Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 3GS - Διαθεσιμότητα στην Ελληνική Αγορά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1086 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/08/2009 - 18:37

Αυτη η επιδότηση extra λόγω αλλαγής προγράμματος χρήσης σε πρόγραμμα iphone που κειμενεται?για να ξερω αμα ειναι να κανω νεα συνδεση! Ευχαριστω!

100-110 ευρώ είναι περίπου από όσο το έχω δει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 19:40

διαθεσιμοτητα εχουν στην vodafone γλυφαδας..ειχε σιγουρα και πηρα τωρα!!με συνδεση 100lite

#828   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 27/08/2009 - 19:47

Το δικό μου που το πήρα από το Ηράκλειο έλεγε πάνω ότι ήρθε από Κατάστημα της Γλυφάδας Τζαβέλα 1-3...

#829   guzel

guzel

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/08/2009 - 20:31

με συνδεση με τους φορους και τα 45'' ελαχ χρονο ομιλιας δεν αξιζει ..

με ενα προχειρο υπολογισμο 35*12=420 +404 =824

Τελευταία επεξεργασία από: guzel, 27/08/2009 - 20:35

#830   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 27/08/2009 - 20:40

Μόλις το παράγγειλα απο το Vodafone.gr!

Καλώς σας βρήκα!

#831   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 20:43

den ειναι 35 το μηνα ειναι 35*12/100 διοτι εχει μπει και ο φορος!!!και το πηρα εγω 454 απο καταστημα για 18μηνο διοτι μεσο ιντερνετ δεν μπορουσα για πολλους λογους!!

#832   guzel

guzel

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/08/2009 - 20:47

den ειναι 35 το μηνα ειναι 35*12/100 διοτι εχει μπει και ο φορος!!!και το πηρα εγω 454 απο καταστημα για 18μηνο διοτι μεσο ιντερνετ δεν μπορουσα για πολλους λογους!!

35*12/100=4.20e το μηνα ? ??? ??? ???
φιλε μου το μηνα 35 δεν θα δινεις ?

το vodafone.gr !!!εχει προλαβετε!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: guzel, 27/08/2009 - 20:48

#833   katisjimmis

katisjimmis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2009 - 11:42

Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι για εμάς που έχουμε ήδη συμβόλαιο ακόμη δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Εγώ έχω εταιρικό πρόγραμμα και συσκευή μπορώ να παραγγείλω μόνο από το Vodafone store στη Ναύπακτο οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ακόμη δεν έχουν παραλάβει ούτε μία. Είναι δυνατόν; ΕΛΕΟΣ!!!!!

#834   espressionist

espressionist

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2009 - 12:49

Καλώς σας βρήκα,
χθές παρήγγειλα το δικό μου απο το site της vodafone, (16gb 3gs) αλλά να πώ την αλήθεια μου κάνει εντύπωση που υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα στο site...
Μου μυρίζει pre-order λίγο η φάση.. ελπίζω να κάνω λάθος

#835   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2009 - 13:26

Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι για εμάς που έχουμε ήδη συμβόλαιο ακόμη δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Εγώ έχω εταιρικό πρόγραμμα και συσκευή μπορώ να παραγγείλω μόνο από το Vodafone store στη Ναύπακτο οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ακόμη δεν έχουν παραλάβει ούτε μία. Είναι δυνατόν; ΕΛΕΟΣ!!!!!

Τι εννοείς συμβόλαιο? Με χρήση επιδότησης? Όλα τα vf stores δέχονται αίτημα για ανανέωση και κλειδώνουν την συσκευή σου. Επίσης μπορείς και online να το παραγγείλεις μέσω vodafone.gr για νέα σύνδεση ή ανανέωση συμβολαίου. Η μόνη περίπτωση που δεν διατίθεται είναι σαν σκέτη συσκευή.

Υ.Γ. Για Ναύπακτο (είσαι και συντοπίτης) μέσω του vodafone.gr έχει χρόνο παράδοσης 3-4 εργάσιμες.

#836   katisjimmis

katisjimmis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2009 - 13:36

Τι εννοείς συμβόλαιο? Με χρήση επιδότησης? Όλα τα vf stores δέχονται αίτημα για ανανέωση και κλειδώνουν την συσκευή σου. Επίσης μπορείς και online να το παραγγείλεις μέσω vodafone.gr για νέα σύνδεση ή ανανέωση συμβολαίου. Η μόνη περίπτωση που δεν διατίθεται είναι σαν σκέτη συσκευή.

Υ.Γ. Για Ναύπακτο (είσαι και συντοπίτης) μέσω του vodafone.gr έχει χρόνο παράδοσης 3-4 εργάσιμες.

Έχω εταιρικό πρόγραμμα και έχω κάνει κράτηση τη συσκευή εδώ και 2 μήνες στο κατάστημα της Ναυπάκτου. Τους πέρνω τηλέφωνο ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μου λένε πως δεν υπάρχει διαθέσιμη συσκευή. Δεν μπορώ να το παραγγείλω On-Line δυστυχώς. Πρέπει να μου το στείλουν από κει. Το θέμα είναι αν όντως δεν έχουν παραλάβει τίποτα ή αν με κοροϊδεύουν. Μου είπανε επίσης πως είμαι από τους πρώτους στη λίστα(αν όχι ο πρώτος).

#837   leuterismarkakis

leuterismarkakis

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • GameCenter:iLeuteris

Δημοσίευση 28/08/2009 - 13:52

καλησπέρα σε ολους!!!!! απο τα καταστήματα της vf τo IPHONE διατίθεται μονο με κάποια συνδεση ?η και χωρίς συνδεση?

#838   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2009 - 18:49

καλησπέρα σε ολους!!!!! απο τα καταστήματα της vf τo IPHONE διατίθεται μονο με κάποια συνδεση ?η και χωρίς συνδεση?

Μπορείς να διαβάσεις δύο post πιο πάνω και θα έχεις την απάντησή σου.. ;)

#839   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2009 - 20:07

εαν εχεις account στη vodafone στειλε τους ενα email και πες τους πως εχεις σκοπο να κανεις φορητοτητα στην cosmote... σε 24 ωρες θα εχεις τηλεφωνο απο τα κεντρικα και σε δυο μέρες το iphone με courier.... :P

#840   tsitoudi

tsitoudi

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2009 - 20:22

εαν εχεις account στη vodafone στειλε τους ενα email και πες τους πως εχεις σκοπο να κανεις φορητοτητα στην cosmote... σε 24 ωρες θα εχεις τηλεφωνο απο τα κεντρικα και σε δυο μέρες το iphone με courier.... :P

Εμένα πάντως που το έκανα αυτό ούτε απάντησαν ούτε με πήραν τηλέφωνο (βέβαια μου φάνηκε πολύ περίεργο αλλά ευτυχώς μου ανέβασαν την επιδότηση στα 500ευρώ-πάλι καλά που το είδα μέσω του my account).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες