Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Please log in to reply
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/08/2009 - 17:06

Γερμανος,
Εχει 16αρια και 32 αρια μαυρο και ασπρο ... vodafone kai cosmote απο βδομαδα

Μάνο δεν μου παίρνεις ενα 32αρι μαύρο και να μου το στείλεις Χανιά?Μου πέφτει λίγο μακρια η Ιεράπετρα :((

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 17:08

Πάντως εγώ αν την Δευτέρα βρω κανένα 32 ασπρο θα το τσιμπήσω...

Εγω εβαλα τον θειο μου να ψαχνει, και βρηκε 32γβ ασπρο και ο μονος λογος που δεν το πηρε ειναι επειδη του ειπα να παρει 16γβ... :(

#393   antonis4

antonis4

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 01/08/2009 - 17:17

Το πηρα και εγω σημερα 16g μαυρο εκανα Jailbreak με το purplera1n ολα οκ!!!

#394   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 17:20

Εγω εβαλα τον θειο μου να ψαχνει, και βρηκε 32γβ ασπρο και ο μονος λογος που δεν το πηρε ειναι επειδη του ειπα να παρει 16γβ... :(

Απο ποία πόλη?

#395   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 17:24

Αθηνα ειναι, αλλα δεν ημουν ονλινε να του απαντησω, με επαιρνε και στο κινητο αλλα δεν το ειδα... Δεν ξερω σε ποιο καταστημα πηρε, ουτε ποια εταιρια.

#396   Neoptolemos

Neoptolemos

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/08/2009 - 18:02

Μετά το ευχάριστο σχετικά νέο για τις τιμές των νέων iPhone στην Ελληνική αγορά (σημαντικά χαμηλότερες από τις τιμές στην Ιταλία για παράδειγμα), έχουμε και ένα ακόμα νέο σχετικά με την διαθεσιμότητα του iPhone 3GS. Οι ελληνικές εταιρίες θα το έχουν αύριο στα καταστήματά τους αλλά πόσα κομμάτια θα έχουν; Θα μπορέσουν να καλύψουν την ζήτηση και τις προπαραγγελίες;

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει σημαντική έλειψη στην αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, και φυσικά μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν βρίσκεται και πρώτη στη λίστα για να τροφοδοτηθεί με πολλά κομμάτια. Εκτός απροόπτου, τα iPhone 3GS που θα διατεθούν στην Ελληνική αγορά αύριο θα είναι πολύ λίγα (ίσως κάτω από 1000) και οι περισσότεροι θα πρέπει να περιμένουν τον Σεπτέμβριο για να αποκτήσουν το νέο τους κινητό...

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

Τόσο χθές 31/7/2009 όσο και σήμερα 1/8/2009 επισκέφτηκα 2 καταστήματα Γερμανός αναζητώντας το iPhone 3GS, για το οποίο κλήθηκα και με email να παραλάβω αφού είχα κάνει προπαραγγελία από το ίντερνετ, και οι πωλητές μου απάντησαν επανειλημμένα ότι υπάρχουν συσκευές (4 τον αριθμό) αλλά τις κρατάνε για τους πελάτες που θα κάνουν νέα συμβόλαια! και όχι γι αυτούς που θέλουν μόνο τη συσκευή. Τους είπα ότι είναι παράνομο να αρνούνται την πώληση και μου απάντησαν ψευδώς ότι είναι πολιτική της εταιρίας. Ακόμα περιμένω απάντηση από το 800 11 40000. Έκανα καταγγελία στο 1520 (γραμματεία καταναλωτή) οι οποίοι επιβεβαίωσαν την παρανομία αλλά θα απαντήσουν σε ένα μήνα. Τελικά μου έδωσαν τη συσκευή διότι στην μικρή πόλη που μένω αφήνοντας το νούμερο του κινητού μου στον υπεύθυνο του καταστήματος για να επικοινωνήσει μαζί μου ο ιδιοκτήτης μάλλον έμαθαν ότι είμαι δικηγόρος και μου είπανε ελάτε να πάρετε τη συσκευή σας τώρα. Όσοι έχετε παρόμοιες εμπειρίες μπορείτε από Δευτέρα να καλέσετε και σεις το 1520 ή και να πάτε στις κατά τόπους νομαρχίες και να καταγγείλετε την επιβολή σύναψης συμβολαίου για την αγορά της συσκευής.

#397   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 18:54

Εγω εξακολουθώ να πιστεύω ότι τελικά η επιλογή μου για online αγορά ήταν σοφη! :D
Χωρίς άλλο τρέξιμο, χωρίς άλλη ταλαιπωρία, χωρίς άγχος το πολύ μέχρι την τετάρη θα το έχω παραλάβει.
Αν κάποιος είναι vodafone και θέλει 32αρι μαύρο ή λευκό μπορεί να το πάρει. 16αρια δεν έχει απόθεμα.
Σιγα δηλαδη 3 μέρες ακόμα χωρίς iphone...και τι έγινε? Να κάνουμε και τιποτ'αλλο εκτος να γραφουμε στα φορουμ ε? ;)

#398   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 19:03

Στο site της βοντα πως το παιρνεις χωρις συμβολαιο??

#399   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 19:16

Δεν μπορείς χωρίς συμβόλαιο δυστυχώς!

#400   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 19:24

γνωριζει κανεις τι παιζει με παραγγελια απο το e-shop του γερμανου?
εννοω μπορω να παραγγειλω μονο σκετη συσκευη και να την παραλαβω απο το καταστημα της επιλογης μου η μπορω να γραψω στα σχολια "με το "ταδε" προγραμμα" κλπ και να πληρωσω το αναλογο ποσο οταν το παραλαβω απο το καταστημα?
(λετε να εχουνε στοκ 16αρια λέυκα?)

Τελευταία επεξεργασία από: diosak, 01/08/2009 - 19:25.

#401   nikos36900

nikos36900

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 21:27

Πως δεν έχει;
Πληρωμή με την παραλαβή δεν έχει; Και γω πως το πήρα; :rolleyes:

Πότε αγόρασες κάτι από το website της Vodafone τελευταία φορά;

#402   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2,681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 01/08/2009 - 21:42

Δεν χρειάζεται να μπω καν στον κόπο να χαρακτηρίσω το επίπεδο της συζήτησης για την Διαθεσιμότητα στην Ελλάδα, το κάνατε καφενείο από όλες τις πλευρές.

Αρκετά μηνύματα διαγράφηκαν, και με τη 2 ανάγνωση θα διαγραφούν κι άλλα.

Επίσης σαν iPhoneHellas ενημερώσαμε από την Πέμπτη για την τρομερή έλειψη που υπήρχε. Το ότι κάποιος είδε 3-4 iPhone σε ένα κατάστημα (ή απλά του είπαν ότι έχουν τόσο, λίγο δύσκολο να του έφεραν όλο το στοκ στον πάγκο) δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ καταστήματα ακόμα και στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη (πόσο μάλλον την επαρχία) τα οποία δεν έλαβαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ (ίσως μόνο το Demo). Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποιο μικρό στοκ στην αγορά την εβδομάδα που μας έρχεται αλλά χαλαρώστε κιόλας. Το κινητό θα έρθει στην Ελλάδα σύντομα, ακόμα και ο ένας μήνας μακριά δεν είναι και πολύ.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνετε από το να μοιρολογάτε για το αν βρήκατε ή όχι ένα iPhone. Αυτοί που το βρήκαν, μπράβο τους, άλλοι είχαν τύχη, άλλοι πήραν Demo συσκευές, άλλοι είχαν γνωστούς, άλλοι δούλευαν οι ίδιοι στα καταστήματα και άλλοι απλά πήραν τα καταστήματα σβάρνα μέχρι να βρουν κάποιο και τα κατάφεραν. Οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν υπομονή...

Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι θα μπορούσαν αυτοί που γνωρίζουν αν όντως υπάρχουν συσκευές κάπου να δώσουν τα στοιχεία των καταστημάτων γιατί κάποιος μπορεί να βρίσκεται κοντά και να επωφεληθεί, επιβεβαιώνοντας πάντα με ένα τηλεφώνημα. Οι αερολογίες μερικών (του στυλ "στο κέντρο της Καβάλας έχει 20 κομμάτια ο Γερμανός") καλά θα κάνουν να εκλείψουν.

Αν γνωρίζετε κάτι πείτε το, απλά τα πράγματα, εκτός και αν το θεωρείτε απόρρητο μυστικό, ή θέλετε να είστε ένας από τους λίγους που έχουν το 3GS στην Ελλάδα (ποιός ξέρει μπορεί να το θεωρείτε πολύ σημαντικό προνόμιο - άσχετα αν έχουν πουληθεί μερικά εκατ. 3GS σε όλο τον κόσμο).

π.χ.

Γνωρίζω ότι έχει iPhone 3GS 16GB λευκό στο κατάστημα "τάδε" στην οδό "τάδε" σε αυτή την πόλη. Αν θέλετε να προχωρήσετε και ένα βήμα παραπάνω δώστε και το τηλέφωνο του καταστήματος.

Αυτά για την ώρα, σοβαρευτείτε και καλό σας βράδυ.

Good things come to those who wait...

#403   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 21:59

γνωριζει κανεις τι παιζει με παραγγελια απο το e-shop του γερμανου?
εννοω μπορω να παραγγειλω μονο σκετη συσκευη και να την παραλαβω απο το καταστημα της επιλογης μου η μπορω να γραψω στα σχολια "με το "ταδε" προγραμμα" κλπ και να πληρωσω το αναλογο ποσο οταν το παραλαβω απο το καταστημα?
(λετε να εχουνε στοκ 16αρια λέυκα?)

παιδια σορρυ για το επαναποσταρισμα αλλα αν καποιος το εχει ψαξει θα με βοηθουσε τρομερα πολυ!

Τελευταία επεξεργασία από: diosak, 01/08/2009 - 22:00.

#404   mbaklagin

mbaklagin

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2009 - 08:03

Αν γνωρίζετε κάτι πείτε το, απλά τα πράγματα, εκτός και αν το θεωρείτε απόρρητο μυστικό, ή θέλετε να είστε ένας από τους λίγους που έχουν το 3GS στην Ελλάδα (ποιός ξέρει μπορεί να το θεωρείτε πολύ σημαντικό προνόμιο - άσχετα αν έχουν πουληθεί μερικά εκατ. 3GS σε όλο τον κόσμο).

π.χ.

Γνωρίζω ότι έχει iPhone 3GS 16GB λευκό στο κατάστημα "τάδε" στην οδό "τάδε" σε αυτή την πόλη. Αν θέλετε να προχωρήσετε και ένα βήμα παραπάνω δώστε και το τηλέφωνο του καταστήματος.

εγω δεν ηθελα να ανεφερω ακριβως το καταστημα να μην το θεωρισετε διαφημιση, το μαγαζι οπου πηρα εγω ειναι Αττικη ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 77 & ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 2 ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και το τηλεφωνο 2109767329. Αυριο μπορει να εχει κανενα, γιατι χθες ειπε οτι εχει απ'ολα να διαλεξω.

#405   pinakas

pinakas

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2009 - 08:41

Δεν χρειάζεται να μπω καν στον κόπο να χαρακτηρίσω το επίπεδο της συζήτησης για την Διαθεσιμότητα στην Ελλάδα, το κάνατε καφενείο από όλες τις πλευρές.

Αρκετά μηνύματα διαγράφηκαν, και με τη 2 ανάγνωση θα διαγραφούν κι άλλα.

Φιλε IPH δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, δεν γνωριζω αν έσβησες δικά μου ποστ ή άλλων αλλα το να είσαι administrator δεν σημαίνει ότι είσαι και λογοκριτής

Αυτες τις πολιτικές του στύλ σβήνω ποστ (γιατί κατα την γνώμη σου) δεν είναι της προσωπικής μου άποψης σωστά καλά είναι να εκλείψουν εφόσον κάποιο μήνυμα δεν βρίζει και δεν προσβάλει.

Μάλλον εσυ προσβάλεις:
"Αυτά για την ώρα, σοβαρευτείτε και καλό σας βράδυ."

Η μικρή "εξουσία" που έχεις δεν είναι για κατάχρηση.........

Sorry για το offtopic - Aν και το βλέπω το μήνυμα για σβήσιμο στο πλαίσιο δημοκρατικών θεσμών

Τελευταία επεξεργασία από: pinakas, 02/08/2009 - 08:43.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες