Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/08/2009 - 16:50

[quote name='guzel' date='24 August 2009 - 01:00 PM' timestamp='1251115251' post='61224'
μπλιαχχ γυφτια!!
[/quote]
Eλα να προσέχουμε λίγο τα λόγια μας. Είναι πάρα πολύ ωραίο σε άσπρο. Ακου γυφτιά.

[quote name='Kostas75' date='24 August 2009 - 12:49 PM' timestamp='1251114543' post='61220']Βρήκα το 3GS 32GB αλλά σε white. Παιδιά ποιά η γνώμη σας, το μαύρο ή το λευκό 3GS είναι πιο όμορφο;; Ρωτάω γιατί λέω να πάρω το λευκό αυτή τη φορά. :)
[/quote]

Γουστα είναι αυτά, αν και γω θα σου έλεγα σε άσπρο.
Kαλύτερα όμως να άνοιγες ένα καινούριο topic.

Τελευταία επεξεργασία από: Kaloutsikos, 24/08/2009 - 16:53

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   guzel

guzel

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/08/2009 - 17:22

Γουστα είναι αυτά, αν και γω θα σου έλεγα σε άσπρο.
Kαλύτερα όμως να άνοιγες ένα καινούριο topic.

δεν ειπα οτι το ασπρο ειναι γυφτια απλα ο συνδιασμος ασπρου με ασημι προσωπικα μου θυμιζει γυφτια οχι μονο στο iphone αλλα γενικοτερα!σχετικα με το iphone το να ειναι απο πισω ασπρο απο μπροστα μαυρο και γυρω γυρω ασημι ειναι κακοκουστο.υποθετω και για τον λογο αυτο απο την αρχη διαφημισε το μαυρο και οχι το ασπρο.. αυτα ειναι γουστα βεβαια ...

Τελευταία επεξεργασία από: guzel, 24/08/2009 - 17:25

#798   konkosmas

konkosmas

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • GameCenter:kostaroska

Δημοσίευση 24/08/2009 - 17:37

καποιοι δν το εχουν παρει ακομα οποτε καλο θα ειναι να τουσ βοηθησοθμε μενοντασ στο θεμα του συγκεκριμενοy topic.τα καλλιστεια σε καινουριο θεμα!!!!τεσπα οι περισσοτερσ παραγκελιεσ που ειχα κανει εχοθν ερθει αν καο πηρα απο το σαιτ οποτε φανταζομαι πωσ τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα!!!οποτε καλη τυχη σε οσουσ δεν το εχουν ακομα στα χερια τουσ!!!!!!!!!!

#799   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 24/08/2009 - 22:12

καποιοι δν το εχουν παρει ακομα οποτε καλο θα ειναι να τουσ βοηθησοθμε μενοντασ στο θεμα του συγκεκριμενοy topic.τα καλλιστεια σε καινουριο θεμα!!!!τεσπα οι περισσοτερσ παραγκελιεσ που ειχα κανει εχοθν ερθει αν καο πηρα απο το σαιτ οποτε φανταζομαι πωσ τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα!!!οποτε καλη τυχη σε οσουσ δεν το εχουν ακομα στα χερια τουσ!!!!!!!!!!

Που ακριβώς μένεις και έχουν έρθει στα καταστήματα;

#800   arios

arios

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/08/2009 - 22:42

εσυ πηρεσ τη συσκευη ? αν οχι ποτε σου ειπαν οτι θα την παρεισ

#801   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 23:04

Αν εννοείς εμένα τότε όχι δεν την έχω πάρει.Μου έχουν πει τέλη Αυγούστου.Για να δούμε.

#802   konkosmas

konkosmas

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • GameCenter:kostaroska

Δημοσίευση 24/08/2009 - 23:32

μαλλον εννοειται εμενα!!!την πηρα πριν μια βδομαδα.την παραγκειλα μεσημερι παρασκευης στο σαιτ και τριτη πρωι το ειχα.καλλιθεα μενω για να ξερετε για τα μαγαζια.

#803   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 19:31

Τι έγινε ρε παιδιά δεν έχει κανένας κανένα νέο για το που έχει συσκευές η αν κάποιος το πήρε αυτές τις μέρες????

#804   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 19:57

Εμένα μου έστειλαν σήμερα μήνυμα από την Vodafone ότι η συσκευή ήρθε :o  θα πάω να δω αύριο και θα ενημερώσω εδώ.

#805   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 09:42

ρε παιδια..ποτε θα ερθει στο vodafone.gr το iphone..τοσο καιρο ηταν μεσα online και μολις εβαλα λεφτα στην καρτα δεν υπηρχε αποθεμα...ξερετε αν θα ερθει κανενα στο Site 16GB??

#806   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 11:59

Παιδιά έχω κάνει πάνω από 20 τηλέφωνα σήμερα σε καταστήματα για έλεγχο διαθεσιμότητας αλλά τίποτα δεν βρίσκω. Μέσω vodafone.gr πιστεύω θα καθυστερήσουν ακόμα πολύ να προσθέσουν διαθεσιμότητα ειδικά για το 16άρι. Θα παρακαλούσα μόνο όσους γράφουν ότι ενημερώνονται να παραλάβουν την συσκευή τους, να μας λένε και πόσο καιρό πριν την είχαν παραγγείλει.

Και ένα παράδοξο-ερώτηση: τα μισά καταστήματα μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν όταν έρθει συσκευή και κράτησαν τα στοιχεία μου, τα άλλα μισά μου είπαν ότι πρέπει να πάω πρώτα από εκεί να κλειδώσουν την ανανέωση και τότε θα γίνει η παραγγελία. Έχει κανείς καμιά άποψη σχετικά με αυτά?

Ευχαριστώ.

#807   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 13:20

Ξέρεις κανείς όγκο πωλήσεων του 3GS στην Ελλάδα. Για τη τάξη μεγέθους μιλάμε. 1000 5000 10000, έχει κανείς καμιά πληροφόρηση ;)

#808   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 13:32

Ειμαι πολύ χαρούμενος!
Επειτέλους πήρα το i-phone μετά απο πολλά μπινελίκια που άκουσε η Vodafone.
Μην περιμένετε πότε θα το φέρει το κάθε κατάστημα γιατί θα αργίσουνε πολύ.
Πηρα την Παρασκευή το πρώι και μιλούσε με την εξυπηρέτηση πελατών της vodafone και μετά απο πολύ βρισίδι που άκουσαν, κάνανε μια καταξέρεση και μου το στείλαν σήμερα. Τους τα έχωσα γιατί απο το internet άμα κάνεις παραγκελία στέλνουνε κανονικά ενώ εμείς που τα παραγκείλαμε πριν δύο μήνες είμασταν οι μαλ... της υπόθεσεις.
Είχαν αποθέματα στις αποθήκες και εμείς περιμέναμε άδικα.
Γι αυτο όση το θέλετε πραγματικά πράξτε δε όντος.

#809   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 13:45

Επιτέλους το πήρα.Το μήνυμα μου ήρθε 25 Αυγούστου και το είχα παραγγείλει στις 31 Ιουλίου.
Είναι φανταστικό.Και όπως σας είχα υποσχεθεί ένα γρήγορο βιντεάκι με το unboxing.
Κάντε Subscribe γιατί έρχονται πολλά ακόμα βίντεο με πολλά unboxing και review.

#810   dmoud

dmoud

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 13:59

Παιδιά έχω κάνει πάνω από 20 τηλέφωνα σήμερα σε καταστήματα για έλεγχο διαθεσιμότητας αλλά τίποτα δεν βρίσκω. Μέσω vodafone.gr πιστεύω θα καθυστερήσουν ακόμα πολύ να προσθέσουν διαθεσιμότητα ειδικά για το 16άρι. Θα παρακαλούσα μόνο όσους γράφουν ότι ενημερώνονται να παραλάβουν την συσκευή τους, να μας λένε και πόσο καιρό πριν την είχαν παραγγείλει.

Και ένα παράδοξο-ερώτηση: τα μισά καταστήματα μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν όταν έρθει συσκευή και κράτησαν τα στοιχεία μου, τα άλλα μισά μου είπαν ότι πρέπει να πάω πρώτα από εκεί να κλειδώσουν την ανανέωση και τότε θα γίνει η παραγγελία. Έχει κανείς καμιά άποψη σχετικά με αυτά?

Ευχαριστώ.

Kαλύτερα να υπογράψεις πρώτα την ανανέωση, θα έχεις πιο σύντομα τη συσκευή. Εγώ έτσι έκανα και είχα έξι μέρες μετά τη συσκευή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες