Και στο εξηγησα και στο προηγουμενο ποστ. Ειχανε πααααρα πολλοι προβλημα και εφταιγε το Kies. Συγκεκριμενα εγινε πριν κανα 6μηνο, και το παρατησαμε τελειως το update, εψαχνα πανω απο 6 ωρες, δοκιμασα τα παντα. Μετα που το βαλαμε στο PC μου δουλευε κομπλε. Απλα θελω να σου εξηγησω, οτι αυτα τα προβληματα δεν υπαρχουνε στην Apple, οπως και στην Νοκια, ποτε δεν ειχα προβλημα. Ισως ητανε κυριως της Samsung, και οχι των Android γενικοτερα. Μαζι σου.
Εσυ λες οτι υποστηριζει τα παντα κλπ κλπ.. αλλα το Galaxy αργησε 1 μηνα. Δηλαδη το δεχεσαι αυτο, και δεν δεχεσαι οτι το iPhone 3G (Παραγωγη 2008), εχει ιδια τιμη με το Galaxy S ( παραγωγη 2010 ). Και μου λες οτι οσον αφορα την μεταπωληση τα Android devices ειναι πιο μπροστα.
Μαλλον εσυ εισαι αυτος που εχεις τις παροπιδες και δεν θελει να καταλαβεις. Εγω αν ειδες δεν μιλησα για το Αndroid σαν Android μιας και το εχω λειτουργησει ελαχιστα. Μιλησα και απαντησα συγκεκριμενα σε αυτο το κομματι του post σου, για την μεταπωληση και την υποστηριξη. Και επειδη μαλλον δεν ειδες την ερωητηση μου.. Ποιος Android device apo to 2008-2009 υποστηριζεται μεχρι και σημερα ? Θα μου πεις η Apple εχει 3 device, και τα android ειναι εκατομμυρια. Αλλα δεν αλλαζει κατι.
Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι μπροστα στισ μεταπωλησεις ειπα οτι ΔΕΝ χρειαζεται να το μεταπωλησεις εκτος και αν θες να εισαι "in" στην τεχνολογια...οτι δεν ειναι απαραιτητο δεν ειναι αναγκη ενω τα iphone μετα απο καποιο καιρο τα δινεις θελεις δε θελεις για να παρεις το νεοτερο μοντελο ωστε να σ παρεχει η apple την πληρη υποστηριξη(δλδ να εκμεταλευτεις ολες τις δυνατοτητες του iOS που σε παλαιοτερα iPhone δε μπορεις) τι το τοσο δυσνοητο λεω?...
Επισης το οτι αργησε 1 μηνα αργησε στην Ελλαδα οχι γενικα...και ναι με ενοχλει ή θα με ενοχλει οταν και αν ερθει η στιγμη που θα χρειαστει να το κανω αν δεν εχει στρωσει μεχρι τοτε η samsung αλλα και παλι δε σημαινει οτι απο τη στιγμη πουυ δεν ηρθε στην ελλαδα αμεσα δεν υπαρχει λυση...υπαρχει κ παρα-υπαρχει απλα την κατεβαζεις απο το επισημο site και την περνας με αλλο τροπο ενω στα iPhone αν δεν υποστηριζεται κατι δεν βρισκεις λυση πουθενα σ αρεσει δε σ αρεσει ή το πολυ πολυ περιμενεις κανα 6αμηνο(δεσ ipad 2) ωστε να σ βγει το jailbreak που ισως να βοηθησει καπως...οποτε 6 μηνες iOS με jailbreak ή 1(που δεν ισχυει μιας κ υπαρχει τροπος) με android καθαροΑπλα τα πραγματα!
Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 08/06/2011 - 20:02.