Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#781   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 21/08/2009 - 18:25

Κανεις log in στο my account, πας στα iPhone διαλέγεις αυτό που θέλεις, και αν έχει απόθεμα σου βγάζει επιλογές για ανανέωση ή νέο συμβόλαιο, πρέπει όμως να έχεις δικαίωμα αναβάθμισης. Μετά το πας βήμα βήμα, διαλέγεις την αναναίωση, τη διάρκεια του συμβολαίου, το πρόγραμμα που θέλεις, και μετά δίνεις στοιχεία παράδωσης, επιλογή πληρωμής (πιστωτική ή μετρητά) και τέρμα!

Εκανα log in και επελεξα προγραμμα αλλα δε μου εχει καπου την επιλογη για 12 ή 18 μηνες.που το βρισκουμε αυτο?Και κατι αλλο, πρεπει η συσκευη να ειναι διαθεσιμη για να την επιλεξεις?γιατι εμενα που μου γραφει μη διαθεσιμο αποθεμα δεν εχει καποια επιλογη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#782   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/08/2009 - 19:11

Εκανα log in και επελεξα προγραμμα αλλα δε μου εχει καπου την επιλογη για 12 ή 18 μηνες.που το βρισκουμε αυτο?Και κατι αλλο, πρεπει η συσκευη να ειναι διαθεσιμη για να την επιλεξεις?γιατι εμενα που μου γραφει μη διαθεσιμο αποθεμα δεν εχει καποια επιλογη.

Φίλε cyclops, μόλις τσέκαρα και είναι διαθέσιμο μόνο το λευκό 32άρι. Πέραν αυτού να εξηγήσω αναλυτικά μιας και το έκανα.
1. Κάνεις log in στο my account και σε δείχνει σαν συνδεδεμένο.
2. Πάνω από το όνομα χρήστη (στο μώβ πλαίσιο) κλίκαρε το "My Account>"
3. Τώρα είσαι στη σελίδα του my account και σου δείχνει τον αριθμο τηλεφώνου σου το πρόγραμμα συμβολαίου που έχεις και αν υπάρχει δυνατότητα ανναβάθμησης. Αν ναι, κλίκαρε το κουμπάκι δίπλα από τον αριθμό σου για να επιλέξεις την σύνδεση και πάτα διαχείρηση. Εκεί διαλέγεις ή έκπτωση στο πάγειο ή ανανέωση και αναβάθμιση συσκευής. Το δεύτερο σε βγάζει στο "κατάστημα" για να διαλέξεις συσκευή.
4. Διάλεξε το iphone 32GB λευκό (το μόνο με διαθεσιμότητα) Μετά θα σε βγάλει στη σελίδα που διαλέγεις συμβόλαιο και διάρκεια. Εκεί παίξε λιγο με τα προγράμματα και τις διάρκειες για να δείς τι σε βολεύει καθώς σου βγάζει πάντα μία σελίδα με την τελική τιμη που πρέπει να πληρώσεις για να το αποκτήσεις και μετά πρέπει να δώσεις και πληροφορίες παράδωσης και τρόπο πληρωμής, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το παραγγείλεις κατά λάθος. Ελπίζω να σε βοήθησα.

#783   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 21/08/2009 - 19:40

Τελικά πρέπει να κάνω νέο account με τα στοιχεία ΑΦΜ κ.τ.λ για να μου δείξει αυτές τις επιλογές.Έχω ένα account αλλά μάλλον είναι ένα απλό που είχα κάνει για μια παραγγελία.

#784   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 02:20

Φίλε cyclops, μόλις τσέκαρα και είναι διαθέσιμο μόνο το λευκό 32άρι. Πέραν αυτού να εξηγήσω αναλυτικά μιας και το έκανα.
1. Κάνεις log in στο my account και σε δείχνει σαν συνδεδεμένο.
2. Πάνω από το όνομα χρήστη (στο μώβ πλαίσιο) κλίκαρε το "My Account>"
3. Τώρα είσαι στη σελίδα του my account και σου δείχνει τον αριθμο τηλεφώνου σου το πρόγραμμα συμβολαίου που έχεις και αν υπάρχει δυνατότητα ανναβάθμησης. Αν ναι, κλίκαρε το κουμπάκι δίπλα από τον αριθμό σου για να επιλέξεις την σύνδεση και πάτα διαχείρηση. Εκεί διαλέγεις ή έκπτωση στο πάγειο ή ανανέωση και αναβάθμιση συσκευής. Το δεύτερο σε βγάζει στο "κατάστημα" για να διαλέξεις συσκευή.
4. Διάλεξε το iphone 32GB λευκό (το μόνο με διαθεσιμότητα) Μετά θα σε βγάλει στη σελίδα που διαλέγεις συμβόλαιο και διάρκεια. Εκεί παίξε λιγο με τα προγράμματα και τις διάρκειες για να δείς τι σε βολεύει καθώς σου βγάζει πάντα μία σελίδα με την τελική τιμη που πρέπει να πληρώσεις για να το αποκτήσεις και μετά πρέπει να δώσεις και πληροφορίες παράδωσης και τρόπο πληρωμής, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το παραγγείλεις κατά λάθος. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Βοηθησες και με το παραπανω! αν και αντιμετωπιζω ακομα ενα προβληματακι, στην επιλογη προγραμματος μου βγαζει το μηνυμα ο συνδρομητης δε μπορει να παρει υπερεπιδοτουμενο προγραμμα και λεει να επιλεξω καποιο αλλο αλλα οποιο και να βαλω το ιδιο μου βγαζει.Τι να σημαινει τωρα αυτο?Θα παω σε καποιο καταστημα να το ρωτησω.Ευχαριστω για τη βοηθεια anyway!

#785   icemangrmed

icemangrmed

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:47

Βοηθησες και με το παραπανω! αν και αντιμετωπιζω ακομα ενα προβληματακι, στην επιλογη προγραμματος μου βγαζει το μηνυμα ο συνδρομητης δε μπορει να παρει υπερεπιδοτουμενο προγραμμα και λεει να επιλεξω καποιο αλλο αλλα οποιο και να βαλω το ιδιο μου βγαζει.Τι να σημαινει τωρα αυτο?Θα παω σε καποιο καταστημα να το ρωτησω.Ευχαριστω για τη βοηθεια anyway!

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί 1 χρόνος από τότε που έκανες το συμβόλαιο ή την τελευταία ανανέωση και συνήθως αφορά μόνο το προγράμματα iphone, τα οποία δίνουν υψηλότερη επιδότηση από τα υπόλοιπα.
Ταλαιπωρήθηκα αρκετά με αυτό το θέμα και εγώ και αφού έκανα αίτηση φορητότητας για Cosmote με πήραν τηλέφωνο και τώρα περιμένω απάντηση τη Δευτέρα.

#786   iWiSe

iWiSe

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:16

Εκανα και γω αιτηση φορητοτητας για cosmote και παρήγγειλα την τριτη το iphone 3GS μου ειπαν σημερα οτι θα ειχα αλλα μιλησα πριν απο λιγο με γερμανο και μου ειπαν "iphone γιοκ!" μονο λευκο 32gb... φφφφφ.... αντε να δουμε...

Τελευταία επεξεργασία από: iWiSe, 22/08/2009 - 10:17

#787   icemangrmed

icemangrmed

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 12:21

Ξέρει κανείς αν κάνοντας την αναβάθμιση από κατάστημα Vodafone, έχει κάποια extra επιδότηση από αυτή που φαίνεται στο My Account;

#788   konkosmas

konkosmas

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • GameCenter:kostaroska

Δημοσίευση 24/08/2009 - 12:23

δεν εχει κατι παραπανω.μαλιστα στο ιντερνετ ειναι και 20 € φθηνοτερο!!!το εκανα εγω

#789   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 24/08/2009 - 13:49

Βρήκα το 3GS 32GB αλλά σε white. Παιδιά ποιά η γνώμη σας, το μαύρο ή το λευκό 3GS είναι πιο όμορφο;; Ρωτάω γιατί λέω να πάρω το λευκό αυτή τη φορά. :)

#790   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:00

Βρήκα το 3GS 32GB αλλά σε white. Παιδιά ποιά η γνώμη σας, το μαύρο ή το λευκό 3GS είναι πιο όμορφο;; Ρωτάω γιατί λέω να πάρω το λευκό αυτή τη φορά. :)

Εγώ πήρα το λευκό.. είναι τέλειο! Καταρχάς διαφέρει από όλα τα κλασικά μαύρα κινητά και είναι Apple... Ψηφίζω λευκό αυτή την φορά! χαχαχα

#791   guzel

guzel

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:00

το μαυρο ειναι πολυ πιο ωραιο.. αλλα λερωνει πολυ και φαινονται ολα...

ασπρο με ασιμι? μπλιαχχ γυφτια!! γουστα ειναι αυτα βεβαια. αλλα ψηφιζω μαυρο. πιο σοβαρο...

Τελευταία επεξεργασία από: guzel, 24/08/2009 - 14:03

#792   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:02

Είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά προτιμώ το λευκό... έχει κάτι πιο ξεχωριστό. Αλλά δες το και έτσι, αν το έχεις σε θήκη ποιός θα το δει?? Εκτώς αν βάλεις την zagg.

Εν τέλει αφού δεν βγαίνει και σε ασημί όπως τα iPod touch λευκό στα σίγουρα. Και όχι δεν ξεβάφει και κάτι τέτοιες βλακείες που κυκλοφορούσαν.

#793   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:30

το μαυρο ειναι πολυ πιο ωραιο.. αλλα λερωνει πολυ και φαινονται ολα...

ασπρο με ασιμι? μπλιαχχ γυφτια!! γουστα ειναι αυτα βεβαια

Και εγω συμφωνω! το μαυρο ειναι πολυ πιο ομορφο αλλα εχοντας τραυματικη εμπειρια με τις γρατζουνιες στο πισω μερος λεω να διαλεξω το ασπρο αυτη τη φορα

#794   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:57

Μαύρο με κλειστά ματιά

#795   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα