Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Please log in to reply
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   nikos36900

nikos36900

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/08/2009 - 17:59

παντως εδω ακομη εχει με 12 ατοκες στον λογαριασμο του σταθερου

http://oteshop.ote.g...32GB_black.html

Που γράφει ότι είναι άτοκες;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   giannis42

giannis42

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/08/2009 - 18:52

Που γράφει ότι είναι άτοκες;

στην τηλεφωνικη επιβεβαιωση μου το ειπαν

#588   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 06/08/2009 - 19:53

Ποσες μερες εχεις που το παρειγγειλες; Ποτε θα ερθει;

#589   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 06/08/2009 - 20:07

εγω περιμενω το δικο μου απο μερα σε μερα ... Μηπως ξερει κανεις απο που θα βρω καμια καλη θηκη για iphone? Κατα προτιμηση ασπρη ;)

Έχω παραγγείλει την Ion Factory Carbon Fibre σε άσπρο χρώμα και την περιμένω.Όταν μου έρθει θα κάνω ένα βίντεο μετά το βίντεο με το unboxing του iPhone 3GS όταν έρθει και θα ποστάρω.

#590   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 20:11

Έχω παραγγείλει την Ion Factory Carbon Fibre σε άσπρο χρώμα και την περιμένω.Όταν μου έρθει θα κάνω ένα βίντεο μετά το βίντεο με το unboxing του iPhone 3GS όταν έρθει και θα ποστάρω.

Απο oteshop?

#591   Snoop

Snoop

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 20:11

Απο που την παραγγειλες φιλε αν επιτρεπεται ... ? Εχεις μηπως κανενα site με samples ?

Βασικα εγω θελω θηκη να μπαινει ολο το κινητο μεσα .. :P

#592   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 20:14

Απο που την παραγγειλες φιλε αν επιτρεπεται ... ? Εχεις μηπως κανενα site με samples ?

Την παράγγειλα από το ion-factory.com.Είναι 100% από δέρμα και Carbon και σου προσφέρει 100% ασφάλεια από πτώση και είναι πολύ κομψή με φανταστικό design.
Συγκεκριμένα πηγαίνετε εδώ και μετά Carbon Fibre: http://www.ion-factory.com/
Όταν μου έρθει θα κάνω ένα ελληνικό βίντεο και θα το βάλω εδώ για να δείτε.

Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 06/08/2009 - 20:20.

#593   mitsos326

mitsos326

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 20:36

σημερα μΕ τηλεφώνησαν απο το οτεσοπ της τσιμισκης και μου ειπαν οτι εχουν φέρει και κρατήσει ενα μαυρο 32γιγα για μένα! :blush:

Τους είπα οτι ενδιαφέρονται και αλλα ατομα και μου ειπαν οτι σχεδον για όλα κάτι μπορει να γινει εκτος απο το μαυρο 16αρι που ισως χρειαστει να περιμενει καποιος και μια εβδομάδα.Για τους τυπους πήγα την τρίτη αφησα τα στοιχεία μου και το τηλ,σημερα με πήραν τηλ και το παρέλαβα

#594   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/08/2009 - 20:37

Με πηραν σημερα το βραδυ απο βοντα και μου λενε ''εχετε παραγγηλει ενα iphone?"ναι λεω εγω ολος χαρα, για να μου πει στο καπακι¨ξερετε θα παραλάβουμε τελος του Αυγούστου και για την καθυστέρηση σας δίνουμε για ανταμοιβη έκπτωση στον λογαριασμό σας για ενα μήνα!!
:mad: :mad: :mad: :excl:

#595   Snoop

Snoop

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 20:38

σημερα μΕ τηλεφώνησαν απο το οτεσοπ της τσιμισκης και μου ειπαν οτι εχουν φέρει και κρατήσει ενα μαυρο 32γιγα για μένα! :blush:

Τους είπα οτι ενδιαφέρονται και αλλα ατομα και μου ειπαν οτι σχεδον για όλα κάτι μπορει να γινει εκτος απο το μαυρο 16αρι που ισως χρειαστει να περιμενει καποιος και μια εβδομάδα.Για τους τυπους πήγα την τρίτη αφησα τα στοιχεία μου και το τηλ,σημερα με πήραν τηλ και το παρέλαβα

Εμενα εδω Σερρες μου ειπαν πως απο μερα σε μερα θα με παρουν να με πουν απο τον Γεερμανο ... Για να σε πηραν απο Σαλονικη θα ερθει και το δικο μου σε λιγο :D

#596   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 21:16

Με πηραν σημερα το βραδυ απο βοντα και μου λενε ''εχετε παραγγηλει ενα iphone?"ναι λεω εγω ολος χαρα, για να μου πει στο καπακι¨ξερετε θα παραλάβουμε τελος του Αυγούστου και για την καθυστέρηση σας δίνουμε για ανταμοιβη έκπτωση στον λογαριασμό σας για ενα μήνα!!

Εγώ που μένω στο Ηράκλειο Κρήτης μου είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα.Τέλη Αυγούστου.Άμα δεν είχα την επιδότηση θα πήγαινα και αλλού να το ψάξω αλλά τι να κάνουμε.

#597   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 21:30

δηλαδή αν πάρω αύριο τηλεφωνο στο κατάστημα στη Τσιμισκή θα βρω ένα iPhone 3gs 32GB?

#598   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 06/08/2009 - 23:45

Α γι΄αυτο δηλαδη σου δινουν και επιπλεον επιδοτηση? Ειπα και εγω το κανουν απο τη καλη τους τη καρδια!! Ή μηπως ειναι ασχετο το ενα με το αλλο ? Θα παω αυριο να το διευκρινισω...

#599   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 00:01

cyclops δεν δίνουν επιπλέον επιδότηση αλλά κάνουν έκπτωση τον πρώτο μήνα.Δηλαδή τον μήνα που δεν θα έχει το iPhone.

#600   eliask

eliask

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/08/2009 - 00:30

Στο πλαίσιο σήμερα που ρώτησα μου είπαν ότι παραλαμβάνουν κάποια λίγα κομάτια τακτικά αλλά τα δίνουν μόνο με συνδέση ¨-(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες