Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Please log in to reply
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:00

Και στο εξηγησα και στο προηγουμενο ποστ. Ειχανε πααααρα πολλοι προβλημα και εφταιγε το Kies. Συγκεκριμενα εγινε πριν κανα 6μηνο, και το παρατησαμε τελειως το update, εψαχνα πανω απο 6 ωρες, δοκιμασα τα παντα. Μετα που το βαλαμε στο PC μου δουλευε κομπλε. Απλα θελω να σου εξηγησω, οτι αυτα τα προβληματα δεν υπαρχουνε στην Apple, οπως και στην Νοκια, ποτε δεν ειχα προβλημα. Ισως ητανε κυριως της Samsung, και οχι των Android γενικοτερα. Μαζι σου.

Εσυ λες οτι υποστηριζει τα παντα κλπ κλπ.. αλλα το Galaxy αργησε 1 μηνα. Δηλαδη το δεχεσαι αυτο, και δεν δεχεσαι οτι το iPhone 3G (Παραγωγη 2008), εχει ιδια τιμη με το Galaxy S ( παραγωγη 2010 ). Και μου λες οτι οσον αφορα την μεταπωληση τα Android devices ειναι πιο μπροστα.

Μαλλον εσυ εισαι αυτος που εχεις τις παροπιδες και δεν θελει να καταλαβεις. Εγω αν ειδες δεν μιλησα για το Αndroid σαν Android μιας και το εχω λειτουργησει ελαχιστα. Μιλησα και απαντησα συγκεκριμενα σε αυτο το κομματι του post σου, για την μεταπωληση και την υποστηριξη. Και επειδη μαλλον δεν ειδες την ερωητηση μου.. Ποιος Android device apo to 2008-2009 υποστηριζεται μεχρι και σημερα ? Θα μου πεις η Apple εχει 3 device, και τα android ειναι εκατομμυρια. Αλλα δεν αλλαζει κατι.

Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι μπροστα στισ μεταπωλησεις ειπα οτι ΔΕΝ χρειαζεται να το μεταπωλησεις εκτος και αν θες να εισαι "in" στην τεχνολογια...οτι δεν ειναι απαραιτητο δεν ειναι αναγκη ενω τα iphone μετα απο καποιο καιρο τα δινεις θελεις δε θελεις για να παρεις το νεοτερο μοντελο ωστε να σ παρεχει η apple την πληρη υποστηριξη(δλδ να εκμεταλευτεις ολες τις δυνατοτητες του iOS που σε παλαιοτερα iPhone δε μπορεις) τι το τοσο δυσνοητο λεω?...

Επισης το οτι αργησε 1 μηνα αργησε στην Ελλαδα οχι γενικα...και ναι με ενοχλει ή θα με ενοχλει οταν και αν ερθει η στιγμη που θα χρειαστει να το κανω αν δεν εχει στρωσει μεχρι τοτε η samsung αλλα και παλι δε σημαινει οτι απο τη στιγμη πουυ δεν ηρθε στην ελλαδα αμεσα δεν υπαρχει λυση...υπαρχει κ παρα-υπαρχει απλα την κατεβαζεις απο το επισημο site και την περνας με αλλο τροπο ενω στα iPhone αν δεν υποστηριζεται κατι δεν βρισκεις λυση πουθενα σ αρεσει δε σ αρεσει ή το πολυ πολυ περιμενεις κανα 6αμηνο(δεσ ipad 2) ωστε να σ βγει το jailbreak που ισως να βοηθησει καπως...οποτε 6 μηνες iOS με jailbreak ή 1(που δεν ισχυει μιας κ υπαρχει τροπος) με android καθαρο???Απλα τα πραγματα!

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 08/06/2011 - 20:02.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Twitter:@nosgr
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:01

οπα ρε παιδια...ηεμηστε λιγο δλδ αν το μηλοφωνακι το 5 βγει με 4 αοθονη θα τη κανετε γαργαρα και θα το παρετε...!!μν ακουω οτι ναναι τωρα δλδ ελεος..το να σερνεται μαζι σασ τ ipad δεν ειναι προβλημα..!!δεν μιλαμε πλεον για κινητο τηλεφωνο μιλαμε για smartphones..!!και στη τελικη παιδες εχει οθοναρα το galaxy s2 παρτε το χαμπαρι...δεν μετραει μπροαστα του 1 απο θεμα εμφανισης..διαβαστε και καμια κριτικη για ολες τισ αποψεις..!!

Το iPad και γενικα τα tablets, ειναι στην ουσια Netbooks με smartphone λογισμικο, καμια σχεση με τα κινητα.

Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 08/06/2011 - 20:02.

#108   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:03

αποψή μου και αφου σιαβασα ολες τις απαντησεις πιστευω οτι οσοι θα παρουν το galaxy και αφου το βαρεθουν λογο του οτι ειναι μεγάλο θα προσπαθησουν να το πουλησουν αλλα η τιμη του θα ειναι πολυ πεσμενη.και θα γυρισουν στο iphone.ακομα και το iphone 2 που εχω ειναι σε αριστη κατασταση και πωλειται ακομα 100-120 ...και μια ερωτηση που εχω σαν απορεια...οσοι εχεται δοουλεψει τοgalaxy επειδη εγω δν το εχω δουλεψει ...αν τελειωσεει η μπαταρια του και το συνδεσεισ στο pc φωρτιζει?

Τελευταία επεξεργασία από: xarisk, 08/06/2011 - 20:07.

#109   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:09

αποψή μου και αφου σιαβασα ολες τις απαντησεις πιστευω οτι οσοι θα παρουν το galaxy και αφου το βαρεθουν λογο του οτι ειναι μεγάλο θα προσπαθησουν να το πουλησουν αλλα η τιμη του θα ειναι πολυ πεσμενη.και θα γυρισουν στο iphone.ακομα και το iphone 2 που εχω ειναι σε αριστη κατασταση και πωλειται ακομα 100-120 ...

+1........:)η πιο προτοτυπη αγγελια πωλησης...........

#110   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Twitter:@nosgr
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:09

Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι μπροστα στισ μεταπωλησεις ειπα οτι ΔΕΝ χρειαζεται να το μεταπωλησεις εκτος και αν θες να εισαι "in" στην τεχνολογια...οτι δεν ειναι απαραιτητο δεν ειναι αναγκη ενω τα iphone μετα απο καποιο καιρο τα δινεις θελεις δε θελεις για να παρεις το νεοτερο μοντελο ωστε να σ παρεχει η apple την πληρη υποστηριξη(δλδ να εκμεταλευτεις ολες τις δυνατοτητες του iOS που σε παλαιοτερα iPhone δε μπορεις) τι το τοσο δυσνοητο λεω?...

Επισης το οτι αργησε 1 μηνα αργησε στην Ελλαδα οχι γενικα...και ναι με ενοχλει ή θα με ενοχλει οταν και αν ερθει η στιγμη που θα χρειαστει να το κανω αν δεν εχει στρωσει μεχρι τοτε η samsung αλλα και παλι δε σημαινει οτι απο τη στιγμη πουυ δεν ηρθε στην ελλαδα αμεσα δεν υπαρχει λυση...υπαρχει κ παρα-υπαρχει απλα την κατεβαζεις απο το επισημο site και την περνας με αλλο τροπο ενω στα iPhone αν δεν υποστηριζεται κατι δεν βρισκεις λυση πουθενα σ αρεσει δε σ αρεσει ή το πολυ πολυ περιμενεις κ 6αμηνο(δεσ ipad 2) ωστε να σ βγει το jailbreak που ισως να βοηθησει καπως...οποτε 6 μηνες iOS με jailbreak ή 1(που δεν ισχυει μιας κ υπαρχει τροπος) με android καθαρο???Απλα τα πραγματα!

Και σου ξαναλεω, αφου δεν χρειαζεται να το μεταπωλησεις, ποιο κινητο του 2008 η 2009 υποστηριζεται μεχρι τωρα ? To 3G που σταματησε, ητανε λογο του οτι δεν σηκωνε παραπανω, και η συσκευη θα γινοτανε τελειως δυσχρηστη. Και μια χαρα μπορεις να βαλεις new features, οπως και στa Android, με custom ipsw.

( To 3GS εχει ακομα πολλα ψωμια. -2009- )

Tο λογισμικο σαν λογισμικο υπαρχει, η εταιρια σαν εταιρια (Apple) στο περαχει σε ολα τα Devices, την ιδια ωρα και στιγμη. Και αν δεν εχεις τπτ custom στο κινητο σου, δεν εχεις ποτε προβλημα ( σε αντιθεση με την Samsung στην προκειμενη περιπτωση ). Αυτη ολα σωστα στα παρεχει, το οτι οι hacker δεν μπορουνε να βγαλουνε easy tool για το κοινο, ειναι αλλο θεμα, και θεμα του Α5 βασικα.

Και οταν μιλαμε για καθαρα OS, ναι, το Android νικαει λογο ελευθεριας, και χανει σε θεματα οπως stability/market (αν και εχει boostαριστει αρκετα, εχει ακομα δρομο). Και στα ιδια χανει/νικαει το iOS

Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 08/06/2011 - 20:12.

#111   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:11

...και μια ερωτηση που εχω σαν απορεια...οσοι εχεται δοουλεψει τοgalaxy επειδη εγω δν το εχω δουλεψει ...αν τελειωσεει η μπαταρια του και το συνδεσεισ στο pc φωρτιζει?

Yes!

#112   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:17

Και σου ξαναλεω, αφου δεν χρειαζεται να το μεταπωλησεις, ποιο κινητο του 2008 η 2009 υποστηριζεται μεχρι τωρα ? To 3G που σταματησε, ητανε λογο του οτι δεν σηκωνε παραπανω, και η συσκευη θα γινοτανε τελειως δυσχρηστη. Και μια χαρα μπορεις να βαλεις new features, οπως και στa Android, με custom ipsw.

( To 3GS εχει ακομα πολλα ψωμια. -2009- )

Tο λογισμικο σαν λογισμικο υπαρχει, η εταιρια σαν εταιρια (Apple) στο περαχει σε ολα τα Devices, την ιδια ωρα και στιγμη. Και αν δεν εχεις τπτ custom στο κινητο σου, δεν εχεις ποτε προβλημα ( σε αντιθεση με την Samsung στην προκειμενη περιπτωση ). Αυτη ολα σωστα στα παρεχει, το οτι οι hacker δεν μπορουνε να βγαλουνε easy tool για το κοινο, ειναι αλλο θεμα, και θεμα του Α5 βασικα.

Και οταν μιλαμε για καθαρα OS, ναι, το Android νικαει λογο ελευθεριας, και χανει σε θεματα οπως stability/market (αν και εχει boostαριστει αρκετα, εχει ακομα δρομο).

Επειδη κουραστηκα να εξηγω και να μη καταλαβαινεις αν εχεις αποριες στειλε μου προσωπικα!Η custom ipsw δεν ειναι το ιδιο με την custom rom του android...η custom ipsw σ προσφερει απλα jailbreaked firmware οχι την νεοτερη firmware το custom rom ομως σ προσφερει την νεοτερη εκδοση του android!!!!!

Οσο για θεμα stability που λες δεν χανει πουθενα δεν γνωριζω τι γινεται στα αλλα smartphones παντως στο SGS 2 δουλευει αψογα!Στο μαρκετ χανει κ ηταν απο τα πρωτα μειον που ειπα εδω στα ποστ που γραφω και προφανως δεν διαβασες αλλα σε αυτο υπερτερει η apple μιας και ειναι τοσα χρονια στο κουρμπετι σκεψου οτι το market ανοιξε σε νεες χωρες οπως και στην Ελλαδα εδω κ 3 βδομαδες ενω το appstore υπαρχει εδω κ ποσο καιρο...ειναι θεμα χρονου να το ξεπερασεις κ εδω θα ειμαστε να τα ξαναλεμε ;) ...!

#113   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:19

+1........:)η πιο προτοτυπη αγγελια πωλησης...........

οχι ρε συ δεν το πουλαω το εχω δωσει στην γυναικα μου.:)

#114   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:25

εγω ειδα overclock στο 1,5 Ghz και μπορω να πω οτι ηταν αστραπη το S2 σε βιντεο στο scroll down

#115   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:25

οχι ρε συ δεν το πουλαω το εχω δωσει στην γυναικα μου.:)

σορρυ παρεξηγηση......:)))))))))

#116   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:29

Ειμαι σχεδον ενα χρονο χρηστης συσκευων Android και πιστεψτε με ειναι πιο κοντα απο ποτε για να περασει το iOS.Σαν συσκευες μεταξυ iphone 4 και S2 δεν μπαινω καν στον κοπο να τις συγκρινω αφου το S2 ειναι πολυ καλυτερο κινητο αλλα λογικο αφου ειναι καινουριο.Εδω ειχα το Desire S και το θεωρω καλυτερο απο το i4.Στο μονο που ειναι μπροστα το μηλο ειναι η ποιοτητα κατασκευης του και το μεγεθος της οθονης του(για μενα) αφου το S2 ειναι παντοφλα.Ολοι εχουμε καποιον υπολογιστη να κανουμε την δουλεια μας και το κινητο θα πρεπει να ειναι σαν συμπληρωμα κι οχι αλλος ενας υπολογιστης.Τις θεωρω αχρηστες τις 4,3" εκτος κι αν καποιος παιζει παιχνιδια ή βλεπει ταινιες.

Μεταπωληση και τετοια ειναι κατι μελλοντικο οποτε ειναι λιγο αστοχο σαν συγκριση 2 συσκευων.Κι αν θελετε την γνωμη μου το θεωρω βλακεια να δωσει καποιος 200 ευρω για 3G αντι για ενα καινουριο Huawei Ideos X5 που ειναι ετη φωτος καλυτερο.
Υποστηριξη εχουν και τα 2 ειτε official,ειτε με custom roms ή cydia.

Ομως...ειναι αυτες οι εφαρμογες που κανουν το iphone 4 μοναδικο.Εφαρμογες που ακομα και στο Android να υπαρχουν ιδιες,στο iOS λειτουργουν πολυ καλυτερα.Κι ειναι ο λογος που πηρα το i4.Εχει ομως καποιες ελλειψεις,μερικες χαζες θα ελεγα οπως το bluetooth και το ραδιο που κανουν τις συσκευες Android πιο προσιτες σε χρηστες που τα θελουν ολα.Καποιες αλλες τις λυνεις απο cydia με jb.

Τελος αποψη μου ειναι πως αμα καλυτερεψουν ποιοτικα τις συσκευες τους και φτιαξουν και τις εφαρμογες τους τοτε δεν θα τα νικαει τιποτα τα Android....Αναλωνονται ομως στο hardware κανοντας τα πανισχυρα χωρις λογο(δεν υπαρχει κατι αυτη τη στιγμη να υποστηριξει τα διπυρινα....).

#117   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:30

Ελα μωρε με το samsung galaxy s2 τωρα....

που εχει 4,3 ιντσες οθονη και πας να δεις τα γνωστα site και forums που εχεις συνηθησει να βλεπεις με το iphone4
και χρειαζεσαι zoom ολη την ωρα και μετα να πατησεις το link γιατι δεν βλεπεις τα γραμματα....

Εχεις 4.3 οθονη και σε καθε σελιδα θελεις παλι zoom να δεις ΑΝ σε ενδιαφερει κατι να το διαβασεις. Με το 4 εχεις αλλαξει ηδη σελιδα....

πλακα μου κανετε σιγα την οθονη. Να βαλει καμια amoled μ αυτην την αναλυση το iPhone τωρα που εχω καλομαθει με το 4
θα ξενερωσω τελειως...

ασε που πρεπει να το χεις κατω απο 30 βαθμους εξωτερικη μη σου λιωσει στα χερια.
ειχα φαει και εγω την καραμελα με την οθονη και το S2 και πηγα και το ειδα σημερα και ξενερωσα τελειως...

Ελπιζω να μεινει μακρυα η Apple απο αυτην την οθονη με τα γελοια χρωματα και αυτην την αναλυση θα ειναι πισωγυρισμα.
και να φανταστειτε ειμαι απο αυτους που θα γουσταρα μια μεγαλυτερη οθονη απο αυτην του 4. Για αυτο πηγα και το ειδα το S2
αλλα αν ειναι ετσι η μεγαλυτερη καλυτερα με το 4.

Eνταξει θα ειναι καλυτερα στις ταινιες....αλλα φανταρος πηγα.

Μεχρι 400ευρα για αυτο το κινητο με android εδινα αλλα οχι και 600, ελεος.

Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 08/06/2011 - 20:37.

#118   bluescorpion

bluescorpion

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:30

κάποιος έγραψε οτι έχει καλύτερη οθόνη το galaxy απο το iPhone.εγω ειδα ακριβώς το αντίθετο απο κοντα

#119   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:37

εγω ειδα overclock στο 1,5 Ghz και μπορω να πω οτι ηταν αστραπη το S2 σε βιντεο στο scroll down

Απο μονο του ειναι αστραπη και στο scroll down κ σε πολλα αλλα το overclock εγινε κ βγηκε γιατι απλα μπορουσε κ οχι γιατι χρειαζοταν ;) !!!

Οσο για την οθονη στα χρωματα το SGS 2 που λετε ειναι πολυ πιο ομορφα απο το 4αρι στην αναλυση ομως δε νομιζω να ισχυει το ιδιο αλλα χωρις μεγαλες διαφορες(ανετα διαβαζετε οτιδηποτε χωρις ζοομ και στο ενα κ στο αλλο απλα εχω την αισθηση οτι στο 4αρι ηταν πιο smooth οι λεπτομεριες οπως τα γραμματα ενω στο sgs 2 ηταν σαν να ειχαν μεγαλυτερο sharpness τωρα περι ορεξεως του καθενους) κ μιλαω ως προκατοχος του 4 κ ποσων αλλων...

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 08/06/2011 - 20:39.

#120   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:39

Επειδη κουραστηκα να εξηγω και να μη καταλαβαινεις αν εχεις αποριες στειλε μου προσωπικα!Η custom ipsw δεν ειναι το ιδιο με την custom rom του android...η custom ipsw σ προσφερει απλα jailbreaked firmware οχι την νεοτερη firmware το custom rom ομως σ προσφερει την νεοτερη εκδοση του android!!!!!

Οσο για θεμα stability που λες δεν χανει πουθενα δεν γνωριζω τι γινεται στα αλλα smartphones παντως στο SGS 2 δουλευει αψογα!Στο μαρκετ χανει κ ηταν απο τα πρωτα μειον που ειπα εδω στα ποστ που γραφω και προφανως δεν διαβασες αλλα σε αυτο υπερτερει η apple μιας και ειναι τοσα χρονια στο κουρμπετι σκεψου οτι το market ανοιξε σε νεες χωρες οπως και στην Ελλαδα εδω κ 3 βδομαδες ενω το appstore υπαρχει εδω κ ποσο καιρο...ειναι θεμα χρονου να το ξεπερασεις κ εδω θα ειμαστε να τα ξαναλεμε ;) ...!

Έχω διαβάσει όλο το θέμα και βλέπω συνέχεια ποστ σου να προσπαθείς να μας πείσεις ότι το GALAXY και το Android είναι ανώτερα του iOS και του iPhone.. Για πιο λόγο τόση προσπάθεια? Έχεις χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο και στρατηγική για να επιβάλλεις ουσιαστικά την γνώμη σου, και μονο αν όλα τα μέλη του φόρουμ σου γράψουν ότι "ναι φίλε μου το Android ειναι τέλειο and the iPhone really sucks" θα μείνεις ικανοποιημένος. Τόση επιμονή για ένα θέμα χωρίς νόημα σε ένα τέτοιο φόρουμ. Καθώς διάβαζα τα ποστ εκνευρίστηκα μερικές φορές με τις παρεμβάσεις σου.. Φυσικά δεν λέω να μην ποσταρεις, και όχι μόνο εσύ συγκεκριμένα αλλά ο κάθε αντίθετος σε κάποια άποψη.. Φυσικά είμαστε όλοι εδώ για να συζητάμε και να μαθαίνουμε νέα πραγματα, αλλά η επιμονή έχει όρια. Εγώ προσωπικά (στο θέμα μας) με το 4 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και λόγο του ότι μόλις πριν λίγες μέρες παρέλαβα και το νέο 27" iMac μου μπορώ να πω ότι το iPhone πήρε ακόμα μεγαλύτερη αξία λόγο της άψογης συνδεσιμότητας κτλ. Είναι ένα τηλ ου με καλύπτει πλήρως και δεν εχω νιωσει σχεδον ποτε να μην μπορει να ανταπεξελθει.. Το τι λεει στα χαρτια για επεξεργαστες κτλ ο καθε κατασκευαστης ειναι θεωρητικο και μονο στην πραξη μπορει καποιος να συγκρινει δυο εργαλεία σε συνδιασμό με τις ανάγκες του.. Και κάτι άλλο.. Όλο αναφερεις φίλε μου havanezo ότι η apple δεν υποστηριζει τα παλαιότερα τηλέφωνα.. Δηλαδη εσυ σκοπευεις να κρατησεισ το Galaxy πόσο? Μια πενταετία? Γιατι αν ναι δεν νομιζω ότι η χρηση που κανεις απαιτει υποστηριξη στο λογισμικο.. Τα λοιπα smartphones της αγορας παλιονουν πολυ γρηγορα γιατι οι ιδιες εταιριες μετα απο ενα τριμηνο εχουν βγαλει ηδη αλλα δυο μοντελα.. Το 4 ομως εμενα ακομα και τωρα καινουργιο μου φαινεται (εμφανισιακα) ενω σε λειτουργικότητα λιγότερο λαγκαρει σε σχεση πχ με το διπυρηνο της LG το οποιο και εχω χρησιμοποιησει αρκετα (το εχει ο πατερας μου και περιμενει το 5 η 4S για να αντικαταστησει)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες