Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Please log in to reply
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:46

Πηγαινε να πιεις ενα καφε της παριγοριας στο boutique η στου τζελεσο γιατι θα αργησουν να ερθουν εκει κατω απ οτι το κοβω...

Είμαστε και τέρμα θεού ρε γαμώτο ... iphone που είσαι iphone :blink:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   Nikos

Nikos

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:48

Που μπορω να βρω?

Εδώ --- > http://www.zagg.com/...ins-shields.php

#258   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:49

Είμαστε και τέρμα θεού ρε γαμώτο ... iphone που είσαι iphone :blink:

Πηγαινε στον πασιγνωστο και κονετζη Φρυσουλη Ιωαννη και θα σε φτιαξει.....

#259   CPagalidis

CPagalidis

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:49

Παιδια μολις γυρισα απο καταστημα vodafone που ανηκει σε συγγενη μου σε νησι των κυκλαδων και μου εδωσε να χαζεψω το μαυρο 16αρι που του εστειλαν σαν δειγμα σημερα το πρωι. Μου είπε πως το προβλημα ειναι καθαρα της apple η οποια δεν εχει δωσει την απετουμενη ποσοτητα στην ελληνικη αγορα. Βεβαια η vodafone αναγκασμενη να τηρησει τις ημερομηνιες της apple αναγκαστηκε να το βγαλει στην αγορα νωριτερα απο τοτε θα ειναι ετοιμη. Τελος παντων μου ειπε πως αυριο που ερχονται οι παραγγελιες του καταστηματος παρολο που δεν τον εχουν ενημερωσει μπορει να στειλουν ενα η το πολυ δυο συσκευες που δεν θα εχουν σχεση με αυτες που εχουν προπαραγγελθει απο το καταστημα. Ελπιζω να ερθει μαζι και το μαυρο 32αρι μου αλλιως δεν ξερω πω θα αντεξω με χρι 15 αυγουστου που λενε οτι η apple θα στειλει νεες συσκευες. Στο καταστημα της cosmote λενε για 15-20 αυγουστου. Απο Αθηνα οσοι πηρατε πηρατε.

#260   alexander437

alexander437

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • GameCenter:imanos

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:54

Διαθεσημοτιτα σε Ηρακλειο Κρητης

* 4 καταστηματα Vodafone: Εχουν φερει πολυ λιγα εως καθολου μοντελα που δεν φτανουν ουτε για τις προκρατησεις
* 1 καταστημα Cosmote: Εχουν φερει μονο τις προκρατησεις. Αυριο περιμενουν καινουργια παρτιδα και περισσοτερα απο βδομαδα
* 2 καταστηματα γερμανος: Στο 1ο μου ελεγε για το 3G δεν ηξερε οτι εχει βγει καινουργιο, στο δευτερο θα το εχουν αυριο η απο βδομαδα

Εγω δυστηχως εχω επιδοτηση 200€ στην Vodafone, αρα πρεπει να περιμενω να ξυμνησουν πρωτα. ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ

#261   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:56

Πρωτου βουλιαξω ειδα τα προγραμματα.
18 μηνο σημαινει οτι στο χρονο πανω παιρνεις επιδοτηση η παιρνεις επιδοτηση στο 18 μηνο νταν?

Στο 12μηνο παιρνεις απλα αμα θες να φυγεις νωριτερα δεν μπορεις.......πουστια εεεε?

#262   Lagios

Lagios

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:57

Πηγαινε στον πασιγνωστο και κονετζη Φρυσουλη Ιωαννη και θα σε φτιαξει.....

Σε βλεπω να παιζεις κανενα στοιχημα/κινο παρα να παιρνεις το 3gS..

#263   mpampis

mpampis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:57

γεια παιδια και στη ροδο μια απο τα ειδεια πηρα τηλεφονο στο καταστημα που εκανα κρατηση και μου ειπαν αυριο η απο δευτερα με τρητη :( :( :( :(

#264   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:58

ρε παιδια θα μου πει κανεις ποια εταιρια να διαλεξω? εχω καρτοκινητη κοσμοτε.
βοντα η κοσμοτε για αγορα iphone με συμβολαιο?
μενω αθηνα, μαρουσι μερια. οποτε αν εχει κανεις καποια ιδεα για καλυτερη ταχυτητα και καλυψη 3G....?

#265   thecretan

thecretan

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 14:10

9.42 ... Παρασκευη 31 Ιουλιου.... Σαν τη διαφηηση ετσι και εγο στηθηκα στην Cosmote στα κεντρικα στο Ηρακλειο... Το κουτι εγραφε Iphone 3G S 32GB... 15,05 Παρασκευη 31 Ιουλιου... Χαρη σε ολους εσας εδω το Iphone ειναι πλεον Jailbreak με ολα τα απαραιτητα (για εμενα) προγραμματα μεσα... Δουλευει αψογα το jb εγινε χωρις κανενα απολυτως προβλημα.. Και απο ταχυτητα πρεπει να το δουλεψετε για να το καταλαβεται... Αρκει ενα μονο restart springboard για να καταλαβετε... Ευχαριστω αλλα μια φορα ολους εσας εδω για τις γνωσεις και την ωρα που διαθετεται σε εμας τους νεους ....

#266   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 31/07/2009 - 14:12

Που μπορω να βρω?

eGalaxy.gr
Behind the Scenes...

#267   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 14:14

Παιδια μολις γυρισα απο καταστημα vodafone που ανηκει σε συγγενη μου σε νησι των κυκλαδων και μου εδωσε να χαζεψω το μαυρο 16αρι που του εστειλαν σαν δειγμα σημερα το πρωι. Μου είπε πως το προβλημα ειναι καθαρα της apple η οποια δεν εχει δωσει την απετουμενη ποσοτητα στην ελληνικη αγορα. Βεβαια η vodafone αναγκασμενη να τηρησει τις ημερομηνιες της apple αναγκαστηκε να το βγαλει στην αγορα νωριτερα απο τοτε θα ειναι ετοιμη. Τελος παντων μου ειπε πως αυριο που ερχονται οι παραγγελιες του καταστηματος παρολο που δεν τον εχουν ενημερωσει μπορει να στειλουν ενα η το πολυ δυο συσκευες που δεν θα εχουν σχεση με αυτες που εχουν προπαραγγελθει απο το καταστημα. Ελπιζω να ερθει μαζι και το μαυρο 32αρι μου αλλιως δεν ξερω πω θα αντεξω με χρι 15 αυγουστου που λενε οτι η apple θα στειλει νεες συσκευες. Στο καταστημα της cosmote λενε για 15-20 αυγουστου. Απο Αθηνα οσοι πηρατε πηρατε.

Ο θειος μου τηλεφωνησε σε Γερμανο και δεν ειχαν παραλαβει κανενα εκεινη την ωρα και τα περιμεναν απο στιγμη σε στιγμη...

#268   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 31/07/2009 - 14:15

Σε βλεπω να παιζεις κανενα στοιχημα/κινο παρα να παιρνεις το 3gS..

Ειδες που λεω για τον Φρυσουλη???πηγαινε και θα σε φτιαξει...γνωστος γλυφτης και πριξας...χαχααχχαχα...το παιδι ειναι κολλητος μου ε..μην με παρεξηγησει κανεις....

#269   CPagalidis

CPagalidis

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/07/2009 - 14:19

Ο θειος μου τηλεφωνησε σε Γερμανο και δεν ειχαν παραλαβει κανενα εκεινη την ωρα και τα περιμεναν απο στιγμη σε στιγμη...

(Στον γερμανο ειπαν 15-20 αυγουστου οχι cosmote) εσυ που βρισκεσαι και σου ειπε ο γερμανος οτι θα φερουν?

#270   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/07/2009 - 14:20

Ειδες που λεω για τον Φρυσουλη ??? πηγαινε και θα σε φτιαξει...γνωστος γλυφτης και πριξας...χαχααχχαχα...το παιδι ειναι κολλητος μου ε..μην με παρεξηγησει κανεις....

Το πολύ πολύ να παίξουμε και κανένα tzoker να περάσει η ώρα μας

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5