iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά
Δημοσίευση 05/08/2009 - 01:10
Ad
Δημοσίευση 05/08/2009 - 01:44
Θελω να κανω μια ερωτηση και οσοι ξερουν ας μου απαντησουν παρακαλω!!Μια φιλη που εχει τη vodafone εδω στη πολη μου μου ειπε οτι οσοι εχουν ηδη προγραμμα iphone και θελουν να παρουν το καινουριο εκτος της κανονικης επιδοτησης που δικαιουνται(εαν βεβαια εχουν κλεισει χρονο οπως εγω) δικαιουνται και μια επιπλεον επιδοτηση η οποια αν δε κανω λαθος ανερχεται στα 93euro για 12μηνη συνδεση (για το ιδιο προγραμμα μιλαω) και κατι περισσοτερο,δε θυμαμαι ακριβως, για 18μηνη.αληθευει κατι τετοιο?Γιατι αν αληθευει συμφερει 100% να το αλλαξω
H vodafone και ισως και η cosmote δίνουν όντως επιπλέον επιδότηση για το iphone. εγω είχα 109 και λογω iphone εγινε ~180 ευρω. Άρα όντως αληθευει!
Είχα μπει στο σαιτ της Vodafone την Παρασκευή 31 Ιουλίου το πρωί και έγραφε Τρόπος εξόφλησης παραγγελίας μόνο με Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα. Σε πιο βήμα επέλεξες αντικαταβολή;
Ίσως να ήθελες καινουργια σύνδεση γι αυτο. Εγω εκανα αναβαθμιση, η voda εχει τα στοιχεια μου ΑΦΜ και τετοια άρα μπορουσε να εμπιστευτει έναν υπαρχον πελατη με την αντικαταβολή. Αυτό μαλλον δεν ισχυει στις νέες συνδεσεις και γι αυτό εβγαζε μόνο πιστωτική. Δε ξέρω αν όντως είναι έτσι αλλα δε βρίσκω άλλη εξήγηση.
`
Δημοσίευση 05/08/2009 - 07:46
Πάντως παρασκευή που είχα παέι σε Γερμανό στη Βικτώρια είχαν 1 μαύρο και μου είπαν έχει πάει μονο 1 (!!!) σε κάθε κατάστημα και στην vodafone που πήγα στην Μιχαλακοπουλου δεν ειχαν καν παραλάβει.
Σχετικά με ταχύτητα.. Ειναι τρομακτικά γρήγορο.. Σχεδόν ζαλίζεσαι!!! Το έβαλα δίπλα δίπλα με iPod touch 1gen και iPhone 3G και τα φόρτωνε όλα σχεδόν σε μισό χρόνο!!! Αν δεν έχει κανείς iPhone τώρα ειναι ο καιρός να πάρει.. Ξαφνικά αναρωτιέμαι πώς τα κατάφερνα τόσο καιρό με το iPod Touch μου.. !
Δημοσίευση 05/08/2009 - 08:20
Δημοσίευση 05/08/2009 - 09:32
πηρα τηλ. και επισκεφτηκα αρκετα καταστηματα του πλαισίου,βονταφον και γερμανου
καποιοι μου ειπαν οτι εφεραν λιγα κομματια και έφυγαν ενω καποιοι αλλοι δεν παρελαβαν καθολου
οι ημερομηνιες που μου ειπαν οτι θα έχουν παραλαβη κυμαίνονται απο 10 εως και 30 αυγουστου
Δημοσίευση 05/08/2009 - 09:38
απο το μετωπο της θεσσαλονικης τιποτα.........
πηρα τηλ. και επισκεφτηκα αρκετα καταστηματα του πλαισίου,βονταφον και γερμανου
καποιοι μου ειπαν οτι εφεραν λιγα κομματια και έφυγαν ενω καποιοι αλλοι δεν παρελαβαν καθολου
οι ημερομηνιες που μου ειπαν οτι θα έχουν παραλαβη κυμαίνονται απο 10 εως και 30 αυγουστου
Γιατι δεν πηγες σε Cosmote/Oteshop??
Δημοσίευση 05/08/2009 - 09:54
περισσοτερη ζητηση έχουν τα μαυρα (μολις έλεγα μαυρο χαμογελουσαν) και ιδιαιτερα αυτα των 16gb
Δημοσίευση 05/08/2009 - 10:16
Με γειές!
Πλάκα στην πλάκα, δεν ξέρω αν κάποιος από τους Moderators έχει καταφέρει να το αποκτήσει. Διαψεύστε με αν σφάλλω.
Πέρυσι ήμουν ο πρώτος που το είχα πάρει αλλά φέτος είμαι Μυτιλήνη κ θα αργησω λίγο. Βλέπω όλη αυτή την υστερία που έχει πιάσει τον κόσμο κ απορώ... Μήπως το έχουμε χάσει λίγο; Ουτε στην αμερική δεν κάνουν έτσι... Είπαμε είμαστε macάδες, iPhoneάδες κ γκατζετάκηδες αλλά όχι κ σε τέτοιο σημείο υπερβολής. Είναι καλοκαίρι κ υπάρχουν πολύ πιο ωραία πράγματα να ασχοληθεί κανείς. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό στους εαυτούς μας. Καταντάει ανιαρο κ κουραστικό.
Καλοριζικο σε όσους το πήραν κ υπομονή σε όσους το περιμένουν!
Δημοσίευση 05/08/2009 - 10:36
Τηλ: 2310 604199, εγω κατα τυχη βρηκα το 32 ασπρο που ζητουσα. πολυ τυχη λέμε!!!!!
Δημοσίευση 05/08/2009 - 10:41
Μαγκες υπαρχει 1 3gs 16GB white στο καταστημα ΟΤΕSHOP στην οδο Λαγκαδα 201 στη Σταυρουπολη Θεσσαλονικης
Τηλ: 2310 604199, εγω κατα τυχη βρηκα το 32 ασπρο που ζητουσα. πολυ τυχη λέμε!!!!!
Καλουτσικε τρεχαααα!!!
Δημοσίευση 05/08/2009 - 11:12
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αλλά όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε....
Δημοσίευση 05/08/2009 - 12:10
Ποσες ωρες πρεπει να το φορτισω την πρωτη πρωτη φορα?
Αν το αφησω περισσοτερο απο οταν παει 100%, πειραζει!?, θα γινει κατι ή θα εχει λιγοτερη διαρκεια η μπαταρια?
Αν το εχω σε dock, και φορτιζει αρκετα, περισσοτερο ασπουμε απο 100% θα υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα?
Και πειτε μου ετσι λιγο τι πρεπει να κανω στις πρωτες φορτισεις αλλα και στην συνεχεια... Εχω διαβασει στο site της Apple για τα charge cycles κτλ.. Απλα θελω να ξερω οταν το παρω για ποσες ωρες να το φορτισει και αν θα ηταν καλο στις πρωτες φορτισεις, εχτος απο το να αφηνω να κλεισει απο μονο του οταν τελειωσει η μπαταρια, αν πρεπει να το αφηνω και λιγο περισσοτερο για να δυναμωσει ασπουμε η μπαταρια.
Ευχαριστω
Δημοσίευση 05/08/2009 - 12:38
Καλουτσικε τρεχαααα!!!
Μονο από καταστημα Vodafone μπορω να το πάρω γιατί έχω παρα πολύ μεγάλη επιδότηση και έτσι περιμένω απο εκεί.
Αντε και κανένα κατάστημα της Vodafone πείτε ρε παιδιά, βαρέθηκα να ακούω για την Cosmote.
Δημοσίευση 05/08/2009 - 12:41
Δημοσίευση 05/08/2009 - 12:56
Οκ. Καποιος αν μπορει να μου απαντησει για την μπαταρια...
Sorry φίλος αλλά εγω δεν ξέρω τι πέζει με την μπαταρία.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες