Μπες στο site της Apple και διάβασα το topic σχετικά με το bluetooth και θα καταλάβεις ότι μετά την 4.3 υπήρχαν πολλααααααααά προβλήματα με το bluetooth και σε ακουστικά αλλά και σε in car συστήματα απλώς εσύ έίσαι από τους τυχερούς που σου δουλεύει.ο καθένας πάντως το μακρύ του και το κοντό του.
Αν και το έχω ξαναδιαβάσει κάπου έδω για αποσυνδέσεις, πιθανολογώ οτι μάλλον είναι θέμα συσκευής.
Δεν βρίσκω λόγο εμένα να συνδέεται με το ανώνυμο ταιβανέζικο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου και να παίζει τζιτζί, και κάποιος άλλος να αντιμετωπίζει πρόβλημα με 5(!) διαφορετικά bluetooth!
επίσης, που κολλάει το κράξιμο για την apple στο θέμα του bluetooth εδώ, δεν καταλαβαίνω.
Το έχει κλειδωμένο για αποστολή αρχείων, όχι για επικοινωνία με bt ακουστικά!
Έλεος πλέον βαρέθηκα
Δημοσίευση 13/06/2011 - 07:54
Ad
Δημοσίευση 13/06/2011 - 08:31
Γιατί δεν καταλαβαίνετε ορισμένα πράγματα?
1- Δεν είναι υποχρεωμένος πριν πάρω ένα κινητό (είτε των 80, είτε των 800€) να λιώσω μπροστά σε ένα φόρουμ για να μάθω ότι τα, υποτίθεται αυτονόητα, δεν δουλεύουν!!! Διαβάζω το τι έχει και τι δεν έχει, το βλέπω και σε ένα demo στα μαγαζιά κι αν μου αρέσει το αγοράζω. Όταν ανακαλύψω ότι δεν μπορώ να μιλήσω στο bluetooth, ότι μέχρι πριν ένα χρόνο δεν μπορούσα να αλλάξω ταπετσαρίες, ότι ακόμα δεν μπορώ να έχω αναφορά στα μηνύματα μου (πράγματα που είχα ακόμα και στο ericsson T700 προ 10ετίας), ε τότε ναι θα το κράξω!!!
2- Γιατί σε ένα φόρουμ που έχει θέμα το iphone (και όχι στην apple) να μην μπορώ να εκφράσω ελέυθερα τα όποια αρνητικά υπάρχουν και με προβληματίζουν! Γι'αυτό είναι όλα τα αντίστοιχα φόρουμς, για να μαθαίνουν όσοι ασχολούνται τα θετικά και αρνητικά που υπάρχουν σε κάποιες συσκευές/προϊόντα και να βρίσκουν λύσεις στα όποια προβλήματα! Και μετά λέτε "τα ήξερες". Μα αφού προσπαθείτε να τα κρύψετε, πως να τα ξέρω?
3- Το ότι έχω iphone, οφείλεται στο ότι τα θετικά του για μένα, είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Όχι γιατί δεν έχει αρνητικά ή ότι δεν με ενοχλούν! Το αντίθετο μάλιστα! Θέλω να στέλνω με bluetooth, όχι γιατί πάω λύκειο(!), αλλά γιατί όταν με την παρέα μου πάμε μια εκδρομή και βγάζουμε φωτογραφίες από διάφορα κινητά, είμαι ο μόνος που δεν μπορώ μετά να ανταλλάξω τις φωτογραφίες μας! Και όχι δεν έχω τη δυνατότητα να πληρώνω 3g για να τα στέλνω με μειλ, που κάποιοι φίλοι μου εξάλλου, με τα κινητά των 100€ δεν έχουν καν ιντερνετ! Έχουν όμως bluetooth!
Τέλος. ΕΓΩ κατακρίνω την APPLE και τις αδυναμίες των συσκευών της, ΕΣΕΙΣ γιατί κατακρίνετε ΕΜΕΝΑ?
Φιλικά, αλλά έχω κουραστεί να "Φοβάμαι" να αναφέρω κάτι που με ενοχλεί για τη συσκευή μου, σε ένα φόρουμ που είναι για αυτή ακριβώς την δουλειά...
Δημοσίευση 13/06/2011 - 19:14
Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας αυτόνόητο αγαπητέ.Ρε παλικάρια, κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια! Τι κόλλημα είναι πια αυτό με την apple?
Γιατί δεν καταλαβαίνετε ορισμένα πράγματα?
1- Δεν είναι υποχρεωμένος πριν πάρω ένα κινητό (είτε των 80, είτε των 800€) να λιώσω μπροστά σε ένα φόρουμ για να μάθω ότι τα, υποτίθεται αυτονόητα, δεν δουλεύουν!!! Διαβάζω το τι έχει και τι δεν έχει, το βλέπω και σε ένα demo στα μαγαζιά κι αν μου αρέσει το αγοράζω. Όταν ανακαλύψω ότι δεν μπορώ να μιλήσω στο bluetooth, ότι μέχρι πριν ένα χρόνο δεν μπορούσα να αλλάξω ταπετσαρίες, ότι ακόμα δεν μπορώ να έχω αναφορά στα μηνύματα μου (πράγματα που είχα ακόμα και στο ericsson T700 προ 10ετίας), ε τότε ναι θα το κράξω!!!
Εσύ δηλαδή όπου βλέπεις bluetooth φαντάζεσαι ανταλλαγή αρχείων?
Αν ναι, γιατι δεν το διεκδικείς και σε ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου, που ανακάλυψες εκ των υστέρων οτι δεν στέλνει/λαμβάνει αρχεία? κι αυτό bluetooth έλεγε οτι έχει!
Δεν είπε κανείς οτι είναι και θετικό απλά δεν είναι όσο τραγικό όσο το περιγράφεις.3- Το ότι έχω iphone, οφείλεται στο ότι τα θετικά του για μένα, είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Όχι γιατί δεν έχει αρνητικά ή ότι δεν με ενοχλούν! Το αντίθετο μάλιστα! Θέλω να στέλνω με bluetooth, όχι γιατί πάω λύκειο(!), αλλά γιατί όταν με την παρέα μου πάμε μια εκδρομή και βγάζουμε φωτογραφίες από διάφορα κινητά, είμαι ο μόνος που δεν μπορώ μετά να ανταλλάξω τις φωτογραφίες μας! Και όχι δεν έχω τη δυνατότητα να πληρώνω 3g για να τα στέλνω με μειλ, που κάποιοι φίλοι μου εξάλλου, με τα κινητά των 100€ δεν έχουν καν ιντερνετ! Έχουν όμως bluetooth!
Κοντά ένα χρόνο τωρα και μου έχει χρειαστεί 1-2 φορές.
Δε χάθηκε και ο κόσμος αν μοιραστείς μια φωτο αργότερα.
Τελευταία επεξεργασία από: tasulm, 13/06/2011 - 19:14
Δημοσίευση 13/06/2011 - 19:28
Δεν είναι θέμα funboyσμου ούτε θέμα iPhoneforum..Είναι θέμα επιλόγων..ΟΛΟΙ όσοι είστε κάτοχοι της συγκεκριμένης συσκευής ΠΡΩΤΑ την πιάσατε στα χέρια σας από κάποιο φίλο (Και σίγουρα ρωτήσατε τι είναι και τι κάνει) και επειτα βάλατε το χέρι στην τσέπη.
Δεν είμαστε 30 χρόνια πίσω που ήρθε ο θείος από την Αμερική με κάτι που ΔΕΝ το είχατε ξαναδεί και ούτε το είχατε ακούσει..ΟΛΟΙ πριν δώσουμε ένα μηνιάτικο ρωτήσαμε,μάθαμε,το πιάσαμε στα χέρια μας,διαβάσαμε στο ίντερνετ και έπειτα το πληρώσαμε.
Οπότε όσοι έχετε παράπονα μπορείτε ΠΟΛΥ απλά να πάτε σε άλλα λειτουργικά συστήματα και να κερδίσετε (Την ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ τεχνολογία αποστολής αρχείων με bluetooh).Φυσικά το παλαιωμένο πλέον θεωρείται και στάνταρ στην Ελλάδα...
Όσο για το ακουστικό αγοράστε ένα Plantronics και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 13/06/2011 - 19:29
Δημοσίευση 13/06/2011 - 19:32
Κύριοι τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ απλά και όμορφα.!ΜΗΝ μου πείτε ότι το iPhone το πρώτο συναντήσατε σε μια βιτρίνα και είπατε ΑΑΑΑΑ τι ωραία συσκευή είναι αυτή,Πως την λένε...?!Και εν συνέχεια μάθατε και το πως την λένε..
Δεν είναι θέμα funboyσμου ούτε θέμα iPhoneforum..Είναι θέμα επιλόγων..ΟΛΟΙ όσοι είστε κάτοχοι της συγκεκριμένης συσκευής ΠΡΩΤΑ την πιάσατε στα χέρια σας από κάποιο φίλο (Και σίγουρα ρωτήσατε τι είναι και τι κάνει) και επειτα βάλατε το χέρι στην τσέπη.
Δεν είμαστε 30 χρόνια πίσω που ήρθε ο θείος από την Αμερική με κάτι που ΔΕΝ το είχατε ξαναδεί και ούτε το είχατε ακούσει..ΟΛΟΙ πριν δώσουμε ένα μηνιάτικο ρωτήσαμε,μάθαμε,το πιάσαμε στα χέρια μας,διαβάσαμε στο ίντερνετ και έπειτα το πληρώσαμε.
Οπότε όσοι έχετε παράπονα μπορείτε ΠΟΛΥ απλά να πάτε σε άλλα λειτουργικά συστήματα και να κερδίσετε (Την ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ τεχνολογία αποστολής αρχείων με bluetooh).Φυσικά το παλαιωμένο πλέον θεωρείται και στάνταρ στην Ελλάδα...
Πέστα Θανάση διότι εαν αρχισώ να μιλάω θα καταλήξω να κάνω Banακι και δεν έχω καμία όρεξη.
Δημοσίευση 13/06/2011 - 19:39
Έτσι Θανάση!Κύριοι τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ απλά και όμορφα.!ΜΗΝ μου πείτε ότι το iPhone το πρώτο συναντήσατε σε μια βιτρίνα και είπατε ΑΑΑΑΑ τι ωραία συσκευή είναι αυτή,Πως την λένε...?!Και εν συνέχεια μάθατε και το πως την λένε..
Απλά με κάλυψε δεν έχω να πω τίποτα άλλο...
Δημοσίευση 14/06/2011 - 07:00
Κύριοι τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ απλά και όμορφα.!ΜΗΝ μου πείτε ότι το iPhone το πρώτο συναντήσατε σε μια βιτρίνα και είπατε ΑΑΑΑΑ τι ωραία συσκευή είναι αυτή,Πως την λένε...?!Και εν συνέχεια μάθατε και το πως την λένε..
Αν δεν υπηρχαν αυτοι που κανανε παραπονα ακομα ουτε multitasking δεν θα ειχε το iphone.Το οτι μ'αρεσει ενα λειτουργικο περισσοτερο απο τα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και τελειο.Η Apple κι η καθε Apple ζει απο μας,τους καταναλωτες.Κανοντας παραπονα στην καθε εταιρεια μονο κερδισμενος βγαινεις...
Διαβασα οτι δεν θελει bluetooth και ραδιο στις συσκευες της για να αγοραζει ο κοσμος τραγουδια απο το itunes.Τωρα ειλικρινα ειναι αυτος λογος;Μ'αφηνει να βαζω παρανομο υλικο στο itunes και να το μεταφερω στο κινητο μου αλλα με bluetooth οχι;Μου δινει εφαρμογες για να κατεβαζω παρανομο υλικο (mp3) αλλα οχι με μπλεδοντι;Επισης μ'αφηνει να εχω εφαρμογη για ιντερνετικο ραδιο με δυνατοτητα εγγραφης,αλλα στην συσκευη οχι;Κι εγω να μην κανω παραπονο γι'αυτα;
Το οτι πηρα iphone δεν σημαινει οτι πηρα το τελειο.Πηρα κατι που θεωρω πως ειναι καλυτερο απο τα αλλα αφου πρωτα ζυγισα τα συν και πλυν της καθε συσκευης και κατεληξα στο iphone.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι πηρα το τελειο και φυσικα θα συνεχισω να εχω παραπονα μεχρι να το κανω τελειο για μενα.
Δημοσίευση 14/06/2011 - 07:10
Το δοκίμασα και εγώ αλλά τίποτα.Σε εμένα εξακολουθεί να μην δουλεύει.Από την άλλη δοκίμασα το VH300 της Sony ericsson και προς το παρών δουλεύει καλά.Πηρα προσφατα το MW 600 για να το δουλεψω με Iphone 4( στην 4.3.3 οχι jb ) .Ενω στην αρχη μου εκανε αποσυνδεση , η φαινοταν συνδεδεμενο , δεν συγχρονιζοταν σωστα με αποτελεσμα να γινονται ολα μπαχαλο , καποια στιγμη (τυχαια) ανοιξα πρωτα το MW 600 και μετα το BT του Iphone. Τοτε δουλεψε τελεια.Απο τοτε καθε φορα κανω το ιδιο και δεν εχω αποσυνδεση , ακουω μουσικη , ραδιοφωνο και εχω πολυ καθαρη συνομιλια ,αλλαζω δωματια και δεν εχω κανενα προβλημα τοσο που τα φτυνω και τα δυοοοο!!!!
Δημοσίευση 14/06/2011 - 07:21
Κανείς δεν μίλησε για ανταλαγή αρχείων με Bluetooth (όλοι έχουμε δεχτεί ότι δεν γίνεται)αλλά για την απλή σύνδεση ενός ακουστικού bluetooth με το iphone.Κάτι το οποίο είναι απαραίτητο μιας και επιβάλεται από το νόμο η χρήση bluetooth κατά την οδήγηση.Και για το platronics μου εγγυάται κανείς ότι θα δουλεύει στην επόμενη αναβάθμιση,η όταν βάλω την 5 θα ψάχνω να αγοράσω καινούριο bluetooth γιατι το Plantronics θα πάψει να συνεργάζεται?Κύριοι τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ απλά και όμορφα.!ΜΗΝ μου πείτε ότι το iPhone το πρώτο συναντήσατε σε μια βιτρίνα και είπατε ΑΑΑΑΑ τι ωραία συσκευή είναι αυτή,Πως την λένε...?!Και εν συνέχεια μάθατε και το πως την λένε..
Το MW600 συνεργαζόταν άψογα με την 4.2.1 από εκεί και μετά το χάος.
Εγώ για να μην το πετάξω (το bluetooth) είχα κάνει downgrade το προηγούμενο iphone στην 4.2.1.Δυστηχώς όμως χάλασε το κουμπί και μου αλλάξανε το κινητό οπότε τώρα είμαι με 4.3.3 και 60€ να κάθονται.
Από την άλλη βρήκα το VH300 της SonyEricsson και προς το παρών δουλεύει καλά.
Δημοσίευση 14/06/2011 - 07:31
Τελευταία επεξεργασία από: malias4, 14/06/2011 - 07:31
Δημοσίευση 14/06/2011 - 08:05
Απο εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι αντιπαραθέσεις μεταξύ iphoneακιδων και...λοιπών.
Δημοσίευση 14/06/2011 - 08:17
Δημοσίευση 14/06/2011 - 08:39
Όταν ανακαλύψω ότι δεν μπορώ να μιλήσω στο bluetooth, ότι μέχρι πριν ένα χρόνο δεν μπορούσα να αλλάξω ταπετσαρίες, ότι ακόμα δεν μπορώ να έχω αναφορά στα μηνύματα μου (πράγματα που είχα ακόμα και στο ericsson T700 προ 10ετίας), ε τότε ναι θα το κράξω!!!"
Φίλε μου, βλέπεις στα "αυτονόητα" να αναφέρω κάπου για ανταλλαγή αρχείων? Αν το bluetooth στο αυτοκίνητο κατά την μετάφορά του ήχου κάνει συνεχώς διακοπές και αποσυνδέεται και δεν μπορώ να ακούσω μουσική, αν έχει πάνω το "μήλο" θα πρέπει να λέω "εντάξει δεν πειράζει, έχει καλό μπάσο"?Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας αυτόνόητο αγαπητέ.
Εσύ δηλαδή όπου βλέπεις bluetooth φαντάζεσαι ανταλλαγή αρχείων?
Αν ναι, γιατι δεν το διεκδικείς και σε ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου, που ανακάλυψες εκ των υστέρων οτι δεν στέλνει/λαμβάνει αρχεία? κι αυτό bluetooth έλεγε οτι έχει!
Το τι είναι "τραγικό" για τον καθένα δεν μπορείς να το γνωρίζεις εσύ φαντάζομαι. Εσύ μπορεί να το έχεις χρειαστεί 1-2 φορές. Εμένα μπορεί να μου χρειάζεται περισσότερο. Αλλά και 1 φορά να μου χρειαστεί, μπορεί να υπάρχει ανάγκη ή να είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα, και δεν θα έρθω να ρωτήσω εσένα αν "χάθηκε ο κόσμος". Δικαίωμα μου είναι να διεκδικώ κάτι που έχουν το 95% των κινητών σήμερα!Δεν είπε κανείς οτι είναι και θετικό απλά δεν είναι όσο τραγικό όσο το περιγράφεις.
Κοντά ένα χρόνο τωρα και μου έχει χρειαστεί 1-2 φορές.
Δε χάθηκε και ο κόσμος αν μοιραστείς μια φωτο αργότερα.
Κάνεις λάθος φίλε μου! Το ότι το έπιασα στα χέρια μου δεν σημαίνει και ότι παρατήρησα τα "ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ" (επαναλαμβάνω), ότι θα δουλεύει σωστά με το bluetooth και ότι θα έχει αναφορά μηνύματος! Επίσης ναι, πολύς κόσμος το είδε σε μια διαφήμιση και δεν είχε κάποιον φίλο για να το δει από κοντά, ακούει παντού για το "τέλειο" τηλέφωνο της apple και πάει και το αγοράζει! Δεν είναι όλοι μπροστά σε ένα forum όλη μέρα! Εγώ ναι το έψαξα. Όπως λέω: "Το ότι έχω iphone, οφείλεται στο ότι τα θετικά του για μένα, είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Όχι γιατί δεν έχει αρνητικά ή ότι δεν με ενοχλούν!". Και πέρασα πρώτα από το Ipod για να δω αν μου κάνει. Και έλιωσα μπροστά σε ένα φορουμ με πολλές απορίες. Και αν δεν υπήρχαν άτομα να διαμαρτήρονται για τα, ομολογουμένως "χαζά" κολλήματα της apple, δεν θα ήξερα τίποτα και μετά θα έπεφτα από τα σύννεφα!Κύριοι τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ απλά και όμορφα.!ΜΗΝ μου πείτε ότι το iPhone το πρώτο συναντήσατε σε μια βιτρίνα και είπατε ΑΑΑΑΑ τι ωραία συσκευή είναι αυτή,Πως την λένε...?!Και εν συνέχεια μάθατε και το πως την λένε..
Ανούσια και πεπαλαιωμένη τεχνολογία το bluetooth, άχρηστο το flash, τι να την κάνεις την αναφορά μηνυμάτων, ραδιόφωνο? τι είναι αυτό? Κι όμως, μόλις τα βάλει η apple είναι επανάσταση! Η μόλις βγει tweek στο cydia να τα προσφαίρει με 10€ το καθένα τρέχετε όλοι να τα βάλετε!
Τι να πω...
Δημοσίευση 14/06/2011 - 08:48
Όσο για το ''απαρχαιωμένο'' ΒΤ που λέτε αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μια εφαρμογή στο App Store που μπορείς να ανταλλάζεις αρχεία μεταξύ iPhone.
Αλλά σε γενικές γραμμές είναι όντως άσχημο που δεν υπάρχουν κάποιες λειτουργίες πάνω στα κινητά μας.
Δημοσίευση 14/06/2011 - 09:30
Αγόρασα το iphone και το λάτρεψα πραγματικά...αυτό ακόμα με έκανε να στήσω κ@λο και να αγοράσω και ένα macbook pro και να μπω στο τρυπάκι του development...την γουστάρω αυτή την εταιρεία και τα προϊόντα της μου αρέσουν πάρα πολύ ΑΛΛΑ...θεωρώ εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τα προβλήματα με τις συσκευές bluetooth και την μη αναφορά μηνυμάτων!!! Δεν με νοιάζει αν θα τα έχω με πατέντες ή με τρελό ψάξιμο και με τρίτες εφαρμογές με νοιάζει ότι αυτά τα θεωρώ standard από το 1999 και ανεξάρτητα αν και κατά πόσο θα τα χρησιμοποιήσω θα έπρεπε να υπάρχουν!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες