Ακούστε ιστορία μέγιστης γκαντεμιάς!!!
Μέτα απο τρελή αγωνία ζόρι και 899 τηλέφωνα βρίσκω ένα 32αρι άσπρο (μαύρο το ήθελα... αλλα δεν πειράζει είπα...)
Μπόρεσα να τους κάνω να μου το κρατήσουν στην άκρη στο κατάστημα...
Τελειώνοντας απο δουλειά, τρέχω μέσα στον πανικό, και μπαίνω σε κατάστημα Vodafone.
ουρά πάνω απο 6 άτομα... βάλε 40 λεπτά αναμονή...
έρχεται η σειρά μου, αρχίζουμε εκεί τα δίαφορα, του λέω οτι έχω 3 γραμμές για ανανέωση μου λέει επιδοτήσεις και μου βγάζει πόσα πρέπει να πληρώσω...
όσο λοιπόν αυτός πάταγε κουμπιά εγω σκεφτόμουν ότι πολλα μου είπε (έκανε τιμή - επιδότηση)
Του λέω και εγώ, με την αλλαγή προγράμματος που θα κάνουμε, έχει extra έκπτωση;
ναι μου λέει, αλλα τώρα έχω δώσει την ανανέωση... και για να γίνει και αλλαγή στο πρόγραμμα θα πρεπει να ακυρωθεί και να κάνουμε απο την αρχή...
Παρεμπίπτοντος όσο γίνονται αυτά το κουτάκι το iphone μπροστά μου και το χάζευα...
Για να γίνει λοιπόν απο την αρχή μου λεέι ακυρώνοντας την πρέπει να περιμένετε
3 ΜΕΡΕΣ για να ξαναεμφανιστουν οι επιδοτήσεις στο σύστημα...
ΠΟΛΛΑΠΛΑ εγκεφαλικά... καλά του λέω, χεσε την έκπτωση και πάμε... αλλά πές μου έτσι να ξέρω πόση ήταν....
100 ευρώ !!!!!!
Φρίκαρα τελείως!!! Τα πήρα στο κρανίο και κολλήσα εκεί...
Τους χαρίζεις 100 ευρώ γιατί είναι κακοί επαγγελματίες;( ούτε με ρώτησε εαν θέλω να βάλω προγραμμα iphone ή να βάλω ένα μεγαλύτερο...)
εγώ που να ξέρω τι σειρά των πραγμάτων... δουλειά του είναι...!!!!!!!!
Μέτα απο ένα 10 που τον κοίταγα και σκεφτόμουνα τι να κάνω... αποφάσισα να μην τους χαρίσω αυτα τα 100 ευρω... και να περιμένω (μου είπε οτι τη συσκευή την είχα σίγουρη...)
και απο εκέι που έπεζα με το κουτάκι του ... τώρα σπίτι και .... αναμονή....
Ρε παιδία.. ξέρει κανεις που δουλεύει σε κατάστημα ή και όχι, εάν μπορω να κάνω κάτι για να το επισπεύσω;;
PLZZZZZ HELP!!!