Θα αναμένουμε νέα σου...04.10.01
Μεχρι στιγμης επιβεβαιωνω αυτο που ειπα απο την πρωτη στιγμη που την εγκατεστησα. Ειναι εμφανως πιο "γρηγορη" απο την 4.3.2. Για για μπαταρια θα πω το βραδακι....
Η Apple δίνει το iOS 4.3.3!
Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:32
Ad
Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:36
αν και δεν εχω τοσες γνωσεις οσες εχετε εσεις σχετικα με το Iphone νομιζω οτι οσοι περιμενετε αυτο το ios να σας βελτιωσει την μπαταρια εισαστε γελασμενοι....αυτο δεν πρεπει να γινει ποτε διοτι , ειναι απο τις βασικες αρχες του καπιταλισμου και του καταναλωτισμου ειναι σαν ν αυτοκτονει η apple .... μετα απο αυτο οι μισοι απο εδω μεσα δεν θα πανε να παρουν το 5αρι που βγαινει εφετος...αααα και ισως ισως να εχει μια νεα καινουργια σουπερ ντουπερ γαματη μπαταρια εεεε το πιασες το υποννοουμενο νομιζω.
Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:42
ημουν στην 4.2.1 jb.ολα καλα.
μολις περασα την 4.3.2 jb με τα ιδια προγραμματα,η μπαταρια βελτιωθηκε παρα πολυ.
πριν μου εβγαζε 2 μερες με το ζορι.ενω τορα βγαζω 4.
το μονο - ειναι πολυ αργη και πολλα κολληματα.
αν εχουν βελτιωθει τα κολληματα στην 4.3.3 που οπως το επιβεβαιωνει ο ( lazyd2 )τοτε ειναι super.
Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:53
H λογικη λεει οτι καθε update, θα εχει προσθηκες και αυτοματως θα ειναι ποιο βαρυ για την μπαταρια, τωρα αν η apple τα εκανε σκατα με προηγουμενα update, μπορει να διορθωσει καποιο bug ετσι ωστε με νεα version να ειναι καλυτερη η μπαταρια.ρε παιδια ειναι δυνατον ενα προγραμμα να μας βελτιώσει την μπαταρια?
αν και δεν εχω τοσες γνωσεις οσες εχετε εσεις σχετικα με το Iphone νομιζω οτι οσοι περιμενετε αυτο το ios να σας βελτιωσει την μπαταρια εισαστε γελασμενοι....αυτο δεν πρεπει να γινει ποτε διοτι , ειναι απο τις βασικες αρχες του καπιταλισμου και του καταναλωτισμου ειναι σαν ν αυτοκτονει η apple .... μετα απο αυτο οι μισοι απο εδω μεσα δεν θα πανε να παρουν το 5αρι που βγαινει εφετος...αααα και ισως ισως να εχει μια νεα καινουργια σουπερ ντουπερ γαματη μπαταρια εεεε το πιασες το υποννοουμενο νομιζω.
Επισης δεν συμφωνώ με την αποψη σου, το οτι θα βγει στην κυκλοφορια το 5, δεν σημαίνει οτι θα γραψει στα παλια της τα παπουτσια το 4, τουλάχιστον αυτο μας εχει δειξει η πορεια της, ειναι ενα απο τα θετικα της apple.
Τελευταία επεξεργασία από: konandrio, 05/05/2011 - 12:54
Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:54
Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:00
μπορει καποιος που την περσε να μας πει τι baseband εχει?
για να μαθουμε τι baseband εχει μια αναβαθμιση πρεπει να την περασουμε πρωτα; δεν υπαρχει τροπος να ξερουμε απο πριν;
Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:08
Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:16
Γιατι ειχες ποτε κρασαρισματα σε οποιδηποτε version? μηπως θες να πεις κατι αλλο?το έχει κάνει κανείς το j/b...?? Για 4.3.3 εντυπώσεις κρασαρίσματα ?
Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:19
ρε παιδια ειναι δυνατον ενα προγραμμα να μας βελτιώσει την μπαταρια?
Και εγώ θα διαφωνίσω με τα παραπάνω... Όσοι εχουν iPhone πολλά χρόνια θα θυμούντε εκδόσεις που γονάτιζαν την μπαταρία, θα θυμούντε προβλήματα με την φόρτιση, θα θυμούντε προβλήματα με υπερθέρμανση... Προβλήματα που στα μεταγενέστερα firmware διορθώθηκαν στην ίδια συσκευή παντα!
Μπορεί το hardware να παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας (πχ οι μεγαλύτεροι επεξεργαστές καταναλώνουν περισσότερο) σίγουρα όμως και το software παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο! Το πως κάνει διαχείριση τους πόρους για παράδειγμα! Αν θυμάμαι καλά ο επεξεργαστής του iPhone 4 είναι υποχρονισμένος για λόγους κατανάλωσης!
Όλα παίζουν ρόλο!
Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:42
Γιατι ειχες ποτε κρασαρισματα σε οποιδηποτε version? μηπως θες να πεις κατι αλλο?
Λέω για να μην μείνω με κανένα κινητό στο χέρι για διακοσμητικό ... ε τότε ποιος ο λόγος ανησυχίας να το περάσουμε?
Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:52
Αν θες να κανεις j/b θα ειναι tethered (συνδεση με το pc για να ανοιξει η συσκευη σου), συντομα θα γινει untethered.
Τελευταία επεξεργασία από: konandrio, 05/05/2011 - 13:52
Δημοσίευση 05/05/2011 - 14:02
Φυσικα και μπορεις να το περασεις, η apple δεν θα δωσει αναβαθμιση για να ψοφήσει τις συσκευες μας.
Αν θες να κανεις j/b θα ειναι tethered (συνδεση με το pc για να ανοιξει η συσκευη σου), συντομα θα γινει untethered.
Φίλε το untethered είναι από το site με safari και slide του j/b?
Να αναβαθμίσω δηλαδή σε 4.3.3 κανείς να πει με σιγουριά; (Να έχω j/b )
Τελευταία επεξεργασία από: hackertom, 05/05/2011 - 14:03
Δημοσίευση 05/05/2011 - 14:07
Φιλος με μπερδεψες.Φίλε το untethered είναι από το site με safari και slide του j/b?
Να αναβαθμίσω δηλαδή σε 4.3.3 κανείς να πει με σιγουριά; (Να έχω j/B )
Τωρα η συσκευη σου ειναι j/b?
Σε ποια version?
Τι συσκευη εχεις?
Εχεις ιδεα απο j/b?
Για 4.3.3 αυτο που σου ειπα ποιο πανω, αν δεν εχεις εμπειρια μην πας ακομα στην 4.3.3 ή βαλε την 4.3.2 με κανονικο j/b ή περιμενε 2 ,3 μερες να βγει το κανονικο j/b και ο αναλυτικος οδηγος απο εδω.
Δημοσίευση 05/05/2011 - 14:14
Φιλος με μπερδεψες.
Τωρα η συσκευη σου ειναι j/b?
Σε ποια version?
Τι συσκευη εχεις?
Εχεις ιδεα απο j/b?
Για 4.3.3 αυτο που σου ειπα ποιο πανω, αν δεν εχεις εμπειρια μην πας ακομα στην 4.3.3 ή βαλε την 4.3.2 με κανονικο j/b ή περιμενε 2 ,3 μερες να βγει το κανονικο j/b και ο αναλυτικος οδηγος απο εδω.
Είχα j/b στο 3G τώρα έχω 4G και θέλω να το κάνω j/b είμαι στην 4.3.2! Αυτά για να σε ξεμπερδέψω ..
Γιατί να μην πάω σε 4.3.3.? Αν η διαδικασία είναι όπως στο 3G που έτσι δείχνει τουλάχιστον... εγώ με υπολογιστή είχα κάνει το άλλο j/b.
Τι είναι το untethered που είπες..?
Τελευταία επεξεργασία από: hackertom, 05/05/2011 - 14:15
Δημοσίευση 05/05/2011 - 14:16
..υπομονή ρε παιδιά υπομονή!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες