Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

[Oδηγός Win / Mac ] Untethered jailbreak στην iOS 4.3.3 με Redsn0w 0.9.6rc15 / RC 16

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1375 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:00

restored και j/bed με RC16 3 iphone4 και 1 3gs σε 4 διαφορετικes θυρες usb σε laptop με winXP..!!! μια φορα ειχα προβλημα 3194 και λυθηκε με τον γνωστο πλεον τροπο!! εκπληκτικος οδηγος μα περισσοτερο εκπληκτικα τα σχολια και οι παρατηρησεις..να στε καλα ολοι παιδια..keep up the good f-work!! ;)

Τελευταία επεξεργασία από: gdal, 10/05/2011 - 00:04

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:01

Να σε καλά φίλε μου για τα καλά σου λόγια καλή συνέχεια σε όλους ..;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#318   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:06

restored και j/bed με RC16 3 iphone4 και 1 3gs σε 4 διαφορετικes θυρες usb σε laptop με winXP..!!! μια φορα ειχα προβλημα 3194 και λυθηκε με τον γνωστο πλεον τροπο!! εκπληκτικος οδηγος μα περισσοτερο εκπληκτικα τα σχολια και οι παρατηρησεις..να στε καλα ολοι παιδια..keep up the good f-work!! ;)

φιλε μου αυτο ειναι και το καλο με το φορουμ, οτι ολοι βοηθανε αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο για τον ιδιο σκοπο.Να σαι καλα :)

#319   napsterthegrey

napsterthegrey

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:58

Κάνω ακριβώς ό,τι λέει το redsnow(κράτα πατημένο το power, μετά power & home κλπ κλπ) και όταν λέει exploiting with limera1n δείχνει την μπάρα να γεμίζει μέχρι τέρμα αλλά το ipod ανοίγει κανονικά και το πρόγραμμα μένει εκεί και συνεχίζει να λέει αυτό...
Καμιά βοήθεια σας παρακαλώ πάρα πολύ?
Ευχαριστώ

Υ.Γ: iPod Touch 3GS

#320   homer66

homer66

iPH Enthousiast

• 538 μηνύματα
  • Twitter:@homer669
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:homer669

Δημοσίευση 10/05/2011 - 01:34

Μολις το εκανα και εγω μια χαρα ολα, αλλα ημαρτον ρε apple καθε 15 μερες καινουργια εκδοση και μετα καινουργιο j/b, κρατησου και λιγο :P

#321   fakoykas

fakoykas

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 01:47

έκανες restore apo backup και οχι restore as new αν δεν είχες προβλήματα στη 4.2.1 καλά έκανες, λογικά θα σου πέρασε επαφές, μηνύματα και φώτο της 4.2.1

Θα πρέπει να διαφωνήσω μαζί σου φίλε parex, ποτέ δεν κάνουμε νεο jb χωρίς να κάνουμε πρώτα restore γιατί ίσως πάρουμε υπολείμματα από το προηγούμενο jb που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ή/και μεγαλύτερο χρόνο ανταπόκρισης στη συσκευή μας. Φιλικά.

#322   iMental

iMental

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 03:23

Καλησπερα Κωστα, εχω ενα τεσσαρι στην 4.2.1 με πρασινο δηλητηριο...στο προηγουμενο update προτεινες να μεινουμε στην 4.2.1 ...τωρα με την 4.3.3 μηπως ειναι καλυτερα απο την 4.2.1? Αξιζει ενα jb ακομα?

Η γνωμη σου...κανονας :)

#323   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 06:43

Φίλε μου αν είσαι ευχαριστημένος και η μπαταρία σου κρατάει να μείνεις εκεί..

Αν τώρα κάθε μιάμιση μέρα φορτίζεις και έχεις και luck (καθυστέρηση)στην απόκριση να σου ανοίξει μια εφαρμογή ή οι ρυθμίσεις ή πατάς το κλείδωμα και μετά από 1 δευτερόλεπτο κλειδώνει τότε να πάρεις ένα back up και με καθαρό restore να πας στην 4.3.3 θα δεις όλα αυτά δεν θα τα έχεις και η μπαταρία σου θα σκοτώνει..

ps.Δύο πράγματα να προσέξεις ..
1. Όταν κάνεις restore as new να μην περάσεις τίποτα να είναι σαν καινούριο να κάνεις jb και μετά να περάσεις ότι θες μέσα..

2.Το home button πατημένο μέχρι το τέλος μέχρι να δεις τον ανανά..

ps.Tην καλημέρα μου ..;-)

#324   soctap

soctap

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 07:46

Κωστα συγκριση μπαταριας 4.2.1 με 4.3.3 εσυ που εχεις δοκιμασει και τις δυο τι προτεινεις;Εχω 3GS και εχθες εκανα downgrate σε 4.2.1 ετσι για δοκιμη.

#325   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 07:57

4.3.3 ..;-)

#326   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/05/2011 - 08:26

Φίλε μου αν είσαι ευχαριστημένος και η μπαταρία σου κρατάει να μείνεις εκεί..

Αν τώρα κάθε μιάμιση μέρα φορτίζεις και έχεις και luck (καθυστέρηση)στην απόκριση να σου ανοίξει μια εφαρμογή ή οι ρυθμίσεις ή πατάς το κλείδωμα και μετά από 1 δευτερόλεπτο κλειδώνει τότε να πάρεις ένα back up και με καθαρό restore να πας στην 4.3.3 θα δεις όλα αυτά δεν θα τα έχεις και η μπαταρία σου θα σκοτώνει..

ps.Δύο πράγματα να προσέξεις ..
1. Όταν κάνεις restore as new να μην περάσεις τίποτα να είναι σαν καινούριο να κάνεις jb και μετά να περάσεις ότι θες μέσα..

2.Το home button πατημένο μέχρι το τέλος μέχρι να δεις τον ανανά..

ps.Tην καλημέρα μου ..;-)

Στο 1 του λες να κανει το jb και μετα να επαναφερει το back up του;οχι ε; Μαλλον εγω καταλαβαινω λαθος...απλα του λες να το ξαναστησει απο την αρχη ετσι;

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

#327   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 08:28

Πάντα as new για να μην μεταφέρουμε τυχόν σκουπίδια με το restore from back από την προηγούμενη iOS..;-)

#328   soctap

soctap

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 08:56

Παιδια κανουμε as new μετα μπορουμε restore from backup γιατι οι φωτογραφιες μου και οι σημειωσεις μου πεταξανε.....

#329   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:00

Παιδια κανουμε as new μετα μπορουμε restore from backup γιατι οι φωτογραφιες μου και οι σημειωσεις μου πεταξανε.....

Δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο! Αυτό θα το κάνεις μετά με τον συγχρονισμό! φωτογραφίες δεν κρατάς από εκεί,
τις έχεις κάνει πρωτίστως back up...και μετά τις συγχρονίζεις!

#330   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 10/05/2011 - 09:07

ενα απο τα 2 θα κανεις αν κανεις το δευτερο απλα πριν κανεις restore κανεις ενα sync με ιtunes και εκει που εμφανιζεται η συσκευη σου αριστερα πατας δεξι κλικ και backup .Αν κανεις το πρωτο τοτε φροντιζεις να παρεις ενα backup απο οτι σε ενδιαφερει ,θελει καποια δουλιτσα .Παρολαυτα τις φωτο αν τις εχεις στο pc οκ τις ξαναπερνας οπως και τα τραγουδια σου .Τις επαφες επισης με outlook τωρα για σημειωσεις και μηνυματα θελει λιγο δουλεια οπως προανέφερα :)

Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 10/05/2011 - 09:07

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10