Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:02

Δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη.Καινουριες συνδεσεις εχω κανει κι εγω και περιμενω το iphone για να τις υπογραψω!Το ιδιο μου φαινεται!

Αν τις υπέγραφες την Παρασκευη θα το επαιρνες! Σε όποιο μαγαζί είχε στοκ εννοείται. Και ίσως να σαι και λίγο ατυχος στο μαγαζί που διάλεξες να πάς...:(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   cyrus1977

cyrus1977

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:07

Μπορει...Τι να πω?Αν παντως καποιος μπορει να μου πει ποια μαγαζια της vodafone στη θεσσαλονικη ειχε κομματια και τα εδωσε αυτες τις μερες ας μου πει για να ξερω τι να τους απαντησω αν μου πουνε οτι γενικα η vodafone δεν εχει παραλαβει.Thanks!

#483   arcsar

arcsar

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:09

Καλησπέρα...
Γνωρίζει κανείς να μου πεί πόσες μέρες εργάσιμες χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί φορητότητα απο cosmote σε vodafone?

#484   cyrus1977

cyrus1977

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:10

Εμενα μου απαντησαν σε 3 μερες

#485   arcsar

arcsar

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:17

Απο τι διάβασα παραπάνω, είχες κι εσύ εταιρικό με 3 γραμμές. Εγώ έχω με 4 γραμμές και θέλω να μεταφέρω τον ένα αριθμό στην vodafone. Η επιδότηση βέβαια λήγει τέλος Σεπτέμβρη και γνωρίζω εκ των προτέρων οτι θα έχω κάποια επιβάρυνση σαν πρόστιμο. Μήπως γνωρίζεις που κυμαίνονται αυτά τα πρόστιμα ??? ? thanks

#486   cyrus1977

cyrus1977

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:24

Κοιταξε... στην περιπτωση μου το συμβολαιο μου λειγει τον Ιανουαριο και απ οτι μου ειπανε θα πληρωσω περιπου το 40% της επιδοτησης. Παλι κερδισμενος εισαι, αν βεβαια σκοπευες να φυγεις απο την cosmote. Αν το κανεις μονο για το iphone προφανως και μακροπροθεσμα εισαι χαμενος γιατι θα μπορουσες να περιμενεις και να το παρεις το σεπτεμβρη απο την cosmote με την επιδοτηση που θα ειχες τοτε

#487   arcsar

arcsar

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:30

Σωστά...

ο λόγος όμως που φεύγω είναι γιατί στο σπίτι όπου μένω τελευταία δεν έχει καθόλου σήμα σε αντίθεση με την vodafone που έχει, και αρκετά υψηλό. Είναι παράξενο αυτό γιατί σίγουρα η κάλυψη της cosmote από όσο ξέρω δεν συγρίνεται με την voda...

#488   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:36

Μαύρο 16αρι υπάρχει στο Oteshop στο Mall όταν πήγα στις 19.45.. αλλά ήθελα το 32αρι.. οπότε.. πάμε αλλού!

#489   gigi7

gigi7

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 19:59

Παίδες εγώ πρόλαβα να κάνω αγορά από Vodafone Myaccount Online και έκανα ταυτόχρονα και ανανέωση συμβολαίου. Ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει να έρθει; Παρήγγειλα το 32άρι σε μαύρο. Το καλό με την υπόθεση είναι ότι με άφησε να μπω στο πρόγραμμα Iphone you and me ενώ όταν ρωτούσα στα καταστήματα Vodafone μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα.....

απο παρασκευη στο vodafone my account online μου τηλεφωνησαν σημερα για παραδοση αυριο τριτη 9-12 στο σπιττι μου.

#490   StavrosS

StavrosS

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:05

Ok thanks Gigi! Οπότε περιμένω αύριο τηλέφωνο! Ευχαριστώ και τον harishadji για την απάντηση!

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 04/08/2009 - 11:08

#491   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:47

Δεν ξέρω εσείς μάγκες, αλλά εγώ που το πήρα απο κατάστημα του Γερμανού, είδα ότι έγραφε εισαγωγέας, Cosmote.
'Αρα δύο πράγματα συμβαίνουν. Πήραν τις συσκευές και τις διάθεσαν όπου έχουν φιλίες και εξυπηρέτησαν τους δικούς τους.
Και εγώ όταν πήγα στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ , μου είπαν ότι δεν το έχουν και το περιμένουν σε μιά βδομάδα, το ίδιο και στην Vodafone, μου είπαν ότι μόνο το Demo τους είχε έρθει, όμως ο Γερμανός το είχε.
Το πήρα αμέσως, ως σκέτη συσκευή και ησύχασα.
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι στην επαρχία, που προμηθεύτηκαν ορισμένα κομμάτια, λόγω διακοπών, δεν πήγε πολύς κόσμος να το ζητήσει, με αποτέλεσμα να υπάρχει απόθεμα.
Σημειώνω ότι είχα κάνει προκράτηση και στην Cosmote και στην Vodafone οι οποίες ,όπως αποδείχθηκε, ήταν ανούσιες, αφού η διάθεση των συσκευών έγινε σε όσους αυτοί ήθελαν και όχι κλασικά σε όλους τους πελάτες, είτε είναι συμβολαίου, είτε είναι καρτοκινητής.

Τελευταία επεξεργασία από: strawb, 03/08/2009 - 22:50

#492   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:55

Η Κοσμοτε αγορασε τον Γερμανο, γι'αυτο εγραφε Κοσμοτε πανω.

#493   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/08/2009 - 23:28

Δεν ξέρω εσείς μάγκες, αλλά εγώ που το πήρα απο κατάστημα του Γερμανού, είδα ότι έγραφε εισαγωγέας, Cosmote.
'Αρα δύο πράγματα συμβαίνουν. Πήραν τις συσκευές και τις διάθεσαν όπου έχουν φιλίες και εξυπηρέτησαν τους δικούς τους.
Και εγώ όταν πήγα στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ , μου είπαν ότι δεν το έχουν και το περιμένουν σε μιά βδομάδα, το ίδιο και στην Vodafone, μου είπαν ότι μόνο το Demo τους είχε έρθει, όμως ο Γερμανός το είχε.
Το πήρα αμέσως, ως σκέτη συσκευή και ησύχασα.
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι στην επαρχία, που προμηθεύτηκαν ορισμένα κομμάτια, λόγω διακοπών, δεν πήγε πολύς κόσμος να το ζητήσει, με αποτέλεσμα να υπάρχει απόθεμα.
Σημειώνω ότι είχα κάνει προκράτηση και στην Cosmote και στην Vodafone οι οποίες ,όπως αποδείχθηκε, ήταν ανούσιες, αφού η διάθεση των συσκευών έγινε σε όσους αυτοί ήθελαν και όχι κλασικά σε όλους τους πελάτες, είτε είναι συμβολαίου, είτε είναι καρτοκινητής.

Αυτο με την επαρχία που λες δεν παίζει
Στα πιο πολλα κατ/τα vodafone στείλανε μονο ενα κομματι(demo) σε μερικα ουτε αυτο!!!ενω στα Γερμανος 1 με 2 συσκευες το πολύ.

#494   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/08/2009 - 09:39

Καλημέρα! Μόλις ήρθε ο κουριερ απ τη vodafone και το έφερε! Μαύρο 16αρι, παραγγελία απο online store την Παρασκευή το μεσημέρι! :)

#495   nikos36900

nikos36900

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 10:51

Στο vodafone.gr ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα