Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/08/2009 - 12:35

Έχω κάνει προκράτηση στο καταστημα Vodafone της περιοχής μου πριν την κυκλοφορία. Έχω επιδότηση και θέλω να πάρω σκέτη τη συσκευή. Τους παίρνω την Παρασκευή και μου λένε οτι παρέλαβαν αλλα λόγω προτεραιότητας θα πρέπει να περιμένω την επόμενη παραλαβή. Τους πέρνω ξανά ως άλλος πελάτης και καλά για συμβόλαιο και μου λένε οτι η συσκευή είναι διαθέσιμη...
Τι μπορώ να κάνω για να πάρω τη συσκευή μιας και υπάρχει στο κατάστημα?

Τελευταία επεξεργασία από: RIOTSHIELD, 03/08/2009 - 12:36

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   panosg1977

panosg1977

iPH User

• 104 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/08/2009 - 12:37

Επιβεβαιώνω τα γραφόμενα του Παναγιώτη για διαθεσιμότητα στο εν λόγω κατάστημα.
Πριν λίγο έγινα ευτυχής κάτοχος του λευκού iPhone 3GS από την αγορά της Θουκυδίδου (συγκεκριμένα στο νούμερο 50 έτσι για να μην ψάχνετε :-))
Kudos !!!

Τέλεια! Με γεια σου φίλε μου! :D Σ' ευχαριστώ που έγραψες τον αριθμό γιατί δεν τον θυμόμουν :unsure:

#453   Snolly

Snolly

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Twitter:@snolly
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:snolly

Δημοσίευση 03/08/2009 - 12:42

Από 5 ως 15 μέρες εξαρτάται από τη wind και το ποσο γρήγορα θα δεχτεί τη...φυγή σου!

Μάλιστα, άρα διακοπές θα πάμε με το 3G. Κρίμα γαμώτο...

#454   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 12:43

Έχω κάνει προκράτηση στο καταστημα Vodafone της περιοχής μου πριν την κυκλοφορία. Έχω επιδότηση και θέλω να πάρω σκέτη τη συσκευή. Τους παίρνω την Παρασκευή και μου λένε οτι παρέλαβαν αλλα λόγω προτεραιότητας θα πρέπει να περιμένω την επόμενη παραλαβή. Τους πέρνω ξανά ως άλλος πελάτης και καλά για συμβόλαιο και μου λένε οτι η συσκευή είναι διαθέσιμη...
Τι μπορώ να κάνω για να πάρω τη συσκευή μιας και υπάρχει στο κατάστημα?

Να πας στο καταστημα, να τους πεις δειξτε μου την συσκευη και τα συμβολαια και να τους πεις οτι δεν σου αρεσουν τα συμβολαια τους. Αν σου αρνηθουν, ζητησε τους να σου φερουν τον καταστηματαρχη ή οπως τον λενε και να του πεις εκεινου και θα το παρεις. Αν αρνηθουν λες οτι θα τους καταγγειλεις και θα σου το δωσουν αμεσως.

#455   neyromantis

neyromantis

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 13:51

Μετά απο 3-4 Vodafon καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,βρήκα ένα τελευταίο 16 λευκό στο κατάστημα της Τσιμισκή 82.
Προσωπική μου εκτίμηση,μην ακούτε τη σας λένε στο τηλέφωνο,πηγαίνετε απο εκεί και μπορεί να βρείτε.
Ιδίως αύριο που λήγει το τριήμερο των προκρατημένων συσκευών.

Καλή τύχη.

#456   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/08/2009 - 14:00

Άρα αύριο πρωί πρέπει να πέσει μια τσάρκα σε Γερμανό-Βοντα-Οτε για κυνήγι.

#457   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 14:29

Yioupiiiii!!!! Μολις ειπα στον θειο μου για ΟΤΕ, πηρε τηλεφωνο και μιλησε με την κοπελα εκει και του ειπε δυστυχως εμεινε μονο ενα. Ψαχνει... και ναι!!! Apple Iphone 3G S 16GB White!!! Αλλα δυστυχως σε 5 λεπτα εκλειναν, αν και ο θειος μου ηταν πολυ κοντα, ετσι το κρατησε και θα το παρει ο θειος μου αυριο στις 10 το πρωι! :rolleyes: Και μετα θα μου το στειλει Κυπρο... :D

#458   dmoud

dmoud

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 14:31

Παιδιά έχει κανείς ιδέα πόσο χρόνο μπορεί να πάρει η έγκριση της φορητότητας (ώστε να μου δώσουν το τηλέφωνο) από Wind σε Cosmote;

Συνήθως 5 εργάσιμες, άντε 7. Λογικά θα έχουν κρατημένη τη συσκευή στο κατάστημα και θα σε ειδοποιήσουν να την παραλάβεις μόλις εγκριθεί (αν και μετά τη 5η μέρα άρχισε να τους ενοχλείς και εσύ).

#459   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 14:32

Yioupiiiii!!!! Μολις ειπα στον θειο μου για ΟΤΕ, πηρε τηλεφωνο και μιλησε με την κοπελα εκει και του ειπε δυστυχως εμεινε μονο ενα. Ψαχνει... και ναι!!! Apple Iphone 3G S 16GB White!!! Αλλα δυστυχως σε 5 λεπτα εκλειναν, αν και ο θειος μου ηταν πολυ κοντα, ετσι το κρατησε και θα το παρει ο θειος μου αυριο στις 10 το πρωι! :rolleyes: Και μετα θα μου το στειλει Κυπρο... :D

Aντε ρε φίλος με το καλό.
Να δούμε εμείς πότε...

#460   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 14:43

Που μενεις? Θα πω στον θειο μου οταν τον ενημερωσουν για τις αλλες κρατησεις που εκανε στα αλλα καταστηματα να μου πει σε ποια καταστηματα εχει και να πατε οσοι ειστε κοντα να το παρετε...

#461   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 14:52

Θεσσαλονίκη μένω. Ο θείος σου που μένει?

#462   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 15:01

Xmmm Αθηνα νομιζω.. Αν εχεις καποιον στην Αθηνα γνωστο μπορει να το παρει και να το στειλει. Νομιζω τους ειπε για να κρατησουν 16GB White, οπως αυτο που θα παρω.

#463   Snolly

Snolly

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Twitter:@snolly
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:snolly

Δημοσίευση 03/08/2009 - 15:01

Συνήθως 5 εργάσιμες, άντε 7. Λογικά θα έχουν κρατημένη τη συσκευή στο κατάστημα και θα σε ειδοποιήσουν να την παραλάβεις μόλις εγκριθεί (αν και μετά τη 5η μέρα άρχισε να τους ενοχλείς και εσύ).

Η συσκευή είναι κρατημένη μάυρο 32άρι. Το θέμα είναι αν από Παρασκευή πρωί πρωί που έγινε η αίτηση θα προλάβω μέχρι Τετάρτη να παραλάβω (πριν φύγω για διακοπές).

#464   Snoop

Snoop

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 15:03

Παιδια μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε και μεις εδω στις Σερρες ? <_<

#465   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 15:05

Xmmm Αθηνα νομιζω.. Αν εχεις καποιον στην Αθηνα γνωστο μπορει να το παρει και να το στειλει. Νομιζω τους ειπε για να κρατησουν 16GB White, οπως αυτο που θα παρω.

Δεν έχω κανέναν.
Θα τι βρούμε την άκρη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;