Πρόβλημα με μηνύματα SMS (Default apple app)
Δημοσίευση 29/07/2009 - 11:52
Στελνοντας μηνυματα με ελληνικα (με το καινουργιο πληκτρολογιο του O.S 3.0) και συνηθως πάνω απο 160 χαρακτήρες, ο παραλήπτης μου λεει οτι τα περνει μισα ή ακομα και οτι μπερδευονται με αλλα παλαιότερα μηνυματα που εχω στείλει (και οχι απαραιτητα στον ίδιο).
Αυτό το είχα παρατηρήσει και επί O.S 2.2.1 με το biteSMS και υπεθεσα οτι είναι προβλημα του application, οποτε το έβγαζα και το ξαναβαζα και για λιγο καιρο ολα καλα μεχρι βεβαια να του την ξαναβαρεσει...
Τωρα το ιδιο συμβαινει και με το Μessages.app .
Και συν τοις αλλοις δοκιμασα και τα εγραψα όλα κεφαλαία μηπως και είχε πρόβλημα υπερφόρτωσης απο το encoding των μικρων γραμματων αλλά τίποτα. Τα γίδια!
Κανεις αλλος με ιδιο προβλημα ή ειμαι μονο εγω; Καμια ιδεα του τι μπορει να φταίει; Καμια λύση;
Ad
Δημοσίευση 29/07/2009 - 17:49
Δημοσίευση 30/07/2009 - 13:15
Αλλα έχει παρουσιαστει σε πολλαπλα κινητα που στελνω...
Ειλικρινα δεν ξερω τι να σκεφτω...
Δημοσίευση 30/07/2009 - 15:13
Δημοσίευση 17/08/2009 - 21:20
Δημοσίευση 17/08/2009 - 21:35
Φίλε έχεις δύο επιλογές, αν πράγματι το πρόβλημα εμφανίζεται όταν γράφεις μήνυμα που ξεπερνά τους 160 χαρακτήρες τότε πολύ απλά μπορείς να στελενεις δύο ξεχωριστά μηνύματα κάθε φορά ή αν έχεις να γράψεις-πεις τόσα πολλά καλύτερα να παίρνεις τηλέφωνο το άτομο που θες να επικοινωνήσεις!Λοιπον μου συμβαινει το εξης κουλό με το iPhone (κι άλλο
Στελνοντας μηνυματα με ελληνικα (με το καινουργιο πληκτρολογιο του O.S 3.0) και συνηθως πάνω απο 160 χαρακτήρες, ο παραλήπτης μου λεει οτι τα περνει μισα ή ακομα και οτι μπερδευονται με αλλα παλαιότερα μηνυματα που εχω στείλει (και οχι απαραιτητα στον ίδιο).
Αυτό το είχα παρατηρήσει και επί O.S 2.2.1 με το biteSMS και υπεθεσα οτι είναι προβλημα του application, οποτε το έβγαζα και το ξαναβαζα και για λιγο καιρο ολα καλα μεχρι βεβαια να του την ξαναβαρεσει...
Τωρα το ιδιο συμβαινει και με το Μessages.app .
Και συν τοις αλλοις δοκιμασα και τα εγραψα όλα κεφαλαία μηπως και είχε πρόβλημα υπερφόρτωσης απο το encoding των μικρων γραμματων αλλά τίποτα. Τα γίδια!
Κανεις αλλος με ιδιο προβλημα ή ειμαι μονο εγω; Καμια ιδεα του τι μπορει να φταίει; Καμια λύση;
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες