Σχετικά με τις ελλείψεις που αναφέρεις ότι όλοι προσπερνάμε γιατί είμαστε funboys όπως μερικοί έχετε την εντύπωση στο κομματι "Αναφορά παράδοσης" και ραδιόφωνο έχεις δίκιο..Σχετικά όμως με την αποστολή Bluetooh ειλικρινά απορώ ΠΟΤΕ ο Ελληνας θα σταματήσει να είναι πρωτόγονος..Μια τεχνολογία την οποία την πουλούσαν οι μέχρι τότε εταιρίες για ανεβάσουν την τιμή πώλησης μαζί με δώρο ένα φλασακι - ακουστικά - κάρτες μνήμης(Μονό τον ιδιοκτήτη της εταιρίας δεν έβαζαν μέσα για να το αγοράσεις) και ένα σορό αλλά σήμερα την έχουμε κάνει θεό..
Γιατί στην Αναφορά παράδοσης και στο ραδιόφωνο έχω δίκιο? Μάλλον γιατί τα χρειάζεσαι κι εσύ έτσι? Το ίδιο και εμένα μου χρειάζεται το bluetooth ή το flash στον browser! Το bluetooth από πότε έγινε ξεπερασμένο? Υπάρχει κάποιο άλλο πρότυπο μεταφοράς αρχείων ανάμεσα στα κινητά και δεν το γνωρίζω? Γιατί εγώ δεν έχω καμία όρεξη να πληρώνω 3g internet και να στέλνω τις φώτος με μειλ, και να περιμένω από τον άλλον να έχει smartphone, επίσης με ίντερνετ, για να τις παραλάβει! Και αν είμαι σε κάνα βουνό η καμιά παραλία και δεν έχει σήμα... καμπάνα
, τρέχα γύρευε! Και μην κολλάτε στις φώτος. Υπάρχουν ένα κάρο άλλα αρχεία. Έχει τύχει άπειρες φορές λόγω δουλειάς να θέλω να ανταλλάξω κάποια word, και άλλα αρχεία αλλά δεν...
Επίσης με το nokia 5800 προ διετίας-τριετίας, έμπαινα στο δωμάτιο μου και μέσω bluetooth έκανε συγχρονισμό χωρίς καν να το καταλαβαίνω! Είμαι υποχρεωμένος να έχω wifi για να γίνει αυτό (από Σεπτέμβρη και μετά με iOS5!)?
Τέλος ΟΛΑ τα κινητά το υποστηρίζουν. Γιατί άραγε?
Το Flash ΠΕΘΑΝΕ - Δεχτείτε το το πλέον..
Ένα ακόμα σημαντικό είναι ότι το JAilbreak είναι θέμα χρόνου να πεθάνει εξολοκλήρου...
Έχετε περίεργη άποψη για το τι έχει πεθάνει τελικά έτσι! Οκτώ στις δέκα σελίδες που μπαίνω έχουν φλας! Και μπαίνοντας από το iphone σε πολύ μεγάλο ποσοστό δεν μπορώ καν να κάνω την δουλειά μου! Και αν σε κάποιες το κάνω είναι γιατί λόγω δημοτικότητας του iphone έχουν κάτσει και έχουν φτιάξει ειδικές εκδόσεις για αυτό! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας όμως!
Με τη δική σου λογική, και το ράδιο ξεπερασμένο είναι. Να μπαίνεις στο ιντερνετ που έχει και πιο πολλούς σταθμούς!
Δεν είναι έτσι τα πράγματα παιδιά. Όταν κάτι το προσφέρει αβέρτα ο ανταγωνισμός και είναι απαραίτητο για συγκεκριμένς χρήσεις, όταν κάποιος δεν το προσφέρει, είναι απλά έλλειψη. Είτε μας αρέσει, είτε όχι.
Το jb θα πεθάνει μόνο όταν/αν καταφέρουν να το κλειδώσουν! Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βελτιώνεται. Και το jb προσφέρει βελτίωση όπως σε οτιδήποτε άλλο λειτουργικό έχει σπάσει και έχει περάσει σε ελεύθερους developers. Οι γνώσεις και οι ιδέες των πολλών είναι καλύτερες από των λίγων...
Πολύ απλά κύριοι θα πρέπει να καταλάβετε ότι στο iPhone η Apple ΤΗΝ ΧΑΡΗ μας κάνει που μπορούμε και παίρνουμε τηλέφωνο...
Ασχολίαστο!
Το iPhone είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ δουλειάς και όχι συσκευή για να στέλνουμε εικόνες και να βάζουμε θεματάκια και φρου φρου..Όταν το αποδεχθείτε αυτό τότε το συζητάμε το θέμα με επιχειρήματα δυνατά και όχι με πεπαλαιωμένα μοντέλα Marketing ναυαγημένων εταιριών.
Νομίζω σου απάντησα παραπάνω σε αυτό. Και τα laptop εργαλεία δουλειάς είναι και υποστηρίζουν bluetooth!
Εν κατά κλειδί τα πράγματα είναι πολύ απλά..Όσοι δεν θέλετε τα κολλήματα της Apple μπορείτε πολύ απλά να περάσετε σε αλλά λειτουργικά,να τα γευτείτε και όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα πολλάκις και από φόρουμ να επιστρέψετε σε αυτο το τόσο κλειδωμένο για εσάς λειτουργικό...
ΟΧΙ!!! Πολύ απλά, όσοι έχουμε πρόβλημα για τα κολλήματα της Apple θα βγαίνουμε και θα τα λέμε για να ενημερώνεται ο κόσμος και να κρίνει μόνος του αν του κάνει κάτι ή όχι. Το ότι έχουμε iphone λέει πολλά (αυτονόητα) για την ποιότητα, την ευχρηστία και τις δυνατότητες του, αλλά πρέπει να ακούγονται και τα αρνητικά.
Και ξαναλέω για εσάς τους... fanboys. Εγώ(εμείς) που δεν είμαι fanboy (αλλά ούτε και hater), βγαίνω και "τα χώνω" στην Apple για τις ελλείψεις της (και μόνο) και όχι σε εσάς! Εσείς γιατί βγαίνετε και "τα χώνετε" σε εμένα και προσπαθείτε να με πείσετε ότι δεν χρειάζομαι πράγματα που θεωρώ βασικά?