Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   iWiSe

iWiSe

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/08/2009 - 09:59

Δηλαδη βλεπω εγω που το εχω παραγγειλει στο γερμανο καλυβιων (αττικης) να περιμενω το πασχα :P

Αν ξερει καποιος νεα με την διαθεσιμοτητα γενικα.. και αν εχει μειωθει η ελλειψη ας ενημερωσει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 27/08/2009 - 12:47

Παραλαμβάνει την επόμενη εβδομάδα ο Γερμανός οπότε λίγη υπομονή ακομα \m/

#813   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 27/08/2009 - 13:34

Παιδια πηγαινετε στο ΠΛΑΙΣΙΟ,εχει μεγαλο αποθεμα.Εγω πηγα δευτερα (ΠΛΑΙΣΙΟ Ηρακλειου) και την τριτη το πρωι ειχα το iPhone 3GS 16GB μαυρο.Μου ειπαν μαλιστα οτι εχουν πολλα στην αποθηκη στην Αθηνα.Σημερα ηρθαν και αλλα δυο που ειχαν παραγγειλει τα αδερφια μου την τριτη,16αρια,ενα μαυρο και ενα ασπρο.

#814   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/08/2009 - 13:35

1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα γίνει το restocking της cosmote. Υποθέτω η ίδια περίοδος ισχύει και για vodafone (λόγω ανταγωνισμού).

#815   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 15:55

Παιδια πηγαινετε στο ΠΛΑΙΣΙΟ,εχει μεγαλο αποθεμα.Εγω πηγα δευτερα (ΠΛΑΙΣΙΟ Ηρακλειου) και την τριτη το πρωι ειχα το iPhone 3GS 16GB μαυρο.Μου ειπαν μαλιστα οτι εχουν πολλα στην αποθηκη στην Αθηνα.Σημερα ηρθαν και αλλα δυο που ειχαν παραγγειλει τα αδερφια μου την τριτη,16αρια,ενα μαυρο και ενα ασπρο.

Με Πλαίσιο που μίλησα σήμερα μου είπαν οτί υπάρχει ένα κομμάτι μόνο στο κατάστημα της Καλιθέας αλλά μέχρι να πάρω τηλέφωνο είχε φύγει. Μου είπαν ότι περίμεναν αυτή την βδομάδα νέα παραλαβή αλά δεν ήρθαν οπότε πάμε για την επόμενη..

#816   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 27/08/2009 - 16:13

Φιλε tsitoudi,εδω στο Πλαισιο Ηρακλειου,εστειλα ενα φιλο μου σημερα το πρωι και εκανε νεα συνδεση και αυριο πρωι του ειπαν οτι το κινητο θα ειναι Κρητη.Και τωρα πριν σου απαντησω πηρα τηλ και μου ειπαν οτι υπαρχουν πολλα διαθεσιμα στην κεντρικη αποθηκη στην Αθηνα και απλα κανουμε την κρατηση σημερα και ερχεται την επομενη μερα.Παρε αν θες να δεις στο 2810301300.

#817   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 16:28

ΕΧΩ ΠREPAID CARD VISA APO ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ..ΜΟΥ ΝΑΒΑΣΒΗΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΕΛΙΔ ΑΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ??

#818   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:05

Παιδια πριν απο λίγο στο vodafone.gr υπήρχε διαθεσιμότητα για όλα εκτός του 32 μαυρου. Οποιος προλάβει...:)

#819   GGkiller

GGkiller

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:16

Εμενα παντως σε καταστημα βοντα αρνουντε να μου κανουν ανανεωση γιατι πρεπει να εχει ερθει πρωτα η συσκευη. Ελεος πια...δεν υπαρχει σταθερη πολιτικη...λες και εγω ειμαι υποχρεωμενος να καθυστερω την ανανεωση συμβολαιου που θελω να κανω επειδη δεν εχουν φερει iphone...

#820   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:19

Εμενα παντως σε καταστημα βοντα αρνουντε να μου κανουν ανανεωση γιατι πρεπει να εχει ερθει πρωτα η συσκευη. Ελεος πια...δεν υπαρχει σταθερη πολιτικη...λες και εγω ειμαι υποχρεωμενος να καθυστερω την ανανεωση συμβολαιου που θελω να κανω επειδη δεν εχουν φερει iphone...

φίλε ας τα καταστήματα και κανε την ανανέωση απο το νετ. εγω έτσι το πήρα 3 μέρες μετα που κυκλοφόρησε. κα παιρνεις και 20 ευρω εκπτωση πέραν της επιδότησης που έχεις και της εξτρα επιδοτησης για το iphone. σε 3 μερες θα το έχεις! :)

#821   GGkiller

GGkiller

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:21

Το θεμα ειναι οτι έχω επιδοτηση απο 3 συνδεσεις 510 ευρω(αθροιστικα)...μπορω να κανω και τα 3 νεα συμβολαια online και να αγορασω την συσκευη?

#822   delos

delos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:23

φιλε η extra επιδοτηση που λες ποσο ειναι? και εγω που δεν εχω επιδοτηση ακομα αλλα θα κανω ανανεωση προγραματος με συμφερει απο το internet?

#823   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:34

Από Πλαίσιο τελικά δεν βρήκα άκρη, κάτι περίεργο παίζει γιατί μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει στα κεντρικά κάποιοι και κάποια άλλα καταστήματα μου είπαν ότι σε μία μέρα από την ώρα που θα υπογράψω την ανανέωση έρχεται το τηλέφωνο.

Ενημέρωση: Πριν λίγο άνοιξε η δυνατότητα online παραγγελίας μέσω του vodafone.gr . Παρήγγειλα από εκεί και μου είπαν από το 13830 σε μία εβδομάδα παράδοση περίπου. Όποιος θέλει ας το κοιτάξει.

#824   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:44

φιλε η extra επιδοτηση που λες ποσο ειναι? και εγω που δεν εχω επιδοτηση ακομα αλλα θα κανω ανανεωση προγραματος με συμφερει απο το internet?

Ο φίλος μας εννοεί: επιδότηση που έχεις από το συμβόλαιό σου(εσύ αναφέρεις ότι δεν έχεις ακόμα), επιδότηση extra λόγω αλλαγής προγράμματος χρήσης σε πρόγραμμα iphone xxxx και τέλος επιπλέον 20ευρώ λόγω αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος vodafone.gr

#825   delos

delos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 17:50

Αυτη η επιδότηση extra λόγω αλλαγής προγράμματος χρήσης σε πρόγραμμα iphone που κειμενεται?για να ξερω αμα ειναι να κανω νεα συνδεση! Ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες