restart/loading/respring και ΜΟΝΟ τοτε κομπλέ!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:07
Ad
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:10
Sbsettings - more - mobile substrate- απενεργοποιησε τα παντα και δες αν θα στο ξανακανει.
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:10
Αμα στο ξανα κανει Επειδη σιγουρα στο δημιουργει καποια εφαρμογη το προβλημα πήγαινε μεσα απο το sbsettings - more - substrate add ons.. Και βαλτες ολες off respring δες εισαι οκ ,εαν ναι μετα άνοιξε τες μια μια και δες ποια σου δημιουργεί το πρόβληματο λοιπον... iPhone4 j/bed OS 4.3.2 ακολουθοντας πιστα τις οδηγιες! Αφού λοιπον έτρεξε το κινητο για μια βδομαδα, σημερα που εκανα ενα restart αρχισε τα περιεργα.. κολλαει για παρα πολυ ωρα στο loading (μηλαρακι) και οταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπει στο OS μπαινει σε safe mode..κανοντας ενα respring ολα καλα...!! θα μου πει καποιος οκ...μπορει να κολλησε και οκ..ομως αν ξανακανω restart παλι τα ιδια..ειναι δλδ υποχρεωτικο το respring καθε φορα γιατι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ μπαινει σε safe mode.. σκεφτηκα πως μπορει να φταιει καποιος προγραμμα ή κατι που εβαλα απο cydia..οποτε εσβησα αρκετα ''χαζα'' που εβαλα πηγαινοντας προς τα πισω σιγα σιγα..αλλα τπτ..any ideas??? ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:11
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:56
ότι? την εφαρμογη την εχω αγορασει..!!!! !!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:58
τοτε ανοιξε dispute στο paypal και ζητα τα λεφτα σου πισωλοιπόν, φίλοι μου,αρχικα ευχαριστω για τη βοηθεια!!μετα απο αρκετο trial and error ''φταίει'' το ''biteSMSsb'' !!!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:04
αν εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο δοκιμασε μια επανεγκατασταση. αφαιρεσε το τελειως κανε respring και μετα reboot. στη συνεχεια το εγκαθιστας παλι, respring, reboot.λοιπόν, φίλοι μου,αρχικα ευχαριστω για τη βοηθεια!!μετα απο αρκετο trial and error ''φταίει'' το ''biteSMSsb'' !!!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:10
ειμαι σιγουρος...οποτε θα δοκιμασω αυτο που προτεινεις και θα ενημερωσω..thanxαν εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο δοκιμασε μια επανεγκατασταση. αφαιρεσε το τελειως κανε respring και μετα reboot. στη συνεχεια το εγκαθιστας παλι, respring, reboot.
Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:27
αν εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο δοκιμασε μια επανεγκατασταση. αφαιρεσε το τελειως κανε respring και μετα reboot. στη συνεχεια το εγκαθιστας παλι, respring, reboot.
το λοιπον..update news.. εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση και παλι τα ιδια..
οταν ομως απενεργοποιω το biteSMSsb ολα καλα!! και η εφαρμογη λειτουργει κανονικοτατα. αυτο το biteSMSsb ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ξερει κανεις?? thanx again!!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:59
περιμενω τις γνωμες σας..μεχρι τοτε...FORZA PANATHA!!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες