Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

restart/loading/respring και ΜΟΝΟ τοτε κομπλέ!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:07

το λοιπον... iPhone4 j/bed OS 4.3.2 ακολουθοντας πιστα τις οδηγιες! Αφού λοιπον έτρεξε το κινητο για μια βδομαδα, σημερα που εκανα ενα restart αρχισε τα περιεργα.. κολλαει για παρα πολυ ωρα στο loading (μηλαρακι) και οταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπει στο OS μπαινει σε safe mode..κανοντας ενα respring ολα καλα...!! θα μου πει καποιος οκ...μπορει να κολλησε και οκ..ομως αν ξανακανω restart παλι τα ιδια..ειναι δλδ υποχρεωτικο το respring καθε φορα γιατι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ μπαινει σε safe mode.. σκεφτηκα πως μπορει να φταιει καποιος προγραμμα ή κατι που εβαλα απο cydia..οποτε εσβησα αρκετα ''χαζα'' που εβαλα πηγαινοντας προς τα πισω σιγα σιγα..αλλα τπτ..any ideas??? ευχαριστω πολυ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:09

SBSettings - More - Mobile Substrate Addons.

Κλείνε και δες τι φταίει.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:10

Λογικα καποια εφαρμογη στο κανει.
Sbsettings - more - mobile substrate- απενεργοποιησε τα παντα και δες αν θα στο ξανακανει.

#4   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:10

το λοιπον... iPhone4 j/bed OS 4.3.2 ακολουθοντας πιστα τις οδηγιες! Αφού λοιπον έτρεξε το κινητο για μια βδομαδα, σημερα που εκανα ενα restart αρχισε τα περιεργα.. κολλαει για παρα πολυ ωρα στο loading (μηλαρακι) και οταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπει στο OS μπαινει σε safe mode..κανοντας ενα respring ολα καλα...!! θα μου πει καποιος οκ...μπορει να κολλησε και οκ..ομως αν ξανακανω restart παλι τα ιδια..ειναι δλδ υποχρεωτικο το respring καθε φορα γιατι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ μπαινει σε safe mode.. σκεφτηκα πως μπορει να φταιει καποιος προγραμμα ή κατι που εβαλα απο cydia..οποτε εσβησα αρκετα ''χαζα'' που εβαλα πηγαινοντας προς τα πισω σιγα σιγα..αλλα τπτ..any ideas??? ευχαριστω πολυ!

Αμα στο ξανα κανει Επειδη σιγουρα στο δημιουργει καποια εφαρμογη το προβλημα πήγαινε μεσα απο το sbsettings - more - substrate add ons.. Και βαλτες ολες off respring δες εισαι οκ ,εαν ναι μετα άνοιξε τες μια μια και δες ποια σου δημιουργεί το πρόβλημα

#5   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:11

και γω πιστευω πως καποια εφαρμογη φταιει γιαυτο αρχισα να τις πεταω μια μια..δοκιμαζω αυτο που ειπατε και σας ενημερωνω..thanx

#6   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:56

λοιπόν, φίλοι μου,αρχικα ευχαριστω για τη βοηθεια!!μετα απο αρκετο trial and error ''φταίει'' το ''biteSMSsb'' !!!
ότι? την εφαρμογη την εχω αγορασει..!!!! ???!!

#7   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 06/05/2011 - 14:58

λοιπόν, φίλοι μου,αρχικα ευχαριστω για τη βοηθεια!!μετα απο αρκετο trial and error ''φταίει'' το ''biteSMSsb'' !!!

τοτε ανοιξε dispute στο paypal και ζητα τα λεφτα σου πισω

#8   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:04

αν εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο δοκιμασε μια επανεγκατασταση. αφαιρεσε το τελειως κανε respring και μετα reboot. στη συνεχεια το εγκαθιστας παλι, respring, reboot.

#9   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:10

αν εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο δοκιμασε μια επανεγκατασταση. αφαιρεσε το τελειως κανε respring και μετα reboot. στη συνεχεια το εγκαθιστας παλι, respring, reboot.

ειμαι σιγουρος...οποτε θα δοκιμασω αυτο που προτεινεις και θα ενημερωσω..thanx

#10   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:27

το λοιπον..update news.. εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση και παλι τα ιδια..
οταν ομως απενεργοποιω το biteSMSsb ολα καλα!! και η εφαρμογη λειτουργει κανονικοτατα. αυτο το biteSMSsb ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ξερει κανεις?? thanx again!!

#11   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 15:59

καπου διαβασα πως το να κανεις disable to biteSMSsb 'χανεις' το quick compose/reply της εφαρμογης και συνεχιζει να λειτουργει κανονικα. οκ μικρο το κακο αλλα δεν ειναι χαζο να γινεται κατι τετοιο ενω η εφαρμογη ειναι πληρωμενη?? χμμμ...
περιμενω τις γνωμες σας..μεχρι τοτε...FORZA PANATHA!!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες