Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple δίνει το iOS 4.3.3!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
287 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   Gothrylos

Gothrylos

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:gothrylos

Δημοσίευση 06/05/2011 - 11:07

πριν λιγο το εκανα το update σε μιας φιλης μου το 3gs και δουλευει τελεια.ουτε κολληματα ουτε lag ουτε τιποτα.

Καλά, τα ίδια λέγανε και για τις 4.3.1-4.3.2 και μόλις τις πέρασα ήταν σαν είχα κάνει underclock τον επεξεργαστή. Περνα καμια 200 εφαρμογες, βάλτες μεσα σε φακέλους και πες μου αν laggαρει το animation κατα το ανοιγμα των εφαρμογών. Πραγματικά η 4.2.1 είναι η καλύτερη για 3GS.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 06/05/2011 - 11:07

Καλά, τα ίδια λέγανε και για τις 4.3.1-4.3.2 και μόλις τις πέρασα ήταν σαν είχα κάνει underclock τον επεξεργαστή. Περνα καμια 200 εφαρμογες, βάλτες μεσα σε φακέλους και πες μου αν laggαρει το animation κατα το ανοιγμα των εφαρμογών. Πραγματικά η 4.2.1 είναι η καλύτερη για 3GS.

μην σου πω και για το 4αρι :)

#198   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 11:12

και εγω την 4.2.1 εχω αλλα αν καποιες απο τις 200 εφαρμογες ηταν cracked δεν θα μπορουσα με σιγουρια να κατηγορησω την X εκδοση για lag ετσι?

ή και να μην ειναι cracked μπορει να χρειαζονται καποιο update καποιες απο αυτες για καλυτερη συμβατοτητα με μεταγενεστερα iOS κτλ

Γιατι μπορει να φταιει και σε ποια εκδοση εχει γινει cracked το app ή καλυτερη συμβατοτητα με το Χ Υ mod απο cydia παιζουν πολλα

Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 06/05/2011 - 11:16

#199   giorgoos

giorgoos

iPH Contributor

• 962 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/05/2011 - 11:18

μην σου πω και για το 4αρι :)

Ηρακλή να σου πω την αλήθεια στο δικό μου το 4αρι ποτέ δεν έκατσε καλά η 4.2.1 και πίστεψε με την πέρασα πολλές φορές (κάτι σαν το restoreman :-p)
Για εμένα η πιο γρήγορη ήταν η 4.1 αλλά πλέον λόγω θέματος στη baseband συμβιβαζομαι με την 4.3.2
(δεν είχα ποτέ στο 4 την 4.0.1 για να συγκρινω )
:-)

#200   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 11:26

Ηρακλή να σου πω την αλήθεια στο δικό μου το 4αρι ποτέ δεν έκατσε καλά η 4.2.1 και πίστεψε με την πέρασα πολλές φορές (κάτι σαν το restoreman :-p)
Για εμένα η πιο γρήγορη ήταν η 4.1 αλλά πλέον λόγω θέματος στη baseband συμβιβαζομαι με την 4.3.2
(δεν είχα ποτέ στο 4 την 4.0.1 για να συγκρινω )
:-)

ειναι αυτο που λεω παραπανω, ολα τα iPhone εχουν το ιδιο hw, και φυσικα ολες οι ιδιες εκδοσεις ειναι ιδιες. Δεν μπορει στον εναν να μην καθεται καλα και στον αλλον να καθεται

οποτε απο εκει και περα ειναι ΤΙ εχει περασει ο καθενας και κατα ποσο ειναι συμαβατο (ή αν θελεις καλυτερα συμβατο) οσο αναφορα τα apps και το cydia,

οποτε αν παιζει καλα μια εκδοση σε καποιον με τα apps και τα cydia tweaks που συνηθως χρησιμοποιει
μενει εκει αν δεν επιβαλεται να γινει update για καποιον σοβαρο λογο στο iOS, για να μην ψαχνεται εκ νεου με συμαβτοτητες κτλ

Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 06/05/2011 - 11:27

#201   grigoris

grigoris

iPH Member

• 259 μηνύματα
  • Twitter:@gr_kotopoulis
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:grigoris1

Δημοσίευση 06/05/2011 - 11:27

κυκλοφόρησε το redsn0w και το PwnageTool για το iOS 4.3.3
redsn0w 0.9.6rc15

windows https://sites.google...redirects=0&d=1

mac https://sites.google...redirects=0&d=1

#202   lagoudakis

lagoudakis

iPH Member

• 236 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/05/2011 - 11:42

Προσωπικα ειμαι με την 4.3.3 απο χτεςτο πρωι σε 3gs βλεπω να πηγαινει ελαφρως γρηγοροτερα σε ταχυτητα και μια μικρη βελτιωση στην μπαταρια,μιλαμε φυσικα για μικρη διαφορα και στα 2,η συσκευη εχει περιπου 200 εφαρμογες

#203   grigoris

grigoris

iPH Member

• 259 μηνύματα
  • Twitter:@gr_kotopoulis
  • GameCenter:grigoris1

Δημοσίευση 06/05/2011 - 11:59

Προσωπικα ειμαι με την 4.3.3 απο χτεςτο πρωι σε 3gs βλεπω να πηγαινει ελαφρως γρηγοροτερα σε ταχυτητα και μια μικρη βελτιωση στην μπαταρια,μιλαμε φυσικα για μικρη διαφορα και στα 2,η συσκευη εχει περιπου 200 εφαρμογες

εχει κοληματα οπως η 4.3.2?
η βελτιωθηκαν?

#204   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:18

Μετα απο 1.5 μερα στην 4.3.3 μπορω να πω οτι η μπαταρια εχει βελτιωθει σε σχεση με την 4.3.2

#205   peeth

peeth

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:24

εχει κοληματα οπως η 4.3.2?
η βελτιωθηκαν?

4.3.2 η χειροτερη εκδοση που εχω βαλει ποτε στο κινιτο μου....καποιος να μας πει αν η 4.3.3 εχει lag οπως η αλλη. Αλλιως να γυρισουμε σε παλιοτερες εκδοσεις καλητερα.

#206   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:25

4.3.2 η χειροτερη εκδοση που εχω βαλει ποτε στο κινιτο μου....καποιος να μας πει αν η 4.3.3 εχει lag οπως η αλλη. Αλλιως να γυρισουμε σε παλιοτερες εκδοσεις καλητερα.

απο πανω σου βλεπω καλες κριτικες :)

#207   Gothrylos

Gothrylos

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:34

και εγω την 4.2.1 εχω αλλα αν καποιες απο τις 200 εφαρμογες ηταν cracked δεν θα μπορουσα με σιγουρια να κατηγορησω την X εκδοση για lag ετσι?

ή και να μην ειναι cracked μπορει να χρειαζονται καποιο update καποιες απο αυτες για καλυτερη συμβατοτητα με μεταγενεστερα iOS κτλ

Γιατι μπορει να φταιει και σε ποια εκδοση εχει γινει cracked το app ή καλυτερη συμβατοτητα με το Χ Υ mod απο cydia παιζουν πολλα

Οκ. Άκου αυτό τότε. Όταν περνάς ένα firmware και βλέπεις ότι πρίν περάσεις τις εφαρμογές σου(cracked και μη), laggαρει το animation των μετοχών και της πυξίδας τότε τί φταίει; Οι cracked εφαργογές;
Έκανα και ένα άλλο τεστ. Με το που πέρασα το firmware, κατέβασα την δωρεάν εφαρμογή photosynth(πολύ καλή btw) την ανοίγω και δεν υπάρχει lag. Περνάω όλες τις εφαρμογές μου, τις βάζω σε φακέλους, πάω να ξανανοίξω το photosynth και νάτο το lag στο animation. Την πετάω έξω από τον φάκελο που την είχα, πάω να την ξανανοίξω και βλέπω μικρότερο lag αλλά πάλι το καταλαβαίνεις. Επρεπε να είχα κάνει ένα βίντεο για αν δείτε τί εννοώ. Ολά αυτά δεν υπάρχουν στην 4.2.1.

#208   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:40

Οκ. Άκου αυτό τότε. Όταν περνάς ένα firmware και βλέπεις ότι πρίν περάσεις τις εφαρμογές σου(cracked και μη), laggαρει το animation των μετοχών και της πυξίδας τότε τί φταίει; Οι cracked εφαργογές;
Έκανα και ένα άλλο τεστ. Με το που πέρασα το firmware, κατέβασα την δωρεάν εφαρμογή photosynth(πολύ καλή btw) την ανοίγω και δεν υπάρχει lag. Περνάω όλες τις εφαρμογές μου, τις βάζω σε φακέλους, πάω να ξανανοίξω το photosynth και νάτο το lag στο animation. Την πετάω έξω από τον φάκελο που την είχα, πάω να την ξανανοίξω και βλέπω μικρότερο lag αλλά πάλι το καταλαβαίνεις. Επρεπε να είχα κάνει ένα βίντεο για αν δείτε τί εννοώ. Ολά αυτά δεν υπάρχουν στην 4.2.1.

ok σε πιστευω, δεν λεω κατι αντιθετο, απλα μια παραθεση κανω που ισως στεκει, μπας και βοηθησει ή καταληξουμε καπου.
Αλλωστε για αυτο το λογο και εγω παραμενω σταθερα στην 4.2.1

Aν εχεις τα SHSH τις 4.2.1 γυρνα σ αυτην αλλιως ας ελπισουμε οτι η 4.3.3 θα σε αφησει ικανοποιημενο. :)

#209   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:42

κυκλοφόρησε το redsn0w και το PwnageTool για το iOS 4.3.3
redsn0w 0.9.6rc15

windows https://sites.google...redirects=0&d=1

mac https://sites.google...redirects=0&d=1

Είναι για Untethered jb αυτή η έκδοση του κόκκινου χιονιού ?

#210   Gothrylos

Gothrylos

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:42

ok σε πιστευω, δεν λεω κατι αντιθετο, απλα μια παραθεση κανω που ισως στεκει, μπας και βοηθησει ή καταληξουμε καπου.
Αλλωστε για αυτο το λογο και εγω παραμενω σταθερα στην 4.2.1

Aν εχεις τα SHSH τις 4.2.1 γυρνα σ αυτην αλλιως ας ελπισουμε οτι η 4.3.3 θα σε αφησει ικανοποιημενο. :)

Έχω γυρίσει εδω και μια εβδομάδα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3