντα κλπ κλπ.. αλλα το Galaxy αργησε 1 μηνα. Δηλαδη το δεχεσαι αυτο, και δεν δεχεσαι οτι το iPhone 3G (Παραγωγη 2008), εχει ιδια τιμη με το Galaxy S ( παραγωγη 2010 ). Και μου λες οτι οσον αφορα την μεταπωληση τα Android devices ειναι πιο μπροστα.

Μαλλον εσυ εισαι αυτος που εχεις τις παροπιδες και δεν θελει να καταλαβεις. Εγω αν ειδες δεν μιλησα για το Αndroid σαν Android μιας και το εχω λειτουργησει ελαχιστα. Μιλησα και απαντησα συγκεκριμενα σε αυτο το κομματι του post σου, για την μεταπωληση και την υποστηριξη. Και επειδη μαλλον δεν ειδες την ερωητηση μου.. Ποιος Android device apo to 2008-2009 υποστηριζεται μεχρι και σημερα ? Θα μου πεις η Apple εχει 3 device, και τα android ειναι εκατομμυρια. Αλλα δεν αλλαζει κατι.

Οσο για τα 2 κινητα, θα πω αυτο που λενε ολοι. Το 1 μπορει να ειναι καλυτερο απο το αλλο στ ασημεια. Αναλογα την χρηση του καθενος, μιας και μιλαμε για διαφορετικες παραγωγες (2010 με 2011) και δυο τελειως διαφορετικα OS.

Το Galaxy S2 ειναι αναμφισβητιτα καλυτερο οσον αφορα το hardware, αν και πιστευω πως ελαχιστοι το χρησιμοποιουν στο max του. Οπως και το iPhone 4,τους i7, τα 8gb Ram, κλπ. Η σωστη συγκριση θα ητανε Galaxy S με 4αρι, μιας και βγηκανε την ιδια περιοδο. Και απο οτι εχω καταλαβει, σε λιγο καιρο θα συγκρινουμε το S3 με το 5αρι, εκει θα ειμαστε πιο even.

Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 08/06/2011 - 20:00

#105   petris22top

petris22top

iPH Member

• 257 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 19:55

οπα ρε παιδια...ηεμηστε λιγο δλδ αν το μηλοφωνακι το 5 βγει με 4 αοθονη θα τη κανετε γαργαρα και θα το παρετε...!!μν ακουω οτι ναναι τωρα δλδ ελεος..το να σερνεται μαζι σασ τ ipad δεν ειναι προβλημα..!!δεν μιλαμε πλεον για κινητο τηλεφωνο μιλαμε για smartphones..!!και στη τελικη παιδες εχει οθοναρα το galaxy s2 παρτε το χαμπαρι...δεν μετραει μπροαστα του 1 απο θεμα εμφανισης..διαβαστε και καμια κριτικη για ολες τισ αποψεις..!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες