Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple δίνει το iOS 4.3.3!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
287 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:32

04.10.01 :)

Μεχρι στιγμης επιβεβαιωνω αυτο που ειπα απο την πρωτη στιγμη που την εγκατεστησα. Ειναι εμφανως πιο "γρηγορη" απο την 4.3.2. Για για μπαταρια θα πω το βραδακι....

Θα αναμένουμε νέα σου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   fotis74

fotis74

iPH User

• 175 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:36

ρε παιδια ειναι δυνατον ενα προγραμμα να μας βελτιώσει την μπαταρια?
αν και δεν εχω τοσες γνωσεις οσες εχετε εσεις σχετικα με το Iphone νομιζω οτι οσοι περιμενετε αυτο το ios να σας βελτιωσει την μπαταρια εισαστε γελασμενοι....αυτο δεν πρεπει να γινει ποτε διοτι , ειναι απο τις βασικες αρχες του καπιταλισμου και του καταναλωτισμου ειναι σαν ν αυτοκτονει η apple .... μετα απο αυτο οι μισοι απο εδω μεσα δεν θα πανε να παρουν το 5αρι που βγαινει εφετος...αααα και ισως ισως να εχει μια νεα καινουργια σουπερ ντουπερ γαματη μπαταρια εεεε το πιασες το υποννοουμενο νομιζω.

#123   grigoris

grigoris

iPH Member

• 259 μηνύματα
  • Twitter:@gr_kotopoulis
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:grigoris1

Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:42

να πω την γνωμη μου.
ημουν στην 4.2.1 jb.ολα καλα.
μολις περασα την 4.3.2 jb με τα ιδια προγραμματα,η μπαταρια βελτιωθηκε παρα πολυ.
πριν μου εβγαζε 2 μερες με το ζορι.ενω τορα βγαζω 4.
το μονο - ειναι πολυ αργη και πολλα κολληματα.
αν εχουν βελτιωθει τα κολληματα στην 4.3.3 που οπως το επιβεβαιωνει ο ( lazyd2 )τοτε ειναι super.

#124   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:53

αν και δεν εχω τοσες γνωσεις οσες εχετε εσεις σχετικα με το Iphone νομιζω οτι οσοι περιμενετε αυτο το ios να σας βελτιωσει την μπαταρια εισαστε γελασμενοι....αυτο δεν πρεπει να γινει ποτε διοτι , ειναι απο τις βασικες αρχες του καπιταλισμου και του καταναλωτισμου ειναι σαν ν αυτοκτονει η apple .... μετα απο αυτο οι μισοι απο εδω μεσα δεν θα πανε να παρουν το 5αρι που βγαινει εφετος...αααα και ισως ισως να εχει μια νεα καινουργια σουπερ ντουπερ γαματη μπαταρια εεεε το πιασες το υποννοουμενο νομιζω.

H λογικη λεει οτι καθε update, θα εχει προσθηκες και αυτοματως θα ειναι ποιο βαρυ για την μπαταρια, τωρα αν η apple τα εκανε σκατα με προηγουμενα update, μπορει να διορθωσει καποιο bug ετσι ωστε με νεα version να ειναι καλυτερη η μπαταρια.
Επισης δεν συμφωνώ με την αποψη σου, το οτι θα βγει στην κυκλοφορια το 5, δεν σημαίνει οτι θα γραψει στα παλια της τα παπουτσια το 4, τουλάχιστον αυτο μας εχει δειξει η πορεια της, ειναι ενα απο τα θετικα της apple.

Τελευταία επεξεργασία από: konandrio, 05/05/2011 - 12:54

#125   tasos7

tasos7

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 12:54

ξερει κανεις προγραμμα αντιστοιχο του iphone browser? εχω μακ υπολογιστη και iphone 4 !

#126   tasos7

tasos7

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:00

μπορει καποιος που την περσε να μας πει τι baseband εχει?

για να μαθουμε τι baseband εχει μια αναβαθμιση πρεπει να την περασουμε πρωτα; δεν υπαρχει τροπος να ξερουμε απο πριν;

#127   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:08

το έχει κάνει κανείς το j/b...?? Για 4.3.3 εντυπώσεις κρασαρίσματα ?

#128   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:16

το έχει κάνει κανείς το j/b...?? Για 4.3.3 εντυπώσεις κρασαρίσματα ?

Γιατι ειχες ποτε κρασαρισματα σε οποιδηποτε version? μηπως θες να πεις κατι αλλο?

#129   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:19

Και εγώ θα διαφωνίσω με τα παραπάνω... Όσοι εχουν iPhone πολλά χρόνια θα θυμούντε εκδόσεις που γονάτιζαν την μπαταρία, θα θυμούντε προβλήματα με την φόρτιση, θα θυμούντε προβλήματα με υπερθέρμανση... Προβλήματα που στα μεταγενέστερα firmware διορθώθηκαν στην ίδια συσκευή παντα!

Μπορεί το hardware να παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας (πχ οι μεγαλύτεροι επεξεργαστές καταναλώνουν περισσότερο) σίγουρα όμως και το software παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο! Το πως κάνει διαχείριση τους πόρους για παράδειγμα! Αν θυμάμαι καλά ο επεξεργαστής του iPhone 4 είναι υποχρονισμένος για λόγους κατανάλωσης!

Όλα παίζουν ρόλο!

#130   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:42

Γιατι ειχες ποτε κρασαρισματα σε οποιδηποτε version? μηπως θες να πεις κατι αλλο?

Λέω για να μην μείνω με κανένα κινητό στο χέρι για διακοσμητικό ... ε τότε ποιος ο λόγος ανησυχίας να το περάσουμε?

#131   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 13:52

Φυσικα και μπορεις να το περασεις, η apple δεν θα δωσει αναβαθμιση για να ψοφήσει τις συσκευες μας.
Αν θες να κανεις j/b θα ειναι tethered (συνδεση με το pc για να ανοιξει η συσκευη σου), συντομα θα γινει untethered.

Τελευταία επεξεργασία από: konandrio, 05/05/2011 - 13:52

#132   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 14:02

Φυσικα και μπορεις να το περασεις, η apple δεν θα δωσει αναβαθμιση για να ψοφήσει τις συσκευες μας.
Αν θες να κανεις j/b θα ειναι tethered (συνδεση με το pc για να ανοιξει η συσκευη σου), συντομα θα γινει untethered.

Φίλε το untethered είναι από το site με safari και slide του j/b?

Να αναβαθμίσω δηλαδή σε 4.3.3 κανείς να πει με σιγουριά; (Να έχω j/b )

Τελευταία επεξεργασία από: hackertom, 05/05/2011 - 14:03

#133   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 14:07

Φίλε το untethered είναι από το site με safari και slide του j/b?

Να αναβαθμίσω δηλαδή σε 4.3.3 κανείς να πει με σιγουριά; (Να έχω j/B )

Φιλος με μπερδεψες.
Τωρα η συσκευη σου ειναι j/b?
Σε ποια version?
Τι συσκευη εχεις?
Εχεις ιδεα απο j/b?
Για 4.3.3 αυτο που σου ειπα ποιο πανω, αν δεν εχεις εμπειρια μην πας ακομα στην 4.3.3 ή βαλε την 4.3.2 με κανονικο j/b ή περιμενε 2 ,3 μερες να βγει το κανονικο j/b και ο αναλυτικος οδηγος απο εδω.

#134   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 14:14

Φιλος με μπερδεψες.
Τωρα η συσκευη σου ειναι j/b?
Σε ποια version?
Τι συσκευη εχεις?
Εχεις ιδεα απο j/b?
Για 4.3.3 αυτο που σου ειπα ποιο πανω, αν δεν εχεις εμπειρια μην πας ακομα στην 4.3.3 ή βαλε την 4.3.2 με κανονικο j/b ή περιμενε 2 ,3 μερες να βγει το κανονικο j/b και ο αναλυτικος οδηγος απο εδω.

Είχα j/b στο 3G τώρα έχω 4G και θέλω να το κάνω j/b είμαι στην 4.3.2! Αυτά για να σε ξεμπερδέψω ..
Γιατί να μην πάω σε 4.3.3.? Αν η διαδικασία είναι όπως στο 3G που έτσι δείχνει τουλάχιστον... εγώ με υπολογιστή είχα κάνει το άλλο j/b.
Τι είναι το untethered που είπες..?

Τελευταία επεξεργασία από: hackertom, 05/05/2011 - 14:15

#135   Akragantas

Akragantas

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:Akragantas

Δημοσίευση 05/05/2011 - 14:16

Γιατί τρελένεται ο κόσμος με το που βγει κάποιο update να το κάνει εδώ και τώρα και να βρει και jb στο ίδιο λεπτό και και και.. ακόμα δεν έχω καταλάβει... <_<
..υπομονή ρε παιδιά υπομονή!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2