Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Please log in to reply
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:20

Μου είπανε ότι υπάρχει ένα κομμάτι 16γβ μαύρο στο κατάστημα Γερμανού στην Ιεράπετρα Κρήτης. Όποιος ενδιαφέρεται ας τρέξει.
(αν ήταν λευκό πάντως δεν θα σας το έλεγα πιο πριν :P )

Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 31/07/2009 - 13:20.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:22

Εγω παιδια δεν αντεξα το παραγγειλα online!
Μου ειπαν μέχρι τετάρτη σίγουρα θα το έχω. Ε παρα με την αβεβαιότητα και το ξεποδαριασμα στους δρόμους καλύτερα σίγουρο και ας είναι και τετάρτη...:)
Μαύρο 16αρι.
Α για γερμανο που είπαν κάποιοι αν είσαι βοντα θέλει 5 μερες η φορητότητα δεν το δίνουν αμέσωσ. στο πλαισιο μου είπαν μονο καινουργια συνδεση και το φέρνουν αυριο, αλλα εγω ήθελα ανανεωση και δεν έκαναν. Μονο ασπρα είχαν αμεσα διαθεσιμα.
Για βοντα ουτε λόγος...πουθενα χωρις κράτηση τιποτα! Και οι 4 κρατησεις που είχα κάνει σε διαφορα μαγαζια τιποτα!
Γι αυτο πήγα ονλαιν...και -20 ευρω εκπτωσάρα!!!ουαουυυυυ!!!!

#243   Paraskevas

Paraskevas

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:24

Καλα ρε παιδια, τι απαραδεχτες καταστασεις ειναι αυτες εδω στην μπανανια...ο Γερμανος φερνει παρτιδες την μια μετα την αλλη, και στην Vodafone το χαβα τους. Μηπως δεν το εχουν παρει πρεφα οτι εχει φτασει 31 του μηνος;Δεν εξηγειται διαφορετικα παντως. Τα περισσοτερα καταστηματα δεν εχουν ουτε καν το promo 3Gs και ο Γερμανος εχει και promo αλλα και διαθεσιμες συσκευες για το κοινο. Και ολους εμας που εχουμε κανει προκρατηση εδω και 1 μηνα δλδ, τι θα παιξει; Θα περιμενουμε αλλον ενα μηνα;

#244   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:26

Καλα ε κορυφαιοι στη βονταφον!!!!
Μπειτε στο στορ να δειτε! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απόθεμα 16 μαυρο!!!!!
Πάλι καλα που πρόλαβα! :)

#245   morales

morales

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:27

εεεε ναι λοιπον!!!! Σε καταστημα γερμανος ενα ειχαν 32GB σε ασπρο! μαυρο ηθελα αλλα μολις το ειδα το ασπρο επαθα πλακα κ το πηρα χωρισ δευτερη σκεψη!!! αντε με γεια μου!

Τελευταία επεξεργασία από: morales, 31/07/2009 - 13:28.

#246   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:28

Καλα ρε παιδια, τι απαραδεχτες καταστασεις ειναι αυτες εδω στην μπανανια...ο Γερμανος φερνει παρτιδες την μια μετα την αλλη, και στην Vodafone το χαβα τους. Μηπως δεν το εχουν παρει πρεφα οτι εχει φτασει 31 του μηνος;Δεν εξηγειται διαφορετικα παντως. Τα περισσοτερα καταστηματα δεν εχουν ουτε καν το promo 3Gs και ο Γερμανος εχει και promo αλλα και διαθεσιμες συσκευες για το κοινο. Και ολους εμας που εχουμε κανει προκρατηση εδω και 1 μηνα δλδ, τι θα παιξει; Θα περιμενουμε αλλον ενα μηνα;

Θελω να πιστευω οτι Τριτη-Τεταρτη θα ειναι κανονικα διαθεσιμο σε αρκετα καταστηματα...αλλιως....γυρναει η αδερφη μου απο διακοπες και δεν τους βλεπω καλα...χαχαχαχχα....παντως αισχος πραγματικα...ενταξει ειναι συσκευη με μεγαλη ζητηση δεν λεω,αλλα αν και αυτοι με τοσες μελετες marketing κτλ δεν το ξερουν και δεν προγραμματιζουν....τοτε....

#247   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:29

Και ναι, είμαι πλέον κάτοχος ενός υπέροχου iPhone 3GS 16GB Black... μετά απο άπειρα τηλέφωνα, ατελείωτη υπομονή και σχετική κωλοφαρδία. Κατευθείαν Invisible Shield, φόρτιση, και τα υπόλοιπα τα βράδυ...

#248   xalientre

xalientre

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:29

Προς πληροφόρηση των αγαπητών Θεσσαλονικέων συμπολιτών μας.

Έκανα προκράτηση σε 2 καταστήματα Vodafone.

Το πρώτο κατάστημα (Τσιμισκή 82) με πήρε τηλέφωνο στις 12 το μεσημέρι και πέρασα και πήρα το iPhone 3GS 16Gb white άμεσα. Επίσης έχει και άλλα μοντέλα διαθέσιμα άμεσα αλλά από εβδομάδα θα έχει ακόμα περισσότερα σε ποσότητα.

Το δεύτερο κατάστημα (επί της Μεγ. Αλεξάνδρου στον Εύοσμο) μου είπε οτι θα το έχει την Πέμπτη και οτι γενικά θα έχει διαθεσιμότητα σε όλα τα μοντέλα.

Το αστείο είναι οτι δεν καιγόμουν καθόλου να το πάρω άμεσα ... αν το έπερνα και μετά τον Αύγουστο που τελειώνουν οι διακοπές μου δεν θα με πείραζε καθόλου...

Μέχρι στιγμής για να είμαι ειλικρινής δεν έχω εντοπίσει καμία διαφορά, ούτε σε ταχύτητα ούτε σε κάτι άλλο ... αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως μας δουλεύουν...

#249   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:31

και που κάναμε προκράτηση τι καταλάβαμε? Πήρα το κατάστημα και μου είπε ότι δεν τα έφεραν καν!!! Θα μας τρελάνουν?!?! Καλημέρα Vodafone 31 σήμερα!!!!!
άραγε στο εξωτερικό το ίδιο έκανε η Vodafone, ή είναι Ελληνικό προνόμιο??

#250   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:36

Άλλαξε και η σελίδα τις Cosmote (επιτέλους) αλλά το έχει σαν μη διαθέσιμο. Καλά είναι Γ.Τ.Π. όλοι τους :huh:

#251   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9,488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:37

αυτο ειναι προνομιο του ελλαδισταν..

ezgif_com_crop_2.gif

#252   tkgr1973

tkgr1973

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:37

Μολις γυρισα κι εγω απο το καταστημα της vodafone στο βύρωνα...
εκανα ολες τις διαδικασιες ...το ειδα στο κουτακι του με το ονομα μου απεξω....αλλα θα μου το φυλαξουν για ακομα 5 μερες λογω της φορητοτητας...δε βαριεσαι...θα περιμενω... :-)
Γεια σας συναδελφοι!

#253   morales

morales

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:39

Κατευθείαν Invisible Shield,

Που μπορω να βρω?

#254   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:40

Άλλαξε και η σελίδα τις Cosmote (επιτέλους) αλλά το έχει σαν μη διαθέσιμο. Καλά είναι Γ.Τ.Π. όλοι τους :huh:

Το γνωστό θεώρημα μεταβολής κινητικής ενέργειας (ΘΜΚΕ) το ξέρεις? ε, αυτό, για να συμπληρώσω το δικό σου, είναι Γ.Τ.Π.Κ. όπου Κ = καβάλα.... :lol:

#255   Lagios

Lagios

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:43

δεν υπάρχει ακόμα ούτε το δείγμα στον Γερμανό Σητείας. Το περιμένουνε αργότερα μου είπανε και μόνο αυτό . Από εβδομάδα να δούμε. Στο κατάστημα του ΟΤΕ και εκεί μαύρα μεσάνυχτα δεν γνωρίζουνε τίποτα. Το αστείο είναι ότι υπάλληλος του ΟΤΕ που περιμένει και αυτός προσωπικά το τηλέφωνο δεν έχει καμία πληροφόρηση για το πότε θα έρθει. Και πιστεύω ότι μου έλεγε αλήθεια γιατί είχε κάτι νεύρα :mad: !!!

Πηγαινε να πιεις ενα καφε της παριγοριας στο boutique η στου τζελεσο γιατι θα αργησουν να ερθουν εκει κατω απ οτι το κοβω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες