Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Έλεος πλέον βαρέθηκα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
170 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/05/2011 - 18:31

Ενημερωτικά και απο 'μενα.

3GS στη 4.1 με αυτό και αυτό.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   panosc2vts

panosc2vts

iPH Enthousiast

• 471 μηνύματα
  • Twitter:@panosc2vts
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 04/05/2011 - 18:51

4.2.1 σε iPhone 4
3.1.3 σε iPhone 3G
itech clip 2mini

ΥΓ.:Και οι 2 συσκευες στο ιδιο bluetooth ειναι συγχρονισμενες

#33   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/05/2011 - 19:03

Εγω παντως με 4.2.1 iphone 4 και clip naro 601 ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!Εχει εμβελεια το πουλ 30 εκατοστα και με ακουνε με πολλα παρασιτα!!Εχετε να προτεινετε κατι,θελω με καλωδιο.
Επισης στην 4.3.2 λυθηκαν αυτα τα προβληματα συμβατοτητας,αν ειναι να τραβηξω καμμια αναβαθμηση

Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 04/05/2011 - 19:04

#34   brasidas12

brasidas12

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/05/2011 - 19:06

εχω ενα τις i-tech αλλα δεν το εχω δοκιμασει.θα το φορτισω να δω.παντος ολες οι συσκευες εχουν τα + κ τα - τους.για μενα το iphone εχει πιο πολλα + σε σχεσει με αλλα γιαυτο κ το πηρα κ δεν προκοιτε να αλλαξω παρα μονο με iphone καινουργιο

#35   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 04/05/2011 - 19:18

Και βασικα πρωτα διαβαζουμε και μετα ψωνιζουμε,εχω παρει αυτο http://www.blueant.com.au/q2/ και δεν ειχα ποτε μια αποσυνδεση.

Εγώ είχα το mw600 και ενώ δούλευε σωστά στην 4.2.1 σταμάτησε να λειτουργεί όταν αναβάθμισα σε 4.3. Άρα τι θα έπρεπε να δω. Ότι η apple δεν φέρει καμοία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες σε κάθε αναβάθμιση. Εάν μπεις στο επίσημο φόρουμ της απλ θα δεις ότι μετά την 4.3 το Bluetooth δημιούργησε πολλ´α προβλήματα.

#36   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 04/05/2011 - 19:33

plantronics explorer 395

iPhone 4 32 gb

4.2.1

πολυ καλη ακουστικη,με ελαχιστες διακοπες στην ομιλια,και το χρησιμοποιω συνεχεια.
δεν ειχα ποτε προβλημα με το συγκεκριμενο bluetooth

#37   gkp

gkp

iPH User

• PipPip
  • 195 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/05/2011 - 19:57

2 ώρες κοιμήθηκα και βρέθηκαν πάλι πολλοί καλοθελητές της apple.

Που να ήξερα ότι η παντόφλα των 800 ευρώ δεν είναι συμβατή με bluetooth ακουστικά και είμαι υποχρεωμένος να το έχω στο αφτί μου?

Το γράφει κάπου?

Επειδή πολλά γράφτηκαν για τις εκδόσεις των ios είχα το κινητό στην 4.1 στην 4.3.1 και στην 4.3.2 και σε όλες η ακουστική είναι απαράδεκτη (στον συνομιλητή πάντα μιλάω) και όσο για το sony ericsson mw600 για κλάματα.

Όσο για κάποιους που λένε για itech θα πω ότι και αυτά τα έχω δοκιμάσει.

Τα ακουστικά που μέχρι σήμερα έχω δοκιμάσει και είπα τέλος είναι.

Nokia
Itech
Sony ericsson
Blueant
Motorola

Μάλλον θα έχουν πρόβλημα τα ακουστικά μου φαίνεται γιατί η apple τα κάνει όλα τέλεια.

Κάποιος πρότεινε να ανοίξω να κλείσω το bt και κάποιες τέτοιες πατέντες. Δεν γίνεται τίποτα που λέει και το ultrex. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα είναι να αλλάξω το κινητό. Σημειώστε επιπλέον ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 διαφορετικές συσκευές iphone 4 επομένως δεν πρόκειται για πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής.

Η ρακέτα λοιπόν στο συρτάρι προς το παρόν. Αύριο περιμένω την άλλη ρακέτα (galaxy S 2) και αν και αυτή είναι μάπα τότε θα τα πάρω και τα δύο και θα πάω με τον αδερφό μου για τένις.

#38   gkp

gkp

iPH User

• PipPip
  • 195 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/05/2011 - 19:59

Να ρωτήσω κάτι εντελώς φιλικά ?

Όταν αγόρασες το τηλέφωνο δεν κοίταξες να ζυγίσεις τα υπερ και τα κατά και να δεις αν αξίζει για εσένα να το πάρεις ?

Εγώ δεν θα σου πω ότι το iPhone 4 είναι το καλύτερο γιατί αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες που έχει ο καθένας μας και όχι από ότι γράφει η κάθε συσκευή τι κάνει..

Μπορεί για εσένα μια συσκευή των 30,00 να είναι καλύτερη από το iPhone 4 δεκτόν..

Υπάρχει όμως και ένα αλλά εδώ όταν αγοράζουμε ένα προιόν των 800,00 ευρώ θα πρέπει να μας καλύπτει στο 80% τουλάχιστον αλλιώς δεν έχει ουσία να δώσουμε τα χρήματα μας σε αυτήν την εταιρεία .
Πέρνουμε κάτι άλλο.

Καταλαβαίνω επίσης τον καημό σου και τον συνορίζομαι αλλά φίλε μου δυστυχώς έπρεπε να τα ήξερες και να τα είχες δει από την αρχή και να μην βρεθείς τώρα σε αυτήν την θέση και να στενοχωριέσαι για ένα τηλέφωνο..

Υπάρχουν ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωή για να στενοχωρηθούμε ...

Δες αν σε καλύψει η νέα σου συσκευή και κοίταξε να μην στενοχωριέσαι και να είσαι πάντα χαρούμενος...

Πάντα φιλικά και πάντα ένας σας φίλος από την Ρόδο ...Κώστας..;-)

Κώστα όπως βλέπεις έχω ιδρώσει από την στεναχώρια μου. Τόσο πολύ που το έβαλα στο συρτάρι προς το παρόν το κινητό και το χρησιμοποιώ μονάχα ως ipod για να διαβάζω καμιά είδηση.

Πήρα το galaxy S και το έλυσα το πρόβλημα προς το παρόν γιατί όπως λέει και ο πρωθυπουργός μας " λεφτά υπάρχουν "

#39   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 04/05/2011 - 20:02

υπαρχει το παλιο καλο καλωδιο..ουτε ακτινοβολιες ουτε τιποτα :lol:

#40   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2011 - 20:02

:lol: :lol: σσσσσσ μην τα λες αυτά και θα τα δει κανένας Γερμανός και θα μας βάλουν και άλλους φόρους .. :lol:

Ελπίζω να λύσεις το πρόβλημα σου με την νεα σου συσκευή ..

ps.Kαλορίζικη και καλή συνέχεια...;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#41   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2011 - 20:11

Που να ήξερα ότι η παντόφλα των 800 ευρώ δεν είναι συμβατή με bluetooth ακουστικά και είμαι υποχρεωμένος να το έχω στο αφτί μου?

Το γράφει κάπου?

Επειδή πολλά γράφτηκαν για τις εκδόσεις των ios είχα το κινητό στην 4.1 στην 4.3.1 και στην 4.3.2 και σε όλες η ακουστική είναι απαράδεκτη (στον συνομιλητή πάντα μιλάω) και όσο για το sony ericsson mw600 για κλάματα.

Nokia
Itech
Sony ericsson
Blueant
Motorola

Μάλλον θα έχουν πρόβλημα τα ακουστικά μου φαίνεται γιατί η apple τα κάνει όλα τέλεια.

Κάποιος πρότεινε να ανοίξω να κλείσω το bt και κάποιες τέτοιες πατέντες. Δεν γίνεται τίποτα που λέει και το ultrex. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα είναι να αλλάξω το κινητό. Σημειώστε επιπλέον ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 διαφορετικές συσκευές iphone 4 επομένως δεν πρόκειται για πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής.

Η ρακέτα λοιπόν στο συρτάρι προς το παρόν. Αύριο περιμένω την άλλη ρακέτα (galaxy S 2) και αν και αυτή είναι μάπα τότε θα τα πάρω και τα δύο και θα πάω με τον αδερφό μου για τένις.

καλοθελητης δεν ειμαι κανενος,δεν εχω κανενα συμφερων απο την apple και δεν υπαρχει λογος να την υποστηριξω,απλα απαντησα στο προβλημα σου,και οπως ειπα το εψαξα λιγο παραπανω πριν παρω το plantronics.
αφου δεν σου κανει η ρακετα,γιατι δεν την πουλας??αυτη την στιγμη και γρηγορα θα σου φυγει και σε αρκετα καλη τιμη.....
και θα σου ερθει μια η αλλη για την καινουργια παντοφλα που θα παρεις.....
εγω σε καταλαβαινω για τα παραπονα σου.....και οπως παντα εσυ αποφασιζεις
φιλικα παντα
Δημητρης

#42   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2011 - 20:15

και κατι αλλο για την καινουργια σου παντοφλα,ρακετα,πες το οπως θες......
τα μισα HTC windows mobiles,αλλα και μερικα android εχουν περασει απο τα χερια μου..........και το γ#$%#@νο iPhone δεν το αλλαζω με τπτ.......

θα καταλαβεις τι εννοω οταν παρεις με το καλο το samsung αν και σου ευχομαι να σε βολεψει και να ειναι οπως το θες...........

Τελευταία επεξεργασία από: jimlos, 04/05/2011 - 20:16

#43   panosc2vts

panosc2vts

iPH Enthousiast

• 471 μηνύματα
  • Twitter:@panosc2vts
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 04/05/2011 - 20:16

Το γράφει κάπου?

Nokia
Itech
Sony ericsson
Blueant
Motorola

Δεν ειναι καλοθελητες απλα ευχαριστημενοι πελατες της apple μαλλον οπως ισχυει για ολα τα πραγματα οπως αυτοκινητα-ρουχα-καλλυντικα κλπ.Ολα εχουν να κανουν με το τι εξυπηρετουν τον καθενα,οπως καταλαβαινεις περι ορεξεως...Το θεμα ειναι οτι δεν τα κανει ολα τελεια η Apple οπως λες αλλα μετα απο 4 συσκευες iPhone 4 δεν μπορει ολο και καποια θα δουλευε τελεια με το hands free και γενικοτερα αλλα μου κανει εντυπωση πως μετα απο 4 συσκευες δεν καταφερες να βρεις το τελειο...
Τεσπα,περι ορεξεως...

#44   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 04/05/2011 - 20:22

επισης πως παιρνεις 4 συσκευες απο τις οποιες δεν εισαι ευχαριστημενος ειναι αλλη κουβεντα....

#45   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 04/05/2011 - 20:23

Ετσι πρεπει, τσιριχτεεεεεεε :lol: :lol: :lol:

Εμ όταν τα φώναζα εγώ, πέσανε πάνω μου!!!
Πολλά κολλήματα αυτή η apple, πολλά όμως...

ΟΛΑ τα bluetooth δουλευουν με ΟΛΑ τα τηλεφωνα,η Apple το μονο που κανει ειναι να κλειδωσει τις λειτουργιες του bluetooth που αφορουν σε ανταλλαγη αρχειων..

Συμφωνώ, αλλά και σε εμένα μου έχει αποσυνδέσεις κλπ!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 04/05/2011 - 20:27

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1