Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#736   tolios

tolios

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/08/2009 - 16:59

σε ποιο σιτε??????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#737   tolios

tolios

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:00

τι κανω για να παραγγειλω σκετη συσκευη????

#738   tolios

tolios

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:02

ρε παιδια βοηθειστε...γιατι μου τα βγαζει μη διαθεσιμα??

#739   dimistolis

dimistolis

iPH Member

• 250 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:02

Δεν μπορείς σκέτη:(

#740   tolios

tolios

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:04

σοβαρα μιλατε????

#741   dimistolis

dimistolis

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:05

Τώρα που έχει τεράστια ζήτηση και μηδενική ποσότητα, i vf προσπαθεί να βρεί νέους πελάτες... >:(

#742   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 19/08/2009 - 18:07

Ας ελπίσουμε αυτή η ποσότητα που παρέλαβε να έρθει και προς Ηράκλειο μεριά να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα.

#743   Metzas

Metzas

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 18:20

Γεια σου φιλε.Με πηραν σημερα απο τον Γερμανο στην Αννης Μαριας για μια κρατηση που ειχα κανει πρεπει να εχουν φερει κομματια,τσεκαρε το.

Το τσεκαρα αλλα δυστυχως τα δωσανε σε ατομα που ηταν ηδη στη λιστα αναμονης, ευχαριστω παντως που με ενημερωσες. Το λυπηρο ειναι οτι θα ηθελα να παρω την συσκευη πριν φυγω για Ιταλια (λογω σπουδων) την επομενη εβδομαδα. Εκει το πουλανε 620 ευρω το 16gb! :blink:

#744   thomac

thomac

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 20:01

ρε παιδιά όταν πήγα να τσεκάρω την διαθεσιμότητα στη vodafone για επιδότηση συσκευής και ανανέωση προγράμματος μου έδεινε μόνο 18μηνα συμβόλαια και γελοία επιδότηση. Δεν θέλω 18μηνο συμβόλαιο γιατί του χρόνου το καλοκαίρι θα ψάχνουμε όλοι την νέα έκδοση του iphone που μάλλον θα έχει πολλές διαφορές από το τωρινό

#745   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 20:10

οχι εχει κ;αι 12 μηνα....ψαξε εκει και θα δεις καπου που διαλεγεις ή 12μηνα ή 18μηνα!!!

#746   arios

arios

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 23:07

παιδια ξερει καποιοσ τι γινεται με τη διαθεσιμοτητα του iphone στην περιχη πατρας-αιγιου? λενε οτι αρχεσ σεπτεμβριου θα ελθει στα καταστηματα vodafone ..........αληθευει?

#747   Antong

Antong

iPH User

• 181 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/08/2009 - 23:57

Το καταστημα Vodafone στα Χανιά είναι της εταιρίας και όχι franchising.. Έκανα ανανέωση συμβολαίου με επιδότηση και μέσα σε 1,5 εβδομάδα μου στείλαν sms για να παω να παραλάβω τη συσκευή. προτεραιότητα έχουν όπως φαίνεται οι συνδέσεις, εκεί στέλνουν τα κεντρικά τις νέες παραλαβές....

#748   promarios

promarios

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2009 - 01:15

Παιδια ειχα και εγω αγανακτηση με ολη την κατασταση,ειμαι συνδρομητης vodafone εδω και 8 χρονια
εκανα προκράτηση στις 10 ιουλιου σε καταστημα vodafone Δραμας,πηγα πανω απο 10 φορες στο μαγαζι δεν ειχαν καμια ενημερωση για τιποτα,πηρα 5 φορες τηλ την vodafone για διαθεσιμοτητα μεσο του vodafone.gr η για ποτε θα το στειλουν στα μαγαζια,καμια ενημερωση και απο εκει,
πανω που ειχα απογοητευτεί και σταματισα να ασχολουμε την τριτη το μεσημερι μου εστειλαν sms απο το καταστημα δραμας οτι το 16 λευκο που ειχα παραγγειλει βρισκεται στο καταστημα και θα παω αυριο το πρωι να το παρω!!!!!
τωρα τι εγινε και ήρθε ενω υπαρχει ελλειψη σε ολη την ελλαδα δεν μπορω να το εξηγησω.

#749   ivas75

ivas75

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 20/08/2009 - 14:59

Χθες έκανα παραγγελία μέσω vodafone.gr και σήμερα με πήρε τηλέφωνο το courier. Τα 16αρια εξαντλήθηκαν και τα 32άρια κατά τις 13:00 είχαν μείνει μόνο 4... Πάλι όποιος προλάβει πρόλαβε. Σημειωτέον, στο κατάστημα της vod στο μοσχάτο έκανα κράτηση από την 1η Αυγούστου και χθες ήμουν ο ενδέκατος (11ος) στη λίστα αναμονής.... Ευτυχώς που κατά τύχη μπήκα στο site και είδα πως είναι ανοιχτή η αγορά τους... Ούτε email στείλανε ούτε τίποτα...

#750   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/08/2009 - 18:17

Στο site δίνει διαθέσημο το 32 σε άσπρο 19:16, και με την επιλογή "με πρόγραμμα". Έβαλα παραγγελία σήμερα στις 15:00 για το 32, και περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο. Για τα παιδιά που περιμένουν για αγορά από το κατάστημα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις που μπορεί να είναι χρήσημες.
1. Η διαθεσιμότητα στο site δεν έχει σχέση με τα καταστήματα. Είναι τελείως διαφορετικές παραγγελίες, και θεωρούνται ακόμα και από το σύστημα της voda σαν διαφορετικό stock. Σήμερα το πρωί είδα το 3GS διαθέσιμο στο vodafone.gr, πήγα στο κατάστημα για να κάνω την αναβάθμιση και μου είπαν το γνωστο "δεν υπάρχει διαθεσιμότητα... από Σεπτέμβριο".
2. Ψάχνωντας σε καταστήματα, site, και στην εξυπηρέτηση πελατών κατάλαβα ότι από εδώ και πέρα το 3GS μόνο με συνδεση από την vodafone. Μάλλον πολύ δυσσαρεστημένοι πελάτες που δεν μπορούσαν να το πάρουν με ανανέωση. (αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει για επιβεβαίωση σε κάποιο κατάστημα)
3. Ζητάτε πάντα επιπλέων επιδότηση. => +100 ευρώ σίγουρα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες