Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#691   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/08/2009 - 17:20

Όταν λες VF Shοp Χαλανδρίου, ποιό εννοείς; Αυτό που είναι έξω από τα κεντρικά της Vodafone;;

Ναι, αυτό εννοώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#692   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 13/08/2009 - 17:56

Ρε παιδιά βρήκε κανείς ή μάλλον έχει πάρει κανείς iPhone 3GS από το Ηράκλειο Κρήτης;Έχουν περάσει 2 εβδομάδες και δεν έχει κανένα κατάστημα.

#693   kdula

kdula

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/08/2009 - 18:28

για περίπου 1 ώρα που "άνοιξε" η διαθεσιμότητα στη βοντα παρήγγειλα από την ιστοσελίδα τη συσκευή. γνωρίζει κανείς σε πόσες μέρες έρχεται δέμα και συμβόλαιο ?

ευχαριστώ

#694   parisgr

parisgr

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2009 - 18:45

20 του μηνα συμφωνα με γερμανο περιμενουν παραλαβη...

ομως για παραδειγμα κρητη θα φτασουν 1-2 μερες αργοτερα!

εγω εκανα κρατηση με προκαταβολη και περιμενω ! :D

#695   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2009 - 18:59

εγω εχω να πω πως και ο γερμανος ειναι...
παραγγελια βραδυ προηγουμενης τριτης και ακομα ουτε τηλ. ουτε mail.

#696   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2009 - 19:39

για περίπου 1 ώρα που "άνοιξε" η διαθεσιμότητα στη βοντα παρήγγειλα από την ιστοσελίδα τη συσκευή. γνωρίζει κανείς σε πόσες μέρες έρχεται δέμα και συμβόλαιο ?

ευχαριστώ

Από την Vodafone που έχω παραγγείλει διάφορα πράγματα λένε πως στο στέλνουν σε 1 με 2 μέρες εντός Αττικής και 2 με 4 μέρες εκτός Αττικής.Και έτσι όντως είναι.Άμα δεν σου έρθει μετά από 4 μέρες τότε σημαίνει πως δεν έχουν απόθεμα.

#697   dmoud

dmoud

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2009 - 19:51

Eμένα με πήραν από το κατάστημα της Vodafone στη Νέα Σμύρνη (πλατεία) και μου είπαν πως επειδή δεν ξέρουν πότε θα έχουν συσκευές και παραλαμβάνουν σταδιακά, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν από την εταιρεία, προτείνουν να κάνω από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου με δώρο το πρώτο πάγιο και με το που παραλάβουν συσκευές θα με καλέσουν. Αρχικά έψαξα και σε άλλα καταστήματα Vodafone και Γερμανός/Oteshop (μήπως έκανα φορητότητα) αλλά τζίφος. Γι'αυτό και υπέγραψα σήμερα τις ανανεώσεις των συμβολαίων μου και δεσμέυτηκαν για το δωρεάν πάγιο του πρώτου μήνα. Ελπίζω να μην αργήσουν να με καλέσουν...

Υπ'όψιν πως η επιδότηση και των δύο συνδέσεων μου ήταν 280 ευρώ (μετά από αίτημα αύξησης) και η οποία πήγε στα 556 όταν άλλαξα στον έναν αριθμό πρόγραμμα (έβαλα πρόγραμμα iPhone) και του έβαλα 18μηνο συμβόλαιο. Άρα 13 ευρώ για το λευκό 16άρι που περιμένω (μου είπαν πως με τα 32άρια υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα διαθεσιμότητας).

#698   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2009 - 08:40

Παιδιά καλημέρα. Έλαβα μήνυμα από vodafone στο κέντρο ότι έχει έρθει η συσκευή που είχα κρατήσει (16 ασπρο). Εγώ παρέλαβα τελικά απο voda με κουριερ χτες οπότε όποιος θέλει ας στείλει pm για να του πω info για να την παρει!

#699   icekostas

icekostas

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2009 - 11:03

Καλημερα παιδια νεος και εγω στην κοινοτητα σας....ελπιζω τις προσεχεις ημερες να παραλαβω το πρωτο μου iphone 3gs,
Λοιπον αυτο που εχω τραβηξει τις προηγουμενες 15 μερες δεν λεγεται...............Παρακατω σας εξηγω ενα τροπο για να
αποκτησετε το πολυποθητο:
Λοιπον οσον αφορα την voda, υπαρχει το εξης προβλημα: H vodafone εχει iphone τα οποια τα διαθετει απο το κεντρικο της καταστημα στο Χαλανδρι(Εθν.Αντιστασεως 89 νομιζω) με παραγγελια, ΑΛΛΑ προσοχη αυτη την στιγμη τους ενδιαφερουν νεες συνδεσεις ή δυνατον φορητοτητες απο αλλες εταιριες, ετσι λοιπον εαν ρωτησετε για απλη συσκευη θα σας πουν πρεπει να τη παραγγειλετε και μπλα μλπα.....η οτι δεν ειναι διαθεσιμοι.....ρωτηστε οσοι εχετε την δυνατοτητα για φορητοτητα και για νεα συνδεση.....
Οσον αφορα καταστηματα vodafone τα οποια ειναι franchising (ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!)αυτοι κινουνται στο σκοταδι, δεν ξερουν τι τους γινεται και απο οτι εχω καταλαβει τα κεντρικα δεν του πολυ υπολογιζουν!!!!!
γνωμη μου λοιπον...να πατε κατευθειαν στο κεντρικο της vodafone και να το παραγγειλετε
Αυτα πιστευω να βοηθησα

#700   icekostas

icekostas

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2009 - 11:06

Eμένα με πήραν από το κατάστημα της Vodafone στη Νέα Σμύρνη (πλατεία) και μου είπαν πως επειδή δεν ξέρουν πότε θα έχουν συσκευές και παραλαμβάνουν σταδιακά, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν από την εταιρεία, προτείνουν να κάνω από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου με δώρο το πρώτο πάγιο και με το που παραλάβουν συσκευές θα με καλέσουν. Αρχικά έψαξα και σε άλλα καταστήματα Vodafone και Γερμανός/Oteshop (μήπως έκανα φορητότητα) αλλά τζίφος. Γι'αυτό και υπέγραψα σήμερα τις ανανεώσεις των συμβολαίων μου και δεσμέυτηκαν για το δωρεάν πάγιο του πρώτου μήνα. Ελπίζω να μην αργήσουν να με καλέσουν...

Υπ'όψιν πως η επιδότηση και των δύο συνδέσεων μου ήταν 280 ευρώ (μετά από αίτημα αύξησης) και η οποία πήγε στα 556 όταν άλλαξα στον έναν αριθμό πρόγραμμα (έβαλα πρόγραμμα iPhone) και του έβαλα 18μηνο συμβόλαιο. Άρα 13 ευρώ για το λευκό 16άρι που περιμένω (μου είπαν πως με τα 32άρια υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα διαθεσιμότητας).

χωρις να θελω να σε απογητευσω φιλε και εμενα τα ιδια μου λενε 15 ημερες τωρα απο franchising μαγαζι της vodafone.....αλλα δεν ξερουν τι τους γινεται!!!!

#701   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2009 - 12:11

Παιδιά καλημέρα. Έλαβα μήνυμα από vodafone στο κέντρο ότι έχει έρθει η συσκευή που είχα κρατήσει (16 ασπρο). Εγώ παρέλαβα τελικά απο voda με κουριερ χτες οπότε όποιος θέλει ας στείλει pm για να του πω info για να την παρει!

παιδιά, αν δεν ενδιαφέρεται καποιος σήμερα το απογευμα θα την ελευθερώσω για να μην μενει κρατημένη άδικα

#702   mpampis

mpampis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2009 - 13:21

γεια σας παιδια απο σημερα ειμε και εγω κατωχος του 3gs 16g μαυρο απο καταστημα vodafone ροδου

#703   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/08/2009 - 14:50

Δύο χρόνια συμβόλαιο στη Vodafone, ξεπερνάω το πάγιο μου συνέχεια κατά πολύ, πέρυσι όταν ανανέωσα πήρα το 3G, έχω κάνει αίτημα να φέρω άλλον ένα αριθμό Cosmote με φορητότητα και ακόμα να μου βρουν κάποιο 3GS! Εδώ και μία εβδομάδα μιλάω μαζί τους στα τηλέφωνα και μου λένε ότι έχουν προτεραιότητα άλλοι...! Δηλαδή οι άλλοι κάνουν λογαριασμούς €1.000 το μήνα?? To 3G το πήρα με επιδότηση €90 και φέτος για το 3GS είναι €70! Βλέπω και κάτι τέτοια http://www.iphonehel...ς-από-vodafone/ και στην κυριολεξία τρελένομαι! Μεγάλη απογοήτευση απο την Vodafone! Cosmote δεν πάω με τίποτα γιατί είναι σκέτό κλέψιμο και που--ιέs, γενικά ότι περιέχει μέσα τη λέξη ΟΤΕ (Cosmote, Otenet...) και το Conn-x! Βρωμοδημοσιοϋπαλληλίκη! Και η Wind sucks. Άρα δεν έχω άλλη επιλογή!

#704   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2009 - 18:39

Άμα η Vodafone είχε απόθεμα 2-3 κομμάτια πιστεύατε θα τα έβαζε στο Vodafone.gr;Σίγουρα έχουν πολλά αποθέματα αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό η Vodafone και τα βγάζει σιγά σιγά.Υπάρχουν πολλές σκέψεις όπως ότι έχει σίγουρο ότι θα πουλήσει πολύ το iPhone 3GS και το καθυστερεί για να πάρουν και άλλα κινητά όσοι βιάζονται ή έτσι θέλει να δείξει ότι πουλάει πολύ και να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει.Ίσως και να μην έχει αλλά μου φαίνεται απίστευτο αντί να δώσει αυτά τα κομμάτια σε μαγαζιά που υπάρχει προτεραιότητα και περιμένουμε πάνω από ένα μήνα να τα βάζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

#705   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 15/08/2009 - 09:46

Όλα τα off-topic μηνύματα διαγράφηκαν!

Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος!