τιποτα Χρησταρα ,κατσε μην αναβαθμιζεις ακομα ,περιμενε λιγο να δουμεΕυχαριστώ πολύ Ηρακλή...
Η Apple δίνει το iOS 4.3.3!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 13:15
Ad
Δημοσίευση 06/05/2011 - 13:21
Γιώργο, όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα θα ενημερώσω!!!Πες μας εντυπώσεις Χρήστο αν το κάνεις :-)
Μην ανησυχείς Ηρακλή, να είσαι σίγουρος ότι θα περιμένω...τιποτα Χρησταρα ,κατσε μην αναβαθμιζεις ακομα ,περιμενε λιγο να δουμε
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 06/05/2011 - 13:22
Δημοσίευση 06/05/2011 - 13:25
Δημοσίευση 06/05/2011 - 13:56
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:04
Η Apple τα έχει σκατώσει... Μην περιμένετε το IOS5 να είναι καλό... Ποτέ το firmware x.0 δεν ήταν τέλειο, για αυτό άλλωστε και βγάζουν τα επιπλέον updates για να φτιάξουν bugs (και για να κλείσουν πόρτες).
Το έχω ξαναπεί... Απο τότε που το jailbreak νομιμοποιήθηκε στην Αμερική η μόνη λύση της Apple είναι να βγάζει συνεχόμενα firmwares, με αποτέλεσμα να τα αφήνει μισά χωρίς πολύ τεστινγκ.
Λέτε οτι η στην Apple το software ειναι πιο σημαντικό απο το hardware. Τον τελευταίο καιρό μας το δείχνει έμπρακτα κάθε 2-3 βδομάδες!
Αν συνεχιστεί η πολιτική αυτή δυστυχώς θα συνεχίσει να μας το δείχνει!
Κράζετε άλλες εταιρίες και άλλες συσκευές, δεν σας κακίζω μπορεί να έχετε δίκιο αλλά μήπως είναι καιρός αυτά που βλέπετε σε άλλα λειτουργικά να ξεκινήσετε να τα βλέπετε και στο δικό σας? Λετε το Android δεν είναι καλο, δεν έχει εφαρμογές, κολλάει, είναι δυσχρηστο κτλ. Ισως και να είναι και να έχετε δίκιο. Καθήστε όμως να σας τελειώνει η μπαταρία σε 24 ώρες, να νοικιάζετε την συσκευή σας για 659 και 750 ευρώ, να μπορείτε να συνδέσετε μόνο original Apple καλώδια που κοστίζουν απο 40 ευρώ το καθένα (αλλιώς έχετε μηνύματα στην οθόνη σας), να πρέπει να έχετε iTunes εγκατεστημένο στο pc σας μόνο και μόνο για το τηλέφωνο, να μην δίνουν API σε developers με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι εφαρμογές να χρησιμοποιήσουν το 100% της συσκευής και άλλα πολλά!
Και τέλος εκεί που πιστεύετε ότι ένα update θα λύσει τα προβληματα σας, βγαίνει και όλοι λέτε: που είναι οι εποχές της 3.2.1... Κολλάει αυτό, lagarei, εκείνο, δεν συνδέεται το άλλο!
Σε όλα αυτά βάζω και τον εαυτό μου μέσα!
Με τις υγείες μας...
Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 06/05/2011 - 14:05
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:05
Παιδια και εγω εχω 4.3.2 j/b σε 3gs και κολλαει πολυ στο ανοιγμα των εφαρμογων.Προσπαθω να γυρισω σε 4.2.1 και το tiniumbrella μου βγαζει error java ενω java εχω.Γνωριζει κανεις τιποτα;
Kάνε update την java στην τελευταία έκδοση και ξαναδοκίμασε. Και τρέξε το tinyumbrela ως administrator.
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:19
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:23
δεν μπορώ να δηλώσω ευχαριστημένος με την 4.3.3. με την 4.3.2 ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. παρατηρώ lag στο άνοιγμα των φακέλων. ελπίζω να έχουμε καλύτερη απόδοση της μπαταρίας τουλάχιστον.
Μαλιστα. Μου φαίνεται θα μείνω καιρό με την 4.2.1 στο 3gs.
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:24
και καλα θα κανειςΜαλιστα. Μου φαίνεται θα μείνω καιρό με την 4.2.1 στο 3gs.
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:50
οταν ανοιγεις appstore itunes.
οσο παει και χειροτερευει η κατασταση.
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:54
Ωραία τοποθέτηση! Κατ'εμέ έχεις δίκιο!Εγώ θα πω κάτι ξέροντας οτι θα πέσουν πάνω μου οι υποστηρικτες της εταιρίας.
Η Apple τα έχει σκατώσει... Μην περιμένετε το IOS5 να είναι καλό... Ποτέ το firmware x.0 δεν ήταν τέλειο, για αυτό άλλωστε και βγάζουν τα επιπλέον updates για να φτιάξουν bugs (και για να κλείσουν πόρτες).
Το έχω ξαναπεί... Απο τότε που το jailbreak νομιμοποιήθηκε στην Αμερική η μόνη λύση της Apple είναι να βγάζει συνεχόμενα firmwares, με αποτέλεσμα να τα αφήνει μισά χωρίς πολύ τεστινγκ.
Λέτε οτι η στην Apple το software ειναι πιο σημαντικό απο το hardware. Τον τελευταίο καιρό μας το δείχνει έμπρακτα κάθε 2-3 βδομάδες!
Αν συνεχιστεί η πολιτική αυτή δυστυχώς θα συνεχίσει να μας το δείχνει!
Κράζετε άλλες εταιρίες και άλλες συσκευές, δεν σας κακίζω μπορεί να έχετε δίκιο αλλά μήπως είναι καιρός αυτά που βλέπετε σε άλλα λειτουργικά να ξεκινήσετε να τα βλέπετε και στο δικό σας? Λετε το Android δεν είναι καλο, δεν έχει εφαρμογές, κολλάει, είναι δυσχρηστο κτλ. Ισως και να είναι και να έχετε δίκιο. Καθήστε όμως να σας τελειώνει η μπαταρία σε 24 ώρες, να νοικιάζετε την συσκευή σας για 659 και 750 ευρώ, να μπορείτε να συνδέσετε μόνο original Apple καλώδια που κοστίζουν απο 40 ευρώ το καθένα (αλλιώς έχετε μηνύματα στην οθόνη σας), να πρέπει να έχετε iTunes εγκατεστημένο στο pc σας μόνο και μόνο για το τηλέφωνο, να μην δίνουν API σε developers με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι εφαρμογές να χρησιμοποιήσουν το 100% της συσκευής και άλλα πολλά!
Και τέλος εκεί που πιστεύετε ότι ένα update θα λύσει τα προβληματα σας, βγαίνει και όλοι λέτε: που είναι οι εποχές της 3.2.1... Κολλάει αυτό, lagarei, εκείνο, δεν συνδέεται το άλλο!
Σε όλα αυτά βάζω και τον εαυτό μου μέσα!
Με τις υγείες μας...
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:54
και καλα θα κανεις
Εσυ πότε θα το τολμήσεις να αναβαθμίσεις να μου πείς και εσύ μια γνώμη;
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:59
Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:15
φιλε μου κοληματα δεν εχω δει απο χτες,βεβαια δεν ειχα και στην προηγουμενη,η συσκευη μου δεν ειναι jb,προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι στιγμηςεχει κοληματα οπως η 4.3.2?
η βελτιωθηκαν?
Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:18
Ευχαριστούμε πολύ φίλτατε για την ενημέρωση!φιλε μου κοληματα δεν εχω δει απο χτες,βεβαια δεν ειχα και στην προηγουμενη,η συσκευη μου δεν ειναι jb,προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες