Εκανα log in και επελεξα προγραμμα αλλα δε μου εχει καπου την επιλογη για 12 ή 18 μηνες.που το βρισκουμε αυτο?Και κατι αλλο, πρεπει η συσκευη να ειναι διαθεσιμη για να την επιλεξεις?γιατι εμενα που μου γραφει μη διαθεσιμο αποθεμα δεν εχει καποια επιλογη.Κανεις log in στο my account, πας στα iPhone διαλέγεις αυτό που θέλεις, και αν έχει απόθεμα σου βγάζει επιλογές για ανανέωση ή νέο συμβόλαιο, πρέπει όμως να έχεις δικαίωμα αναβάθμισης. Μετά το πας βήμα βήμα, διαλέγεις την αναναίωση, τη διάρκεια του συμβολαίου, το πρόγραμμα που θέλεις, και μετά δίνεις στοιχεία παράδωσης, επιλογή πληρωμής (πιστωτική ή μετρητά) και τέρμα!
iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά
Δημοσίευση 21/08/2009 - 18:25
Ad
Δημοσίευση 21/08/2009 - 19:11
Φίλε cyclops, μόλις τσέκαρα και είναι διαθέσιμο μόνο το λευκό 32άρι. Πέραν αυτού να εξηγήσω αναλυτικά μιας και το έκανα.Εκανα log in και επελεξα προγραμμα αλλα δε μου εχει καπου την επιλογη για 12 ή 18 μηνες.που το βρισκουμε αυτο?Και κατι αλλο, πρεπει η συσκευη να ειναι διαθεσιμη για να την επιλεξεις?γιατι εμενα που μου γραφει μη διαθεσιμο αποθεμα δεν εχει καποια επιλογη.
1. Κάνεις log in στο my account και σε δείχνει σαν συνδεδεμένο.
2. Πάνω από το όνομα χρήστη (στο μώβ πλαίσιο) κλίκαρε το "My Account>"
3. Τώρα είσαι στη σελίδα του my account και σου δείχνει τον αριθμο τηλεφώνου σου το πρόγραμμα συμβολαίου που έχεις και αν υπάρχει δυνατότητα ανναβάθμησης. Αν ναι, κλίκαρε το κουμπάκι δίπλα από τον αριθμό σου για να επιλέξεις την σύνδεση και πάτα διαχείρηση. Εκεί διαλέγεις ή έκπτωση στο πάγειο ή ανανέωση και αναβάθμιση συσκευής. Το δεύτερο σε βγάζει στο "κατάστημα" για να διαλέξεις συσκευή.
4. Διάλεξε το iphone 32GB λευκό (το μόνο με διαθεσιμότητα) Μετά θα σε βγάλει στη σελίδα που διαλέγεις συμβόλαιο και διάρκεια. Εκεί παίξε λιγο με τα προγράμματα και τις διάρκειες για να δείς τι σε βολεύει καθώς σου βγάζει πάντα μία σελίδα με την τελική τιμη που πρέπει να πληρώσεις για να το αποκτήσεις και μετά πρέπει να δώσεις και πληροφορίες παράδωσης και τρόπο πληρωμής, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το παραγγείλεις κατά λάθος. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Δημοσίευση 21/08/2009 - 19:40
Δημοσίευση 22/08/2009 - 02:20
Βοηθησες και με το παραπανω! αν και αντιμετωπιζω ακομα ενα προβληματακι, στην επιλογη προγραμματος μου βγαζει το μηνυμα ο συνδρομητης δε μπορει να παρει υπερεπιδοτουμενο προγραμμα και λεει να επιλεξω καποιο αλλο αλλα οποιο και να βαλω το ιδιο μου βγαζει.Τι να σημαινει τωρα αυτο?Θα παω σε καποιο καταστημα να το ρωτησω.Ευχαριστω για τη βοηθεια anyway!Φίλε cyclops, μόλις τσέκαρα και είναι διαθέσιμο μόνο το λευκό 32άρι. Πέραν αυτού να εξηγήσω αναλυτικά μιας και το έκανα.
1. Κάνεις log in στο my account και σε δείχνει σαν συνδεδεμένο.
2. Πάνω από το όνομα χρήστη (στο μώβ πλαίσιο) κλίκαρε το "My Account>"
3. Τώρα είσαι στη σελίδα του my account και σου δείχνει τον αριθμο τηλεφώνου σου το πρόγραμμα συμβολαίου που έχεις και αν υπάρχει δυνατότητα ανναβάθμησης. Αν ναι, κλίκαρε το κουμπάκι δίπλα από τον αριθμό σου για να επιλέξεις την σύνδεση και πάτα διαχείρηση. Εκεί διαλέγεις ή έκπτωση στο πάγειο ή ανανέωση και αναβάθμιση συσκευής. Το δεύτερο σε βγάζει στο "κατάστημα" για να διαλέξεις συσκευή.
4. Διάλεξε το iphone 32GB λευκό (το μόνο με διαθεσιμότητα) Μετά θα σε βγάλει στη σελίδα που διαλέγεις συμβόλαιο και διάρκεια. Εκεί παίξε λιγο με τα προγράμματα και τις διάρκειες για να δείς τι σε βολεύει καθώς σου βγάζει πάντα μία σελίδα με την τελική τιμη που πρέπει να πληρώσεις για να το αποκτήσεις και μετά πρέπει να δώσεις και πληροφορίες παράδωσης και τρόπο πληρωμής, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το παραγγείλεις κατά λάθος. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Δημοσίευση 22/08/2009 - 09:47
Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί 1 χρόνος από τότε που έκανες το συμβόλαιο ή την τελευταία ανανέωση και συνήθως αφορά μόνο το προγράμματα iphone, τα οποία δίνουν υψηλότερη επιδότηση από τα υπόλοιπα.Βοηθησες και με το παραπανω! αν και αντιμετωπιζω ακομα ενα προβληματακι, στην επιλογη προγραμματος μου βγαζει το μηνυμα ο συνδρομητης δε μπορει να παρει υπερεπιδοτουμενο προγραμμα και λεει να επιλεξω καποιο αλλο αλλα οποιο και να βαλω το ιδιο μου βγαζει.Τι να σημαινει τωρα αυτο?Θα παω σε καποιο καταστημα να το ρωτησω.Ευχαριστω για τη βοηθεια anyway!
Ταλαιπωρήθηκα αρκετά με αυτό το θέμα και εγώ και αφού έκανα αίτηση φορητότητας για Cosmote με πήραν τηλέφωνο και τώρα περιμένω απάντηση τη Δευτέρα.
Δημοσίευση 22/08/2009 - 10:16
Τελευταία επεξεργασία από: iWiSe, 22/08/2009 - 10:17
Δημοσίευση 24/08/2009 - 12:21
Δημοσίευση 24/08/2009 - 12:23
Δημοσίευση 24/08/2009 - 13:49
Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:00
Βρήκα το 3GS 32GB αλλά σε white. Παιδιά ποιά η γνώμη σας, το μαύρο ή το λευκό 3GS είναι πιο όμορφο;; Ρωτάω γιατί λέω να πάρω το λευκό αυτή τη φορά.
Εγώ πήρα το λευκό.. είναι τέλειο! Καταρχάς διαφέρει από όλα τα κλασικά μαύρα κινητά και είναι Apple... Ψηφίζω λευκό αυτή την φορά! χαχαχα
Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:00
Βρήκα το 3GS 32GB αλλά σε white. Παιδιά ποιά η γνώμη σας, το μαύρο ή το λευκό 3GS είναι πιο όμορφο;; Ρωτάω γιατί λέω να πάρω το λευκό αυτή τη φορά.
το μαυρο ειναι πολυ πιο ωραιο.. αλλα λερωνει πολυ και φαινονται ολα...
ασπρο με ασιμι? μπλιαχχ γυφτια!! γουστα ειναι αυτα βεβαια. αλλα ψηφιζω μαυρο. πιο σοβαρο...
Τελευταία επεξεργασία από: guzel, 24/08/2009 - 14:03
Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:02
Είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά προτιμώ το λευκό... έχει κάτι πιο ξεχωριστό. Αλλά δες το και έτσι, αν το έχεις σε θήκη ποιός θα το δει?? Εκτώς αν βάλεις την zagg.Βρήκα το 3GS 32GB αλλά σε white. Παιδιά ποιά η γνώμη σας, το μαύρο ή το λευκό 3GS είναι πιο όμορφο;; Ρωτάω γιατί λέω να πάρω το λευκό αυτή τη φορά.
Εν τέλει αφού δεν βγαίνει και σε ασημί όπως τα iPod touch λευκό στα σίγουρα. Και όχι δεν ξεβάφει και κάτι τέτοιες βλακείες που κυκλοφορούσαν.
Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:30
Και εγω συμφωνω! το μαυρο ειναι πολυ πιο ομορφο αλλα εχοντας τραυματικη εμπειρια με τις γρατζουνιες στο πισω μερος λεω να διαλεξω το ασπρο αυτη τη φορατο μαυρο ειναι πολυ πιο ωραιο.. αλλα λερωνει πολυ και φαινονται ολα...
ασπρο με ασιμι? μπλιαχχ γυφτια!! γουστα ειναι αυτα βεβαια
Δημοσίευση 24/08/2009 - 14:57
Δημοσίευση 24/08/2009 - 15:01
Μαύρο με κλειστά ματιά
Και το λευκό με κλειστά μάτια μαύρο είναι!
οπότε 2 σε 1!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες