iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά
Δημοσίευση 20/08/2009 - 18:35
Ad
Δημοσίευση 20/08/2009 - 19:04
Ας μου επιτραπεί ένα comment στο θέμα των επιδοτήσεων αν και δεν είναι το θέμα. Ακόμα και μικροαλλαγές στα προγράμματα μπορει να αποφέρου έξτρα επιδοτήσεις όπως η προσθήκη +150SMS, και αν είναι επιπλέον στην μεταβολή από lite σε plus ακόμα καλύτερα.Έχει δίκιο ο φίλος μας για την επιπλέον επιδότηση. Μην ντρέπεστε να την ζητάτε. Εγώ προσωπικά από 200€ που δικαιουμουν, πήρα 500€. Συμβουλή για όσους θέλουν, μια μικρή αλλαγή προγράμματος από lite σε plus σας δίνει επιπλέον επιδότηση της τάξεως των 100€ περίπου. Στην Μυτιληνη ήρθαν μόνο δυο συσκευές. Φυσικά το δικό μου 32άρι κ ένα ακόμα 16άρι για κάποιον άλλο με την πρακτική του ενός μήνα δωρεάν πάγιο ώσπου να την παραλάβει.
Το θέμα είναι ότι αυτές οι προσθήκες μπορούν να γίνουν μόνο στα καταστήματα, οπότε πρέπει να περιμένει κανείς να στοκάρουν σε 3GS. Εγώ προσωπικά το διάλλεξα την λύση της παραγγελίας online γιατί δεν θέλω να τρέχω από κατάστημα σε κατάστημα.
Δημοσίευση 20/08/2009 - 23:00
Ελπίζω την άλλη βδομάδα να έχουν δώσει iphone η vodafone να τσιμπήσουμε και εμείς κανενα!
Δημοσίευση 21/08/2009 - 00:04
Πολλοί πάροχοι κινητής τηλεφωνίας ανά την υφήλιο αναφέρουν ότι δεν έχουν ούτε ένα iPhone 3GS προς πώληση και ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες. Τα διαθέσιμα iPhone 3GS έχουν εξαντληθεί από τις αποθήκες τις Αυστραλίας ενώ και ο Καναδάς αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Rogers, Liz Hamilton:
We are out of stock and still taking orders as our inventory continues to come in week to week . . While we have continuous incoming inventory, we are filling back orders on a priority basis and we appreciate the enthusiasm and patience of our customers.
Ο μοναδικός πάροχος ο οποίος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα διαθεσιμότητας είναι η AT&T. Γιατί; Η Apple θεωρεί την Αμερικάνικη αγορά ιδιαίτερα σημαντική, σύμφωνα με τον Kevin Restivo (senior analyst for mobility at IDC Canada):
If you're in short supply and the smart-phone companies are [fighting] it out in a war, you want to protect your beachhead. You want to be able to fight the battle in the most important areas of the world, and quite frankly that's the United States. You've got to reserve your supply for the biggest battle grounds[...]
Δημοσίευση 21/08/2009 - 00:23
Πως ειναι δυνατον απο 200 να πηρες 500? Αυτο εγινε μονο και μονο επειδη εκανες αλλαγη προγραμματος απο lite σε plus?Εγω που εχω ηδη το plus υπαρχει καποιος τροπος να αυξηθει η επιδοτηση μου? Αν κανω την ανανεωση για 18 μηνες αντι για 12 θα εχω μεγαλυτερη επιδοτηση?Έχει δίκιο ο φίλος μας για την επιπλέον επιδότηση. Μην ντρέπεστε να την ζητάτε. Εγώ προσωπικά από 200€ που δικαιουμουν, πήρα 500€. Συμβουλή για όσους θέλουν, μια μικρή αλλαγή προγράμματος από lite σε plus σας δίνει επιπλέον επιδότηση της τάξεως των 100€ περίπου. Στην Μυτιληνη ήρθαν μόνο δυο συσκευές. Φυσικά το δικό μου 32άρι κ ένα ακόμα 16άρι για κάποιον άλλο με την πρακτική του ενός μήνα δωρεάν πάγιο ώσπου να την παραλάβει.
Δημοσίευση 21/08/2009 - 08:56
Δημοσίευση 21/08/2009 - 10:44
Δε καταλαβαινω ομως αυτα τα λεφτα γιατι στα δινουν, παντως σιγουρα οχι απο τη καλη τους τη καρδια!Κατι κομπινα θα παιζει...δε πιστευω να μου ερθει κανενας λογαριασμος 100euro?? Τεσπα αν ειναι ετσι οπως τα λες και καταφερω να τσιμπισω επιπλεον 100-150 euro με εχεις σωσει!!Θα πάρεις επιπλεον για το 18μηνο κ ρωτά μήπως πάρεις επιπλέον επειδή γίνεται κ αλλαγή σε υπάρχον πρόγραμμα. Επίσης πες στο κατάστημα να αιτηθεί για λογαριασμό σου επιπλέον επιδότηση. Έχουν αυτή την δυνατότητα. Θα σου σταλεί SMS της έγκρισης του από την Vodafone.
Δημοσίευση 21/08/2009 - 10:48
Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα της βόνταφον για να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω την ανανέωση συμβολαίου που θέλω να κάνω εδώ και 1 μήνα περίπου(περίμενα και περιμένω ακόμα το 3GS) και ας έρθει αργότερα η συσκευή και μου παν πως δεν γίνεται γιατί δεν έχει νόημα ανανέωση συμβολαίου χωρίς να δίνουν συσκευή επιτόπου και να το δικαιολογούν στη βοντα. Ναι αλλα εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να περιμένω επ'άπειρο μέχρι να ρθει το 3GS...αυτοί φταίνε που δεν έχουν stock. Επίσης έχω επιδότηση 510ευρώ η οποία ελπιζω να μήν μειωθεί ούτε να χαθεί γιατί θα γινει πανικός.... :-)
Δημοσίευση 21/08/2009 - 11:00
Δημοσίευση 21/08/2009 - 11:04
Μολις παρελαβα απο βοδα ταχυδρομικος το 32αρι μαυρο!!!!!! μεσα σε μια βδομαδουλα σπιτι μου!! βεβαια να πω την αληθεια δεν το περιμενα, αλλα μαλον το οτι ειναι εταιρικη συνδεση εκανε κατι στην εξυπηρετηση οπως μου ειχε πει το παλικαρι που εκανε την φοτητοτητα
Πω μου γυρνάνε τα μυαλά οι πα...ες της Vodafone.
Και μεις που τα παραγκείλαμε απο τον Ιούνιο ακόμα.
Δημοσίευση 21/08/2009 - 11:16
32GB black.θα τρελλαθω.Μπήκα απλα στο oteshop ρωτάω αν υπάρχει και
μου λένε μονο 32αρι μαύρο.Αυτο που ήθελα!!!!!!!!!!!!!
επιτέλους!
ειχα βεβαια επιδότηση απο voda αλλα μου ειπανε τελος Σεπτεμβρη
Ετσι μουρχεται να παω τωρα και να διακόψω και τις γραμμες μου!!!!!!!!!!
Ελπιζω οσοι το ψάχνεται τοσο καιρο σαν εμενα να το βρείτε γρήγορα
Ειναι απιστευτη η χαρα μου
ανυπομωνω να σχολάσω να παω να το ανοίξωωωωωωωωωωω
Δημοσίευση 21/08/2009 - 11:17
Μέχρι πρίν από λίγο τα λευκα 32δυάρια και μόνο τα λευκά είχαν ακόμα stock αλλά μόνο για ανανέωση ή νέο συμβόλαιο.
Δημοσίευση 21/08/2009 - 11:29
VΝα ρωτήσω και γω κάτι.
Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα της βόνταφον για να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω την ανανέωση συμβολαίου που θέλω να κάνω εδώ και 1 μήνα περίπου(περίμενα και περιμένω ακόμα το 3GS) και ας έρθει αργότερα η συσκευή και μου παν πως δεν γίνεται γιατί δεν έχει νόημα ανανέωση συμβολαίου χωρίς να δίνουν συσκευή επιτόπου και να το δικαιολογούν στη βοντα. Ναι αλλα εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να περιμένω επ'άπειρο μέχρι να ρθει το 3GS...αυτοί φταίνε που δεν έχουν stock. Επίσης έχω επιδότηση 510ευρώ η οποία ελπιζω να μήν μειωθεί ούτε να χαθεί γιατί θα γινει πανικός.... :-)
Eμένα πάλι μου είπαν από κατάστημα Vodafone που είχα κάνει προπαραγγελία να κάνω από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου και πως επειδή δεν θα παραλάμβανα αμέσως τη συσκευή θα πάρω δώρο το πάγιο του Σεπτεμβρίου (ενημέρωση από την ίδια την εταιρεία μου είπαν). Κάτι το οποίο έκανα 13 Αυγούστου και προχθες με ενημέρωσαν πως η συσκευή μου (λευκό 16άρι) έφτασε στο κατάστημα.
@cyclops: Δεν υπάρχει κάπου κομπίνα, ο λογαριασμός έρχεται κανονικά. Την επιδότηση στην αυξάνουν συνήθως κατα περίπου 100 ευρώ για να σε κρατήσουν πελάτη(μην πας σε άλλη εταιρεία)μετά από αίτημα στο 13830, η μετάβαση σε προγράμματα iPhone δίνει επιπλέον επιδότηση λόγω συμφωνίας με την Apple και το 18μηνο συμβόλαιο δίνει περίπου 50% επιπλέον επιδότηση λόγω των 6 επιπλέον μηνών δέσμευσης. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην δυνατότητα αλλαγής σε μικρότερο πρόγραμμα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο. Τέλος αν η ανανέωση γίνει μέσω του site της Vodafone (εφόσον είσαι εγγεγραμμένος στο my account)παίρνεις επιπλέον 20 ευρώ επιδότηση.
Τελευταία επεξεργασία από: dmoud, 21/08/2009 - 11:31.
Δημοσίευση 21/08/2009 - 11:51
Παιδια είμαι πολύ χαρούμενος!!!μολις το πήρα!
32GB black.θα τρελλαθω.Μπήκα απλα στο oteshop ρωτάω αν υπάρχει και
μου λένε μονο 32αρι μαύρο.Αυτο που ήθελα!!!!!!!!!!!!!
επιτέλους!
ειχα βεβαια επιδότηση απο voda αλλα μου ειπανε τελος Σεπτεμβρη
Ετσι μουρχεται να παω τωρα και να διακόψω και τις γραμμες μου!!!!!!!!!!
Ελπιζω οσοι το ψάχνεται τοσο καιρο σαν εμενα να το βρείτε γρήγορα
Ειναι απιστευτη η χαρα μου
ανυπομωνω να σχολάσω να παω να το ανοίξωωωωωωωωωωω
Σε ποιο καταστημα απο οτε shop πήγες?
Δημοσίευση 21/08/2009 - 12:07
χωρις προκράτηση,χωρις τηλεφωνα ,χωρις τίποτα!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες