Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/08/2009 - 09:40

πολυ καλο το βιντεο μακαρι και οι αλοι που το εχουν παραγηλει απο βονταφον(αλλα και οποιοδηποτε αλλο καταστημα!) να το χαρουν και να το ανοιξουν γρηγορα(αν και δεν το βλεπω!

Που είναι το βίντεο παιδιά να το δούμε και εμείς

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 10:08

Λοιπόν... Πριν μια εβδομάδα επισκέφτηκα ένα κατάστημα vodafone . Ο κύριος σκοπός μου που επισκέφτηκα το κατάστημα ήταν για να μάθω πότε θα είναι διαθέσιμο. Η απάντηση με έβαλε σε ιδέες...και ποια ήταν η απάντησή τους;;; <<Θα είναι διαθέσιμο από 15 Αυγούστου!!!>> Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμο στις 15 Αυγούστου...εκτός αν φέρουν μόνο 5-10 κομμάτια που είναι αρκετά!! :P

Τελευταία επεξεργασία από: kitkat1, 11/08/2009 - 10:14

#648   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 11/08/2009 - 10:22

Που είναι το βίντεο παιδιά να το δούμε και εμείς

Αυτό εδώ είναι από τον χρήστη ApoelAndreas

#649   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 10:22

*Να προσθέσω ότι στο κατάστημα υπήρχε μόνο ένα δοκιμαστικό κομμάτι! Στον 'Γερμανό' που βρισκόταν δίπλα μπήκα και βγήκα κατ' ευθείαν επειδή υπήρχε μια ουρά 15-20 ανθρώπων (!!!) αλλά και επειδή το δεν υπήρχε δοκιμαστικό κομμάτι...(αν και υπήρχε μια βάση που έγραφε "iPhone 3gs") Πού είναι τα iPhone 3gs οέο;;;;;

Μόλις έμαθα ότι μερικά καταστήματα της βόντα , έχουν πολλά κομμάτια αλλά περιμένουν την έγκριση της μητέρας βόνταφον για να τα βγάλουν...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΕ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ!!!

#650   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 11:25

Δειτε mail που μου στειλανε..

From: online@vodafone.com
You may not know this sender.Mark as safe|Mark as junk
Sent: Tuesday, August 11, 2009 12:11:47 PM
To: iliaskat@hotmail.com

Ειδοποίηση για διαθεσιμότητα Συσκευής

Αγαπητή /έ χρήστη,

Η συσκευή iPhone 3GS 32GB για τη διαθεσιμότητα της οποίας ζητήσατε να ενημερωθείτε, είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά από το www.vodafone.gr. Για να δείτε τις σχετικές λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

Με εκτίμηση,

Vodafone

και μολις πας στο Site σου λεει μη διαθεσιμη....

#651   jonk

jonk

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/08/2009 - 11:45

Μου το εστειλαν κι εμενα και μπηκα να δω απο περιεργεια και υπηρχε διαθεσιμο με προγραμμα.Τωρα λεει μη διαθεσιμο.

#652   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 12:07

Για να δείτε τις σχετικές λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

στο "ΕΔΩ" ποιον σύνδεσμο είχε;;;;;;;;;;;;

#653   kdula

kdula

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 12:21

εγώ ρε παιδιά έκανα προκράτηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (βοντα) και στο ιντερνετ πριν ακόμα βγεί η ανακοίνωση στη σελίδα τους. 2 1/2 μήνες πριν

μάλιστα μένω στην ίδια οικοδομή με το κατάστημα που παρήγγειλα και γνωρίζω προσωπικά τους υπαλλήλους.

δεν έλαβα ούτε μειλ ούτε μήνυμα ούτε τηλέφωνο, έχω 3 γραμμές για νέο συμβολαιο ή ανανέωση ή μεταφορά έψαξα σε πολλά καταστήματα από τις 31-7 και μετά (γερμανός, βοντα, κοσμοτε πλαισιο) και τελικώς πάπαλα.

και αναρωτιέμαι
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ? !!!!!!!!!

Υ/Γ και το χειρότερο απ όλα έχω μείνει με την ζελατίνα zag στο χέρι από 29-7 !!!!

παρεπιπτόντως άψογη εξυπηρέτηση/αποστολή από την εταιρεία της ζελατίνας στην Ελλάδα.(να λέμε και τα καλά)

#654   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:12

Παιδιά απογοήτευση... Σήμερα που είχα λίγο χρόνο έχω πάρει ένα κάρο τηλέφωνα σε διάφορα καταστήματα σε όλη την Αθήνα. Δεν υπάρχει τίποτα, πόσο μάλλον το 32GB μαύρο που θέλω εγώ.. Καλά αυτή η Apple μου την έχει δώσει στα νεύρα!!! Μέχρι που σκέφτομαι να αλλάξω τηλέφωνο.
Αμ που δεν μας το έστειλαν να κυκλοφορήσει από 19 Ιουνίου, όπως σε άλλες χώρες, μόνο για δείγμα στέλνουν καθυστερημένα στις 31 Ιουλίου στη χώρα μας;!;;; Σε άλλες χώρες, όπως η Ιταλία, η Αγγλία, το Βέλγιο κτλ., ξέρετε αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα διαθεσιμότητας με εδώ που δεν το βρίσκεις με τίποτα;; Καλά τι μας πέρασαν, ότι είμαστε δυο-τρεις ή δεκατρείς;!; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Είναι εκνευριστικοί τουλάχιστον! Γιατί να μην μπορούμε όλοι εμείς που το θέλουμε να πάμε να το αγοράσουμε ωραία και άνετα από οποιοδήποτε κατάστημα, είτε Vodafone, είτε Cosmote, είτε Oteshop; Που είναι το δύσκολο να στείλουν περισσότερα κομμάτια;; Δεν μπορώ να καταλάβω τη βλακεία αυτή της εταιρίας, ειλικρινά.
Μετά σου λένε κάποιες εταιρίες έχουν πρόβλημα, παράγουν πολλά κομμάτια και μετά δεν υπάρχει ζήτηση, λόγω "οικονομικής κρίσης" ιδιαίτερα, και τους μένουν. Βλέπω και αυτούς που έχουν τόση ζήτηση τι κάνουν.
Καλή μας υπομονή, πριν το Σεπτέβρη δεν το βλέπω παρά να έρχεται σε ποσότητες "δειγμάτων" και μόνο κατά τύχη αν το πετύχει κάποιος, ιδίως αυτό που θέλει σε χωρητικότητα και χρώμα, άντε γεια!...

Η συμβουλή μου εντέλει είναι πηγαίνετε να κάνετε κανά μπανάκι αυτό το μήνα και μην περιμένετε τίποτα. Γράψτε τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και από Σεπτέμβρη αν έρθουν πάμε και παίρνουμε ολοι μας, αν δεν έρθουν, το παίρνουμε το 2010!
Μετά όμως, από Φλεβάρη θα "διαρρεύσει" ότι θα βγει σε λίγους μήνες το 4G!! Οπότε θα τους πούμε να το β..ουν εκεί που ξέρουν το 3GS και θα περιμένουμε το καινούριο. Όταν θα βγει το 4G, θα κυκλοφορήσει πρώτα σε άλλες χώρες και μετά θα έρθει καθυστερημένα και σε "δείγματα" πάλι, θα περνάνε οι μήνες και δεν θα το βρίσκουμε(!), μετά θα έρθει το 5G και θα περιμένουμε για αυτό!! Και πάλι τα ίδια!...
Χαχαχα!! Εντέλει γέλασα παρά τα νεύρα μου!! :P
Ζήτω η Apple και η πολιτική της!! :D :P

#655   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:16

Ποτε δεν ξερεις φιλος, μπορει το επομενο version να λεγετε Iphone 3G S D(Delayed)...

#656   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:30

Ναι ναι, και το επόμενο 3GS ED (Extra Delayed)!! :D
Εσύ πάντως βλέπω πρόλαβες και το τσίμπησες ένα 16-άρι! Αν και εγώ θέλω πιο "δύσκολη" έκδοση: 32GB μαύρο! (Το 4G λες να έχει 64GB;) :P

#657   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:37

Ναι πηρα ενα εγω. Βασικα ειχα βρει και 32GB ασπρο διαθεσιμο, αλλα ηθελα 16GB λογω τιμης. :rolleyes:

#658   jonk

jonk

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:41

Το δευτερο που πηρα για τον αδερφο μου
Αναρτημένη εικόνα"]

Τελευταία επεξεργασία από: jonk, 11/08/2009 - 13:41

#659   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:44

Κάτσε ρε φίλε, εμείς δεν βρίσκουμε να πάρουμε ούτε ένα και εσύ πήρες και δεύτερο;!;; Δεν μας λες που τα βρίσκεις δυο-δυο να πάμε και εμείς να πάρουμε;; :P

#660   jonk

jonk

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:45

απο oteshop φιλε μου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα