Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:42

Απο μονο του ειναι αστραπη και στο scroll down κ σε πολλα αλλα το overclock εγινε κ βγηκε γιατι απλα μπορουσε κ οχι γιατι χρειαζοταν ;) !!!

Οσο για την οθονη στα χρωματα το SGS 2 που λετε ειναι πολυ πιο ομορφα απο το 4αρι στην αναλυση ομως δε νομιζω να ισχυει το ιδιο αλλα χωρις μεγαλες διαφορες(ανετα διαβαζετε οτιδηποτε χωρις ζοομ και στο ενα κ στο αλλο απλα εχω την αισθηση οτι στο 4αρι ηταν smooth ενω στο sgs 2 ηταν σαν να ειχαν μεγαλυτερο sharpness τωρα περι ορεξεως του καθενους) κ μιλαω ως προκατοχος του 4 κ ποσων αλλων...

δεν ειναι πιο ομορφα, πιο ψευτικα ειναι.

Σημερα πηγα και το ειδα και τα εβαλα διπλα διπλα στα ιδια site και forums, δεν τα λεω με βαση γνωμες απο αλλους και κριτικες
Τα ΕΙΔΑ ΜΟΝΟΣ μου απο κοντα. ΟΧΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ NET απο κοντα...

Στο ενα βλεπεις στο αλλο ΠΑΛΙ ZOOM ΘΕΛΕΙ,

Ανετα πιο ευχρηστη η οθονη του 4 και κανεις πλοηγηση με το ενα χερι....

Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 08/06/2011 - 20:44

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 20:54

Αδερφε καθε τροπο κ στρατιγικη δεν χρησιμοποιησα απλα ειπα τις αληθειες ως εχουν , εσυ ησουν που με αερολογιες περι του android το κακοχαρακτηριζες οπως και το sgs 2...επισης αν διαβαζεσ ολα μου τα ποστς και αν ειχεσ την ελαχιστη εμπειρια κ απο τα 2 λειτουργικα θα καταλαβαινες τι εννοω...σκορδοκαηλα μου τωρα αν πειστει κανεις εδω να παρει συσκευη με android ή το iPhone ουτε τα λεφτα μου μ τρωει κανεις με το να θελει το iPhone ουτε λεφτα κερδιζω,απλα επεμβαινω κ διορθωνω αναληθειες οπως τις δικες σου(το galaxy s δεν υποστηριζει το 2.3 που εν τελει μετα απο αυτο που σ ειπα ανακαλυψες οτι το υποστηριζει),ουτε καν μπηκα στον κοπο να συγκρινω το 4 με το sgs 2 ουτε για καμερες μιλησα σε κανενα μ ποστ ουτε για διπυρηνο επεξεργαστη ουτε για ραμ ουτε για τπτ κ αν δεν το πιστευεις μπεσ κ δες απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο μ ποστ εδω μεσα...απλα ειπα για την φιλοσοφια των 2 τους κ τι εν τελει αξιζει για εμενα προσωπικα πρωτα απο ολα κ μετα για το τι ισχυει στην πραγματικοτητα!

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 08/06/2011 - 20:56

#123   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:00

μαλλον με αλλον μιλας εγω δεν ειπα οτι δεν παιρνει 2.3 εγω πηγα σημερα και ειδα ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ το S2 εχοντας ακουσει τα απειρα και ξενερωσα παντελως.

Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 08/06/2011 - 21:03

#124   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:02

μαλλον με αλλον μιλας εγω δεν ειπα οτι δεν παιρνει 2.3 :rolleyes:

Φιλε Demonoire (σε βρηκα κι εδω) στον Reaver αναφερεται κι οχι σε σενα. :)

#125   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:04

δεν ειναι πιο ομορφα, πιο ψευτικα ειναι.

Σημερα πηγα και το ειδα και τα εβαλα διπλα διπλα στα ιδια site και forums, δεν τα λεω με βαση γνωμες απο αλλους και κριτικες
Τα ΕΙΔΑ ΜΟΝΟΣ μου απο κοντα. ΟΧΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ NET απο κοντα...

Στο ενα βλεπεις στο αλλο ΠΑΛΙ ZOOM ΘΕΛΕΙ,

Ανετα πιο ευχρηστη η οθονη του 4 και κανεις πλοηγηση με το ενα χερι....

Πρωτα απο ολα ομως εκει που πηγες και το ειδες εβαλες τις ρυθμισεις της οθονης στα μεγιστα γιατι απο τη μανα του εχει το auto brightness που οταν χαμηλωνει ο φωτισμος του χανει αρκετα οπως εχει κ μια επιλογη background effect και εχει 3 επιλογες την dynamic την standar και την movie που ρυθμιζει αναλογα τα χρωματα της οθονης...

Κ εγω που τα ειχα διπλα διπλα οταν εβαζα και στα 2 φουλ φωτεινοτητα και στο sgs 2 dynamic την επιλογη που σ ειπα τα χρωματα του sgs 2 ηταν πολυ καλυτερα του 4 στην αναλυση τωρα η αποψη μ ειναι αυτη που σ ειπα παραπανω κ για εμενα πιο πολυ μ αρεσε στου 4 γιατι ηταν πιο smooth οπως ειπα τα γραμματα αλλα και στα 2 ακριβως διαβαζοταν το οτιδηποτε ανετα με τη διαφορα οτι στο sgs 2 ηταν σαν να ειχαν μεγαλυτερο sharpness...υποκειμενικο το θεωρω κ αυτο δλδ του τι σ αρεσει περισσοτερο...

Οσο για το ενα χερι ή 2 τι να σ πω...αυτο εξαρταται απο τον καθενα μας εγω ασ πουμε δεν εχω προβλημα κανενα με το 1 χερι κανω το browsing ανετα αλλος φιλος μου ομως μου γκρινιαζει οτι δεν τον βολευει οπως μ λες κ εσυ τωρα...

P.S. : Δεν πηγαινε σε εσενα το προηγουμενο μ ποστ :D !

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 08/06/2011 - 21:06

#126   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • GameCenter:saefro

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:06

Εγω πιστευω οτι αφορμη ψαχνετε για να μαλωνετε!η ιδια κουβεντα ειχε γινει και σε ενα αλλο θεμα με το 4 και το ντιζαιρ Ηd....το παιδι στην αρχη κατι ρωτησε και αντι να παρει προτασεις με επιχηρηματα καταληξατε οι μεν να κατηγορειτε το ιοs και οι δε να υπεριφανευεστε για αυτο.λοιπον φιλε επειδη δεν καταλαβα τι επελεξες παρε οτι σε βολευει καλυτερα αν και θα σ προτινω μηλοφωνο γιατι εμενα αυτο μ καλυπτει λογω εφαρμογων ντιζαιν και εχω και την πισινη μου καλυμενη αν θελω να το πουλησω!

#127   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:08

Μα δε μαλωνουμε ανταλλαγη αποψεων κανουμε :) !

#128   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:08

Αδερφε καθε τροπο κ στρατιγικη δεν χρησιμοποιησα απλα ειπα τις αληθειες ως εχουν , εσυ ησουν που με αερολογιες περι του android το κακοχαρακτηριζες οπως και το sgs 2...επισης αν διαβαζεσ ολα μου τα ποστς και αν ειχεσ την ελαχιστη εμπειρια κ απο τα 2 λειτουργικα θα καταλαβαινες τι εννοω...σκορδοκαηλα μου τωρα αν πειστει κανεις εδω να παρει συσκευη με android ή το iPhone ουτε τα λεφτα μου μ τρωει κανεις με το να θελει το iPhone ουτε λεφτα κερδιζω,απλα επεμβαινω κ διορθωνω αναληθειες οπως τις δικες σου(το galaxy s δεν υποστηριζει το 2.3 που εν τελει μετα απο αυτο που σ ειπα ανακαλυψες οτι το υποστηριζει),ουτε καν μπηκα στον κοπο να συγκρινω το 4 με το sgs 2 ουτε για καμερες μιλησα σε κανενα μ ποστ ουτε για διπυρηνο επεξεργαστη ουτε για ραμ ουτε για τπτ κ αν δεν το πιστευεις μπεσ κ δες απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο μ ποστ εδω μεσα...απλα ειπα για την φιλοσοφια των 2 τους κ τι εν τελει αξιζει για εμενα προσωπικα πρωτα απο ολα κ μετα για το τι ισχυει στην πραγματικοτητα!

Δεν μπορεις να κρινεις αυτα που λεει ο καθενας. Τιποτα δεν κακοχαρακτηρισα. Ουτε το android αλλα και το samsung που ειδες να το αναφερω? Ολα τα ποστ σου τα διαβασα φιλε μου και να ξερεις ότι οι αληθειες ειναι αντικειμενικο πραγμα. Μια αλήθεια για σένα μπορεί να αποτελει ψεμα για μενα και το αντιθετο φυσικα.. Παρε εσυ το Samsung και ασε εμας με τα μηλόφωνα εδω να σαπιζουμε με τα κατωτερα κινητα μας. Δεν πειραζει, εγώ προτιμώ το γυαλί από το πλαστικό και ας εχει μικροτερη καμερα, επισης προτιμώ την μικροτερη οθονη η οποια ομως εχει σε μικροτερο μεγεθος μεγαλύτερη αναλυση και ας μην εχει και τα χρωματα του samsung και αλλα πολλα. Ολα προσωπικες επιλογες φυσικα με συνεπειες μονο για μενα.. Βεβαια θυμισου ότι εγω εχω το 4 και το χαιρομαι ηδη ενα χρονο σχεδον ενω το sam τωρα βγηκε.. Οι περισσοτεροι της παρεας εδω μεσα δεν νομιζω να καταλαβουν και να βρουν αληθειες σε αυτα που λες γιατι υπαρχει και μια προκαταληψη, επιλογη, οπως θες πες το..

#129   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:09

Μα δε μαλωνουμε ανταλλαγη αποψεων κανουμε :) !

Ποιος δν μαλωνει φιλε μου;τα κεφαλαια πανε συννεφο!!:P

#130   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:11

Και για να δειτε πως η μεταπωληση ειναι τεραστιο ατου πριν λιγο ενας συμφορουμιτης ανταλαζει λεει μοτορολα ντιφαι με ιφον 3gs.το ενα 5-6 μηνων το αλλο 3 κοντα χρονων και εχουν την ιδια αξια

#131   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:13

Δεν μπορεις να κρινεις αυτα που λεει ο καθενας. Τιποτα δεν κακοχαρακτηρισα. Ουτε το android αλλα και το samsung που ειδες να το αναφερω? Ολα τα ποστ σου τα διαβασα φιλε μου και να ξερεις ότι οι αληθειες ειναι αντικειμενικο πραγμα. Μια αλήθεια για σένα μπορεί να αποτελει ψεμα για μενα και το αντιθετο φυσικα.. Παρε εσυ το Samsung και ασε εμας με τα μηλόφωνα εδω να σαπιζουμε με τα κατωτερα κινητα μας. Δεν πειραζει, εγώ προτιμώ το γυαλί από το πλαστικό και ας εχει μικροτερη καμερα, επισης προτιμώ την μικροτερη οθονη η οποια ομως εχει σε μικροτερο μεγεθος μεγαλύτερη αναλυση και ας μην εχει και τα χρωματα του samsung και αλλα πολλα. Ολα προσωπικες επιλογες φυσικα με συνεπειες μονο για μενα.. Βεβαια θυμισου ότι εγω εχω το 4 και το χαιρομαι ηδη ενα χρονο σχεδον ενω το sam τωρα βγηκε.. Οι περισσοτεροι της παρεας εδω μεσα δεν νομιζω να καταλαβουν και να βρουν αληθειες σε αυτα που λες γιατι υπαρχει και μια προκαταληψη, επιλογη, οπως θες πες το..

Αδερφε κανεναν δεν κρινω εσενα εκρινα μονο σε αυτο που ειπες με το galaxy s και τπτ περισσοτερο κ με τα παιδια που μιλαγαμε νωριτερα αποψεις ανταλλαζαμε και τπτ παραπανω...οπως επισης κ καθε τι που γραφω ειναι δικη μ αποψη που απλα την εκφραζω δεν περιμενω να τη συμεριστει κανεις ουτε κ να τον πεισω...

dante19 δε νομιζω να ειδες κεφαλαια απο εμενα παντως :) !

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 08/06/2011 - 21:13

#132   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:15

αλλα και στα 2 ακριβως διαβαζοταν το οτιδηποτε ανετα με τη διαφορα οτι στο sgs 2 ηταν σαν να ειχαν μεγαλυτερο sharpness...

αφου πηγα και τα ειδα μονος μου λεμε, ΣΤΑ ΙΔΙΑ SITE...

αλλα αμα μου λες οτι σου φαινεται μεγαλυτερο το sharpness στο galaxy SII
ενταξ αστο, δεν συμμετεχω καν αλλο, παραδινομαι.

Προσωπικα θα περιμενω και το Galaxy SIII και βλεπουμε...

Φιλε Demonoire (σε βρηκα κι εδω) στον Reaver αναφερεται κι οχι σε σενα. :)

Γεια σου φιλε! :)

#133   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:19

αφου πηγα και τα ειδα μονος μου λεμε, ΣΤΑ ΙΔΙΑ SITE...

αλλα αμα μου λες οτι σου φαινεται μεγαλυτερο το sharpness στο galaxy SII
ενταξ αστο, δεν συμμετεχω καν αλλο, παραδινομαι.

Προσωπικα θα περιμενω και το Galaxy SIII και βλεπουμε...

Μα δε διαφωνω μαζι σου σε αυτο!!!Σ ειπα κ εγω οτι στο 4 μ αρεσε καλυτερα η αναλυση οχι ομως οτι δε διαβαζονται στο S2...σ ειπα κ τις παραμετρους που μπορει να το ειδες κ το κρινεις! ;)

#134   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:22

Παντως μακαρι ολες οι εταιριες να συνεχιζουν να βγαζουν ολο και πιο εξελιγμενα εργαλειακια για μας.. Αυτος ο ανταγωνισμος κανει καλο σε ολους μας ανεξαρτητως του ποιας συσκευης εχουμε στην τσεπη μας.. Του χρονου τι αλλο θα βαλουν?

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 08/06/2011 - 21:23

#135   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:23

Αδερφε κανεναν δεν κρινω εσενα εκρινα μονο σε αυτο που ειπες με το galaxy s και τπτ περισσοτερο κ με τα παιδια που μιλαγαμε νωριτερα αποψεις ανταλλαζαμε και τπτ παραπανω...οπως επισης κ καθε τι που γραφω ειναι δικη μ αποψη που απλα την εκφραζω δεν περιμενω να τη συμεριστει κανεις ουτε κ να τον πεισω...

dante19 δε νομιζω να ειδες κεφαλαια απο εμενα παντως :) !

Δοξα το θεο εισαι καθαρος!!!:P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8