Δεν ειναι παραπληγοροφοση. Πριν κανα 2-3 βδομαδες που εκανα Update το κινητο του κολλητου μου ( αφου αλλαξαμε 3 PC για να μπορεσει να γινει ) του το εκανε με την μια σε Android 2.2 και του ελεγε οτι ειναι η last. Και ειχα διαβασει σε sites οτι την περιμενουνε ακομα. Ε δεν ειμαι τοσο χαζος.
Ναι ξερω και το τι ειναι OC και τα λοιπα. Μαζι σου, OC δεν γινεται στa iDevices. Απλα σου ειπα οτι τα features tou iOS 5, οπως το iMessaging ευκολα μπαινει σε 3G, με JB. Δεν νομιζω να μην το βαλουνε με καποιο τροπο.
Κυριως επιμενω και ειμαι τελειως αντιθετος σε αυτο που ειπες. Οτι με τα Android κερδιζεις λεφτα, ενω με τα iDevices οχι. Κατι που ειναι τελειως λαθος.
Η πληρη παραπληροφορηση ειναι...αυτο που σ ειπε οτι ειναι η λαστ ειναι γιατι η samsung hellas εχει αργησει να βγαλει την 2.3 για να κανει κανεις update και αυτο ειναι το προβλημα με την samsung στην Ελλαδα οτι παντα βγαζει κανα μηνα μετα τις νεες εκδοσεις...λιγο αν το εψαχνες θα εβρισκες οτι μπορεις να κατεβασεις απο το επισημο site της samsung την 2.3 και να την περασεις απο το ODIN και οχι απο το KIES και οτι αλλαξατε 3 PC ηταν δικο σας προβλημα οχι του android γιατι εγω κ οσοι φιλοι μ εχουμε android μια χαρα τα περναμε απο οποιοδηποτε PC...