Έλεος πλέον βαρέθηκα
Δημοσίευση 04/05/2011 - 16:45
Τελευταία έχω το iphone 4 το οποίο πραγματικά ενώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την λειτουργικότητα του, οθόνες κτλ με έχει κουράσει στην καθημερινότητα.
Δεν είναι δυνατόν μια συσκευή που κοστίζει κοντά στα 800 ευρώ να μην δουλεύει σωστά για το αυτονόητο δηλαδή με ακουστικά bluetooth.
Μην μου πει κανείς ότι άλλαξε bluetooth γιατί το έχω κάνει με 4 διαφορετικά σε μάρκα ακουστικά.
Τελευταία αγόρασα το mw600 της sony μήπως καταφέρω να ακούω ραδιάκι μιας και η κυρία apple και αυτό μου το στερεί σε μια συσκευή 800 ευρώ.
Το αποτέλεσμα είναι συνεχείς αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να βάλω στο συρτάρι το sony.
Σήμερα λοιπόν πάρθηκε η τελική απόφαση. Το κινητό στο συρτάρι και αντικατάσταση με το galaxy S 2. Ελπίζω εκείνο να καταφέρνει τα βασικά που στην τελική χωρίς αυτά δεν έχει νόημα η ύπαρξη των υπολοίπων.
Ad
Δημοσίευση 04/05/2011 - 16:51
δοκιμασε να εχεις κλειστο 3g και wifi μπας και εχεις καλυτερη ληψη στο bt
Δημοσίευση 04/05/2011 - 16:54
Τελικά βρήκα την λύση: Δεν χρησιμοποιώ bluetooth ακουστικά!!!!!!!!!! Πέρα απο την πλάκα είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα και πραγματικά το είχα και εγώ!
Δημοσίευση 04/05/2011 - 16:55
Όταν αγόρασες το τηλέφωνο δεν κοίταξες να ζυγίσεις τα υπερ και τα κατά και να δεις αν αξίζει για εσένα να το πάρεις ?
Εγώ δεν θα σου πω ότι το iPhone 4 είναι το καλύτερο γιατί αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες που έχει ο καθένας μας και όχι από ότι γράφει η κάθε συσκευή τι κάνει..
Μπορεί για εσένα μια συσκευή των 30,00 να είναι καλύτερη από το iPhone 4 δεκτόν..
Υπάρχει όμως και ένα αλλά εδώ όταν αγοράζουμε ένα προιόν των 800,00 ευρώ θα πρέπει να μας καλύπτει στο 80% τουλάχιστον αλλιώς δεν έχει ουσία να δώσουμε τα χρήματα μας σε αυτήν την εταιρεία .
Πέρνουμε κάτι άλλο.
Καταλαβαίνω επίσης τον καημό σου και τον συνορίζομαι αλλά φίλε μου δυστυχώς έπρεπε να τα ήξερες και να τα είχες δει από την αρχή και να μην βρεθείς τώρα σε αυτήν την θέση και να στενοχωριέσαι για ένα τηλέφωνο..
Υπάρχουν ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωή για να στενοχωρηθούμε ...
Δες αν σε καλύψει η νέα σου συσκευή και κοίταξε να μην στενοχωριέσαι και να είσαι πάντα χαρούμενος...
Πάντα φιλικά και πάντα ένας σας φίλος από την Ρόδο ...Κώστας..;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 04/05/2011 - 16:55
Δημοσίευση 04/05/2011 - 16:56
Φιλικα..
Δημοσίευση 04/05/2011 - 16:56
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:00
Το μοδιτικο ποιο είναι;Κατα την γνώμη μου το Ραδιο bluetooth κλπ ειναι λίγο παλιομοδίτικα (προσωπική μου άποψη) αφού αν έχεις 3G δίκτυο κανεις τα πάντα και Ραδιο ακούς και στέλνεις και με το Bluetooth ότι θέλεις! Τώρα Απο εκεί και πέρα αν εσένα δεν σου φάνηκε χρήσιμων και αυτά σου είναι απαραίτητα μπορείς τότε και να αλάξεις να πας σε άλλη συσκευή.
Να έχεις iPhone και ας προσφέρει ότι να ναι;
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:01
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:11
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:15
απο την αρχη ξερεις τι θα παρεις. το να παραπονιεσαι εκ των υστερων η να το λες για να το λες ειναι το λιγοτερο ανοησια.
Δηλαδή εσείς ξέρατε απο την αρχή οτι αποσυνδέεται απο τα bluetooth ακουστικά? (όσοι έχετε το πρόβλημα αυτο)..
Εδώ υπάρχει μια λίστα απο συμβατά και μη με iPhone headsets... Αν διαβάσετε όλο το ποστ θα δείτε οτι πολλοί έχουν προβλήματα!
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:18
ξεραμε οτι αναβαθμιση με την αναβαθμιση ios παρουσιαζε τετοια προβληματα. ασχημο μεν αλλα συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες..Δηλαδή εσείς ξέρατε απο την αρχή οτι αποσυνδέεται απο τα bluetooth ακουστικά? (όσοι έχετε το πρόβλημα αυτο)..
Εδώ υπάρχει μια λίστα απο συμβατά και μη με iPhone headsets... Αν διαβάσετε όλο το ποστ θα δείτε οτι πολλοί έχουν προβλήματα!
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:18
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:23
Καλα κανει και κραζει ο φιλος, χρηστης iphone 4 ειμαι, αλλα δεν θα προσκυνησω τις μακακιες της apple, οτι στραβό βλεπω θα την κραζω και αν το κανατε ολοι, θα μας εδινε ποιο πολλα η κυρια.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες